Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
teodor_v (Στο καλο...) Μέλος

Peugeot 206 XS 1.6 16V
Ένταξη: 20 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 166 Τόπος: Θεσσαλονίκη-Καλαμαριά
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Ιούν 2004, 20:00:14 Θέμα δημοσίευσης: Κουμπί trip computer |
|
|
Εχθές χάλασε το κουμπί του trip computer. Τις τελευταίες 2-3 μέρες λειτουργούσε με δυσκολία (ήθελε μεγαλύτερη πίεση) αλλά εχθές μουλάρωσε! Κυκλοφορούν στο forum CD επισκευών για το 206 τα οποία λόγω συνδεσης δεν μπορώ να κατεβάσω. Αν καποιος τα έχει και αναφέρουν πώς "λύνεται" το κουμπί αυτο (ή αν κάποιος ξέρει) ας μου πεί!
Ψάχνω ένα "HOW TO" ουσιαστικά! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ivan Μόλις έγραψα

206 1.6 XS2 16V (2002)
Ένταξη: 08 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 22 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Ιούν 2004, 22:00:33 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Και εμένα μου είχε χαλάσει το πρώτο εξάμηνο χρήσης του. Το πήγα για επισκευή και μου αλλάξανε και τα δύο λεβιέ (φώτα, υαλοκαθαριστήρες κλπ). Κόστος μηδέν καθώς το καλύπτει η εγγύηση. Μαστόρεμα από μόνο του δε νομίζω να σηκώνει...
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορα πας, αλλά πόσο το φχαριστιέσαι |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
teodor_v (Στο καλο...) Μέλος

Peugeot 206 XS 1.6 16V
Ένταξη: 20 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 166 Τόπος: Θεσσαλονίκη-Καλαμαριά
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Ιούν 2004, 14:13:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Και εγώ πιο πολύ για να 'χω κάτι να ασχολούμαι το ψάχνω. Άλλωστε έχω 9900 Χλμ οπότε σε λίγο πάω για τον έλεγχο 10000χλμ και θα μου το κάνουν εκεί. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
nemo (ΧΡΗΣΤΟΣ) Νέος χρήστης

206 CC ROLAND GARROS
Ένταξη: 29 Ιαν 2003 Δημοσιεύσεις: 55 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 22 Ιούν 2004, 11:21:28 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
teodor_v έγραψε: | Και εγώ πιο πολύ για να 'χω κάτι να ασχολούμαι το ψάχνω. Άλλωστε έχω 9900 Χλμ οπότε σε λίγο πάω για τον έλεγχο 10000χλμ και θα μου το κάνουν εκεί. |
Αλλάζεται εύκολα και γρήγορα μην ανυσηχείς είναι σύνηθες το πρόβλημα...
nEmO |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
p206xs2 (Γρηγόρης) Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) XS (2003)
Ένταξη: 02 Οκτ 2003 Δημοσιεύσεις: 273 Τόπος: Αθήνα, Νέος Κόσμος
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 08 Νοέ 2010, 17:21:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ξέθαψα ένα παλίο topic για να μην ανοίγω νέο...
Τελευταία δεν λειτουργεί το κουμπί του trip computer και επειδή λόγω πρόσφατης αλλαγής μπαταρίας, με το reset που έγινε, έμεινε μόνιμα στην ημερομηνία.
Υπάρχει κάποιος τρόπος, μέσω διαγνωστικού π.χ., να αλλάξει και να πάει σε ένδειξη στιγμιαίας κατανάλωσης που με ενδιαφέρει?
Πάντως το κόστος αντικατάστασης όλου του σετ χειριστηρίων, γιατί μόνο έτσι λύνεται το πρόβλημα, είναι δυστυχώς απαγορευτικό...
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31104 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 08 Νοέ 2010, 19:13:39 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
μιας και το κουμπι του τριπ ειναι ενα απλο "push-on" κουμπι...μηπως υπαρχει τροπος να απομονωσει καποιος την καλωδιωση του και να βαλει οπουδηποτε αλλου μεσα στο αμαξι ενα τετοιο κουμπακι?
"θεωρητικα" δεν ειναι τοσο "επιστημονικο", αρκει να ξερουμε ποιο ειναι το καλώδιο που παι στο κουμπι του τριπ...
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Blue Cub (Δημοσθενης) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206CC 1.6 (16V) 2002
Ένταξη: 27 Νοέ 2015 Δημοσιεύσεις: 460 Τόπος: Αθηνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 16 Μάρ 2016, 13:21:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Blue Cub έγραψε: | Την τελευταια βδομαδα αρχισε σιγα σιγα να χανει επαφη το κουμπι εναλλαγης πληροφοριων στο λεβιε των υαλοκαθαριστηρων. Δεν εχω συστημα αυτοματου καθαρισμου, οποτε δεν υπαρχει κινουμενο μερος επι του λεβιε. Ξεκινησε να μην αποκρινεται σε καθε πατημα, ενω μια φορα πατοντας το πολλες φορες μου μηδενισε τις ενδειξεις σα να το κραταγα παρατεταμενα. Γενικα το χρησιμοποιουσα αρκετα, μηδενιζοντας τη μετρηση καταναλωσης/χιλιομετρων σε καθε γεμισμα (ανα 2 βδομαδες). Χθες καταφερα να πετυχω εναλλαγες πατωντας το με συγκεκριμενη γωνια πιεσης αλλα σημερα παρεδωσε πνευμα. Δεν πιανει καθολου. Φοβαμαι πως ειναι επειδη ο ζεστος αερας απο τις γριλιες χτυπαγε συνεχεια πανω του. Καταλαβαινω πως δεν επιδεχεται λυσιμο ε; Τουλαχιστον αν ηταν να εμενε σε μια ενδειξη ας ηταν σε μια ουδετερη ρε γαμwτο π.χ. ημερομηνια, οχι στα χιλιομετρα να γραφουν στο απειρο... |
Ωστε εδω επρεπε να το ειχα ποσταρει αυτο. Αν απο-επανασυνδεσω τη μπαταρια θα κανει reset στην ημερομηνια λοιπον; Το αμαξι ειναι προ πολλου εκτος εγγυησης μιας και το επαθε στα 14 χρονια του με 135.000χλμ. Αυτα εχεις οταν παιρνεις ενα αμαξι βολτας και το κανεις καθημερινο.
Η "απαγορευτικη" τιμη αλλαγης του λεβιε ποσο ειναι;
4 οι μεγάλες αγάπες μου. 2 κοπέλες. 2 αμάξια.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
thodorisls (thodoris) Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 1.6 GT (2008)
Ένταξη: 01 Μάϊ 2015 Δημοσιεύσεις: 270 Τόπος: Γέρακας
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 16 Μάρ 2016, 15:00:56 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Blue Cub έγραψε: | Blue Cub έγραψε: | Την τελευταια βδομαδα αρχισε σιγα σιγα να χανει επαφη το κουμπι εναλλαγης πληροφοριων στο λεβιε των υαλοκαθαριστηρων. Δεν εχω συστημα αυτοματου καθαρισμου, οποτε δεν υπαρχει κινουμενο μερος επι του λεβιε. Ξεκινησε να μην αποκρινεται σε καθε πατημα, ενω μια φορα πατοντας το πολλες φορες μου μηδενισε τις ενδειξεις σα να το κραταγα παρατεταμενα. Γενικα το χρησιμοποιουσα αρκετα, μηδενιζοντας τη μετρηση καταναλωσης/χιλιομετρων σε καθε γεμισμα (ανα 2 βδομαδες). Χθες καταφερα να πετυχω εναλλαγες πατωντας το με συγκεκριμενη γωνια πιεσης αλλα σημερα παρεδωσε πνευμα. Δεν πιανει καθολου. Φοβαμαι πως ειναι επειδη ο ζεστος αερας απο τις γριλιες χτυπαγε συνεχεια πανω του. Καταλαβαινω πως δεν επιδεχεται λυσιμο ε; Τουλαχιστον αν ηταν να εμενε σε μια ενδειξη ας ηταν σε μια ουδετερη ρε γαμwτο π.χ. ημερομηνια, οχι στα χιλιομετρα να γραφουν στο απειρο... |
Ωστε εδω επρεπε να το ειχα ποσταρει αυτο. Αν απο-επανασυνδεσω τη μπαταρια θα κανει reset στην ημερομηνια λοιπον; Το αμαξι ειναι προ πολλου εκτος εγγυησης μιας και το επαθε στα 14 χρονια του με 135.000χλμ. Αυτα εχεις οταν παιρνεις ενα αμαξι βολτας και το κανεις καθημερινο.
Η "απαγορευτικη" τιμη αλλαγης του λεβιε ποσο ειναι; |
στο ebay κοιταξες?
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Μάρ 2016, 09:35:03 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
thodorisls έγραψε: | στο ebay κοιταξες? |
50€ ολο το συστημα τιμονιου με τους 3 λεβιεδες φλας-καθαριστηρες-ραδιο.
Ψαχνονας ομως βρηκα και φωτογραφιες απο ατομα που το εχουν παλεψει μονοι τους:
Δεν μπορει, καπως θα φτιαχνεται.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Mono AEK (χρήστος) Έχω ξεφύγει !!!

rcz thp 156 ...και κατι παραπανω!
Ένταξη: 09 Ιούν 2014 Δημοσιεύσεις: 1050 Τόπος: Ιλιον
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 18 Μάρ 2016, 12:10:45 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Blue Cub έγραψε: | Αυτα εχεις οταν παιρνεις ενα αμαξι βολτας και το κανεις καθημερινο.
|
εδω θα διαφωνησω μαζι σου
δε νομιζω οτι το 206 δεν βγηκε για καθημερινο αμαξι
μη ξεγελιεσαι επειδη εχεις το καμπριο
τα πλαστικα ειναι ιδια σε ολα οπως και σε αλλα αμαξια της πεζο
αυτα παθαινεις απλα οταν ενα αμαξι ειναι δεκαετιας(+/-)
μπορει να χαλασει το οτιδηποτε λογικο ειναι |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 18 Μάρ 2016, 13:00:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εχεις δικιο. Και βλεποντας οτι σε αλλους το κουμπι χαλασε ακομα και μεσα στην εγγυηση, μεσα στα πρωτα χρονια με πρωτους μηνες, μαλλον τυχερος ημουν που αντεξε και τοσο.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|