PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

βλαβη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
thanos206gti (thanos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206GTI1.6

Ένταξη: 22 Απρ 2015

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Απρ 2015, 09:15:01    Θέμα δημοσίευσης: βλαβη Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εδω και ενα μηνα μενουν ανοιχτα τα φωτα πορειας μπροστα και πισω σε 206 gti1,6 '05 στην δεξια πλευρα και καθε βραδυ βγαζω τον πόλο της μπαταρίας για να σβησουν πηγα σε εξουσιοδοτημενο και το διαγνωστικο εβγαλε μηδεν βλαβες ουτε και ιδιωτης ηλεκτρολογος βρηκε κατι
εχετε ιδεα που και πως θα το λυσω
ευχαριστω εκ των προταιρων παιδια
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
reselie-206 (Αστραπόγιαννος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

Ένταξη: 14 Ιαν 2011
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Απρ 2015, 09:50:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ πιστεύω οτι μπορεί να είναι BSI και όχι καθ'αυτό ηλεκτρολογικό πρόβλημα.

Επιστροφή στην κορυφή
driver7 (thanassis)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 RC f/l

Ένταξη: 12 Σεπ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Απρ 2015, 11:33:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είχα παρόμοιο πρόβλημα σε 207 RC...χωρίς λαμπάκι και σφάλμα στο διαγνωστικό...
Έμενε ανοιχτό το αριστερό φως στροφής...έβγαζα τον πόλο και εγώ.

Η διάγνωση ήταν ασφαλειοθήκη...βέβαια δεν ξέρω αν όντως ήταν αυτό ακριβώς, αλλά κάθε φορά που άλλαζα ασφαλειοθήκη λυνόταν το θέμα για κάποιο διάστημα...δυστυχώς άλλαξα 3 μέχρι να σταματήσει το πρόβλημα...

Η τελική λύση ήταν να απομακρύνω το ballast των xenon από την ασφαλειοθήκη (το είχα δέσει πάνω της). Ξέρω πως και άλλα παιδιά που δεν είχαν ποτε θέμα έχουν το ballast σε αυτή τη θέση χωρίς πρόβλημα...Σε μένα δούλεψε πάντως...

Δε γνωρίζω καν αν έχεις χενον, απλώς σε κάποιο συνεργείο όλο και κάποια spare ασφαλειοθήκη θα υπάρχει...πες τους να σου που τη γνώμη τους γι αυτό και αν είναι κάνε μια δοκιμή να βάλεις άλλη ασφαλειοθήκη να δεις αν σβήσουν...δεν έχεις να χάσεις κάτι...
Επιστροφή στην κορυφή
thanos206gti (thanos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206GTI1.6

Ένταξη: 22 Απρ 2015

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Απρ 2015, 13:55:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν εχω xenon φίλε μου απλα να σου πω πως το πρωι πριν εμφανισει την βλάβη κολλησε το cdplayer (μαμα και αυτο) και μετα εγινε η ζημια δεν ξερω μπορει να ειναι και άσχετο.
μηπως ξερει κανεις ρε παιδια αν η ασφαλειοθηκη απο απλο 206 θα πατάει για να το δοκιμασω και αυτό?
ευχαριστώ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης