PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Εσωτερικο Βοηθεια Παρακαλω !!

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ThanosGR (Thanos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 31 Μάρ 2015

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Ιούν 2015, 16:54:16    Θέμα δημοσίευσης: Εσωτερικο Βοηθεια Παρακαλω !! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια καλησπερα! εχω μια ερωτηση ισως και λιγο χαζη αλλα πραγματικα δεν γνωριζω γιαυτο σας ρωταω, σκεφτομαι να χρησιμoποιησω το Meguiars Supreme Shine που γυαλιζει το ταμπλο και τα πλαστικα στο αυτοκινητο αλλα δεν ξερω τι υλικο ειναι αυτο κ φοβαμαι μην γινει καμια στραβη, μπορει να μου πει καπιος εαν ειναι ασφαλες να βαλω το προιον στο ταμπλω και στο τιμονι ??

Μιλαω για τοv συγκεκριμενο τυπο ταμπλω:

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Morfeas (Κωνσταντίνος)
Μέλος
Μέλος

207 gt

Ένταξη: 11 Σεπ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Ιούν 2015, 17:08:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

είναι πολύ καλή εταιρία την χρησιμοποιώ κι εγώ για να καθαρίσω τα καθίσματα αλλά όσο αφορά το ταμπλό το καλύτερο είναι μαλακό πανί με νεράκι του Θεου.
Επιστροφή στην κορυφή
ThanosGR (Thanos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 31 Μάρ 2015

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Ιούν 2015, 21:43:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το θεμα ειναι απο τι υλικο ειναι το ταμπλω? πλαστικο,βινυλιο? δερμα παντως δεν ειναι, νομιζω το τιμονι πρεπει να ειναι δερμα αν ξερει καπιος ας μου πει.
Επιστροφή στην κορυφή
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

Ένταξη: 03 Ιούλ 2011
Τόπος: Περιστέρι, Αττική

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Ιούν 2015, 23:46:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στο ταμπλο μονο καθαριστικα να βαζεις γιατι στα GT-Rallye-RC (δεν ξερω αν ειναι ιδια με τα αλλα) το υλικο ειναι λιγο παραξενο με τα προϊόντα φροντιδας, εγω προσωπικα εχω παρει ενα φαρμακο 10 λιτρα με αραιωση 2-10% στα 33 ευρώ και είναι επαγγελματικό για χρηση σε μαγαζια με βιολογικους κλπ, το περναω μια φορα το μηνα με χαμηλη αραιωση και ειναι τοσο καθαρο σαν καινουργιο. Το ιδιο και το τιμονι, θα σου ελεγα να κανεις κατι παρομοιο, προς θεου μην βαλεις βινυλιο πανω, αυτο το βαζουν στις εκθεσεις αυτοκινητων στα ελαστικα για να γυαλιζουν κανα 3μηνο

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης