PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - 1.6vti Σβήνει η μηχανή

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
alexkhr (Alexandros)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 CC 1.6 (2008)

Ένταξη: 13 Αύγ 2008
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Μάϊ 2010, 16:04:22    Θέμα δημοσίευσης: 207 - 1.6vti Σβήνει η μηχανή Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χαιρετώ όλα τα μέλη του club. Είμαι κι εγώ ένας ευτυχής κάτοχος ενός 207 cc (120 hp). Το αυτοκίνητο το έχω περίπου 2 χρόνια και ευτυχώς δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα σοβαρό μέχρι στιγμής πρόβλημα. Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι κάπιες φορές και ενώ κινούμε στη κίνηση (1η -2α) όταν σταματάει τελείως το αυτοκίνητο σβήνει η μηχανή. Στην αρχή νόμιζα πως ήταν η βενζίνη. Για 1 μήνα βάζω συνέχεια v-power. Το προβλημα μειώθηκε αλλά δεν εξαφανίστηκε. Το πήγα και στην αντιπροσωπεία και το έβαλαν πάνω στον εγκέφαλο αλλά μου είπαν πως δεν έδειξε κάτι και ότι το αμάξι είναι μια χαρά. Έχετε καμία ιδέα για το τί είναι αυτό ή τι μπορώ να κάνω?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
TONIS** (ΑΝΤΩΝΗΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

PEUGEOT 206gti

Ένταξη: 24 Ιαν 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Μάϊ 2010, 16:31:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τηλεφορτωση στον εγκεφαλο του κινητηρα με νεο λογισμικο και αρχικοποιηση πεταλουδας
και ελυσε το προβλημα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
alexkhr (Alexandros)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 CC 1.6 (2008)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Μάϊ 2010, 16:40:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είχες κι εσύ το ίδιο πρόβλημα? Και γιατί στην αντιπροσωπία δεν έκαναν κάτι τέτοια? Δεν είμαι δυσπιστος σε αυτό που λές απλά προσπαθώ να καταλάβω.
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Μάϊ 2010, 16:32:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βαριόντουσαν να ασχοληθούν. Αυτό που σου είπε το παιδί ζήτα.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
207fra 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 1.6 VTi

Ένταξη: 17 Σεπ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Μάϊ 2010, 19:48:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εγω μια απο τα ιδια φιλε. Το πηγα στο συνεργειο και μου ειπαν οτι δεν εχει τιποτα. Μου το εκανε συχνα μετα σταματησε, ξαναεμφανιστηκε πριν κανα μηνα 1-2 φορες και απο τοτε παλι χαθηκε. Μου το κανει οταν ειναι κρυο, μετα ολα οκ.
Επιστροφή στην κορυφή
alexkhr (Alexandros)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 CC 1.6 (2008)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Μάϊ 2010, 14:21:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Update είχες κάνει?
Επιστροφή στην κορυφή
TONIS** (ΑΝΤΩΝΗΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

PEUGEOT 206gti

Ένταξη: 24 Ιαν 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Μάϊ 2010, 18:40:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alexkhr έγραψε:
Είχες κι εσύ το ίδιο πρόβλημα? Και γιατί στην αντιπροσωπία δεν έκαναν κάτι τέτοια? Δεν είμαι δυσπιστος σε αυτό που λές απλά προσπαθώ να καταλάβω.

Εγω τα φτιαχνα φιλε μου ήμουνα 9 χρονια σε εξουσιοδοτημενο service peugeot και τα πρωτα ειχανε θεμα με το συγκεκριμενο προβλημα και πιθανον να στο κανει και παιζοντας το γκαζι και στο ρελαντι.

