PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΑΓΟΡΑ 307 CC

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
NXONTZ (ΝΙΚΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 206cc 1,6 R.G ( 2006)

Ένταξη: 17 Ιαν 2015

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Ιούν 2015, 18:00:15    Θέμα δημοσίευσης: ΑΓΟΡΑ 307 CC Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλος ενδιαφέρεται για το παραπάνω αυτ/το ( 10ετίας)
1) Τι θέματα βγάζουν συνήθως;
2) Kατανάλωση εντός πόλεως ;
Τι λέτε oι έχοντες και κατέχοντες
Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
GEORGE 308 T (GEORGE 308 T)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 308 1.6 T 2008

Ένταξη: 21 Μάϊ 2015

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Ιούν 2015, 16:34:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπέρα..............αγορασα το 308 1600 μον 2008 πριν 2 μήνες με 60000κμ και όλο βλάβες βγάζει στα ηλεκτρονικά...... ολα τα ιδια ειναι .....μακρια..... καταν 10-12λιτ
Επιστροφή στην κορυφή
reselie-206 (Αστραπόγιαννος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

Ένταξη: 14 Ιαν 2011
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Ιούν 2015, 16:38:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συγνώμη αλλα τι σχέση έχει το 308 THP με το 307 tu5jp4???

Aν μπορείς Γιώργο κατονόμασε κάποιες απο τις βλάβες που σου έβγαλε

Επιστροφή στην κορυφή
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 308 1.6 T 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Ιούν 2015, 16:59:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δυο μεταλλικά σωληνάκια που έχανε λάδι η τουρμπίνα και κάτι τσιμούχες 500 eur.ανάβουν το ABS-ESP-STOP μολις φτάσει στην θερμοκρασία (80) βαθμούς........οτανβαζω τον κινητήρα μπροστά ρετάρει και ανάβει η ένδειξη της μηχανής...θέλετε και άλλα.... το έχω στο συνεργείο 2 μέρες και το ψάχνουν......δεν του έχω εμπιστοσύνη με αυτά για ταξίδια....
Επιστροφή στην κορυφή
thodorisls (thodoris)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 1.6 GT (2008)

Ένταξη: 01 Μάϊ 2015
Τόπος: Γέρακας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Ιούν 2015, 17:01:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

GEORGE 308 T έγραψε:
δυο μεταλλικά σωληνάκια που έχανε λάδι η τουρμπίνα και κάτι τσιμούχες 500 eur.ανάβουν το ABS-ESP-STOP μολις φτάσει στην θερμοκρασία (80) βαθμούς........οτανβαζω τον κινητήρα μπροστά ρετάρει και ανάβει η ένδειξη της μηχανής...θέλετε και άλλα.... το έχω στο συνεργείο 2 μέρες και το ψάχνουν......δεν του έχω εμπιστοσύνη με αυτά για ταξίδια....

πριν το αγορασεις δεν το εβαλες να διαβάσουν τον εγκέφαλο? δεν το είδε κάποιος μηχανικός.?

Image and video hosting by TinyPic
Επιστροφή στην κορυφή
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 308 1.6 T 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Ιούν 2015, 17:07:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

στον εγκέφαλο είχε διαγράψει της βλάβες και στο συνεργειο το είδαν οκ τι να δω.....μετα απο 250 κμ άρχισε και τα παρουσίαζε
Επιστροφή στην κορυφή
reselie-206 (Αστραπόγιαννος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

Ένταξη: 14 Ιαν 2011
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Ιούν 2015, 17:28:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλα, για αρχή ας ξεκαθαρίσουμε στον άνθρωπο που ψάχνει 307 (και όχι 308 αφού ΔΕΝ έχουν ούτε ίδιο μοτέρ ούτε ίδια ηλεκτρικά) να μην δίνει σημασία σε αυτές τις βλάβες και πάμε παρακάτω:

Τα σωληνάκια έχουν 49€ έκαστο ήτοι 98€ και τα 2 μαζί. τι τσιμουχες άλλαξες - και πόσο κάνανε γιατί αν μιλάμε για τσιμούχες ψευκοκάπακων κτλπ τότε μιλάμε για ένα 50άρικο ακόμα (25~ευρώ η τσιμούχα του ψευτοκάπακου και ότι άλλο άλλα 25..?) τα υπόλοιπα 350 τι είναι εργασία? (τα έχω αλλάξει και προσωπικά τα παραπάνω και πλήρωσα 50€ εργασία σε εξουσιοδοτημένο peugeot citroen)

Το ABS ESP είναι γνωστό πρόβλημα στα 207/308 εώς το 2009. ωστόσο αυτό που λές οτι ανάβει αφού ζεσταθεί το αμάξι δεν το έχω ξανακούσει προσωπικά. Αν ανάβει απλά το "Braking system faulty" ρίξε μια ματιά στη στάθμη του υγρού φρένων και κατ'επέκταση στα τακάκια σου.

Το ρετάρισμα που σου κάνει μπορεί να οφείλεται σε χιλια 2 και θέλει ψάξιμο ωστόσο Το πιο απλό και σύνηθες για να ξεκινήσεις είναι τα μπουζί. Μετά κοιτάς πολλ/στές και αν δεν είναι τίποτα απο τα παραπάνω ψάχνεις βαθύτερα (χρόνισμα-μπέκ-μαπ-λ-τρόμπες ξύδια μύδια)

Επιστροφή στην κορυφή
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 308 1.6 T 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Ιούν 2015, 17:47:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα σωληνάκια τα μεταλλικά έχουν 80€ το ενα =160
εργασια 130
φλατσες
και κατι αλλα συνολο 450
μολις με πηραν τηλ απα συνεργειο ειναι χαλασμενη και τραμπα νερου στο turbo
Επιστροφή στην κορυφή
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 308 1.6 T 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Ιούν 2015, 17:51:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τα κοκκινα ολα ανάβουν αφού ζεσταθεί το αμάξι και οταν σταματησω και σβησω την μηχανη μετα απο 10λ ολα σβηνουν
Επιστροφή στην κορυφή
NXONTZ (ΝΙΚΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Ιούν 2015, 19:51:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά ευχαριστώ για τον χρόνο σας αλλά απάντηση για τα θέματα του 307cc δεν.... Laughing

(Πάντως φίλος με 308 cc Τurbo ( 150 hp ) που φυσικά δεν έχει σχέση με το 307cc είναι ευχαριατημένος χωρίς καμμία ζημιά εδώ και 4-5 χρόνια και 30.000 χλμ!)

Ελπίζω πάντως να μου πείτε περισσότερα για το 307 ειδικά οι έχοντες,,,
Επιστροφή στην κορυφή
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 308 1.6 T 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Ιούν 2015, 13:35:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

για το πρόβλημα ABS-STP-ESP
λοιπόν έχουμε και λέμε νέα μονάδα abs περίπου 1200
για το πρόβλημα του ρελαντί και άναμμα της λυχνίας της μηχανής
αντλία ψηλής 420
αντλία νερού turbo 150
σωληνάκι υψηλής 25
εργασία 200
σύνολο 1900
πολλή μπ@@@@@ο αυτοκίνητο για 65000 ΚΜ
Επιστροφή στην κορυφή
207swo 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 1.6 (16V) SW Outdoor (2009)

Ένταξη: 05 Ιούν 2015

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Ιούν 2015, 15:35:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

NXONTZ έγραψε:
Παιδιά ευχαριστώ για τον χρόνο σας αλλά απάντηση για τα θέματα του 307cc δεν.... Laughing

Ελπίζω πάντως να μου πείτε περισσότερα για το 307 ειδικά οι έχοντες,,,

* προσοχή στο πίσω αναδιπλούμενο ράφι και στα πλαστικά στην πίσω ποδιά, μπορεί να είναι τσαλακωμένα/σπασμένα. (αν χρειαστεί κάτι αλλαγή είναι πανάκριβο)

* εννοείται επισταμένος έλεγχος οροφής για ομαλή λειτουργία και τσιμούχες για εισρροή νερών (οι τσιμούχες είναι πανάκριβες)

* προσοχή στα πίσω φανάρια, αν λείπει κάποιο διαφανές κάλυμμα, πάει κομπλέ το φανάρι (πανάκριβο λόγω led)

* γρύλλους παραθύρων εμ.+οπ., συνήθης ζημιά με θόρυβο σε λειτουργία μέχρι να σπάσουν οι ντίζες (ακριβοί λόγω μηχανισμού drop-short)

* διακόπτης ηλεκτρικών παραθύρων, πρόβλημα στην αυτόματη λειτουργία

* στα f/l που έχουν αυτόματο διζωνικό κλίμα, σπάνε τα γρανάζια μίξης αέρα, αλλά υπάρχει σχετικά φτηνό σετ επισκευής

* στα πρώτα μοντέλα καμμένο μοτέρ καλοριφέρ+λιωμένη πλεξούδα

* μονάδα διακοπτών (φλασιέρα) όπως συνέβη εξάλλου στην πλειονότητα των 307 στα πρώτα μοντέλα για λειτουργία φλας, υαλοκαθαριστήρων, πιτσιλίθρων, αερόσακου. Προσοχή διότι είναι με αισθητήρα γωνίας τιμονιού λόγω ESP, άρα η τιμή είναι υψηλότερη από συνήθως

* οθόνη πολλαπλών λειτουργιών, παραδίδει πνεύμα στις ζέστες στα πρώτα μοντέλα.

* σε κάποια παρτίδα από το f/l είχαν παρουσιάσει πρόβλημα μερικοί κινητήρες με σοβαρή κατανάλωση λαδιού. Συνήθως το εμφάνισαν από τα πρώτα χιλιόμετρα, άρα λογικά θα επιλύθηκαν τα προβλήματα εντός εγγύησης.

Τις φυσιολογικές φθορές για φλάντζα κινητήρα, ρουλεμάν κτλ δεν τις αναλύω παραπάνω.

Απ'ό,τι βλέπεις είναι αποκλειστικά προβλήματα εξοπλισμών, καθαρά μηχανικά δεν έβγαλαν παρά ελάχιστα πράγματα.

Ελπίζω να σε κατατόπισα Smile

ΥΓ: Οι τιμές που αναφέρω ως ακριβές, είναι για τα δεδομένα της Peugeot που έχει γενικά φτηνά ανταλλακτικά. Αν πάμε σε αντίστοιχα ανταλλακτικά cabrio άλλης μάρκας, πάρε καλύτερα και 2ο αυτοκίνητο να το έχεις για κυριολεκτικά για ...spare parts.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την 207swo στις Τρι 23 Ιούν 2015, 16:47:39, 2 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή
Gotcha (George)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

F20 πετρέλης

Ένταξη: 06 Ιούν 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Ιούν 2015, 15:52:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εδω εχει φιλος μρ2 roadster. Ακουω τιμες ανταλλακτικων και μου πεφτουν τα μαλλια. 400 ευρω ο καθε πολλαπλασιαστης. 1800 ευρω η τσιμουχα ορφης κοκ. Τα πεζακια ειναι οκ σε τιμες οταν ακουω τετοιες περιπτωσεις
Επιστροφή στην κορυφή
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 308 1.6 T 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Ιούν 2015, 18:40:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το θέμα δεν είναι μόνο οι τιμές αλλά και η αξιοπιστία του αυτοκινήτου....πχ δεν του έχω εμπιστοσύνη να πάω ταξίδι μέχρι Αλεξανδρούπολη γιατί δεν ξέρω αν θα φτάσω τι ζημιά θα μου βγάλ[ει) Question Question Question
Επιστροφή στην κορυφή
207swo 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 1.6 (16V) SW Outdoor (2009)

Ένταξη: 05 Ιούν 2015

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Ιούν 2015, 19:14:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

GEORGE 308 T έγραψε:
το θέμα δεν είναι μόνο οι τιμές αλλά και η αξιοπιστία του αυτοκινήτου....πχ δεν του έχω εμπιστοσύνη να πάω ταξίδι μέχρι Αλεξανδρούπολη γιατί δεν ξέρω αν θα φτάσω τι ζημιά θα μου βγάλ[ει) Question Question Question

Αν ξεκινάς από Κομοτηνή; Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
NXONTZ (ΝΙΚΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Ιούν 2015, 18:26:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά ευχαριστώ για τις πληροφορίες εκ μέρους του φίλου, η αναζήτησή του συνεχίζεται.... Smile
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης