PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Φλας- αρρυθμία!!!

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
lem-x24 (Θανάσης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 307 1.4 (16 V)

Ένταξη: 02 Ιούν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Ιαν 2016, 21:26:18    Θέμα δημοσίευσης: Φλας- αρρυθμία!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπέρα παιδιά.
μια βδομάδα τώρα παρατηρώ ότι το αριστερό φλας χτυπάει 2 φορές πιο γρήγορα από το σύνηθες για 2-3 δευτερόλεπτα και μετά επανέρχεται στη φυσιολογική ταχύτητα.

παίζει να είναι κάποια λάμπα που κάνει το μπέρδεμα???

όλα τα καινούρια αμάξια είναι ψεύτικα !.!.!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Mono AEK (χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

rcz thp 156 ...και κατι παραπανω!

Ένταξη: 09 Ιούν 2014
Τόπος: Ιλιον

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Ιαν 2016, 11:29:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιζει να εχεις καμενη λαμπα απο εκεινη τη πλευρα
Επιστροφή στην κορυφή
puglover 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 09 Μάϊ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Ιαν 2016, 14:51:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και μενα το ιδιο εκανε κατα καιρους σε 207 και μου πεταγε μηνυμα "indicator faulty". Σημερα το εκανε συνεχεια και διαπιστωσα οτι δεν αναβε το μπροστινο φλας. Πηγα στον ηλεκτρολογο και ισιωσε ενα λαμακι στο ντουι για να κανει καλη επαφη. Δεν ειχε καει το λαμπακι. Ξεκινα με ενα ελεγχο στις επαφες,
Επιστροφή στην κορυφή
lem-x24 (Θανάσης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 307 1.4 (16 V)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Ιαν 2016, 20:55:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

puglover έγραψε:
και μενα το ιδιο εκανε κατα καιρους σε 207 και μου πεταγε μηνυμα "indicator faulty". Σημερα το εκανε συνεχεια και διαπιστωσα οτι δεν αναβε το μπροστινο φλας. Πηγα στον ηλεκτρολογο και ισιωσε ενα λαμακι στο ντουι για να κανει καλη επαφη. Δεν ειχε καει το λαμπακι. Ξεκινα με ενα ελεγχο στις επαφες,

έχω κοιτάξει τις επαφές στο πίσω και το πλαινό φλας.
μένει να κοιτάξω και μπροστά. επειδή καμιά φορά κολλάει λίγο και το δεξί πολύ φοβάμαι ότι είναι κάτι πιο βαθύ και όχι τόσο επιφανειακό. τώρα σε ποιο σημείο είναι το φλασέρ στο peugeot 307??

είναι στην κεντρική πλακέτα ελέγχου των ηλεκτρονικών??

Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 30 Ιαν 2016, 09:12:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι είναι στην bsi κάποια λάμπα ετοιμάζεται ωα παράδωσε αλλάζεις μια τριάδα σε Κρήτη φάση και τσεκάρεις να δεις....Υπάρχει και η πιθανότητα να έχει αρχίσει να χαλαρό και η μονάδα διακοπών σου όπου και από εκεί δικαιολογείται τέτοιου είδους αντίδραση από τα φλας
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
athanas (Στεφανος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 1.6 16v

Ένταξη: 17 Μάϊ 2010
Τόπος: χμμμμμμμ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 30 Ιαν 2016, 15:43:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannis307 έγραψε:
Ναι είναι στην bsi κάποια λάμπα ετοιμάζεται ωα παράδωσε αλλάζεις μια τριάδα σε Κρήτη φάση και τσεκάρεις να δεις....Υπάρχει και η πιθανότητα να έχει αρχίσει να χαλαρό και η μονάδα διακοπών σου όπου και από εκεί δικαιολογείται τέτοιου είδους αντίδραση από τα φλας

Silly Silly Silly

Splat Splat Splat

Όποιος δεν ξέρει και δεν ξέρει πως δεν ξέρει, είναι τρελός.
Όποιος δεν ξέρει και ξέρει πως δεν ξέρει, είναι παιδί. 
Όποιος ξέρει και δεν ξέρει πως ξέρει, κοιμάται.
Όποιος ξέρει και ξέρει πως ξέρει, είναι σοφός.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
lem-x24 (Θανάσης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 307 1.4 (16 V)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 30 Ιαν 2016, 20:53:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

athanas έγραψε:
Giannis307 έγραψε:

Silly Silly Silly

Splat Splat Splat

εσύ φίλε μου έχεις κάποια εξήγηση???
πάντως για να γελάσετε, τώρα που παρατήρησα πιο καλά είδα ότι το αλλόκοτο φλασάρισμα γίνεται όταν έχω αναμμένα κάποια από τα φώτα (είτε θέσεως, είτε πορείας είτε διασταυρώσεως).

Επιστροφή στην κορυφή
TopGear (Χρήστος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 8V (2000) no more

Ένταξη: 03 Ιούν 2007
Τόπος: Pole Position

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 30 Ιαν 2016, 21:37:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

lem-x24 έγραψε:
athanas έγραψε:
Giannis307 έγραψε:

Silly Silly Silly

Splat Splat Splat

εσύ φίλε μου έχεις κάποια εξήγηση???
πάντως για να γελάσετε, τώρα που παρατήρησα πιο καλά είδα ότι το αλλόκοτο φλασάρισμα γίνεται όταν έχω αναμμένα κάποια από τα φώτα (είτε θέσεως, είτε πορείας είτε διασταυρώσεως).

Μου το έκανε και μένα το πίσω φλας στο 206. Ακριβώς όσα λες. Και αφού άναβα κάποιο φως. Τελικά έβγαλε το φανάρι ο ηλεκτρολόγος, το καθάρισε, έβαλε λίγο σπρέυ στις επαφές, κούμπωσε καλά φίσες κτλ και δεν το ξαναέκανε. Πρώτη του εκτίμηση ήταν πάντως πώς ίσως φταίει η πλακέτα και πώς αν μου το ξανακάνει, τότε παίζει να χρειαστεί αλλαγή και να μπει μια μεταχειρισμένη.

Περίπου το 2009-2010 πάντως, πάλι τα φλας μου είχαν ένα θέμα, αλλά όχι σαν αυτό. Δε μπορούσαν να κρατήσουν και επέστρεφαν, δηλαδή έπρεπε να κρατάω το διακόπτη για να στρίψω. Τότε έφταιγε ο διακόπτης των φλας όπου και αλλάχτηκε (κανά 70-80 έκανε νομίζω).

My main problem with the Porsche 992 Turbo S is that I cannot afford it.
Επιστροφή στην κορυφή
lem-x24 (Θανάσης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 307 1.4 (16 V)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 31 Ιαν 2016, 15:32:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

TopGear έγραψε:

Μου το έκανε και μένα το πίσω φλας στο 206. Ακριβώς όσα λες. Και αφού άναβα κάποιο φως. Τελικά έβγαλε το φανάρι ο ηλεκτρολόγος, το καθάρισε, έβαλε λίγο σπρέυ στις επαφές, κούμπωσε καλά φίσες κτλ και δεν το ξαναέκανε. Πρώτη του εκτίμηση ήταν πάντως πώς ίσως φταίει η πλακέτα και πώς αν μου το ξανακάνει, τότε παίζει να χρειαστεί αλλαγή και να μπει μια μεταχειρισμένη.

Περίπου το 2009-2010 πάντως, πάλι τα φλας μου είχαν ένα θέμα, αλλά όχι σαν αυτό. Δε μπορούσαν να κρατήσουν και επέστρεφαν, δηλαδή έπρεπε να κρατάω το διακόπτη για να στρίψω. Τότε έφταιγε ο διακόπτης των φλας όπου και αλλάχτηκε (κανά 70-80 έκανε νομίζω).

επειδή τα σκαλίζω όλα μόνος μου, σήμερα έλυσα το πίσω φανάρι και είδα ότι η μία λάμπα από τα φώτά πορείας μία άναβε μία όχι. τη βγάζω τη μετράω με το πολύμετρο και δεν έειχνε καθόλου ωμική αντίσταση (μάλλον καταστράφηκε στα χέρια μου).

αύριο πάω να πάρω μία να την κουμπώσω επάνω στη βάση της και σας ενημερώνω.

αν το κάνει εκ νέου πάω σε ηλεκτρολόγο γιατί δεν έχω γνώσεις για περαιτέρω σκάλισμα (αλλά ούτε και χρόνο)

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης