Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
limpsonbikes (osama) Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.4 (16v)
Ένταξη: 14 Οκτ 2015 Δημοσιεύσεις: 2
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 14 Οκτ 2015, 00:33:58 Θέμα δημοσίευσης: Πλαναρισμα Peugeot 307 1.4 (16v) 2007 |
|
|
Καλησπέρα παιδιά! Ειμαι καινούριο μέλος στο forum και θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση και να μου δώσετε την συμβουλή σας.
Εχω ένα Peugeot 307 1.4 (16v) 2007 και πριν από κανα χρόνο ανακάλυψα ότι έσταζε λάδι. Το πήγα λοιπόν σε έναν μηχανικό και μου είπε πως τα συγκεκριμένα μοντέλα υποφέρουν από φλατζα. Δεν έχω πάει να το φτιάξω ακόμα διότι απτό πουθενά σταμάτησε να χάνει λάδια. Η ερώτηση μου λοιπόν είναι άμα δεν το φτιάξω τι προβλήματα θα δημιουργηθούν στο μέλλον.
Υ.Γ. Έχω πάρει και δευτρη και τρίτη γνώμη από άλλους μηχανικούς και επαλήθευσαν ότι χρειάζεται πλαναρισμα. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Driver ///M (Άρης) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 90hp sport
Ένταξη: 16 Νοέ 2009 Δημοσιεύσεις: 829
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 16 Οκτ 2015, 17:45:15 Θέμα δημοσίευσης: Re: Πλαναρισμα Peugeot 307 1.4 (16v) 2007 |
|
|
limpsonbikes έγραψε: | Καλησπέρα παιδιά! Ειμαι καινούριο μέλος στο forum και θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση και να μου δώσετε την συμβουλή σας.
Εχω ένα Peugeot 307 1.4 (16v) 2007 και πριν από κανα χρόνο ανακάλυψα ότι έσταζε λάδι. Το πήγα λοιπόν σε έναν μηχανικό και μου είπε πως τα συγκεκριμένα μοντέλα υποφέρουν από φλατζα. Δεν έχω πάει να το φτιάξω ακόμα διότι απτό πουθενά σταμάτησε να χάνει λάδια. Η ερώτηση μου λοιπόν είναι άμα δεν το φτιάξω τι προβλήματα θα δημιουργηθούν στο μέλλον.
Υ.Γ. Έχω πάρει και δευτρη και τρίτη γνώμη από άλλους μηχανικούς και επαλήθευσαν ότι χρειάζεται πλαναρισμα. |
Με τον καιρό θα μεγαλώσει η διαρροή και θα είσαι με το λάδι στο πορτ μπαγκάζ για κάθε διαδρομή, χώρια που μπορεί να πάθει ζημιά και ο ιμάντας χρονισμού αφού στάζει λάδι πάνω του μιας κι εκεί κοντά είναι η διαρροή συνήθως.
Έχω 207 με τον ίδιο κινητήρα και σ'εμένα είχε διαρροή η φλάτζα.
Έγινε σωστή αλλαγή με πλανάρισμα (1 δέκατο) και καινούριες βίδες αλλά και τρόμπα βενζίνης και θερμοστάτη κι έκτοτε έχω κάνει σχεδόν 30.000 χλμ εντελώς απροβλημάτιστα.
Φτιάξτο κι αν γίνει σωστή επισκευή μετά δεν πρόκειται να ξαναχεις θέμα.
Ειδάλλως θα έχεις σίγουρα, χώρια ότι θα γίνει ο καλύτερος πελάτης στον έμπορο λαδιών. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
limpsonbikes (osama) Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.4 (16v)
Ένταξη: 14 Οκτ 2015 Δημοσιεύσεις: 2
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 16 Οκτ 2015, 18:26:27 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
katarxas euxaristw g tin apantisi.
kereis kanena kalo mixaniko p na m kanei kali douleia? k ama nai poso tha pare panw katw? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|