PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

προβλημα στα παραθυρα 207

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
o gallos (Γιωργος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 207

Ένταξη: 02 Ιαν 2015

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Ιούλ 2015, 13:54:05    Θέμα δημοσίευσης: προβλημα στα παραθυρα 207 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια καλησπερα εχω ενα θεμα εχω ενα πεζο 207 gt πενταθυρο.. στην πορτα μου τα παραθυρα ειναι νεκρα το ιδιο και η κινηση του καθρεφτη τα βελακια εκτος απο το κουμπι που ανοιγοκλεινουν οι καθρεφτες ειναι το μοναδικο που δουλευει για εναν παραξενο λογο.. του συνοδιγου λειτουργει κανονικα το κουμπι και το παραθυρο.. πισω τα παραθυρα χτες ανοιγοκλειναν αλλα σημερα ειναι και αυτα νεκρα.. τι μπορει να ειναι.? οχι τιποτα αλλο αλλα και τα πισω εμειναν ανοικτα και δεν μπορω να τα κλεισω.. οποιος γνωριζει.την φυσα απο την πορτα του οδηγου την ανοιξα την φυσηξα αλλα τιποτα.. οπως και την μπαταρια την εβγαλα για πεντε λεπτα αλλα και παλι τιποτα..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Ιούλ 2015, 14:03:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Asfaleies elegkses?

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
bagos (bagosgt-Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207....

Ένταξη: 17 Σεπ 2012
Τόπος: Halkida

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Ιούλ 2015, 15:46:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ριξε σπρευ ηλ.επαφων κ στο διακοπτη.κ προσπαθησε πατωντας τα κουμπια λιγο πιο δυνατα.μπορει να εχουν φαγωθει οι "επαφες" απο μεσα.αν το κατεχεις,ανοιξε τον διακοπτη κ ριξτου μια ματια.

μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
o gallos (Γιωργος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 207

Ένταξη: 02 Ιαν 2015

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Ιούλ 2015, 13:54:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

νεκρωσαν ολοι οι διακοπτες απο ολες τις πορτες εκτος απο του συνοδηγου οποτε δεν πρεπει να ειναι ασφαλεια.. και για το σπρει την φυσηξα την φυσα την καθαρισα αλλα και παλι..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης