PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

τα παιξε το στροφομετρο.καντραν κανεις?

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
lionman (Nikos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 cc

Ένταξη: 18 Σεπ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Ιαν 2003, 01:44:57    Θέμα δημοσίευσης: τα παιξε το στροφομετρο.καντραν κανεις? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια sos!!το στροφομετρο παρεδωσε το πνευμα!μου ζητανε 350 ευρω+την τοποθέτηση.μηπως μας βρισκεται καντραν για 1.4 ΧΤ μοντελο 01/2000?βρηκα ενα για ΧS αλλα μοτ λενε πως δεν κανει.τι κανω? Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Byron206 (Αρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16v) GTi (2003)

Ένταξη: 06 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα Βύρωνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Ιαν 2003, 10:25:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ειναι μεσα στην εγγυηση αυτο?????
Δεν το ρωτας καλυτερα.

BYRON206
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Byron206 (Αρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16v) GTi (2003)

Ένταξη: 06 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα Βύρωνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Ιαν 2003, 11:01:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Aν το εχεις αγορασει το αμαξι μετα απο την 01/07/2002 εχεις 2 χρονια εγγυηση οποτε δεν εχεις κοστος για αυτη την βλαβη αν ομως δεν ειναι ετσι......μμμμμ πας για οργανα! Sad

BYRON206
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
PoLiThS (Νικόλας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

306 Cabriolet 1.6 Full (2001)

Ένταξη: 15 Ιούν 2002
Τόπος: Κατηχώρι Πορταριάς Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Ιαν 2003, 16:13:53    Θέμα δημοσίευσης: Re: τα παιξε το στροφομετρο.καντραν κανεις? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

lionman έγραψε:
Παιδια sos!!το στροφομετρο παρεδωσε το πνευμα!μου ζητανε 350 ευρω+την τοποθέτηση.μηπως μας βρισκεται καντραν για 1.4 ΧΤ μοντελο 01/2000?βρηκα ενα για ΧS αλλα μοτ λενε πως δεν κανει.τι κανω? Rolling eyes

Θα ρωτησω αυριο αν κανει του XS και θα σου πω... ειδάλως εχω κατα νου ενα καντραν:) θα σου στειλω PM

Le Tavernier....

Η Κουλαρα Ποτε δεν πεθαίνει δεν την σκιάζει φοβέρα καμια.. μονο λίγο καιρο ξαποσταίνει και ξανα προς τα γκαζια τραβα τραβα τραβα και ξανα προς τα γκαζια τραβααααα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Ιαν 2003, 12:55:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευκαιρία να βάλεις λευκά ή ασημένια όργανα, αφού θα ανοίξεις το ταμπλώ

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Ιαν 2003, 13:07:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

99% κάνει και ας λένε...

Πάντως μια βόλτα από την Φρατζή, θα βγεί πολύ καλή...

Λευκά όργανα από ColorLine ή QuickSilver με κόστος γύρω στις 25.000 με 30.000 δρχ... (μεταχειρισμένα)

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
lionman (Nikos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Ιαν 2003, 14:37:34    Θέμα δημοσίευσης: Re: τα παιξε το στροφομετρο.καντραν κανεις? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PoLiThS έγραψε:
lionman έγραψε:

Θα ρωτησω αυριο αν κανει του XS και θα σου πω... ειδάλως εχω κατα νου ενα καντραν:) θα σου στειλω PM
δες τι μπορείς να κάνεις γιατί με έχουν τρελλάνει στις μπούρδες! Sad
Επιστροφή στην κορυφή
lionman (Nikos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Ιαν 2003, 14:55:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
99% κάνει και ας λένε...

Λευκά όργανα από ColorLine ή QuickSilver με κόστος γύρω στις 25.000 με 30.000 δρχ... (μεταχειρισμένα)

Ρε παιδιά τα όργανα αυτά υποστηρίζονται από το καινούργιο σύστημα της Πεζό, το multiplex.Το δικό μου είναι μοντέλο 01/2000.Δεν ταιριάζουν οι φύσσες.
Επιστροφή στην κορυφή
alxdr74 (αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 XS

Ένταξη: 11 Νοέ 2002
Τόπος: GREECE

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Ιαν 2003, 10:25:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

lionman έγραψε:
Sidobre έγραψε:
99% κάνει και ας λένε...

Ρε παιδιά τα όργανα αυτά υποστηρίζονται από το καινούργιο σύστημα της Πεζό, το multiplex.Το δικό μου είναι μοντέλο 01/2000.Δεν ταιριάζουν οι φύσσες.

Δηλαδη οποιος δεν εχει το multiplex δεν μπορει να βαλει λευκα οργανα? Sad Καποιος τροπος θα υπαρχει...δεν μπορει!

Peugeot...The drive of your life
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Ιαν 2003, 10:31:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

QuickSilver υπάρχουν σίγουρα χωρίς Multiplex!

Οποιος ψάχνει πάντως, πάντα κάτι βρίσκει!

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)

Ένταξη: 03 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Ιαν 2003, 10:38:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alxdr74 έγραψε:

Δηλαδη οποιος δεν εχει το multiplex δεν μπορει να βαλει λευκα οργανα? Sad Καποιος τροπος θα υπαρχει...δεν μπορει!

Μα φυσικά και μπορεί.....

Λευκά όργανα υπήρχαν και προ multiplex.......
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
PoLiThS (Νικόλας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

306 Cabriolet 1.6 Full (2001)

Ένταξη: 15 Ιούν 2002
Τόπος: Κατηχώρι Πορταριάς Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Ιαν 2003, 08:50:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
QuickSilver υπάρχουν σίγουρα χωρίς Multiplex!

Οποιος ψάχνει πάντως, πάντα κάτι βρίσκει!

Το εψαξα για το δικο μου απο QuickSilver αλλα εχει διαφορετικη φυσα... και τα οργανα να παρεις Φυσα δεν βρισκεις... το ψαχνω...

Βρηκα ηδη ενα απο ΧΤ 130-150 Ευρω.. Καινουριο απ'οτι μου ειπανε ειναι κοντα στα 350 Ευρω..

Le Tavernier....

Η Κουλαρα Ποτε δεν πεθαίνει δεν την σκιάζει φοβέρα καμια.. μονο λίγο καιρο ξαποσταίνει και ξανα προς τα γκαζια τραβα τραβα τραβα και ξανα προς τα γκαζια τραβααααα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Blue Cub (Δημοσθενης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206CC 1.6 (16V) 2002

Ένταξη: 27 Νοέ 2015
Τόπος: Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Μάϊ 2016, 09:40:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πως ξεχωριζουμε αν εχουμε μονη φυσα, διπλη φυσα, multiplex;

4 οι μεγάλες αγάπες μου. 2 κοπέλες. 2 αμάξια.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης