PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ήπιος θόρυβος σε στρίψιμο τιμονιού

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ανάρτηση και Σύστημα Διεύθυνσης Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
nick_ls (nick)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 (8V) QuickSilver

Ένταξη: 10 Αύγ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Μάϊ 2015, 14:24:06    Θέμα δημοσίευσης: Ήπιος θόρυβος σε στρίψιμο τιμονιού Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα!

Όπως βλέπω πολύς κόσμος ταλαιπωρείται με θόρυβο στο τιμόνι του. Ξεκίνησε τελευταία στο 206 μου (2002, 1,4, 75hp) να κάνει θόρυβο (χαρακτηριστικό κρ κρ κρ) είτε το στρίβω αριστερά είτε δεξιά, αλλά δεν το κάνει όταν το στρίβω τελείως, αλλά μόνο όταν κάνω μισή στροφή αριστερά ή μισή στροφή δεξιά και μόνο είτε όταν παρκάρω είτε όταν πηγαίνω με 5-10 χιλιόμετρα την ώρα (πχ σε γκαράζ ή όταν φρενάρεις στο φανάρι. Αλλάξαμε πρόσφατα μπαράκια ζαμφόρ (γιατί το ένα είχε διαλυθεί τελείως) και ο μηχανικός μου είπε για τις φούσκες μπιλιοφόρου. Μου έβγαλε το παλιό γράσο γιατί δεν είχαν ανοιχτεί ποτέ οι φούσκες (και είχε αδυνατίσει εντελώς το παλιό γράσο), τις γέμισε με καινούργιο και μου είπε να περιμένουμε λίγο να μαλακώσει ο μπιλιοφόρος αλλιώς να αλλαχτούν οι φούσκες εάν δε σταματήσει ο θόρυβος.

Δεν είναι ότι δεν τον εμπιστεύομαι, το αντίθετο μάλιστα, απλώς έχετε κάποια άλλη ιδέα; Κάτι που δεν έχω ''πιάσει'';

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Μάϊ 2015, 16:52:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κοιταξτε και τα τοπ μαουντ μπορει να εχουν αρχισει να χανουν
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
athanas (Στεφανος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 1.6 16v

Ένταξη: 17 Μάϊ 2010
Τόπος: χμμμμμμμ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Μάϊ 2015, 16:58:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannis307 έγραψε:
κοιταξτε και τα τοπ μαουντ μπορει να εχουν αρχισει να χανουν

εισαι σιγουρος???? Silly Silly Silly Silly Laughing Laughing Laughing Laughing

Όποιος δεν ξέρει και δεν ξέρει πως δεν ξέρει, είναι τρελός.
Όποιος δεν ξέρει και ξέρει πως δεν ξέρει, είναι παιδί. 
Όποιος ξέρει και δεν ξέρει πως ξέρει, κοιμάται.
Όποιος ξέρει και ξέρει πως ξέρει, είναι σοφός.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Μάϊ 2015, 20:47:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν ειναι σουηδικη παπατζα Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Driver ///M (Άρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 90hp sport

Ένταξη: 16 Νοέ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Μάϊ 2015, 21:51:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tσέκαρε και μπαλάκια ψαλιδιού.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
nick_ls (nick)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 (8V) QuickSilver

Ένταξη: 10 Αύγ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Μάϊ 2015, 01:15:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Eυχαριστώ όλους!

Μετά από σχεδόν 2 ημέρες με το νέο γράσο, ο θόρυβος μειώθηκε αλλά παραμένει. Εν κινήσει γίνεται με ελαφρύ στρίψιμο τιμονιού (κυρίως προς τα δεξιά και λιγότερο προς τα αριστερά) όταν είναι από τα 20 χιλιόμετρα α.ω. και κάτω. Δεν παρατηρώ καμμιά αστάθεια πάντως στο δρόμο ή περίεργη συμπεριφορά (εκτός αν εξαιρέσω τα κακά dunlop street response ή αλλιώς μ' αρέσει που με χάλαγαν τα Michelin)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ανάρτηση και Σύστημα Διεύθυνσης Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης