PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Αλλαγη παρμπριζ και ζημια στο ταμπλο
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ntinos (Κωνσταντινος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 1.4 (16v)VTI (2011)

Ένταξη: 28 Σεπ 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Ιαν 2015, 10:13:36    Θέμα δημοσίευσης: Αλλαγη παρμπριζ και ζημια στο ταμπλο Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αγαπητοι θελω να μοιραστω μαζι σας το συμβαν και θελω την γνωμη σας
Μετα απο ραγισμα του παρμπριζ και αναμονη 1 μηνα να ερθει απο την Γαλλια,εγινε αυτο που δεν περιμενα.
Το αυτοκινητο το αφησα το πρωι και θα πηγαινα το απογευμα να το παρω
Πεταχτηκα πριν το μεσημερι να δω πως παει και μου πεταχτηκαν τα ματια εξω.
Το ειχαν βγαλει το τζαμι και ειχαν περασει το primer,ετοιμοι να περασουν το καινουργιο.
Και βλεπω αυτα
upload

image hosting 10mb limit

image hosting 15mb

Αυτο ειναι το παλιο τζαμι

photo hosting

Καταλαβαινετε πως εγιναν.Οι κυριοι προσπαθουν να αποδειξουν οτι τα εκανα εγω ή το πλυντηριο που το παω (δεν το εχω παει ποτε) με το δερματινο πανι,ακουστε τι μου ειπαν!!Με το δερματινο πανι.Εγω επεμενα οτι το εγδαραν αυτοι και οτι δεν φευγει το αυτοκινητο απο εκει αν δεν το αλλαξουν το τμημα αυτο του ταμπλο με καινουργιο.Φωναξα και τον ασφαλιστη μου.Εγω εφυγα,πηγα στη δουλεια μου και εμαθα πως ρωτησαν στην Peugeot για το πλαστικο αυτο αλλα δεν υπαρχει και παει μαζι με το ταμπλο και παραγγελια στη Γαλλια.Δεν ξερω τι θα γινει.Το αυτοκινητο ειναι μεσα στο μαγαζι τους απο την Παρασκευη και αυριο Δευτερα η συνεχεια.
Εγω και ο ασφαλιστης μου λεμε οτι εγινε με καποιο εργαλειο πιθανον φαλτσετα,η καποιο εργαλειο πατεντα για να κοβουν την παλια κολλα.
Τι να κανω σε περιπτωση που πουν οτι δεν το εκαναν αυτοι?
Ευχαριστω
Ντινος

"Αν σε οδηγει το παθος βαλε χαλιναρια την λογικη"

Έχει επεξεργασθεί από τον/την ntinos στις Κυρ 07 Αύγ 2016, 22:22:18, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MAD (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 RALLYE 1.6T

Ένταξη: 14 Μάϊ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Ιαν 2015, 12:14:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Που έγινε αυτό??

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
ntinos (Κωνσταντινος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Ιαν 2015, 12:27:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγινε εδω Αθηνα,δυτικα προαστια αλλα δεν θα σας πω ποιο ειναι το μαγαζι (αλυσιδα ειναι)εως οτου διευθετηθει το ολο θεμα
Οταν τελειωσω με το καλο,μετα θα σας πω που δεν θα το πηγαινετε για αλλαγη τζαμιου.
Τωρα αν καποιος χρειαστει να το αλλαξει ας μου στειλει πμ,πιστευω θα το δω στο mail μου

Ειμαι 3 ημερες τωρα ετοιμος να σκασω,3 χρονων το αυτοκινητο και δεν εχει παει ποτε στο πλυντηριο
και μεσα περιποιηση με 303 Aerospace Protectant

Επιστροφή στην κορυφή
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

Ένταξη: 03 Ιούλ 2011
Τόπος: Περιστέρι, Αττική

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Ιαν 2015, 12:51:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν το συγκεκριμενο ειναι γνωστη αλυσιδα επι της Καβαλας να πας με ενα δικηγορο εκει, εχουν καμερες μεσα, πηγαινε εσυ και ολα θα φτιαξουν. Ναι μεν δεν ξερω το κατα ποσο αξιζει σαν ποσο η ζημια να μπλεξεις αλλα οταν τον δουν θα αλλαξει η ολη συμπεριφορα τους.

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
ntinos (Κωνσταντινος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Ιαν 2015, 13:18:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επι της Καβαλας εχει 3,δυο στην καθοδο και ενα στην ανοδο
ειδα οτι απ εξω εχει καμερα,τωρα αν εχει μεσα δεν ξερω
Το θεμα ξερεις ποιο ειναι Μαριε?
Να μου το φτιαξουν και με εξοδα αυτου που το εκανε.Ειτε αυτος ειναι ιδιοκτητης,ειτε εργαζομενος.
Αλλα για να φτασω σε αυτο το σημειο να το παραδεχθουν θα πρεπει να αρρωστησω.
Αλλα ετσι πρεπει να γινει.Αν δεν μπορεις κλειστο το ρημαδι.Δεν μπορεις να καταστρεφεις την ξενη περιουσια.
Το εχω σκεφτει για τον δικηγορο,αλλα επειδη εψαχναν να βρουν ανταλλακτικο,εχω κανει πισω.Προς το παρον
Οι ασπρες γρατζουνιες ειναι γδαρσιματα,γι αυτο ειναι και ασπρα,αλλα υπαρχουν και κοψιματα αυτα που ειναι διπλα στον αριθμο πλαισιου.Η ζημια ειναι σοβαροτατη,αν το δεις απο κοντα θα κοψεις τις φλεβες σου

Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Ιαν 2015, 13:26:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μεσα γιατι να κανουν κατι αυτο δεν καταλαβαινω απο εξω γινετε η εργασια.....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
ntinos (Κωνσταντινος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Ιαν 2015, 13:48:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ξερω.ισως γιατι το τζαμι αν προσεξεις στην φωτο στο κατω μερος προς τη μηχανη,πρεπει να εχει κατι σαν στοπ ,κυκλικα φαινεται μια προεξοχη της λαμαρινας .Αν το τζαμι παει και φωλιαζει εκει,δυσκολο να κοψουν την κολλα με το ειδικο εργαλειο.
θα πρεπει να κοψουν απο μεσα
Αν θες κοιτα και το τζαμι στη φωτο και πες μου αν το αποτυπωμα του κοψιματος,ειδικα στο πλατυ σημειο της παλιας κολλας,εχει κοπει με το ειδικο κοπιδι?
Οχι

Επιστροφή στην κορυφή
MAD (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 RALLYE 1.6T

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Ιαν 2015, 14:31:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νομίζω πως έμπλεξες..... Crying or Very sad

Επιστροφή στην κορυφή
ntinos (Κωνσταντινος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Ιαν 2015, 14:38:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μακη αν μπλεξω,θα τους μαθει ολη η Ελλαδα

Επιστροφή στην κορυφή
ntinos (Κωνσταντινος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Ιαν 2015, 15:03:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ξερει καποιος αν το τμημα το μαυρο το πλαστικο με τις δυο τρυπες για τα tweeter ,μπορει να ξεχωρισει απο το ταμπλο?

image upload no size limit

Επιστροφή στην κορυφή
puglover 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 09 Μάϊ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Ιαν 2015, 15:06:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πω ρε φιλε τι ατζαμηδες ειναι αυτοι..Εχεις συμβουλευτει δικηγορο? Μηπως πρεπει να τους κανεις επιτοπου καμια μηνυση για φθορα περιουσιας? Αν φυγει το αμαξι απο εκει νομιζω πεταξε το πουλακι. Θα στα φαει ο δικηγορος σε εξωδικα,αγωγες,παραστασεις και θα αργησει η υποθεση να τελεσιδικησει. Μεγαλο μπλεξιμο.
Επιστροφή στην κορυφή
ntinos (Κωνσταντινος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Ιαν 2015, 15:15:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το αυτοκινητο ειναι εκει χωρις τοποθετημενο τζαμι
Τους ειπα δεν θα το βαλουν αν δεν το αλλαξουν το φθαρμενο

Επιστροφή στην κορυφή
Andreasf1 (Ανδρέας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 GT 1.6 (HDi) 110

Ένταξη: 05 Δεκ 2012
Τόπος: Καλαμάτα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Ιαν 2015, 16:21:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε μου έχει ξανά αλλαχθεί το τζάμι σου;

Το καλοκαίρι άλλαξαν και εγώ και εκεί που πήγα να το περάσω μου ειπαν χαρακτηριστικά πως τους πήγα το πιο εύκολο αυτοκίνητο για αλλαγή παρμπρίζ μονο να μην έχω αλλάξει ξανά τζάμι γιατί εκεί είναι ζορικα τα πράγματα (δεν γνωρίζω γιατί, λογικά πιο σκληρή κόλλα;!).

Ήμουν εννοείται όλη την ωρα απο πάνω τους μην κανουν καμια πατάτα (φοβόμουν ακριβως γιαυτό τον λογο, μην μου κανουν γρατσουνιές στο ταμπλό και στα καλύμματα που έχουν οι κολόνες) και όντως φάνηκε πολύ εύκολο. Μέσα σε λιγοτερο απο 10 λεπτά ηταν κάτω το τζάμι.

Πάντως οτι και να γίνει μην τους αφήσεις μόνους τους αυτούς να σου περάσουν το καινούργιο τζάμι γιατί στάνταρ δεν θα πατήσει καλα ουτε θα το ευθυγραμμισουν σωστά τέτοιοι ατζαμηδες που φαίνονται.

Για το κομμάτι αυτό ψάξε σε μεταχειρισμένα ανταλλακτικά μπας και βγαίνει και βρεθεί κανας χριστιανός να το "σπάσει" και να στο δώσει. Ωστόσο δεν νομίζω οτι και να γίνεται να αλλαχθεί μόνο αυτό το κομματι θα είναι εύκολο να γίνει σαν διαδικασία. Υπομονή και καλά ξεμπερδεματα!!! Confused

Peugeot 2 0 7 | GT HDI |
Επιστροφή στην κορυφή
MAD (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 RALLYE 1.6T

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Ιαν 2015, 16:42:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για μένα φτασε το μαχαίρι μέχρι το κόκαλο! Πήγαινε με δικηγόρο και ΑΠΑΙΤΗΣΕ να σου παραδώσουν το αυτοκίνητο όπως ήταν!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Samer (SAM)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207GT GTX

Ένταξη: 04 Μάρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Ιαν 2015, 17:31:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω θα σου ελεγα αν τελικα σου παρουν καινουριο κομματι να τα παρεις ολα και πηγαινε αλλου. Απο κει τελειωσες.

"I wish I could see things from your point of view, unfortunately i can't stick my head that far up my ass"!!
Επιστροφή στην κορυφή
ntinos (Κωνσταντινος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Ιαν 2015, 19:00:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν εχει αλλαχτει ρε παιδια το τζαμι ,πρωτη φορα ειναι.το εχω 3.5 χρονια το αυτοκινητο 60000 km εχει κανει
Και πως να το παρω ,εφ οσον το εχουν πληρωσει για να το φερουν στο μαγαζι?
Αν γινοταν πολυ ευχαριστως να παω να το βαλω εστω στην αντιπροσωπεια.
Αλλα τωρα τι να πω!!
Ειναι παντως θετικο το οτι πηραν στην Peugeot και ρωταγαν για το κομματι,δηλ με την κινηση τους αυτη δηλωνουν οτι την εκαναν την πατατα
Θα δω αυριο τι εξελιξη θα εχουμε και αν δω οτι ειναι αρνητικοι θα φερω δικηγορο

Επιστροφή στην κορυφή
christos_99 (Christos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.6 16V GTi + PUG 206 RC

Ένταξη: 14 Νοέ 2012
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Ιαν 2015, 19:34:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δωσε βαση σε αυτο με τις καμερες εν ωρα εργασιας που υποθηκε, ριξε μια ματια στον χωρο εργασιας αν υπαρχουν καμερες, και αν εχουν μην σου πουν κανα χαζο του τυπου μετα απο 2 μερες διαγραφονται τα βιντεο κλπ κλπ. μαζι με δικηγορο εννοειτε αυριο πρωι..!!

Επιστροφή στην κορυφή
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

Ένταξη: 30 Οκτ 2008
Τόπος: Δροσοπηγή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Ιαν 2015, 20:44:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κωνσταντίνε, από τη βιβλιοθήκη ανταλλακτικών (service box) της peugeot, βλέπω πως δυστυχώς πάει μαζί με όλο το ταμπλό:

Το βγάζει ως ένα ενιαίο τμήμα (C) Confused

3rioStooges-Motorsport Team
Επιστροφή στην κορυφή
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

Ένταξη: 03 Ιούλ 2011
Τόπος: Περιστέρι, Αττική

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Ιαν 2015, 20:49:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σαν μια γενικη συμβουλη για τα καταστηματα επισκευης-αλλαγης παρμπιρζ που δεν πληρωνεις και μιλανε με ασφαλιστικες κλπ κλπ θα σας ελεγα να τα αποφυγετε, γιατι χρησιμοποιουν τζαμια που δεν ειναι γνησια(αυτο δεν παει να πει οτι ειναι μουφα κλπ απλα δεν ειναι το μαμα pilkington) το καλυτερο ειναι σε ενα ειδικο μαστορα που κανει αυτη τη δουλεια. Εγω μεσω της δουλειας ξερω ενα τετοιο ανθρωπο που εχει αλλαξει παρμπριζ (με βοηθο μαζι) σε αμαξι μεσα σε εκθεση αυτοκινητων και οι ανρθωποι που πηγες εκαναν ζημια μεσα σε συνεργειο, τι να λεμε τωρα οπως σου ειπαν παραπανω φτιαξε το ταμπλο με εξοδα τους και παρε το αμαξι απο εκει να το πας αλλου.

Υ.Γ εαν δεν βγαλεις ακρη στειλε μου ενα pm να σου δωσω ενα τηλεφωνο ενος ανθρωπου που επισκευαζει τα παντα τιμονια βαφει δεμρατινα κλπ, νομιζω πως "στοκαρει" και βαφει μετα και πλαστικα και δεν φαινεται τιποτα.

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
ntinos (Κωνσταντινος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Ιαν 2015, 21:23:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μαριε ,ευχαριστω εκ των προτερων
Το τζαμι ηρθε απο Γαλλια γνησιο λιονταρακι ,εδω δεν υπηρχε σε στοκ.

Γιαννη το ξερω δυστυχως.
Αν υπηρχε χωριστο δεν θα υπηρχε σοβαρο προβλημα.Επειδη παει με ολο το ταμπλο μαζι υπαρχει προβλημα που εξ αιτιας του κι εσυ να ησουν στη θεση του αρχιμαστορα που ξεσκισε το πλαστικο τμημα,θα υποστηριζες για να μην πληρωσεις τιποτα απο την τσεπη σου,οτι οι χαρακιες προυπηρχαν.Αστα..

Μου το ειπε μαλιστα ο εργαζομενος εκει.ο μικρος
"Τα ειδαμε οταν βγαλαμε το τζαμι,υπηρχαν" ειπε

Ευτυχως που το διατυπωσε ετσι και ελαβε την αμεση απαντηση μου
"Αρα εγινε την στιγμη που βγαζατε το τζαμι,διοτι πριν δεν τα ειδατε,αρα δεν υπηρχαν"
Μετα δεν ξαναμιλησε

υγ.μπορει να εγιναν και την στιγμη που εβγαζαν το τζαμι,να το εσυραν πανω στο ταμπλο?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης