PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Αυτόματο χαμήλωμα στους καθρέφτες όταν βάζεις όπισθεν σε 207
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
gulliverrr (George)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 GT (2008)

Ένταξη: 04 Νοέ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Σεπ 2011, 23:29:25    Θέμα δημοσίευσης: Αυτόματο χαμήλωμα στους καθρέφτες όταν βάζεις όπισθεν σε 207 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα παιδιά,

ετοιμάζω ένα projectάκι για το 207 μου και επειδή το ζήτησαν ήδη 2 φίλοι σκέφτομαι μήπως ενδιαφέρει και άλλους εδώ.

Το project είναι ένα κουτάκι όλο και όλο και αφού το συνδέσεις εκεί που πρέπει (θέλει ηλεκτρολόγο αν δεν ξέρεις):
* Μόλις βάζεις όπισθεν σου χαμηλώνει ταυτόχρονα και τους 2 καθρέφτες (για να μην φας τη ζάντα)
* Αν βγάλεις την όπισθεν και δεν την ξαναβάλεις για x δευτερόλεπτα (εφόσον τελείωσες με τις μανούβρες) στους ξανανεβάζει εκεί που ήταν πριν.
* Μπορεί να μην συνδέετε αυτόματα με την όπισθεν ώστε να το ενεργοποιείτε όποτε χρειάζεται να δείτε το πεζοδρόμιο
* Μπορεί ως addon να κλείνει όλα τα παράθυρα όταν βγάζεις το κλειδί
* Προφανώς πρέπει να έχεις ηλεκτρικούς καθρέφτες και παράθυρα Smile

Έχω διάφορες ιδέες για τέτοιους αυτοματισμούς και μπορώ να τα φτιάξω αλλά δεν ξέρω αν είναι και άλλοι ανώμαλοι σαν εμένα ώστε να τους νοιάζει κάτι τέτοιο. Τι λέτε?

Έχει επεξεργασθεί από τον/την gulliverrr στις Τρι 11 Αύγ 2015, 22:45:52, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

Ένταξη: 18 Νοέ 2007
Τόπος: serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Σεπ 2011, 23:41:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ενδιαφέρων για δώσε ίνφο!

those who can Do
those who can't teach or that they think..............
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
gulliverrr (George)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 GT (2008)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Σεπ 2011, 23:53:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τι info? Smile
Στο breadboard είναι ακόμα το κύκλωμα και έχω φτιάξει 2-3 προγράμματα ως τώρα που του περνάω και τα δοκιμάζω στο αμάξι μου, απλά μου μπαίνουν οι ιδέες μήπως το βγάλω στο eBay κλπ...
Έχετε δει τέτοια πραγματάκια να πουλιούνται πουθενά?
Επιστροφή στην κορυφή
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

Ένταξη: 18 Ιούλ 2007
Τόπος: Λευκάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Σεπ 2011, 10:22:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

gulliverrr έγραψε:
...
Έχετε δει τέτοια πραγματάκια να πουλιούνται πουθενά?

Στον έξτρα εξοπλισμό των VW! Laughing

Καλή πάντως η ιδέα σου Wink

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
gulliverrr (George)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 GT (2008)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Σεπ 2011, 11:24:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θενκς...
Θα βάλω videάκι τις επόμενες μέρες από το αμάξι μου για να καταλάβουν και οι υπόλοιποι τι μπορεί να κάνει... απλά ψάχνω και καμιά άλλη ιδέα/πρόβλημα που μπορεί να έχει κάποιος
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Σεπ 2011, 11:28:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μονο σε 207? σε 206 τιποτα? Cool

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
gulliverrr (George)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 GT (2008)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Σεπ 2011, 11:47:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ίδιο πράγμα είναι. Έχω πρόσβαση και σε 206 οπότε μόλις το τελειώσω θα φτιάξω και τις οδηγίες για τη σύνδεση με 206.
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Σεπ 2011, 11:54:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωραίος Γιώργο!

Ενδιαφερον γκατζετακι Cool Cool Cool Cool Cool α να δεις ζαντα

οι καθρεφτες συνηθως θελουν και λιγο "κλεισιμο" για να δεις ζαντα, οχι μονο προς τα κάτω Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
gulliverrr (George)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 GT (2008)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Σεπ 2011, 12:06:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

χμμμ... όντως... εγώ τους έχω συνήθως έτσι ώστε μόνο να τους κουνάω πάνω-κάτω αλλά ο κάθε οδηγός είναι διαφορετικός. Ίσως να βάλω και κουμπάκι να στρίβεις για να σετάρεις πόσο πάνω-κάτω και πόσο μέσα εξω θες να στους κουνάει όταν βάζεις όπισθεν...
Επιστροφή στην κορυφή
giorgos80 (Γιώργος)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 22 Ιαν 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Σεπ 2011, 12:57:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με το εργοστασιακό κουμπάκι θα πρέπει να γίνεται η ρύθμιση για να μην δημιουργηθεί κάποιο μπέρδεμα. Π.χ. βάζεις όπισθεν, συμπλέκτης πατημένος, ενεργοποιείται το πρόγραμμα, ρυθμίζεις τη θέση που θέλεις να έχουν οι καθρέπτες και κρατάει στη μνήμη αυτή τη θέση. Πάντως πολύ καλή η ιδέα σου και όσο πιο απλή την κάνεις τόσο πιο πολύ θα πουλήσει στο ebay!
Επιστροφή στην κορυφή
gulliverrr (George)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 GT (2008)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Σεπ 2011, 13:11:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτό είναι το πιο απλό σίγουρα αλλά οι καθρέφτες δεν έχουν σερβομηχανισμό για να μπορώ να ορίσω τη θέση. Τουλάχιστον δεν είναι καλωδιωμένοι έτσι ώστε να μπορώ να κουμπώσω πάνω τους από ένα κεντρικό σημείο ειδάλως θα είναι μεγάλο μανίκι η καλωδίωση.
Οπότε οι επιλογές που μένουν είναι να πω το πόσο κάτω και πόσο μέσα να κουνηθούν από την παρούσα θέση και όχι το που να πάνε.
Επίσης έχω τους ενδιασμούς μου για το αν θα βολέψει να το κάνει ΚΑΘΕ φορά που βάζω όπισθεν...
Επιστροφή στην κορυφή
groupN (Μπαμπης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

