PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Λαδια για 106 1.4 8v

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
pavlosk 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106 rallye (2003)

Ένταξη: 27 Ιαν 2016

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Ιαν 2016, 02:06:34    Θέμα δημοσίευσης: Λαδια για 106 1.4 8v Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ειμαι κατοχος ενος 106 1.4 xs και θα ηθελα την γνωμη σας περι του θεματος. Εχω ακουσει για τα 5-40 υπαρχει περιπτωση να τα καιει. Καποιοι λενε επειδη ειναι παλιας τεχνολογιας μοτερ πρεπει να βαζω ημισυνθετικα. Τωρα εχει fuchs 10-40 συνθετικα αλλα μιας και εχω βαρυ ποδι θελω να εχω το κεφαλι μου ησυχο. Σκεφτομαι να παρω castrol edge 5-40 για την επομενη αλλαγη αξιζει τα παραπανω λεφτα ή οχι;
Ευχαριστω εκ των προτερων
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Driver ///M (Άρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 90hp sport

Ένταξη: 16 Νοέ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Ιαν 2016, 03:19:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νομιζω οτι και τα total 5-40 ειναι μια καλη επιλογη για τον κινητηρα σου.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
geo106xs (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 106 s16 (2000)

Ένταξη: 26 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Ιαν 2016, 05:00:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το Castrol magnatec 10w40 θα του ειναι υπεραρκετο! Οσο βαρυ ποδι και να 'χεις,ειναι αργοστροφο μοτερ και δεν εχει μεγαλες απαιτησεις.

....Αλλοτινές μου εποχές...
Επιστροφή στην κορυφή
MariosT (MARIOS)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106

Ένταξη: 09 Φεβ 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Ιαν 2016, 06:49:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για το μοτερ σου το σωστο λαδι ειναι 10-40 ημισυνθετικο, απεφυγε το 5-40 ,
μαρκες απο Liqui Moly , Torco ,Castrol , Motul , Total κλπ. Αν εχεις θεμα οικονομικο και θες κατι φτηνο εχω δοκιμασει τα MANNOL 10-40 ημισυνθετικα γυρω στο 20αρικο τα 5 λιτρα με αριστα αποτελεσματα.
Επιστροφή στην κορυφή
pavlosk 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Ιαν 2016, 16:46:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οταν το πηρα (απο αθηνα) αλλαξα λαδια και εβαλα magnatec 5-40 αλλα πηγαινοντας προς σερρες, κοντα στην λαμια ανεβασε θερμοκρασια χωρις να το πιεζω (100-120)δεν ειχε και δεικτη θερμοκρασιας νερου...εκαψε φλατζα κεφαλης αλλα για να μην βγω πολυ εκτος θεματος σε ολη την διαδρομη λειτουργουσε πιο "μαλακά" απ οτι με τα λαδια που εχει τωρα... γιαυτο εχω περιεργια μηπως ξαναγυρισω στα 5-40 και λειτουργει πιο αθορυβα το μοτερ.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την pavlosk στις Τετ 27 Ιαν 2016, 16:48:15, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
pavlosk 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Ιαν 2016, 16:47:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

geo106xs έγραψε:
Το Castrol magnatec 10w40 θα του ειναι υπεραρκετο! Οσο βαρυ ποδι και να 'χεις,ειναι αργοστροφο μοτερ και δεν εχει μεγαλες απαιτησεις.

Αργοστοφο αλλα συνηθως κοντα στον κοφτη φτανω για να ανεβασω ταχυτητα Razz
Επιστροφή στην κορυφή
sotos 106xs (Σωτηρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Peugeot 106 s1 BlueBullet

Ένταξη: 18 Μάρ 2010
Τόπος: Somewhere In Time

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Ιαν 2016, 17:08:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όπως αναφέρθηκε το καλύτερο είναι 10w40 κατά προτίμηση σε Total και Castrol.
Άν το "πιέζεις" ιδιαίτερα και σού τσιμπάει λίγο κάνε μια δοκιμή και με 15w50 Total Quartz7000 - δοκιμασμένο σε "πίεση" Wink
Και...κάνε και μια αλλαγή καντράν άν έχεις όρεξη και βάλε από rallye με θερμοκρασία νερού για να ξέρεις τί θερμοκρασίες έχεις.

Τέλος Εποχής
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης