PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Πολλαλασιαστής και 106 rallye 16v

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
alex5545 (Αλέξανδρος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 09 Ιούλ 2012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Νοέ 2015, 16:40:46    Θέμα δημοσίευσης: Πολλαλασιαστής και 106 rallye 16v Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα σε όλη την παρέα!
Έρχομαι αυτή τη φορά με το κλασσικό πρόβλημα του πολλαπλασιαστή. Τον έβγαλα σήμερα και είχαν κοπεί οι 3 απο τις 4 πίπες, σκέτο κάρβουνο.
Σκέφτομαι πλέον αντί για τον μαμά να πάω σε μπουζοκαλώδια, μήπως κ ξενιάσω.
Κάπου έχει πάρει το αυτί μου ότι ταιριάζει ο πολλαπλασιαστής του 8v στο ίδιο φυσάκι ξέρει κανείς αν ισχύει;
Φυσικά κάθε παραλλαγή, γνώμη και εμπειρία είναι δεκτή.

Υ.Γ. η αλλαγή θα γίνει από εμένα τον ίδιο μιας και λεφτά για συνεργεία δεν υπάρχουν στις μέρες μας...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
geo106xs (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 106 s16 (2000)

Ένταξη: 26 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Νοέ 2015, 21:40:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν ειναι τριφυσο,ξεχνας τον πολλαπλασιαστη του 8v. Σε μονοφυσο παιζει κανονικα!
Γνωμη μου,βρες πιπες και εισαι αρχοντας Wink

....Αλλοτινές μου εποχές...
Επιστροφή στην κορυφή
spar@ 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 21 Ιούν 2012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Νοέ 2015, 21:44:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

γιατι τον ξεχναει?
Επιστροφή στην κορυφή
alex5545 (Αλέξανδρος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Νοέ 2015, 22:03:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δυστυχώς έχουνε κοπεί οι πίπες από την βάση τους. σκέψου απο το πολύ καρβούνιασμα πετάχτηκαν τα ελατηριάκια έξω με κάτι μεταλλικά ελασματάκια που είχε εκεί κ τα σχετικα.... χαχαχα μιλάμε για total disaster!
Επιστροφή στην κορυφή
athanas (Στεφανος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 1.6 16v

Ένταξη: 17 Μάϊ 2010
Τόπος: χμμμμμμμ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Νοέ 2015, 22:12:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ασε τα μπουζοκαλωδια του 8ν στην υσηχια τους και βαλε τον μαμα πολλαπλασιαστη....

τα μπουζοκαλωδια εχουν μειωμενη ταση ρευματος σε σχεση με τον πολλαπλασιαστη

Όποιος δεν ξέρει και δεν ξέρει πως δεν ξέρει, είναι τρελός.
Όποιος δεν ξέρει και ξέρει πως δεν ξέρει, είναι παιδί. 
Όποιος ξέρει και δεν ξέρει πως ξέρει, κοιμάται.
Όποιος ξέρει και ξέρει πως ξέρει, είναι σοφός.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
alex5545 (Αλέξανδρος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Νοέ 2015, 22:13:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sagem;
Επιστροφή στην κορυφή
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

Ένταξη: 30 Οκτ 2008
Τόπος: Δροσοπηγή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Νοέ 2015, 22:29:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αλέξανδρε, αντικατέστησέ τον με έναν καινούριο εργοστασιακό (valeo) για 3φυσο και απλά μη ξαναβάλεις το πλαστικό καπάκι που μπαίνει από πάνω (αυτό με το σήμα), ώστε να αερίζεται.
Όπως και να χει, το να καρβουνιάσουν τα λάστιχα στις μπουζόπιπες δεν είναι κάτι σύνηθες. Μάλλον ο πολ/στης ήταν μαϊμουδέξ με κακής ποιότητας λάστιχα...

alex5545 έγραψε:
sagem;

Ναι αλλά δε θα τον βρεις ως sagem αλλά ως valeo (ή peugeot-citroen σε υψηλότερη τιμή λογικά) Wink

3rioStooges-Motorsport Team
Επιστροφή στην κορυφή
alex5545 (Αλέξανδρος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Νοέ 2015, 22:38:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sagem έγραφε πάνω και αυτός. μάλλον δεν σας έδωσα να καταλάβετε εγώ καλά... δεν καρβούνιασαν τα λάστιχα αλλά συγκεκριμένα πάνω ακριβώς από τα λάστιχα, κοντά εκεί που εφαρμόζουν.... όπως κ να έχει πάμε για καινούργια...
Επιστροφή στην κορυφή
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

Ένταξη: 30 Οκτ 2008
Τόπος: Δροσοπηγή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Νοέ 2015, 22:46:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι να σου πω... γύρω στα 110.000km που τον άλλαξα (για άλλο λόγο) τα λάστιχά του και το πλαστικό του σώμα ήταν μιά χαρά αλλά είχα αφαιρέσει το καπάκι αρκετά χρόνια πριν. Βλέπεις, ο πολλαπλασιαστής λόγω θέσης είναι σαν το τυρί στο τοστ, οπότε και με το καπάκι από πάνω εγκλωβίζεται ο θερμός αέρας μέσα και ζεσταίνεται ακόμα περισσότερο.

3rioStooges-Motorsport Team
Επιστροφή στην κορυφή
alex5545 (Αλέξανδρος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Νοέ 2015, 23:01:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αυτό με το καπάκι που λες πάντως θα το δοκιμάσω αυτή τη φορά γτ έχει παραγίνει η κατάσταση....
Επιστροφή στην κορυφή
spar@ 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 08 Νοέ 2015, 01:11:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολλαπλασιαστης απο 8v και msd μπαινουν σε 3φυσσο. Εγω εχω τον μαμα πολλαπλασιαστή με το καπακι πανω αν ειναι εργοστασιακος κινητήρας δεν εχει λογω να λιώσει μπουζοπιπες κλπ και κρατάει και πολυ καθώς οι περισσότεροι βγάλαμε πανω απο 100.000κμ.
Επιστροφή στην κορυφή
geo106xs (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 106 s16 (2000)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 08 Νοέ 2015, 11:12:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

spar@ έγραψε:
γιατι τον ξεχναει?

Για τον ιδιο λογο,που δε παιζει ο πολλαπλασιαστης του μονοφυσου σε τριφυσο Laughing
alex5545 έγραψε:

δυστυχώς έχουνε κοπεί οι πίπες από την βάση τους. σκέψου απο το πολύ καρβούνιασμα πετάχτηκαν τα ελατηριάκια έξω με κάτι μεταλλικά ελασματάκια που είχε εκεί κ τα σχετικα.... χαχαχα μιλάμε για total disaster!

Τωρα το 'πιασα,κοπηκε το πλαστικο,οχι οι λαστιχενιες πιπες...παρε εναν καινουριο οπως σου ειπαν τα παιδια,να εχεις ησυχο το κεφαλι σου!

Επιστροφή στην κορυφή
alex5545 (Αλέξανδρος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 08 Νοέ 2015, 16:02:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

140 όμως το καινούριο... Δλδ όχι ξανά μεταχείρο λέτε ε;
Επιστροφή στην κορυφή
spar@ 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 08 Νοέ 2015, 16:05:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιώργο το φυσάκι φτιάχνεται !
Επιστροφή στην κορυφή
geo106xs (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 106 s16 (2000)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 08 Νοέ 2015, 20:26:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αλεξανδρε,αν σου κανει αναγκη,δε το συζητω,βρισκεις εναν μτχ και οσο κρατησει! Με 40-50 ευρα θα βρεις!

Σπυρο,το φυσακι φτιαχνεται,το θεμα ειναι οτι δε παιζει! Τουλαχιστον του τριφυσου σε μονοφυσο δεν...

Επιστροφή στην κορυφή
spar@ 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 08 Νοέ 2015, 22:25:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε λουλακη πως θα παίξει του τριφυσσου σε μονοφυσσο, πρεπει να φτιάξεις να διαλύσεις τη Φύσσα πανω στον πολλαπλασιαστή και δεν παιζει ενω το ανάποδο με ενα φυσάκι απο μονοφυσσο καταργείς το παρασιτικό και παιζει!
Επιστροφή στην κορυφή
alex5545 (Αλέξανδρος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Νοέ 2015, 01:24:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά όπως και να έχει ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης