Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
antoniskoltsakis (Αντώνης) Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.6 16v
Ένταξη: 08 Φεβ 2016 Δημοσιεύσεις: 1
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Μάρ 2016, 20:20:01 Θέμα δημοσίευσης: Καμένη Bsi Peugeot 307 |
|
|
Καλησπέρα παιδιά είμαι καινούριο μέλος στο φόρουμ.Λοιπον την περασμένη εβδομάδα λόγο δυνατών βροχών στην πόλη μου πήρε νερά η Bsi και κάηκε.Εχω ρωτήσει σε τοπικά συνέργια και στην αντιπροσωπεία αλλά οι απαντήσεις ήταν όλες διαφορετικές.Λοιπον το ερώτημα μου είναι:Μπορώ να βάλω οποιαδήποτε Bsi? Είναι αναγκαστικό να πάρω κιτ;Αν ναι τι κωδικούς πρέπει να κοιτάξω ώστε να ταιριάζουν ;Ρώτησα αντιπροσωπεία για καινούργια και έχει μεγάλο κόστος.Ευχαριστω εκ των προτέρων |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
makis406 (makis) Μόλις έγραψα

"Peugeot 406 1.8 (16V) 2000
Ένταξη: 11 Φεβ 2016 Δημοσιεύσεις: 6
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 29 Μάρ 2016, 19:19:39 Θέμα δημοσίευσης: Re: Καμένη Bsi Peugeot 307 |
|
|
antoniskoltsakis έγραψε: | Καλησπέρα παιδιά είμαι καινούριο μέλος στο φόρουμ.Λοιπον την περασμένη εβδομάδα λόγο δυνατών βροχών στην πόλη μου πήρε νερά η Bsi και κάηκε.Εχω ρωτήσει σε τοπικά συνέργια και στην αντιπροσωπεία αλλά οι απαντήσεις ήταν όλες διαφορετικές.Λοιπον το ερώτημα μου είναι:Μπορώ να βάλω οποιαδήποτε Bsi? Είναι αναγκαστικό να πάρω κιτ;Αν ναι τι κωδικούς πρέπει να κοιτάξω ώστε να ταιριάζουν ;Ρώτησα αντιπροσωπεία για καινούργια και έχει μεγάλο κόστος.Ευχαριστω εκ των προτέρων |
Σαν παθων θα σου πω τα εξης bsi μπορεις να παρεις μτχ μετα θελει παρθενοποιηση (φορματ) και να γινει αντιγραφη της δικια σου eprom στην νεα bsi εαν δεν εχει καει και το τσιπ της EPROM
τα στοιχεια που πρεπει να κοιταξεις για αγορα νεας δεν τα γνωριζω στο 307 στο 406 τα ξερω
και να δεις τους νερωχυτες εαν ειναι βουλωμενοι |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|