η λυση ειναι αυτη θελει λιγο δουλιτσα η αρχικοποιηση της πεταλουδας μετα την ξακουστη ΤΗΛΕΨ(Φ) ΟΡΤΩΣΗ Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
alexkhr (Alexandros)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 CC 1.6 (2008)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Μάϊ 2010, 07:46:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αύριο έχω κλείσει ραντεβού για αναβάθμιση και θα τους πω και για την πεταλούδα.
Επιστροφή στην κορυφή
Puzzle (Θάνος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 cc 1.6 (2007)

Ένταξη: 20 Νοέ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Μάϊ 2010, 13:43:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αντιμετωπισα ακριβως το ιδιο προβλημα με ακριβως τον ιδιο τυπο αυτοκινητου...
Για την ακριβεια εβαζα νεκρα παταγα φρενο , το αμαξι στο ρελαντι δηλαδη και εσβηνε μονο του..
Το αφησα στην αντιπροσωπεια, το συνεδεσαν με γαλλια και τους ειπαν να αλλαξουν κατι καλώδια(δεν θυμαμαι ακριβως)...
Απο τοτε εχει περασει ενας χρονος και δεν μου εχει συμβει το οτιδηποτε..
Παντως σε καμια περιπτωση δεν μου ειπαν για καθαρισμο πεταλουδας...και το update το ειχα κανει πριν μου βγει το προβλημα..
Δεν λέω οτι φταιει και σε εσενα αυτο απλα αναφερω το περιστατικο μου..και ημουν εντος εγγυησης εγω.
Επιστροφή στην κορυφή
alexkhr (Alexandros)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 CC 1.6 (2008)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 31 Μάϊ 2010, 14:50:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχει περάσει 1 μήνας περίπου απο τότε που το πήγα για update. Απο τότε δεν ξαναέκανε κανένα πρόβλημα. Το πρόβλημα λύθηκε.
Επιστροφή στην κορυφή
gkantemis (nikos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.6 (2005)

Ένταξη: 02 Μάρ 2016

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Μάρ 2016, 17:17:36    Θέμα δημοσίευσης: 307-ΣΒΗΝΕΙ Η ΜΗΧΑΝΗ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα παιδιά,

Είμαι νέος στο φορουμ.Θα ήθελα τη γνώμη σας αν γίνεται.Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με το φίλο με το 207.Σβήνει η μηχανή όταν ξεκινώ το αμάξι με κρύα μηχανή.Μετά από 3-4 λεπτά σταματά το πρόβλημα.Επίσης, αν βάλω μπρος και δεν ξεκινήσω κατευθείαν αλλά το αφήσω στο ρελαντί 3-4 λεπτά δεν θα μου σβήσει αλλά στο ρελαντί καθώς περιμένω να ζεσταθεί λίγο το αμάξι τρέμει λες σαν κομπρεσερ.Μετα από 2-3 λεπτά θα σταματήσει κι αυτό.Στο δια ταύτα, καθαρίσαμε την πεταλούδα(2φορές) και τίποτα.Τηλεφόρτωση για ενημέρωση λογισμικού και αρχικοποίηση πεταλούδας και πάλι τίποτα.Αλλαγή αισθητήρα λ ,μαντέψτε Smile τίποτα.
Καμιά ιδέα??

Ευχαριστώ
Επιστροφή στην κορυφή
alfasud (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 106 R 1.6 (16V)

Ένταξη: 09 Νοέ 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Μάρ 2016, 21:07:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχει βηματικό ρελαντί το μοτέρ?

Auto Power
"Ο ΝΟΤΗΣ"
Επιστροφή στην κορυφή
gkantemis (nikos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.6 (2005)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Μάρ 2016, 00:49:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alfasud έγραψε:
Εχει βηματικό ρελαντί το μοτέρ?

Ιδέα δεν έχω,πως μπορώ να το μάθω?να ρωτήσω τον μηχανικό??
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Μάρ 2016, 12:18:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν έχει αν είναι 307 όπως λέει στο προφίλ του.

Αισθητήρα θερμοκρασίας έλεγξαν;

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
gkantemis (nikos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.6 (2005)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Μάρ 2016, 12:38:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:
Δεν έχει αν είναι 307 όπως λέει στο προφίλ του.

Αισθητήρα θερμοκρασίας έλεγξαν;

Ναι ,το άλλαξε ο μηχανικός και δεν λύθηκε το πρόβλημα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης