PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Κουμπί trip computer

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
teodor_v (Στο καλο...)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 XS 1.6 16V

Ένταξη: 20 Φεβ 2004
Τόπος: Θεσσαλονίκη-Καλαμαριά

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Ιούν 2004, 20:00:14    Θέμα δημοσίευσης: Κουμπί trip computer Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχθές χάλασε το κουμπί του trip computer. Τις τελευταίες 2-3 μέρες λειτουργούσε με δυσκολία (ήθελε μεγαλύτερη πίεση) αλλά εχθές μουλάρωσε! Κυκλοφορούν στο forum CD επισκευών για το 206 τα οποία λόγω συνδεσης δεν μπορώ να κατεβάσω. Αν καποιος τα έχει και αναφέρουν πώς "λύνεται" το κουμπί αυτο (ή αν κάποιος ξέρει) ας μου πεί!
Ψάχνω ένα "HOW TO" ουσιαστικά!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
ivan 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1.6 XS2 16V (2002)

Ένταξη: 08 Δεκ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Ιούν 2004, 22:00:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εμένα μου είχε χαλάσει το πρώτο εξάμηνο χρήσης του. Το πήγα για επισκευή και μου αλλάξανε και τα δύο λεβιέ (φώτα, υαλοκαθαριστήρες κλπ). Κόστος μηδέν καθώς το καλύπτει η εγγύηση. Μαστόρεμα από μόνο του δε νομίζω να σηκώνει...

Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορα πας, αλλά πόσο το φχαριστιέσαι
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
teodor_v (Στο καλο...)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 XS 1.6 16V

Ένταξη: 20 Φεβ 2004
Τόπος: Θεσσαλονίκη-Καλαμαριά

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Ιούν 2004, 14:13:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εγώ πιο πολύ για να 'χω κάτι να ασχολούμαι το ψάχνω. Άλλωστε έχω 9900 Χλμ οπότε σε λίγο πάω για τον έλεγχο 10000χλμ και θα μου το κάνουν εκεί.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
nemo (ΧΡΗΣΤΟΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 CC ROLAND GARROS

Ένταξη: 29 Ιαν 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Ιούν 2004, 11:21:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

teodor_v έγραψε:
Και εγώ πιο πολύ για να 'χω κάτι να ασχολούμαι το ψάχνω. Άλλωστε έχω 9900 Χλμ οπότε σε λίγο πάω για τον έλεγχο 10000χλμ και θα μου το κάνουν εκεί.

Αλλάζεται εύκολα και γρήγορα μην ανυσηχείς είναι σύνηθες το πρόβλημα...

nEmO
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
p206xs2 (Γρηγόρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) XS (2003)

Ένταξη: 02 Οκτ 2003
Τόπος: Αθήνα, Νέος Κόσμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Νοέ 2010, 17:21:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ξέθαψα ένα παλίο topic για να μην ανοίγω νέο...
Τελευταία δεν λειτουργεί το κουμπί του trip computer και επειδή λόγω πρόσφατης αλλαγής μπαταρίας, με το reset που έγινε, έμεινε μόνιμα στην ημερομηνία.
Υπάρχει κάποιος τρόπος, μέσω διαγνωστικού π.χ., να αλλάξει και να πάει σε ένδειξη στιγμιαίας κατανάλωσης που με ενδιαφέρει?
Πάντως το κόστος αντικατάστασης όλου του σετ χειριστηρίων, γιατί μόνο έτσι λύνεται το πρόβλημα, είναι δυστυχώς απαγορευτικό...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Νοέ 2010, 19:13:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μιας και το κουμπι του τριπ ειναι ενα απλο "push-on" κουμπι...μηπως υπαρχει τροπος να απομονωσει καποιος την καλωδιωση του και να βαλει οπουδηποτε αλλου μεσα στο αμαξι ενα τετοιο κουμπακι?
"θεωρητικα" δεν ειναι τοσο "επιστημονικο", αρκει να ξερουμε ποιο ειναι το καλώδιο που παι στο κουμπι του τριπ...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Blue Cub (Δημοσθενης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206CC 1.6 (16V) 2002

Ένταξη: 27 Νοέ 2015
Τόπος: Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Μάρ 2016, 13:21:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Blue Cub έγραψε:
Την τελευταια βδομαδα αρχισε σιγα σιγα να χανει επαφη το κουμπι εναλλαγης πληροφοριων στο λεβιε των υαλοκαθαριστηρων. Δεν εχω συστημα αυτοματου καθαρισμου, οποτε δεν υπαρχει κινουμενο μερος επι του λεβιε. Ξεκινησε να μην αποκρινεται σε καθε πατημα, ενω μια φορα πατοντας το πολλες φορες μου μηδενισε τις ενδειξεις σα να το κραταγα παρατεταμενα. Γενικα το χρησιμοποιουσα αρκετα, μηδενιζοντας τη μετρηση καταναλωσης/χιλιομετρων σε καθε γεμισμα (ανα 2 βδομαδες). Χθες καταφερα να πετυχω εναλλαγες πατωντας το με συγκεκριμενη γωνια πιεσης αλλα σημερα παρεδωσε πνευμα. Δεν πιανει καθολου. Φοβαμαι πως ειναι επειδη ο ζεστος αερας απο τις γριλιες χτυπαγε συνεχεια πανω του. Καταλαβαινω πως δεν επιδεχεται λυσιμο ε; Τουλαχιστον αν ηταν να εμενε σε μια ενδειξη ας ηταν σε μια ουδετερη ρε γαμwτο π.χ. ημερομηνια, οχι στα χιλιομετρα να γραφουν στο απειρο...

Ωστε εδω επρεπε να το ειχα ποσταρει αυτο. Αν απο-επανασυνδεσω τη μπαταρια θα κανει reset στην ημερομηνια λοιπον; Το αμαξι ειναι προ πολλου εκτος εγγυησης μιας και το επαθε στα 14 χρονια του με 135.000χλμ. Αυτα εχεις οταν παιρνεις ενα αμαξι βολτας και το κανεις καθημερινο. Rolling eyes
Η "απαγορευτικη" τιμη αλλαγης του λεβιε ποσο ειναι;

4 οι μεγάλες αγάπες μου. 2 κοπέλες. 2 αμάξια.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
thodorisls (thodoris)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 1.6 GT (2008)

Ένταξη: 01 Μάϊ 2015
Τόπος: Γέρακας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Μάρ 2016, 15:00:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Blue Cub έγραψε:
Blue Cub έγραψε:
Την τελευταια βδομαδα αρχισε σιγα σιγα να χανει επαφη το κουμπι εναλλαγης πληροφοριων στο λεβιε των υαλοκαθαριστηρων. Δεν εχω συστημα αυτοματου καθαρισμου, οποτε δεν υπαρχει κινουμενο μερος επι του λεβιε. Ξεκινησε να μην αποκρινεται σε καθε πατημα, ενω μια φορα πατοντας το πολλες φορες μου μηδενισε τις ενδειξεις σα να το κραταγα παρατεταμενα. Γενικα το χρησιμοποιουσα αρκετα, μηδενιζοντας τη μετρηση καταναλωσης/χιλιομετρων σε καθε γεμισμα (ανα 2 βδομαδες). Χθες καταφερα να πετυχω εναλλαγες πατωντας το με συγκεκριμενη γωνια πιεσης αλλα σημερα παρεδωσε πνευμα. Δεν πιανει καθολου. Φοβαμαι πως ειναι επειδη ο ζεστος αερας απο τις γριλιες χτυπαγε συνεχεια πανω του. Καταλαβαινω πως δεν επιδεχεται λυσιμο ε; Τουλαχιστον αν ηταν να εμενε σε μια ενδειξη ας ηταν σε μια ουδετερη ρε γαμwτο π.χ. ημερομηνια, οχι στα χιλιομετρα να γραφουν στο απειρο...

Ωστε εδω επρεπε να το ειχα ποσταρει αυτο. Αν απο-επανασυνδεσω τη μπαταρια θα κανει reset στην ημερομηνια λοιπον; Το αμαξι ειναι προ πολλου εκτος εγγυησης μιας και το επαθε στα 14 χρονια του με 135.000χλμ. Αυτα εχεις οταν παιρνεις ενα αμαξι βολτας και το κανεις καθημερινο. Rolling eyes
Η "απαγορευτικη" τιμη αλλαγης του λεβιε ποσο ειναι;

στο ebay κοιταξες?

Image and video hosting by TinyPic
Επιστροφή στην κορυφή
Blue Cub (Δημοσθενης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Μάρ 2016, 09:35:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

thodorisls έγραψε:
στο ebay κοιταξες?

50€ ολο το συστημα τιμονιου με τους 3 λεβιεδες φλας-καθαριστηρες-ραδιο.

Ψαχνονας ομως βρηκα και φωτογραφιες απο ατομα που το εχουν παλεψει μονοι τους:

Δεν μπορει, καπως θα φτιαχνεται.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Mono AEK (χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

rcz thp 156 ...και κατι παραπανω!

Ένταξη: 09 Ιούν 2014
Τόπος: Ιλιον

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Μάρ 2016, 12:10:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Blue Cub έγραψε:
Αυτα εχεις οταν παιρνεις ενα αμαξι βολτας και το κανεις καθημερινο. Rolling eyes

εδω θα διαφωνησω μαζι σου
δε νομιζω οτι το 206 δεν βγηκε για καθημερινο αμαξι
μη ξεγελιεσαι επειδη εχεις το καμπριο
τα πλαστικα ειναι ιδια σε ολα οπως και σε αλλα αμαξια της πεζο

αυτα παθαινεις απλα οταν ενα αμαξι ειναι δεκαετιας(+/-)
μπορει να χαλασει το οτιδηποτε λογικο ειναι
Επιστροφή στην κορυφή
Blue Cub (Δημοσθενης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Μάρ 2016, 13:00:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχεις δικιο. Και βλεποντας οτι σε αλλους το κουμπι χαλασε ακομα και μεσα στην εγγυηση, μεσα στα πρωτα χρονια με πρωτους μηνες, μαλλον τυχερος ημουν που αντεξε και τοσο.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης