PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Αλλαγή κοντέρ peugeot 207 με άλλο info!!!! Please!!

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Φεβ 2015, 18:32:58    Θέμα δημοσίευσης: Αλλαγή κοντέρ peugeot 207 με άλλο info!!!! Please!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά έχω μια απορία αν γνωρίζει κανείς, γιατί ξέρω ότι μερικοί έχετε αλλάξει και το ταχύμετρο σας με αυτό του RC για τα 207.

Ξέρετε αν αλλαχτεί το κοντέρ με ένα άλλο τι χλμ θα έχει γραμμένα πάνω; Τα παίρνει από τον εγκέφαλο και θα δείχνει τα ίδια ή θα δείχνει τα χλμ του νέου κοντέρ που θα μπεί;

Επιπλέον αν γνωρίζει κανείς αν μπεί αγγλικό κοντέρ που δείχνει σε μίλια, τι γίνεται σε τέτοια περίπτωση; Θα παραμείνει σε μίλια και θα λειτουργεί κανονικά ή παίζει να δείξει και αυτό τα γραμμένα χλμ σε χλμ και όχι σε μίλια;

Δε ξέρω αν παίρνει πληροφορία από τον εγκέφαλο ή μένουν στο κοντέρ αυτά...

Thanks αν γνωρίζει κάποιος!!!! Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Driver ///M (Άρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 90hp sport

Ένταξη: 16 Νοέ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Φεβ 2015, 19:35:08    Θέμα δημοσίευσης: Re: Αλλαγή κοντέρ peugeot 207 με άλλο info!!!! Please!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ironman02 έγραψε:
Παιδιά έχω μια απορία αν γνωρίζει κανείς, γιατί ξέρω ότι μερικοί έχετε αλλάξει και το ταχύμετρο σας με αυτό του RC για τα 207.

Ξέρετε αν αλλαχτεί το κοντέρ με ένα άλλο τι χλμ θα έχει γραμμένα πάνω; Τα παίρνει από τον εγκέφαλο και θα δείχνει τα ίδια ή θα δείχνει τα χλμ του νέου κοντέρ που θα μπεί;

Επιπλέον αν γνωρίζει κανείς αν μπεί αγγλικό κοντέρ που δείχνει σε μίλια, τι γίνεται σε τέτοια περίπτωση; Θα παραμείνει σε μίλια και θα λειτουργεί κανονικά ή παίζει να δείξει και αυτό τα γραμμένα χλμ σε χλμ και όχι σε μίλια;

Δε ξέρω αν παίρνει πληροφορία από τον εγκέφαλο ή μένουν στο κοντέρ αυτά...

Thanks αν γνωρίζει κάποιος!!!! Very happy

Για το πρωτο, νομιζω οτι δειχνει παντα τα περισσοτερα, ειτε ειναι καταγεγραμμενα στον εγκεφαλο ειτε στο κοντερ.
Αν πχ το κοντερ βγηκε απο αμαξι με 70.000χλμ κι εσυ εχεις 60.000χλμ, θα δειξει τις 70.000. Αν εσυ εχεις 80.000, τοτε θα δειξει κι αυτο 80.000.

Για το αλλο δεν γνωριζω.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Φεβ 2015, 20:41:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ok thanks για την απάντηση. Μένει να δούμε τώρα το θέμα με τα μίλια. Γιατί θα το πάω Αγγλία και θέλουν οπωσδήποτε κοντέρ σε μίλια και γι'αυτό ρωτάω να δω τι θα παιχτεί μόλις το αλλάξω..Μην εμφανίσει ξαφνικά τίποτα σφάλματα.. Smile
Επιστροφή στην κορυφή
Alexandros GT (Alexandros)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 207 1.6 GT(2007)

Ένταξη: 28 Νοέ 2012
Τόπος: ΑΘΗΝΑ/ΜΟΣΧΑΤΟ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Φεβ 2015, 22:54:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχω αλλάξει εγώ κοντερ απο gt σε le mans και δειχνει τα περισσοτερα χιλιομετρα, το κοντερ το πήρα με 19000 χιλ το αμάξι μου είχε 58000 και έδειξε τα δικα μου. Είναι οπως σου είπε και ο Αρης!!! Για τα μίλια δεν ξέρω εκει τι γίνεται Rolling eyes Πάντως Γιώργο εαν έχεις βρει καντραν απο rc πάρτο αξίζει Very happy Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

Ένταξη: 03 Ιούλ 2011
Τόπος: Περιστέρι, Αττική

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Φεβ 2015, 10:41:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πας σε ενα κοντερά του δινεις στο χερι το νεο κοντερ του λες μηδενισε το απο km ή βαλτο εστω και ενα km κατω απο τα τωρινα χιλιομετρα και απλα το βαζεις πανω. Αποτελεσμα αυτης της διαδικασιας ειναι να φαινεται σε μια πιθανη μεταπωληση γυρισμενο το κοτνερ αλλα απειραχτος ο εγκεφαλος, εαν κανεις τη μαλ***α οπως εγω και το βαλεις πανω ετσι θα κρατησει και ο εγκεφαλος τα πολλα χιλιομετρα με αποτελεσμα να πρεπει να γυρισεις και εγκεφαλο.

Υ.Γ εγω αν θυμασαι Αλεξανδρε τη πατησα με το δικο σου τοτε και κατεβασα και εγκεφαλο.

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 207 1.6 GT(2007)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Φεβ 2015, 17:06:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε δεν θυμόμουν οτι κατεβασες και εγκεφαλο μ@λ@κι@, θα χει θεμα σε μεταπώληση αργότερα?
Επιστροφή στην κορυφή
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Φεβ 2015, 18:04:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν φαινεται τιποτα και πουθενα δυστυχως για καποιους υποψηφιους αγοραστες μεταχειρισμενων.

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Μάρ 2015, 13:40:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τώρα είδα τις απαντήσεις σας παιδιά σορρυ! Δε μου ήρθε auto email Smile

Βασικά παρήγγειλα ένα μεταχειρισμένο σαν το δικό μου από δεξιοτίμονο με μίλια πάνω (δε βρήκα RC Very happy) και τώρα υπάρχουν 2 επιλογές. Ή να το γυρίσω όπως είπε ο Μάριος με λιγότερα "μίλια" και να το βάλω πάνω και να δούμε τι boom θα γίνει, ή το προτιμότερο που σκέφτομαι είναι να τα ανοίξω και τα 2 και να βγάλω την άσπρη πλακέτα από μέσα που έχει ζωγραφισμένα τα μίλια και να αντικαταστήσω τη μαμά που έχει χλμ.

Δεν είμαι σίγουρος πόσο εύκολο θα είναι αυτό βέβαια, αλλά έτσι δε θα πειραχτεί τίποτα από τα χλμ, μίλια κτλ στον εγκέφαλο.

Μήπως ξέρει κανένας κάποιον κοντερά / ηλεκτρολόγο που μπορώ να παω να μου βάλει / βγάλει κοντέρ κτλ; Γιατί σκέφτηκα να το κάνω και μόνος μου αλλά φοβάμαι μην το διαλύσω.. Very happy

Εσείς όταν τα αλλάξατε πώς το κάνατε;;

Thanks!
Επιστροφή στην κορυφή
Mono AEK (χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

rcz thp 156 ...και κατι παραπανω!

Ένταξη: 09 Ιούν 2014
Τόπος: Ιλιον

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Μάρ 2015, 14:05:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε μου αν εισαι στα δυτικα ξερω 2
ο ενας ειναι πανω ση θηβων στο περιστερι και ο αλλος στους αγιους κατω απτη γεφυρα του κηφισου διπλα απο τα ελαστικα μπιλιρης (για να το γκουγκλαρεις)
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Μάρ 2015, 14:10:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μαρούσι μένω αλλά δε πειράζει. Αν είναι να κάνουμε τη δουλειά πεταγόμαστε και μέχρι Αγίους Αναργύρους Smile Thanks για τη πληροφορία.

Η πρώτη σκέψη μου ήταν να πάω σε κάποια peugeot, αλλά δε ξέρω αν έχουν όλοι ηλεκτρολόγους μέσα που να ασχολούνται με τόση λεπτομέρεια (να κάνουν βίδες το κοντέρ κτλ).

Ξέρεις μήπως τηλέφωνο ή όνομα να πάρω να ρωτήσω και να κλείσω ραντεβού αν είναι για να μην πάω τσάμπα;
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Μάρ 2015, 14:17:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νομίζω τον βρήκα αυτόν που λες στη Θηβών γιατί έχει site κανονικά Smile
Επιστροφή στην κορυφή
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Μάρ 2015, 23:56:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γύρνα το κοντέρ σε λιγότερα km από αυτά που έχει το αμάξι πριν το βάλεις πάνω και δε θα χεις θέμα. Όσον αφορά το ζήτημα με την αλλαγή δύσκολα θα βρεις κάποιον να στο φτιάξει. Οι σημερινοί κοντεραδες από άλλες "επισκευες" βγάζουν το ψωμί τους.

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Μάρ 2015, 15:22:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα το προτείνω αν γίνεται να αλλάξουμε τα χλμ σε όσα έχει το αμάξι και να το βάλουμε πάνω, απλά δε ξέρω τι θα γίνει που αυτό είναι σε μίλια και ο εγκέφαλος θα είναι σε χλμ..Αλλιώς θα ήταν η πιο εύκολη επιλογή αυτή..

Υπάρχει περίπτωση να μην κάνει καν η φύσα του κοντέρ αυτού. Κάτι τέτοιο μου είπε ένας στο ebay που ρώτησα.
Επιστροφή στην κορυφή
Mono AEK (χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

rcz thp 156 ...και κατι παραπανω!

Ένταξη: 09 Ιούν 2014
Τόπος: Ιλιον

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Μάρ 2015, 16:53:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ironman02 έγραψε:
ή το προτιμότερο που σκέφτομαι είναι να τα ανοίξω και τα 2 και να βγάλω την άσπρη πλακέτα από μέσα που έχει ζωγραφισμένα τα μίλια και να αντικαταστήσω τη μαμά που έχει χλμ.

Δεν είμαι σίγουρος πόσο εύκολο θα είναι αυτό βέβαια, αλλά έτσι δε θα πειραχτεί τίποτα από τα χλμ, μίλια κτλ στον εγκέφαλο.

Thanks!

Σε αυτη τη περιπτωση ναι μεν το κοντερ θα λεει μιλια αλλα θα συνεχισει να μετραει χιλιομετρα Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Μάρ 2015, 18:40:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mono AEK έγραψε:
ironman02 έγραψε:
ή το προτιμότερο που σκέφτομαι είναι να τα ανοίξω και τα 2 και να βγάλω την άσπρη πλακέτα από μέσα που έχει ζωγραφισμένα τα μίλια και να αντικαταστήσω τη μαμά που έχει χλμ.

Thanks!

Σε αυτη τη περιπτωση ναι μεν το κοντερ θα λεει μιλια αλλα θα συνεχισει να μετραει χιλιομετρα Rolling eyes

Ναι, βασικά θα έχει και μίλια με μεγάλους αριθμούς και χιλιόμετρα με μικρότερους από κάτω. Και η οθονούλα θα είναι η μαμά με τα χλμ.

Απλά θέλουν εγχείρηση και τα 2 έτσι για να βγεί η άσπρη πλακέτα από πίσω. Ελπίζω κάποιος να προθυμοποιηθεί να το κάνει..
Επιστροφή στην κορυφή
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 207 1.6 GT(2007)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Μάρ 2015, 00:20:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιωργο πηγαινε εκει που βρήκες οχι σε αντιπροσωπία οι ανθρωποι μου ζητησαν 50ευρω για 10 λεπτα δουλεια Evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης