Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
thanos206gti (thanos) Μόλις έγραψα

206GTI1.6
Ένταξη: 22 Απρ 2015 Δημοσιεύσεις: 2
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Απρ 2015, 09:15:01 Θέμα δημοσίευσης: βλαβη |
|
|
εδω και ενα μηνα μενουν ανοιχτα τα φωτα πορειας μπροστα και πισω σε 206 gti1,6 '05 στην δεξια πλευρα και καθε βραδυ βγαζω τον πόλο της μπαταρίας για να σβησουν πηγα σε εξουσιοδοτημενο και το διαγνωστικο εβγαλε μηδεν βλαβες ουτε και ιδιωτης ηλεκτρολογος βρηκε κατι
εχετε ιδεα που και πως θα το λυσω
ευχαριστω εκ των προταιρων παιδια |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
reselie-206 (Αστραπόγιαννος) Έχω ξεφύγει !!!

207 522 whp
Ένταξη: 14 Ιαν 2011 Δημοσιεύσεις: 1753 Τόπος: Λαμία
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Απρ 2015, 09:50:31 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εγώ πιστεύω οτι μπορεί να είναι BSI και όχι καθ'αυτό ηλεκτρολογικό πρόβλημα.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
driver7 (thanassis) Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 RC f/l
Ένταξη: 12 Σεπ 2009 Δημοσιεύσεις: 262
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Απρ 2015, 11:33:52 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Είχα παρόμοιο πρόβλημα σε 207 RC...χωρίς λαμπάκι και σφάλμα στο διαγνωστικό...
Έμενε ανοιχτό το αριστερό φως στροφής...έβγαζα τον πόλο και εγώ.
Η διάγνωση ήταν ασφαλειοθήκη...βέβαια δεν ξέρω αν όντως ήταν αυτό ακριβώς, αλλά κάθε φορά που άλλαζα ασφαλειοθήκη λυνόταν το θέμα για κάποιο διάστημα...δυστυχώς άλλαξα 3 μέχρι να σταματήσει το πρόβλημα...
Η τελική λύση ήταν να απομακρύνω το ballast των xenon από την ασφαλειοθήκη (το είχα δέσει πάνω της). Ξέρω πως και άλλα παιδιά που δεν είχαν ποτε θέμα έχουν το ballast σε αυτή τη θέση χωρίς πρόβλημα...Σε μένα δούλεψε πάντως...
Δε γνωρίζω καν αν έχεις χενον, απλώς σε κάποιο συνεργείο όλο και κάποια spare ασφαλειοθήκη θα υπάρχει...πες τους να σου που τη γνώμη τους γι αυτό και αν είναι κάνε μια δοκιμή να βάλεις άλλη ασφαλειοθήκη να δεις αν σβήσουν...δεν έχεις να χάσεις κάτι... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
thanos206gti (thanos) Μόλις έγραψα

206GTI1.6
Ένταξη: 22 Απρ 2015 Δημοσιεύσεις: 2
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 28 Απρ 2015, 13:55:45 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δεν εχω xenon φίλε μου απλα να σου πω πως το πρωι πριν εμφανισει την βλάβη κολλησε το cdplayer (μαμα και αυτο) και μετα εγινε η ζημια δεν ξερω μπορει να ειναι και άσχετο.
μηπως ξερει κανεις ρε παιδια αν η ασφαλειοθηκη απο απλο 206 θα πατάει για να το δοκιμασω και αυτό?
ευχαριστώ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|