peugeot 106 rallye 16v

Ένταξη: 18 Μάρ 2009
Τόπος: Θεσσαλονικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Σεπ 2011, 14:23:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω το εχω δει σε 7αρα bmw να το κανει αυτο, παντα οταν βαζεις οπισθεν.
και ηταν και παλιο μοντελο. ποσο μπροστα ειναι οι γερμανοι!!
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Σεπ 2011, 16:16:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

groupN έγραψε:

ας μην συγκρίνουμε τα ασύγκριτα Exclamation
Επιστροφή στην κορυφή
Prokopas (Prokopis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Citroen C4 vts THP

Ένταξη: 26 Νοέ 2009
Τόπος: Σπάρτη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Σεπ 2011, 16:26:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

gulliverrr προχώρα το. Υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό σαν λειτουργικότητα μόνο του καθρέπτη του συνοδηγού στο group PSA αλλά συνήθως προστίθεται στα οικογενειακά μοντέλα με ηλεκτρικά - θερμαινόμενα καθίσμα. (Μην ρωτήστε γιατί δεν ξέρω).

Από περιέργεια, που θα συνδέετε το εν λόγω ψιψιψώνι?

Επιστροφή στην κορυφή
gulliverrr (George)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 GT (2008)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Σεπ 2011, 17:12:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το εν λόγω ψιψιψώνι αν είναι η full version με κλείσιμο παραθύρων, αυτόματο χαμήλωμα καθρεφτών, freddo καφέ κλπ ίσως να βγει πιο εύκολη η καλωδίωση αν η μονάδα μπει πίσω από την ασφαλειοθήκη (κάτω από το τιμόνι). Αν πάλι είναι η πιο απλή έκδοση (δεν ξέρω αν πραγματικά θα "βγάλω" τόσες εκδόσεις) ίσως να μπορεί να μπει πιο εύκολα μέσα στην πόρτα του οδηγού που είναι πιο εύκολη η πρόσβαση. Όλα αυτά με βάση του ότι όσοι ξέρουν να το κάνουν μόνοι τους άνεφ έξοδα ηλεκτρολόγου...
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Σεπ 2011, 18:14:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

απ οτι εχω καταλάβει αυτο το "κυκλωμα" θα μπορει να δινει ρευμα στο μηχανισμο (βασικα στους μηχανισμους - μοτερακια) του καθρεπτη για συγκεκριμενο χρονο ωστε απο την θεση που βρισκεται ρυθμισμενος για κανονικη χρηση να στρεφεται προς την ροδα

αυτο σημαίνει οτι για καθε συνδυασμο αμαξιου/οδηγου η θεσης "εκκινησης" της λειτουργίας και η θεση "σταματηματος" της λειτουργίας θα ειναι διαφορετική αρα και θα πρεπει να την "προ"ρυθμισει ο καθε οδηγός στο αυτοκινητου - με μια διαδικασια αντιστοιχη αυτη που ρυθμιζει καποιος τους καθρεπτες του

επισης καλο ειναι να μην δουλευει καθε φορα που βαζεις οπισθεν αυτη η λειτουργεία μιας και δεν υποχρεωτικο οτι βαζεις οπισθεν ΜΟΝΟ για να παρκαρεις - μπορει να βαλεις οπισθεν απλα για να κινηθεις προς τα πισω για καποια μετρα και να μην θες σωνει καλα να γυρησεις να κοιταξεις προς τα πισω αλλα να χρησιμοποιησεις του καθπεπτες - αυτο βεβαια ειναι ισως το πιο ευκολο να ρυθμιστεί καθως με ενα σχετικο διακοπτη μπορεις να επιλεξεις ποτε το κυκλωματακι θα δουλευει και ποτε οχι.

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
gulliverrr (George)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 GT (2008)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Σεπ 2011, 18:28:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και στις 3 παραγράφους σου η απάντηση μου είναι ναι Smile
Μάλιστα σκέφτομαι για να μην περνάω άλλα κουμπιά που κανείς δεν θα τα θέλει, η λειτουργία των καθρεφτών με την όπισθεν να γίνεται μόνο αν έχεις τον επιλογέα των καθρεφτών στη θέση του οδηγού. Πως σας φαίνεται?
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Σεπ 2011, 18:36:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

very cute Cool

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
manosm3 (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 RC F/L '10 & Peugeot 206 1.4 XT

Ένταξη: 17 Ιούν 2005
Τόπος: Βριλησσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Σεπ 2011, 20:22:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

groupN έγραψε:

Και σε Ε46 γινοταν στον δεξι καθρεφτη Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
MTerry 
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

320 si

Ένταξη: 09 Ιούλ 2008
Τόπος: Λευκάδα-Ιωάννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Σεπ 2011, 22:47:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

. . . στην Mercedes E class του ΄88 έπεφταν και τα πίσω προσκέφαλα Smile

. . .
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη
Σελίδα 1 από 6

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης