Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
ThanosGR (Thanos) Μόλις έγραψα

Ένταξη: 31 Μάρ 2015 Δημοσιεύσεις: 12
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 08 Ιούν 2015, 16:54:16 Θέμα δημοσίευσης: Εσωτερικο Βοηθεια Παρακαλω !! |
|
|
Παιδια καλησπερα! εχω μια ερωτηση ισως και λιγο χαζη αλλα πραγματικα δεν γνωριζω γιαυτο σας ρωταω, σκεφτομαι να χρησιμoποιησω το Meguiars Supreme Shine που γυαλιζει το ταμπλο και τα πλαστικα στο αυτοκινητο αλλα δεν ξερω τι υλικο ειναι αυτο κ φοβαμαι μην γινει καμια στραβη, μπορει να μου πει καπιος εαν ειναι ασφαλες να βαλω το προιον στο ταμπλω και στο τιμονι ??
Μιλαω για τοv συγκεκριμενο τυπο ταμπλω:
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Morfeas (Κωνσταντίνος) Μέλος

207 gt
Ένταξη: 11 Σεπ 2007 Δημοσιεύσεις: 134
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 08 Ιούν 2015, 17:08:02 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
είναι πολύ καλή εταιρία την χρησιμοποιώ κι εγώ για να καθαρίσω τα καθίσματα αλλά όσο αφορά το ταμπλό το καλύτερο είναι μαλακό πανί με νεράκι του Θεου. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ThanosGR (Thanos) Μόλις έγραψα

Ένταξη: 31 Μάρ 2015 Δημοσιεύσεις: 12
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 08 Ιούν 2015, 21:43:04 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Το θεμα ειναι απο τι υλικο ειναι το ταμπλω? πλαστικο,βινυλιο? δερμα παντως δεν ειναι, νομιζω το τιμονι πρεπει να ειναι δερμα αν ξερει καπιος ας μου πει. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
marios_207_GT (Μάριος) Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK
Ένταξη: 03 Ιούλ 2011 Δημοσιεύσεις: 788 Τόπος: Περιστέρι, Αττική
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 08 Ιούν 2015, 23:46:18 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Στο ταμπλο μονο καθαριστικα να βαζεις γιατι στα GT-Rallye-RC (δεν ξερω αν ειναι ιδια με τα αλλα) το υλικο ειναι λιγο παραξενο με τα προϊόντα φροντιδας, εγω προσωπικα εχω παρει ενα φαρμακο 10 λιτρα με αραιωση 2-10% στα 33 ευρώ και είναι επαγγελματικό για χρηση σε μαγαζια με βιολογικους κλπ, το περναω μια φορα το μηνα με χαμηλη αραιωση και ειναι τοσο καθαρο σαν καινουργιο. Το ιδιο και το τιμονι, θα σου ελεγα να κανεις κατι παρομοιο, προς θεου μην βαλεις βινυλιο πανω, αυτο το βαζουν στις εκθεσεις αυτοκινητων στα ελαστικα για να γυαλιζουν κανα 3μηνο
Μάριος
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|