PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Περάστε - Βιδώστε - Τελειώσατε
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Αύγ 2002, 13:39:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:
Vini δεν ήταν τέτοιο, αλλά αυτό με τα διπλά φανάρια μπροστά.

Eίχε πολλούς τριγμούς, κακή ποιότητα κατασκευής (απάραδεκτο για Άπω Aνατολή), πολύ μαλακή ανάρτηση και πολύ άβολη θέση οδήγησης (χαμηλά το τιμόνι ώστε για να μην βρίκουν τα πόδια σου να τραβηχτείς πολύ πίσω. Ότι πρέπει για λουμπάγκο).

Kαι ο τύπος το πρόσεχει πολύ. Σε σημείο να νταπώ που πάτησα μέσα. Σαν καινούριο το έχει σου λέω.

Μια που το προσέχει δεν του λες να πάρει και μια σειρά κατσαβιδάκια να βιδώσει κανά-δύο βιδούλες για να σταματήσουν οι τριγμοί....????

Στο 206 το έχω κάνει επάγγελμα το βίδωμα....μέχρι και οι βίδες που είναι στο εσωτερικό της τάπας βενζίνης είχαν ξεβιδώσει...για να μην πω για τις βίδες που συγκρατούν το πίσω προφυλακτήρα.....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Αύγ 2002, 14:35:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:
Στο 206 το έχω κάνει επάγγελμα το βίδωμα....μέχρι και οι βίδες που είναι στο εσωτερικό της τάπας βενζίνης είχαν ξεβιδώσει...για να μην πω για τις βίδες που συγκρατούν το πίσω προφυλακτήρα.....

Vini με αφήνεις άλλαλο τώρα γιατί το δικό μου δεν έχει σχεδόν τίποτα. Mόνο τα προβλήματα που γράφω στο σχετικό topic. Aριστερή κολώνα και τιμόνι.
Kαι να πεις ότι το προσέχω... Tο ανέβασα σε κακοτράχαλο δρόμο (1χλμ) με τρία άτομα μέσα. 15 Mέρες παραλία κάθε μέρα χωματόδρομο.

Mήπως η εγκατάσταση του ICE και το χαμήλωμα, άφησαν κουσούρια πίσω, λόγω κακής επανασυναρμολόγησης;

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Αύγ 2002, 14:46:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mπα όχι...καταρχήν ξεβιδώθηκε μέσα στο 1ο μήνα που δεν το είχα χαμηλώσει...
Και κάθε 2 μήνες σχεδόν βιδώνω τα πάντα....

Ξεβιδώνουν εύκολα με το χρόνο και προκαλούν θορύβους:

1. Οι βίδες που συγκρατούν το πίσω προφυλακτήρα
2. Οι βίδες που είναι μέσα στο πορτμπαγκάζ
3. Οι περιφερειακές βίδες των πορτών (στα καλύμματα)
4. Οι βίδες που συγκρατούν τα πίσω παράθυρα
5. Οι βίδες που συγκρατούν το πορτάκι στο ντουλαπάκι
6. Οι εσωτερικές βίδες που είναι τα τουίτερ στις κολώνες.
7. Οι βίδες που είναι μέσα σε όλα τα ρυθμιστικά των καθισμάτων
8. Η βίδα που συγκρατεί το πλαστικό που από πίσω είναι οι ασφάλειες.
9. Οι βίδες στο τιμόνι/κολώνα από κάτω
10. Οι βίδες που είναι κάτω από το πίσω κάθισμα
11. Οι εσωτερικές βίδες που είναι μέσα στην τάπα βενζίνης
12. Οι βίδες που βρίσκονται στα σκιάδα οδηγού/συνοδηγού

Και όλες αυτές οι βίδες απαιτούν εξάγωνα κατσαβίδια.... Wink Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Αύγ 2002, 01:12:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

8O 8O 8O
Vini ο Κατσαβιδάς!
Θα σου φέρω και το 206 μου να το κατσαβιδώσεις και αυτό. Laughing

Πάντως, ποτέ δεν ασχολήθηκα με το σπορ του κατσαβιδώματος και ομολωγώ ότι πρέπει να έχει ενδιαφέρον!

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Αύγ 2002, 07:57:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:

Πάντως, ποτέ δεν ασχολήθηκα με το σπορ του κατσαβιδώματος και ομολωγώ ότι πρέπει να έχει ενδιαφέρον!

Φέρτο, φέρτο!....!
Razz Razz Razz Razz Razz
Εχει πόρωση η εργασία αυτή!!!!!!!!!
Razz Razz Razz Razz Razz
Επιστροφή στην κορυφή
pduke (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 GT 2.0 16V

Ένταξη: 17 Ιούλ 2002
Τόπος: Scholarington(Duke of..)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Αύγ 2002, 10:14:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini είσαι πολύ μπροστά!!Θεός!
Φαντάσου ότι την πρώτη φορά που πήγα τη μικρή(τότε ήτανε βρέφος) στο συνεργείο ,το πρώτο πράγμα που είπε ο τύπος ήταν:
"Πάρτε το και βιδώστε το!!!" Exclamation

GT όπως Μέγας Τουρίστας

Don't forget the boogie ... and those marvellous bastards !
Επιστροφή στην κορυφή
theflame 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Αμπελόκηποι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Αύγ 2002, 10:21:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:
Miltellas έγραψε:

Φέρτο, φέρτο!....!
Razz Razz Razz Razz Razz
Εχει πόρωση η εργασία αυτή!!!!!!!!!
Razz Razz Razz Razz Razz

Vini ο κατσαβιδωκράτωρ!!!!!
Σε λίγο θα κλείνει και ραντεβού Wink
Κράτα μία θέση και για μένα μάστορα!!!!

Πλάκα κάνω... Wink

206 reasons to live...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Αύγ 2002, 22:39:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πέρα από την πλάκα, ο Vini μας έθεσε ένα υπαρκτό πρόβλημα. Το περιοδικό σφίξιμο των κινητών και ακίνητων μερών του αυτοκινήτου μας, κάτι που σχεδόν όλοι οι μηχανικοί το παραβλέπουν. Να το παραβλέψουμε κι εμείς;

Επιστροφή στην κορυφή
pduke (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 GT 2.0 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Αύγ 2002, 23:10:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:
Πέρα από την πλάκα, ο Vini μας έθεσε ένα υπαρκτό πρόβλημα. Το περιοδικό σφίξιμο των κινητών και ακίνητων μερών του αυτοκινήτου μας, κάτι που σχεδόν όλοι οι μηχανικοί το παραβλέπουν. Να το παραβλέψουμε κι εμείς;

Και βέβαια όχι φίλε Μίλτο ,γιαυτό:
1.Πράκτικερ ->εξαπλό κατσαβιδάκι εξάγωνο .... 5ευρώ
( τα καλά είναι πανάκριβα!!!)
2.Εκτυπωτής hp845C ..................................... 80ευρώ.
3.προηγούμενη σελίδα φόρουμ->λίστα ξεβιδωμένων μερών->εκτύπωση......τσάμπα
4.βίδωμα μέχρι τελικής πτώσεως
5.Στην πρώτη κουβέντα με γερμανόφιλο
(γερμανός)-το δικό μου φίλε δεν κανει ούτε τσικ!
(γάλλος)-εμένα δεν με ενδιαφέρουν οι τριγμοί στο αυτοκίνητο,τα κρατήματα με ενδιαφέρουν!!!!

όποτε θες έλα.έχω απόλα.και όποιος άλλος βόρειος θέλει.....ο slashακος δηλαδή..... Rolling eyes

GT όπως Μέγας Τουρίστας

Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Αύγ 2002, 01:21:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μα, τί λέτε ρε παιδιά;!
Το δικό μου δεν τρίζει! Ή μήπως δεν ακούω καλά;
Πάραυτα, εγώ θα απαντήσω στον Γερμανό: "Το δικό μου πλαίσιο δεν στρεβλώνει καθόλου!" Twisted evil

Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Αύγ 2002, 07:26:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:
Μα, τί λέτε ρε παιδιά;!
Το δικό μου δεν τρίζει! Ή μήπως δεν ακούω καλά;
Πάραυτα, εγώ θα απαντήσω στον Γερμανό: "Το δικό μου πλαίσιο δεν στρεβλώνει καθόλου!" Twisted evil

Σωστός!
Είναι γεγονός ότι πολλά δεν τρίζουν...
Άλλα όμως εκ'γενετής ψιλοτρίζουν λιγάκι....

Το δικό μου για παράδειγμα έτριζε από την 1η στιγμή που το πήρα η κονσόλα χαμηλά απο την πλευρά του συνοδηγού στο αεραγωγό κάτω...!!!
Συντόνιζε με την μηχανή στο ρελαντί και το αποτέλεσμα απογοητευτικό!!!!

Φυσικά με καλό βίδωμα και με μια καλή εσωτερική μόνωση όλα διορθώθηκαν στο άψε-σβήσε.... Wink Wink Wink Wink

Τώρα έχω κάπου αλλού συντονισμό αλλά που θα μου πάει θα τον εντοπίσω και θα τον εξολοθρεύσω.... Twisted evil Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
konstantinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XΤ (1999)

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Μελίσσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Αύγ 2002, 08:44:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:
Μα, τί λέτε ρε παιδιά;!
Το δικό μου δεν τρίζει! Ή μήπως δεν ακούω καλά; Twisted evil

Που να ακούσεις αγόρι μου με 6000 - 6500 rpm που δουλεύεις??? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Τελικά... θα πάει κανείς απο τον Μπάκα???!!!???
http://www.bakas.gr/

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
pduke (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 GT 2.0 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Αύγ 2002, 09:50:56    Θέμα δημοσίευσης: Πρώτη μέρα δροσιάς,κλειστά παράθυρα.....οι τριγμοι!!!!!!!!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini σε χρειάζομαι τώρα όσο ποτέ!!!!
έκλεισα τα παράθυρα σήμερα το πρωί και όλοι οι τριγμοί που "κόλησα"το καλοκαίρι....τσουπ......βγήκανε!!!!
1. η πόρτα του συνοδηγού τριζει απόταν το παρέλαβα και ακόμα τα ίδια.ο μόνος τρόπος που βρήκα εγώ είναι να αναιβάσω τον μεντεσέ τέρμα πάνω,τότε όμως και δεν κλείνει εύκολα και παίρνει σκόνες το μαρσπιέ!!!τι να κάνω???
2.Η πίσω καλύπτρα του γυαλοκαθαριστήρα αποκαλύφθηκε!!!!!
3.τρίζει το κάθισμα του οδηγού!!!!!!!ήμαρτον(τρίζει η καρέκλα μου που λέμε)
4.η ζώνη οδηγού τρίζει στη βάση της.

Θα το πουλήσω αν δεν βρώ λύση

GT όπως Μέγας Τουρίστας

Επιστροφή στην κορυφή
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Αύγ 2002, 11:01:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pduke έγραψε:
Και βέβαια όχι φίλε Μίλτο ,γιαυτό:
1.Πράκτικερ ->εξαπλό κατσαβιδάκι εξάγωνο .... 5ευρώ
( τα καλά είναι πανάκριβα!!!)

Eπειδή είναι ένα θέμα που τα ξέρω αρκετά καλά και θα επέμβω. Oύτε να το σκεφτήτε για φθηνιάρικα εργαλεία. Eιδικα κλειδοκατσαβιδοαλενοεξάγωνα. Δεν υπάρχει πιο άσχημο πράγμα από τις χαλασμένο-φαγωμένο κεφάλι μιας βίδας που δεν μπορείς ούτε να την βγάλεις ούτε να τη σφίξεις. Πληρώστε την μάρκα και δεν θα χάσετε. Θα σας ανταμειψει με τον καιρό. Eιδικά αυτοί που δεν ξέρουν πως βγαίνει μια βίδα που της έχει χαλάσει το κεφάλι. Θέλω να δω εκφράσεις όταν θα σκάσει μύτη ο μάστορας με το δράπανο και θα σημαδεύει το 206 Laughing Laughing Laughing Laughing

Kαι πριν κλείσω, Vini είσαι θεός, που δεν άφησες να χαθεί αυτό το πολύ ενδιαφέρον topic, κάπου στο άπειρο του board μας.

Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Αύγ 2002, 11:20:05    Θέμα δημοσίευσης: Re: Πρώτη μέρα δροσιάς,κλειστά παράθυρα.....οι τριγμοι!!!!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pduke έγραψε:
Vini σε χρειάζομαι τώρα όσο ποτέ!!!!
έκλεισα τα παράθυρα σήμερα το πρωί και όλοι οι τριγμοί που "κόλησα"το καλοκαίρι....τσουπ......βγήκανε!!!!
1. η πόρτα του συνοδηγού τριζει απόταν το παρέλαβα και ακόμα τα ίδια.ο μόνος τρόπος που βρήκα εγώ είναι να αναιβάσω τον μεντεσέ τέρμα πάνω,τότε όμως και δεν κλείνει εύκολα και παίρνει σκόνες το μαρσπιέ!!!τι να κάνω???
2.Η πίσω καλύπτρα του γυαλοκαθαριστήρα αποκαλύφθηκε!!!!!
3.τρίζει το κάθισμα του οδηγού!!!!!!!ήμαρτον(τρίζει η καρέκλα μου που λέμε)
4.η ζώνη οδηγού τρίζει στη βάση της.

Θα το πουλήσω αν δεν βρώ λύση

ουπς! κάτι μου θυμίζει αυτό....να φανταστείς ότι χτές έπαιζα στο Autotriti στα μεταχειρισμένα και στα καινούρια μήπως και εγώ........κατάλαβες τι εννοώ?

Λοιπόν τριγμών λύσεις (όσο μπορούμε φυσικά!)
1. Το έχω και εγώ!!!! Και μάλιστα εμένα τρίζει με απότομη όπισθεν και απότομη 1η!...!
Πιθανές λύσεις?
Βίδωμα εξωτερικών περιφερειακών βιδών γιατί μπορεί το πρόβλημα να μην είναι από το μεντεσέ αλλά με το ανέβασμα που κάνεις ίσως πιέζεις κάποιο άλλο σημείο και έτσι δεν τρίζει...
Μήπως είναι το κάλλυμα του μικρού ηχείου (τουίτερ) στην κολώνα?
Το πρόβλημα θα είναι αν είναι εσωτερικό τριγμός μέσα στην πόρτα οπότε πάει για χειρουργείο....δηλ. πρέπει να βγάλει το κάλυμμα κλπ....

2. Τι εννοείς με την λέξη καλύπτρα?

3. Βίδωσε τις βίδες στις ράγες, βάλε άχρωμο σπρέυ σιλικόνης/λάδι στις ράγες και βίδωσε και τις βίδες που είναι μέσα στα ρυθμιστικά αριστερά/δεξιά

4. Πρέπει να βγάλεις το πλαστικό καπάκι πίσω, αν εννοείς τι μια πλευρά και να βιδώσεις ή να ρίξεις λιγο σπρέυ σιλικόνης...στο εσωτερικό. Αν εννοείς το τελείωμα της ζώνης που καταλήγει στο μεγάλο γάντζο εκεί μόνο βίδωμα...

Αν κάτι δεν κατάλαβες πεστο, πριν κάνεις καμιά κίνηση και ακουστεί κανένα ΚΡΑΚ από πλαστικό που έσπασε!!!!! Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
pduke (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 GT 2.0 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Αύγ 2002, 16:45:14    Θέμα δημοσίευσης: Re: Πρώτη μέρα δροσιάς,κλειστά παράθυρα.....οι τριγμοι!!!!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:

ουπς! κάτι μου θυμίζει αυτό....να φανταστείς ότι χτές έπαιζα στο Autotriti στα μεταχειρισμένα και στα καινούρια μήπως και εγώ........κατάλαβες τι εννοώ?

Λοιπόν τριγμών λύσεις (όσο μπορούμε φυσικά!)
1. Το έχω και εγώ!!!! Και μάλιστα εμένα τρίζει με απότομη όπισθεν και απότομη 1η!...!
Πιθανές λύσεις?
Βίδωμα εξωτερικών περιφερειακών βιδών γιατί μπορεί το πρόβλημα να μην είναι από το μεντεσέ αλλά με το ανέβασμα που κάνεις ίσως πιέζεις κάποιο άλλο σημείο και έτσι δεν τρίζει...
Μήπως είναι το κάλλυμα του μικρού ηχείου (τουίτερ) στην κολώνα?
Το πρόβλημα θα είναι αν είναι εσωτερικό τριγμός μέσα στην πόρτα οπότε πάει για χειρουργείο....δηλ. πρέπει να βγάλει το κάλυμμα κλπ....

2. Τι εννοείς με την λέξη καλύπτρα?

3. Βίδωσε τις βίδες στις ράγες, βάλε άχρωμο σπρέυ σιλικόνης/λάδι στις ράγες και βίδωσε και τις βίδες που είναι μέσα στα ρυθμιστικά αριστερά/δεξιά

4. Πρέπει να βγάλεις το πλαστικό καπάκι πίσω, αν εννοείς τι μια πλευρά και να βιδώσεις ή να ρίξεις λιγο σπρέυ σιλικόνης...στο εσωτερικό. Αν εννοείς το τελείωμα της ζώνης που καταλήγει στο μεγάλο γάντζο εκεί μόνο βίδωμα...

Αν κάτι δεν κατάλαβες πεστο, πριν κάνεις καμιά κίνηση και ακουστεί κανένα ΚΡΑΚ από πλαστικό που έσπασε!!!!! Wink Wink

καλύπτρα εννοώ το πλαστικό μέσα στην πίσω πόρτα.κοπανάει!!!!!!

όσο για την πόρτα είναι σίγουρα ο μεντεσές!το είδα και στην πεζώ.
το θέμα είναι εαν σφίγγει από πουθενά αλλού εκτός του μεντεσέ.Ακούγετε κλασικός ηχος στρέβλωσης και νομίζεις ότι είναι από πίσω γιατί παρεμβάλεται το κάθισμα του συνοδηγού!!!

GT όπως Μέγας Τουρίστας

Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Αύγ 2002, 20:31:33    Θέμα δημοσίευσης: Re: Πρώτη μέρα δροσιάς,κλειστά παράθυρα.....οι τριγμοι!!!!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pduke έγραψε:
καλύπτρα εννοώ το πλαστικό μέσα στην πίσω πόρτα.κοπανάει!!!!!!

όσο για την πόρτα είναι σίγουρα ο μεντεσές!το είδα και στην πεζώ.
το θέμα είναι εαν σφίγγει από πουθενά αλλού εκτός του μεντεσέ.Ακούγετε κλασικός ηχος στρέβλωσης και νομίζεις ότι είναι από πίσω γιατί παρεμβάλεται το κάθισμα του συνοδηγού!!!

Aν κατάλαβα καλά εννοείς το πλαστικό που είναι στην πόρτα του πορτμπαγκάζ και απο έξω είναι ο καθαριστίρας?
Αν ναι τότε υπάρχουν τρεις περιπτώσεις:
1. Να έχει σπάσει κανένα κλιπ από το πλαστικό γιατί αυτό ΔΕΝ εχει βίδες. Οπότε πάρε ένα κατσαβιδάκι κάνε μια περιφερειακή βόλτα γύρω-γύρω και δες αν υπάρχει σημείο που λασκάρει.
2. Υπάρχει όμως περίπτωση να είναι εσωτερικός θόρυβος....μέσα έχει το μοτέρ του πίσω καθαριστήρα και τα καλώδια του....μπορεί να έχει λασκάρει κάποια βίδα που στερεώνει το μοτέρ η το καθαριστίρα ή πολύ απλά να χτυπάει ένα καλώδιο πάνω σε μέταλλο...
3. Τέλος δες απ'εξω τον καθαριστήρα. Μήπως έχει χαλαρώσει? Κούνα την βάση αριστερά-δεξιά....από εκεί θα καταλάβεις ότι ίσως είναι έτοιμος να το βάλει στα πόδια.... Scatter

Αν κατάλαβα καλά όταν λες μεντεσέ εννοείς το μεταλλικό σημείο που μαγκώνει η πόρτα όταν την κλείενεις? Αν εννοείς αυτό για να μην κάθεσαι να κουράζεσαι αν έχει στρεβλώσει παρίγγειλε έναν από την PEUGEOT και περασέ τον μόνος....έτσι σίγουρα θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο....
Αν ωστόσο ενοείς το σημείο πάνω την πόρτα (κλειδαριά) τότε αυτό βιδώνει και εσωτερικά αλλά θα πρέπει να βγάλεις το κάλλυμα....το οποίο εγώ θεωρώ ότι είναι της πλάκας... Wink Wink Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Αύγ 2002, 09:02:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για το κάλυμα του πίσω υαλοκαθαριστήρα το έχω επισημάνει και εγώ.

Το πιο πιθανό είναι να την έπαθες όπως και εγώ. Μια μέρα με ζέστη έβγαλα την εταζέρα για να μεταφέρω κάτι, αλλά με την θερμότητα "κρέμασε" το πλαστικό στο σημείο που έχει το "καρούμπαλο" που βρίσκετε ο υαλοκαθαριστήρας με αποτέλεσμα να κοπανάει χτυπώντας στο τζάμι.

Και εγώ δεν έχω ασχοληθεί ακόμα (παρ'ότι είναι τρομερά εκνευριστικό) αλλά παρατήρησα ότι μπορεί να επισκευαστεί με 2 τρόπους.

Α. Να βάλουμε μαλακό μονωτικό αφρώδες υλικό πάνω στο πλαστικό ώστε να μην κοπανάει πάνω στο τζάμι.

Β. Να κάνουμε με αντίθετη φορά αυτό που έπαθε. Δηλαδή να ζεστάνουμε με προσοχή την εσωτερική πλευρά του πλαστικού (βγαίνει και μπαίνει εύκολα, το έβγαλα, στηρίζεται μόνο με κλιπ) και να το σπρώξουμε (παραμορφώσουμε) έτσι ώστε να ξανακλείσει, δηλαδή να ξεκρεμάσει.

Με προσοχή όμως διότι τα πλαστικά είναι ευαίσθητα στην θερμοκρασία και μπορεί να παραμορφωθεί ανομοιόμορφα.

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
pduke (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 GT 2.0 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Αύγ 2002, 11:35:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DYNAMAT !!!

ναι κύριοι!
γνωρίζει κανείς το υλικό;
πρόκειτε για αρκετά ακριβή λύση αλλά άκρως επαγγελματική.Πρόκειτε για υλικό που χρησιμοποιείται σε ηχεία (club) για να αποφεύγονται οι τριγμοί.
Αυτά τα λέω με κάθε επιφύλαξη γιατί ακόμε δεν το δοκίμσα ούτε καν το είδα.Όποιοι πιστοί γνωρίζουν ας ενημερώσουν καλύτερα
Έμαθα ότι κάνει θαύματα σε αυτοκίνητο

Vini λες να πετάξουμε τα aυto τρίτη ?Rolling eyes Rolling eyes

GT όπως Μέγας Τουρίστας

Επιστροφή στην κορυφή
theflame 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Αμπελόκηποι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Αύγ 2002, 12:09:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε Δούκα το Dynamat είναι ένα μαλακό υλικό πού έρχεται σε φύλλα και σκοπός του είναι:
α) κολλώντας τα πάνω σε ελαφριές επιφάνειες να περιορίσεις τους παραγόμενους τριγμούς και να αυξήσεις το ειδικό βάρος. Π.χ. στις ξύλινες επιφάνειες στο εσωτερικό ενός ηχείου ώστε αυτές να βαρύνουν και να μην τρέμουν - τρίζουν.
β) χάρη στην άγρια επιφάνειά τους περιορίζουν τις διαθλάσεις του ήχου σε ένα κλειστό χώρο μειώνοντας την ηχώ που δημιουργείτε.
γ) η σαν πλαστελίνη κατασκευή του αποσβένει τους κραδασμούς που δημιουργούνται σε μία επιφάνεια γρηγορότερα από το φυσιολογικό.

Στα αυτοκίνητα ξέρω ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις πόρτες πίσω από τα ηχεία για να βελτίωση την ηχητική (μειώνει τους κραδασμούς και κάνει τα ηχεία να αισθάνονται ότι από πίσω τους υπάρχει μεγαλύτερος χώρος).
Με λίγα λόγια είναι σαν τον υαλοβάμβακα αλλά πολύ πιο εύχρηστο και ελαφρύ.

206 reasons to live...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης