PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 gt update

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
vag21 (Βαγγελης)
Μέλος
Μέλος

peugeot 207 gt

Ένταξη: 16 Αύγ 2014
Τόπος: πειραιας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Αύγ 2015, 14:16:07    Θέμα δημοσίευσης: 207 gt update Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια μια ερωτησουλα,αξιζει να εχουμε την τελευταια αναβαθμιση χανοντας ταυτοχρονα το προγραμμα που φοραγε το αμαξι μας?

εχω ενα του 2008(μεταχειρο) και νομιζω δεν εχει κανει ποτε update,γνωριζουμε κοστος και προβληματα που μπορει να λυσει?

ευχαριστω που με ακουσατε.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Αύγ 2015, 14:59:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το τελευταιο update βγηκε το 2008, οποτε ισως το εχει ηδη. Το κοστος ειναι ελαχιστο, κανα 20ρικο. Για μενα, αν δεν εχει καποιο προβλημα το αμαξι, αφησε το οπως ειναι.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
vag21 (Βαγγελης)
Μέλος
Μέλος

peugeot 207 gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Αύγ 2015, 15:19:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 έγραψε:
Το τελευταιο update βγηκε το 2008, οποτε ισως το εχει ηδη. Το κοστος ειναι ελαχιστο, κανα 20ρικο. Για μενα, αν δεν εχει καποιο προβλημα το αμαξι, αφησε το οπως ειναι.

κανενα προβλημα,εχει και μακρυτερη πεμπτη και το προγραμμα το βοηθαει.

για αυτο ρωτησα,γιατι μετα υπαρχει και κοστος να ξαναπεραστει το προγραμμα.

Επιστροφή στην κορυφή
alexandros 207 Rallye (alexandros.K)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Rallye

Ένταξη: 23 Δεκ 2009
Τόπος: Ιωαννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Αύγ 2015, 18:44:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αφου δεν εχεις καποιο προβλημα, οπως ειπε και ο Μακης, αστο οπως ειναι

The difference between men and boys is the price of their toys...
Επιστροφή στην κορυφή
Tzive (Λουκας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Citroen AX 1800cc Kit-Car + 207rallye

Ένταξη: 10 Οκτ 2007
Τόπος: on tracks

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Αύγ 2015, 21:46:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ακομα δεν το πήρες θες να το σκαλίσεις? μην το πειράζεις λέμε...

Citroen AX 1,800cc
Fastest production car @ kartodromo 52.506

Megara Curcuit 1.07.642 και εχει ακομα ΠΟΛΥ!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
vag21 (Βαγγελης)
Μέλος
Μέλος

peugeot 207 gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Αύγ 2015, 21:54:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι ρε παιδιά το κατάλαβα .δεν κουνιέμαι φύλλο χαχαχα

Επιστροφή στην κορυφή
Mono AEK (χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

rcz thp 156 ...και κατι παραπανω!

Ένταξη: 09 Ιούν 2014
Τόπος: Ιλιον

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Αύγ 2015, 14:33:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παντως σε περιπτωση που σβηστει το προγραμμα δε νομιζω οτι κανενας προγραμματιστης ζηταει λεφτα για να στο ξαναπερασει
Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Αύγ 2015, 15:14:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κι όμως Χρήστο!
Συνήθως οι νέες εκδόσεις λογισμικού από τον κατασκευαστή μας αναγκάζουν να γράψουμε όλο το πρόγραμμα από την αρχή και να ξανακάνουμε δοκιμές πάνω στο αυτοκίνητο.
Εγώ το κάνω γιατί είναι μια νέα υπηρεσία που δεν έχει πληρωθεί σε κανένα προκαταβολικά. Με σαφώς μικρότερο κόστος από το αρχικό βέβαια, αλλά παραταύτα, υπαρκτό.

Όταν με ρωτάνε "τί να κάνω στο αυτοκίνητό μου, που έβαλα πρόγραμμα πριν ΧΧΧ χρόνια", εγώ συνιστώ αυτό που κάνω στο δικό μου: Βάλτε το τελευταίο update από τον κατασκευαστή. Θα χάσω το πρόγραμμα; Ναι θα χάσεις το πρόγραμμα αφού θα αλλάξει όλο το firmware του εγκεφάλου!

Θα μου πεις: ευλογείς τα γένια σου. Το ζήτημα είναι απλό. Αν δε θέλετε τις υπηρεσίες μου, αφήστε το όπως είναι, σε ελεύθερη χώρα ζούμε.
Σε καμία συμφωνία προγραμματισμού δεν υπάρχει ρήτρα για μελλοντική υποστήριξη υπηρεσιών. Ούτε και προπληρωμή βέβαια.

Βαγγέλη μου, την επόμενη φορά που θα με πάρεις τηλέφωνο να ζητήσεις τη γνώμη μου για το 206 σου ή το 207 σου και να μου μιλάς μια ώρα στο τηλέφωνο, τί λες, θα σου απαντήσω στις ερωτήσεις σου ή θα σε σιχτιρίσω;

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
vag21 (Βαγγελης)
Μέλος
Μέλος

peugeot 207 gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Αύγ 2015, 15:46:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όταν κάποιος με δική του υπαιτιότητα,χάνει το πρόγραμμα που του έβαλε ,ο Στέλιος η οποιοσδήποτε άλλος,εννοείται ότι θα πρέπει να το ξαναπληρωσει,όπως επίσης είναι προς τιμήν σου ότι το ξαναπερνας με λιγότερο κόστος.

Εμένα γιατί όμως να με σιχτιρισεις τι είπα;εγώ αυτό που ρώτησα είναι αν κάποιος γνωρίζει αν αξίζει η τελευταία αναβάθμιση,δηλαδή αν διορθώνει κάτι πολύ σημαντικό,τι κακό είπα για σένα;

Επιστροφή στην κορυφή
saikoe_39 (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207

Ένταξη: 27 Απρ 2009
Τόπος: Στο στόκολο.!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Αύγ 2015, 15:58:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vag21 έγραψε:
Όταν κάποιος με δική του υπαιτιότητα,χάνει το πρόγραμμα που του έβαλε ,ο Στέλιος η οποιοσδήποτε άλλος,εννοείται ότι θα πρέπει να το ξαναπληρωσει,όπως επίσης είναι προς τιμήν σου ότι το ξαναπερνας με λιγότερο κόστος.

Εμένα γιατί όμως να με σιχτιρισεις τι είπα;εγώ αυτό που ρώτησα είναι αν κάποιος γνωρίζει αν αξίζει η τελευταία αναβάθμιση,δηλαδή αν διορθώνει κάτι πολύ σημαντικό,τι κακό είπα για σένα;

Γιατι απο την στιγμη που μιλησες με σαλεξ(για αυτο το θεμα)...ολες οι αλλες γνωμες ειναι απλα κωλοτρυπίδες.. Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Tzive (Λουκας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Citroen AX 1800cc Kit-Car + 207rallye

Ένταξη: 10 Οκτ 2007
Τόπος: on tracks

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Αύγ 2015, 21:05:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

saikoe_39 έγραψε:
vag21 έγραψε:

Γιατι απο την στιγμη που μιλησες με σαλεξ(για αυτο το θεμα)...ολες οι αλλες γνωμες ειναι απλα κωλοτρυπίδες.. Laughing Laughing
χαχα

Citroen AX 1,800cc
Fastest production car @ kartodromo 52.506

Megara Curcuit 1.07.642 και εχει ακομα ΠΟΛΥ!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Αύγ 2015, 22:35:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

saikoe_39 έγραψε:

Όπως του εξήγησα στο τηλέφωνο μέσα στην μακροσκελή μας συζήτηση, το αυτοκίνητο που ήθελε να αγοράσει / πήρε τελικά / είναι σχεδόν καινούργιο.
Με ρώτησε πάλι, αν είναι καλό να το πάρει. Πάλι του εξήγησα, ο προηγούμενος ιδιοκτητης αμφιβάλλω αν το οδήγησε γρήγορα ποτέ. Το προγραμμα το ήθελε για να δουλεύει το μακρύτερο γρανάζι 5ης και για να πάρει λίγο τα πόδια του το αυτοκίνητο.

Μου λέει εσύ τί θα έκανες; Του λέω: Εγώ θα του περνούσα το τελευταίο update στην αντιπροσωπεία, αυτό κάνω στο δικό μου αυτοκίνητο και αυτό συνιστώ και σε όσους με ρωτάνε. Θα χαθεί το πρόγραμμα, αλλά θα έχεις το τελευταίο λογισμικό από τον κατασκευαστή που φτιάχνει ο,τι τυχόν bugs έχει βρει (κάτι που δεν μπορούμε να το κάνουμε εκ των υστέρων μόνοι μας). Και φυσικά ότι η αναβαθμιση μετά κοστίζει.

Και μετά έπρεπε να ρωτήσει φυσικά και όλο το psclub τί να κάνει σε αυτή την περίπτωση για να μαζέψει γνώμες. Λες και όλος ο χρόνος που έφαγα για να του εξηγήσω μονομιάς εξαφανίστηκε μέσα στην άβυσσο. Αδερφέ, τσάμπα την ακτινοβολία που έφαγα από το κινητό μου.
Ευτυχώς που πήρες αυτοκίνητο που είναι όντως καλό, ειδάλλως δεν βλέπω κάτι άλλο καλό σε όλη αυτή την ιστορία.

Γιατί δεν το έκανες ανάποδα βρε χριστιανέ μου να είμαστε όλοι αγαπημένοι; Πρώτα ρωτάμε το club και μετά όλους τους υπόλοιπους!

Χρωστάω εγώ σε κανένα κάνω τον πωλητή μεταχειρισμένων αυτοκινήτων μέσω τηλεφώνου αν είναι καλό το αυτοκίνητο του θείου του Λουκά και αν θα το πάρεις ή όχι ή τί να το κάνεις αφού το πάρεις;

Όσον αφορά εμένα, βάψτο μπλε και ρίχτο στη θάλασσα.

Εκτός κι αν νομίζεις ότι σκοπός μου είναι να σου φάω λεφτά, όπως συνήθως γίνεται με τους βελτιωτές, οπότε καλύτερα να μην με γνωρίσεις από κοντά καθόλου γιατί δεν είμαι τέτοιος τύπος και ούτε εύχομαι να γίνω.

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
vag21 (Βαγγελης)
Μέλος
Μέλος

peugeot 207 gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Αύγ 2015, 00:31:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ας σταματησει εδω το θεμα.

στελιο συγνωμη για τον χρονο που σου εφαγα.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης