PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Πρόβλημα με bsi

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
kat84 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 06 Ιούν 2016

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Ιούν 2016, 09:25:46    Θέμα δημοσίευσης: Πρόβλημα με bsi Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα σας,
έχω ένα peugeot 206+ και πρόσφατα μου παρουσίασε το εξής πρόβλημα: ενώ το αυτοκίνητο ήταν εν κινήσει άρχισαν να ανάβουν τα λαμπάκια των αερόσακων, το abs, το stop,το check engine ενώ όλες οι υπόλοιπες ενδείξεις (χιλιομετρητής,στροφόμετρο κλπ) δεν λειτουργούσαν καν. Έσβησα το αυτοκίνητο και μετά δεν έπαιρνε μπροστά, αργότερα πήρε αλλά οι ενδείξεις είχαν παλαβώσει τελείως. Το πήγα στο συνεργείο και μου είπαν ότι είναι bsi η οποία θέλει αλλαγή. Μου είπανε ότι το αμάξι ήταν σαν να πέρσε μέσα από νερά και οτι μπορεί να φταίει αυτό.Μου βάλανε άλλη μεταχειρισμένη (συνολικό κόστος με τα εργατικά 450 ευρώ (άσε που αλλάξανε και τα χιλιόμετρα στο αυτοκίνητο +30.000 χλμ λόγω αυτού) και όταν το πήρα είχα τα εξής θέματα:
1. έκανα μια βόλτα,το έσβησα και μετά όταν το έβαλα μπροστά έπαιρνε αλλά έσβηνε μαλακά σα να κόβεται το ρεύμα. Έρχεται ο μάστορας και μου λέει ότι φταίει ο συναγερμός ο οποίος στιγμιαία κόλλησε από τη ζέστη. Του κάνει reset και λύνεται το θέμα.
2. Ξαναπαίρνω το αυτοκίνητο και δεν ακουγόταν καλά, έτρεμε,τα φώτα παίζανε με το ρυθμό του ρελαντί και έπαιρνε μπροστά το βεντιλατέρ σαν τρελλό (και αυτό μου είπαν ότι είναι από τη ζέστη αρχικά ενώ δεν τα είχε κάνει ποτέ αυτά το αμάξι). Μετά είχε πάλι αυτή τη διακοπή ρεύματος.
Τώρα μου είπανε ότι έγινε λάθος προγραμματισμός της bsi από την peugeot και ότι θα το επαναπρογραμματίσουν και θα λυθούν όλα.

Ήθελα να σας ρωτήσω αν όλα αυτά σας φαίνονται λογικά, αν η bsi θα λειτουργούσε αν απλά τη στεγνώνανε όπως έχω ακούσει αλλού, αν έχει νόημα να πάρω τη παλιά bsi που μου βγάλανε από το αμάξι μήπως και επισκευάζεται. Αυτοί δε μου μίλησαν ποτέ για επισκευή.
Σας ευχαριστώ πολύ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Mono AEK (χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

rcz thp 156 ...και κατι παραπανω!

Ένταξη: 09 Ιούν 2014
Τόπος: Ιλιον

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Ιούν 2016, 10:09:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

χωρις να το κατεχω ιδιαιτερα με τα ηλεκτρολογικα

εγω θα κοιταζα την ασφαλειοθηκη πρωτα
Επιστροφή στην κορυφή
kat84 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Ιούν 2016, 10:15:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Απ'ότι είπαν την αλλάξανε κι αυτή.
Επιστροφή στην κορυφή
kat84 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Ιούν 2016, 11:21:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επίσης να αναφέρω ότι δεν είχα κανένα πρόβλημα στα παράθυρα ή στις πόρτες.Απ΄ότι ακούω, όσοι έχουν θέμα με bsi έχουν και σε αυτά πρόβλημα.Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει.
Επιστροφή στην κορυφή
GEORGE 308 T (GEORGE 308 T)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 308 1.6 T 2008

Ένταξη: 21 Μάϊ 2015

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Ιούν 2016, 15:12:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φιλεμου αλλαξε τον ρελε που ειναι κατω απο την μπαταρια και ολα θα φτιαξουν...αυτος υπερθερμενετε και αναβουν ολα κοκκινα ...50 ευρω...αρ 240107 ΟΜΡΟΝ 12ΒΟΛΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης