Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Rallyestas (Rallye_REEE) Φανατικό μέλος

207 Rallye facelift
Ένταξη: 02 Μάρ 2013 Δημοσιεύσεις: 346 Τόπος: Athina
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 24 Μάρ 2015, 12:11:13 Θέμα δημοσίευσης: 207 rallye αντλια νερου |
|
|
αυτες τις μερες ακουγα κατι σαν σφυριγματακι οταν ζεσταινοταν το αμαξι. το πηγα σημερα στην πεζό και μου λενε αντλια νερου ετσι οπως το ακουν. αλλα δεν μου το βαζουν στην εγγυηση λεει και μετα απο φωνες λενε δεν γινεται και κατι τετοια δικα τους απατεωνιστικα. τελος παντων μου λεει κοστος 100 ευρω για μενα λεει επειδη με συμπαθησε...(τελος παντων μην το σχολιασω αυτο). πηρα το αμαξι και εφυγα εν τελη.
η τιμη για το ανταλλακτικο χωρις εργασια ποσο κανει? ξερουμε?
επισης αν δεν την αλλαξω υπαρχει προβλημα ? γιατι αν ειναι μονο το σφυριγματακι το θεμα δεν με νοιαζει τοσο, αρκει να μην επηρρεαζει πουθενα αλλου και να μην βλαπτει τιποτα αν μηνει ετσι. αυτα, ευχαριστω προκαταβολικα! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Gotcha (George) Τρελλαμένο μέλος

F20 πετρέλης
Ένταξη: 06 Ιούν 2009 Δημοσιεύσεις: 813
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 24 Μάρ 2015, 12:37:30 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αν δεν εχει διαρροη μην την αλλαξεις. Ολες ετσι κανουν οταν πιανουν βρομα. Εμενα το εκανε για ενα διαστημα, αλλα πλεον εδω και 1 χρονο δεν την εχω ξανακουσει |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
George S (Γιωργος) Μόλις έγραψα

Peugeot 207 rc
Ένταξη: 19 Νοέ 2014 Δημοσιεύσεις: 49 Τόπος: Τριπολη
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 24 Μάρ 2015, 12:55:47 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
τοσο κοστισε και σε εμενα που επρεπε να την αλλαξω γιατι εχανε, τον οκτωβρη |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 Rallye facelift
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 24 Μάρ 2015, 12:56:42 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
πρεπει να το παω να δουν αν χανει δηλαδη ε? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
makis106 (makis) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)
Ένταξη: 15 Μάϊ 2007 Δημοσιεύσεις: 2966
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 24 Μάρ 2015, 12:59:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καταρχην ο μονος λογος για να μη σε καλυπτει η εγγυηση ειναι αν εχει ληξει. Για οποιοδηποτε αλλο λογο απειλησε για νομικη διωξη. Κατα τα αλλα αν απλα σφυριζει και δεν εχει καποια διαρροη, ασ'την οπως ειναι. Εγω την εχω ακουσει δυο φορες απο το 2008 που το πηρα. Και τις δυο φορες το αγνοησα και μετα απο λιγες μερες σταματησε. Εχω να την ακουσω πανω απο χρονο και κανενα προβλημα. Επισης εχω ακουσει για αλλαγμενες καινουργιες που μετα απο καποια χλμ σφυριζαν.
etuned |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 Rallye facelift
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 24 Μάρ 2015, 13:37:31 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
makis106 έγραψε: | Καταρχην ο μονος λογος για να μη σε καλυπτει η εγγυηση ειναι αν εχει ληξει. Για οποιοδηποτε αλλο λογο απειλησε για νομικη διωξη. Κατα τα αλλα αν απλα σφυριζει και δεν εχει καποια διαρροη, ασ'την οπως ειναι. Εγω την εχω ακουσει δυο φορες απο το 2008 που το πηρα. Και τις δυο φορες το αγνοησα και μετα απο λιγες μερες σταματησε. Εχω να την ακουσω πανω απο χρονο και κανενα προβλημα. Επισης εχω ακουσει για αλλαγμενες καινουργιες που μετα απο καποια χλμ σφυριζαν. |
δεν εχει ληξει απλα παιζουν με τα λογια γιατι λεει αυτα τα στοκ που ηταν σε προσφορα δεν εχουν εγγυηση ενω μου ειχαν πει τοτε οτι εχω εγγυηση κανονικα(οταν το πηρα εννοω). και ειπα ενα σωρο αλλα μου λεει μιας και εγινε αυτο το ζητημα τωρα 100 ευρω για σενα.( μου κανε και χαρη δηλαδη), τελος παντων δεν ασχολουμαι με γυφτους(εδω δεν μου εχουν φερει ακομα βιβλιαρακι το μανιουαλ και το ζηταω καθε μηνα 2 χρονια τωρα και σημερα μου λεει εχει και τιμη για το μανιουαλ και μετα απο φωνες ειπε θα το φερει οκ. ακυρο αυτο το θεμα αλλα γενικα εχουν πει ενα σωρο παραλογα. γενικα αυτη η αντιπροσωπια ειναι οτι ναναι. τελος παντων αυτο που με νοιαζει ειναι το αυτοκινητο.
εγω ηχο εχω παρατηρησει μεχρι τωρα το σφυριγματακι. απο θερμοκρασια στο κοντερ δεν εχω δει κατι παραξενο, οπως ηταν ειναι. τωρα αν χανει δεν ξερω, ισως περασω απο εναν που θα το πηγαινω εξω για σερβις να μου πει τη γνωμη του για να μου φυγει η απορια αν θελει αλλαγη ή οχι.
εσενα δηλαδη σταματησε μονη της ? δηλαδη παιζει να κανει μονο ηχο και να μην προκαλει κατι αλλο? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 24 Μάρ 2015, 14:14:23 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δεν παιζει αυτο που σου λενε, εγγυηση εχεις δυο χρονια παντου. Απλα πηγαινε σε μια αλλη αντιπροσωπεια. Μονη της σταματησε ναι, και κανενα προβλημα. Απλα πηγαινε να στην αλλαξουν σε μια αλλη αντιπροσωπεια μονο και μονο για να εχεις καινουργια. Αν ειναι να πληρωσεις αστην οπως ειναι.
etuned |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
driver7 (thanassis) Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 RC f/l
Ένταξη: 12 Σεπ 2009 Δημοσιεύσεις: 262
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 24 Μάρ 2015, 14:19:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Στριψε το τιμονι τερμα αριστερα και πηγαινε χαμηλα πίσω από τον δεξί τροχο και δες το χωρο της μηχανης...Λογικα αν εχεις διαρροη θα δεις νερα (σίγουρα όχι πολλά - από σταγόνες έως λίγο περισσότερο) πισω απο τον τροχο...
Μπορεί βέβαια και να σφυρίζει, αλλά να μην έχει διαρροή...θερμοκρασία να ανεβαίνει επίσης δε θα δεις, εκτός και αν χάσεις πολύ νερό...
Σε κέθε περίπτωση, αν έχεις εγγύηση, κυνήγησέ το...δε νομίζω να στέκει νομικά πως δεν έχουν εγγύηση τα προιόντα προσφορών...
Το ανταλλακτικό έχει 95 ευρώ περίπου νομίζω (τόσο είχα δώσει πριν 1 χρόνο - αλλάξα τη δεύτερη με μεταλλική που πλέον έχει βγάλει η πεζω). |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 Rallye facelift
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 24 Μάρ 2015, 14:33:07 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
makis106 έγραψε: | Δεν παιζει αυτο που σου λενε, εγγυηση εχεις δυο χρονια παντου. Απλα πηγαινε σε μια αλλη αντιπροσωπεια. Μονη της σταματησε ναι, και κανενα προβλημα. Απλα πηγαινε να στην αλλαξουν σε μια αλλη αντιπροσωπεια μονο και μονο για να εχεις καινουργια. Αν ειναι να πληρωσεις αστην οπως ειναι. |
επειδη σε αυτα των προσφορων εχει εκδοθει η αδεια 2 χρονια πριν λεει δηλαδη αυτο που το ειχαν προσφορα και το πουλουσαν το 2013 ειχε εκδοθει γιαυτο το 2011. και μου ειπε εκει οτι αφου η αδεια λεει 2011 δεν εχεις εγγυηση ομως εγω το πηρα το 2013. και του λεω δηλαδη απο την πρωτη μερα δεν ειχα εγγυηση? και τοτε γιατι μου λεγατε να ερχομαι εδω και να μην πειραξω εξατμισεις και τετοια για να μην χασω εγγυηση? αρα με δουλευατε ?
και λεει τι να σας πω δεν ειχατε μιλησει με μενα και τετοιες @@ριες.
ισχυει αυτο με την αδεια? οτι αφου εχει εκδοθει το 2011 παρολο που το πουλουσαν στις προσφορες το 2013 δεν εχει εγγυηση?? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 Rallye facelift
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 24 Μάρ 2015, 14:34:09 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
driver7 έγραψε: | Στριψε το τιμονι τερμα αριστερα και πηγαινε χαμηλα πίσω από τον δεξί τροχο και δες το χωρο της μηχανης...Λογικα αν εχεις διαρροη θα δεις νερα (σίγουρα όχι πολλά - από σταγόνες έως λίγο περισσότερο) πισω απο τον τροχο...
Μπορεί βέβαια και να σφυρίζει, αλλά να μην έχει διαρροή...θερμοκρασία να ανεβαίνει επίσης δε θα δεις, εκτός και αν χάσεις πολύ νερό...
Σε κέθε περίπτωση, αν έχεις εγγύηση, κυνήγησέ το...δε νομίζω να στέκει νομικά πως δεν έχουν εγγύηση τα προιόντα προσφορών...
Το ανταλλακτικό έχει 95 ευρώ περίπου νομίζω (τόσο είχα δώσει πριν 1 χρόνο - αλλάξα τη δεύτερη με μεταλλική που πλέον έχει βγάλει η πεζω). |
θα του ριξω μια ματια αυριο που θα εχω χρονο. αν και επειδη ειμαι λιγο ασχετος με αυτα για να μου φυγει η σκεψη αν θελει ή οχι αλλαγη θα παω και σε ενα συνεργειο να ριξει μια ματια για σιγουρια. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 24 Μάρ 2015, 15:43:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Rallyestas έγραψε: | makis106 έγραψε: | Δεν παιζει αυτο που σου λενε, εγγυηση εχεις δυο χρονια παντου. Απλα πηγαινε σε μια αλλη αντιπροσωπεια. Μονη της σταματησε ναι, και κανενα προβλημα. Απλα πηγαινε να στην αλλαξουν σε μια αλλη αντιπροσωπεια μονο και μονο για να εχεις καινουργια. Αν ειναι να πληρωσεις αστην οπως ειναι. |
επειδη σε αυτα των προσφορων εχει εκδοθει η αδεια 2 χρονια πριν λεει δηλαδη αυτο που το ειχαν προσφορα και το πουλουσαν το 2013 ειχε εκδοθει γιαυτο το 2011. και μου ειπε εκει οτι αφου η αδεια λεει 2011 δεν εχεις εγγυηση ομως εγω το πηρα το 2013. και του λεω δηλαδη απο την πρωτη μερα δεν ειχα εγγυηση? και τοτε γιατι μου λεγατε να ερχομαι εδω και να μην πειραξω εξατμισεις και τετοια για να μην χασω εγγυηση? αρα με δουλευατε ?
ισχυει αυτο με την αδεια? οτι αφου εχει εκδοθει το 2011 παρολο που το πουλουσαν στις προσφορες το 2013 δεν εχει εγγυηση?? | η αδεια σου τι χρονολογια λεει?
etuned |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 Rallye facelift
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 24 Μάρ 2015, 15:47:06 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
makis106 έγραψε: | Rallyestas έγραψε: | makis106 έγραψε: | Δεν παιζει αυτο που σου λενε, εγγυηση εχεις δυο χρονια παντου. Απλα πηγαινε σε μια αλλη αντιπροσωπεια. Μονη της σταματησε ναι, και κανενα προβλημα. Απλα πηγαινε να στην αλλαξουν σε μια αλλη αντιπροσωπεια μονο και μονο για να εχεις καινουργια. Αν ειναι να πληρωσεις αστην οπως ειναι. |
ισχυει αυτο με την αδεια? οτι αφου εχει εκδοθει το 2011 παρολο που το πουλουσαν στις προσφορες το 2013 δεν εχει εγγυηση?? | η αδεια σου τι χρονολογια λεει? |
γραφει 1η εκδοση αδειας μαιο του 2011 αλλα εγω το πηρα το 2013 το αμαξι. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
android (γιωργος) Έχω ξεφύγει !!!

207 gt
Ένταξη: 30 Αύγ 2007 Δημοσιεύσεις: 3540
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 207 RC f/l
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 24 Μάρ 2015, 16:26:28 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
1/3 της τιμής της πεζω...αξίζει η δοκιμή...καλή θα είναι λογικά... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 207 RC f/l
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 24 Μάρ 2015, 16:27:31 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
[/quote]
γραφει 1η εκδοση αδειας μαιο του 2011 αλλα εγω το πηρα το 2013 το αμαξι.[/quote]
Καλά γίνεται αυτό? Δεν είχες δει την άδεια από τότε? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 Rallye facelift
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 24 Μάρ 2015, 19:06:53 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
γραφει 1η εκδοση αδειας μαιο του 2011 αλλα εγω το πηρα το 2013 το αμαξι.
Καλά γίνεται αυτό? Δεν είχες δει την άδεια από τότε?[/quote]
τι εννοεις?
αυτα τα στοκ ειχαν πινακιδες υποτιθεται και τα ειχανε σε γκαραζ απο οσο μου ειχαν πει τοτε. και ειχαν αδεια κυκλοφοριας στην πεζό. το 2013 το πηρα εγω και τοτε εκανα μεταβιβαση σε μενα. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 Rallye facelift
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 24 Μάρ 2015, 19:07:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
android έγραψε: | http://www.maxxparts.gr/peugeot-207-wa_-wc_-1-6-16v-turbo-150hp/antallaktika/kinitiras/antlia-nerou/antlia-nerou-skf-vkpc83812-279352.html |
αυτη ειναι ιμιτασιον? ή γνησια? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 207 RC f/l
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 24 Μάρ 2015, 19:31:04 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Άρα αν φαινονται να κυκλοφορούν από το 2011, μάλλον όντως δεν έχεις εγγύηση... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
mathanas Φανατικό μέλος

207 rallye 2009
Ένταξη: 08 Φεβ 2009 Δημοσιεύσεις: 343
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 24 Μάρ 2015, 19:36:41 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Rallyestas έγραψε: | android έγραψε: | http://www.maxxparts.gr/peugeot-207-wa_-wc_-1-6-16v-turbo-150hp/antallaktika/kinitiras/antlia-nerou/antlia-nerou-skf-vkpc83812-279352.html |
αυτη ειναι ιμιτασιον? ή γνησια? |
Αυτη εβαλα εγω το Σεπτεμβρη, ποιοτικα ειναι σκαλες ανωτερη απο τη μαμα η οποια ειναι πλαστικη και γι αυτο χανουν. Αυτη ειναι μεταλλικη. Εξαλλου skf ειναι πολλα απο τα μαμισια ανταλλακτικα. Παρτη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 207 RC f/l
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 24 Μάρ 2015, 19:54:35 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Και της πεζω μεταλλικη ειναι πλεον...