Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Pug16v (Ανδρέας) Μόλις έγραψα

Ένταξη: 03 Σεπ 2015 Δημοσιεύσεις: 2
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Σεπ 2015, 23:12:31 Θέμα δημοσίευσης: Αγορά Peugeot 106 Rallye |
|
|
Καλησπέρα σας παιδιά και από εμένα,
Είμαι νέος στο forum και ήρθε και εμένα επιτέλους η ώρα μου για αγορά ενός αυτοκινήτου.
Ύστερα από αρκετό ξενέρωμα, γιατί δεν διαθέτω τα 8-9 χιλιάρικα που θέλει το 207 RC, σκέφτομαι σοβαρά να στραφώ σε Peugeot 106 rallye για κάνα-δυο χρονάκια και μετά βλέπουμε. Το πρόβλημά μου είναι ότι επειδή όλα τα αυτοκίνητα που είχα και οδηγούσα μέχρι στιγμής είχαν όλα ΑΒS έχω μάθει και δεν μπορώ χωρίς αυτό και σε 1-2 περιπτώσεις με έχει γλυτώσει από τρελό μπαμ. Έτσι λοιπόν αδυνατώ να βρω Peugeot 106 Rallye με ABS (και δεν ξέρω αν έβγαινε κιόλας με τέτοιο εξοπλισμό). Τι προτείνετε? Αρχικά έβγαινε rallye με ABS ή να ψάξω για κάνα GTI καλύτερα? Από άποψη συντήρησης (κόστος) κτλ θα τα βρω σκούρα ή είναι καλή επιλογή για 1ο αυτοκίνητο? Με τις ζημιές τι γίνεται? Αν θέλετε μπορώ να ανεβάσω και 2-3 αγγελίες που έχω σταμπάρει να μου πείτε την γνώμη σας.
Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
geo106xs (Γιώργος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 106 s16 (2000)
Ένταξη: 26 Φεβ 2009 Δημοσιεύσεις: 1140
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Σεπ 2015, 23:21:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ανδρεα,καλωσηρθες στην παρεα μας!
Αρχικα διαβασε το παρακατω θεμα,εχει πολλα που πρεπει να προσεξεις σε μια ενδεχομενη αγορα 106. http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=23998
Αν εχεις βασικο κριτηριο την υπαρξη abs,πρεπει να στραφεις προς τo 106 gti ή το saxo vts,που ειχαν στην πλειοψηφεια τους abs.
....Αλλοτινές μου εποχές... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Pug16v (Ανδρέας) Μόλις έγραψα

Ένταξη: 03 Σεπ 2015 Δημοσιεύσεις: 2
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 04 Σεπ 2015, 21:31:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Φίλε Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντησή σου, και συγγνώμη για την αργή δική μου απλά λόγω δουλειάς μόνο τα βράδια προλαβαίνω να συνδεθώ στο forum...Ο σύνδεσμός σου ήταν πολύ κατατοπιστικός και έμαθα κάποια πράγματα που δεν θα περνούσαν ποτέ από το μυαλό μου. Μάλλον θα στραφώ σε GTI γιατί δεν ξέρω αλλά θεωρώ τα saxo λίγο νωθρά στην οδήγηση. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως και πάλι. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|