Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
ironman02 (Giorgos) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)
Ένταξη: 29 Δεκ 2008 Δημοσιεύσεις: 1284 Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Φεβ 2015, 18:32:58 Θέμα δημοσίευσης: Αλλαγή κοντέρ peugeot 207 με άλλο info!!!! Please!! |
|
|
Παιδιά έχω μια απορία αν γνωρίζει κανείς, γιατί ξέρω ότι μερικοί έχετε αλλάξει και το ταχύμετρο σας με αυτό του RC για τα 207.
Ξέρετε αν αλλαχτεί το κοντέρ με ένα άλλο τι χλμ θα έχει γραμμένα πάνω; Τα παίρνει από τον εγκέφαλο και θα δείχνει τα ίδια ή θα δείχνει τα χλμ του νέου κοντέρ που θα μπεί;
Επιπλέον αν γνωρίζει κανείς αν μπεί αγγλικό κοντέρ που δείχνει σε μίλια, τι γίνεται σε τέτοια περίπτωση; Θα παραμείνει σε μίλια και θα λειτουργεί κανονικά ή παίζει να δείξει και αυτό τα γραμμένα χλμ σε χλμ και όχι σε μίλια;
Δε ξέρω αν παίρνει πληροφορία από τον εγκέφαλο ή μένουν στο κοντέρ αυτά...
Thanks αν γνωρίζει κάποιος!!!!  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Driver ///M (Άρης) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 90hp sport
Ένταξη: 16 Νοέ 2009 Δημοσιεύσεις: 829
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Φεβ 2015, 19:35:08 Θέμα δημοσίευσης: Re: Αλλαγή κοντέρ peugeot 207 με άλλο info!!!! Please!! |
|
|
ironman02 έγραψε: | Παιδιά έχω μια απορία αν γνωρίζει κανείς, γιατί ξέρω ότι μερικοί έχετε αλλάξει και το ταχύμετρο σας με αυτό του RC για τα 207.
Ξέρετε αν αλλαχτεί το κοντέρ με ένα άλλο τι χλμ θα έχει γραμμένα πάνω; Τα παίρνει από τον εγκέφαλο και θα δείχνει τα ίδια ή θα δείχνει τα χλμ του νέου κοντέρ που θα μπεί;
Επιπλέον αν γνωρίζει κανείς αν μπεί αγγλικό κοντέρ που δείχνει σε μίλια, τι γίνεται σε τέτοια περίπτωση; Θα παραμείνει σε μίλια και θα λειτουργεί κανονικά ή παίζει να δείξει και αυτό τα γραμμένα χλμ σε χλμ και όχι σε μίλια;
Δε ξέρω αν παίρνει πληροφορία από τον εγκέφαλο ή μένουν στο κοντέρ αυτά...
Thanks αν γνωρίζει κάποιος!!!!  |
Για το πρωτο, νομιζω οτι δειχνει παντα τα περισσοτερα, ειτε ειναι καταγεγραμμενα στον εγκεφαλο ειτε στο κοντερ.
Αν πχ το κοντερ βγηκε απο αμαξι με 70.000χλμ κι εσυ εχεις 60.000χλμ, θα δειξει τις 70.000. Αν εσυ εχεις 80.000, τοτε θα δειξει κι αυτο 80.000.
Για το αλλο δεν γνωριζω. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Φεβ 2015, 20:41:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ok thanks για την απάντηση. Μένει να δούμε τώρα το θέμα με τα μίλια. Γιατί θα το πάω Αγγλία και θέλουν οπωσδήποτε κοντέρ σε μίλια και γι'αυτό ρωτάω να δω τι θα παιχτεί μόλις το αλλάξω..Μην εμφανίσει ξαφνικά τίποτα σφάλματα..  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Alexandros GT (Alexandros) Μόλις έγραψα

peugeot 207 1.6 GT(2007)
Ένταξη: 28 Νοέ 2012 Δημοσιεύσεις: 34 Τόπος: ΑΘΗΝΑ/ΜΟΣΧΑΤΟ
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 20 Φεβ 2015, 22:54:56 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εχω αλλάξει εγώ κοντερ απο gt σε le mans και δειχνει τα περισσοτερα χιλιομετρα, το κοντερ το πήρα με 19000 χιλ το αμάξι μου είχε 58000 και έδειξε τα δικα μου. Είναι οπως σου είπε και ο Αρης!!! Για τα μίλια δεν ξέρω εκει τι γίνεται Πάντως Γιώργο εαν έχεις βρει καντραν απο rc πάρτο αξίζει  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
marios_207_GT (Μάριος) Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK
Ένταξη: 03 Ιούλ 2011 Δημοσιεύσεις: 788 Τόπος: Περιστέρι, Αττική
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Φεβ 2015, 10:41:45 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πας σε ενα κοντερά του δινεις στο χερι το νεο κοντερ του λες μηδενισε το απο km ή βαλτο εστω και ενα km κατω απο τα τωρινα χιλιομετρα και απλα το βαζεις πανω. Αποτελεσμα αυτης της διαδικασιας ειναι να φαινεται σε μια πιθανη μεταπωληση γυρισμενο το κοτνερ αλλα απειραχτος ο εγκεφαλος, εαν κανεις τη μαλ***α οπως εγω και το βαλεις πανω ετσι θα κρατησει και ο εγκεφαλος τα πολλα χιλιομετρα με αποτελεσμα να πρεπει να γυρισεις και εγκεφαλο.
Υ.Γ εγω αν θυμασαι Αλεξανδρε τη πατησα με το δικο σου τοτε και κατεβασα και εγκεφαλο.
Μάριος
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peugeot 207 1.6 GT(2007)
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Φεβ 2015, 17:06:28 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Φιλε δεν θυμόμουν οτι κατεβασες και εγκεφαλο μ@λ@κι@, θα χει θεμα σε μεταπώληση αργότερα? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 GT STOCK
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Φεβ 2015, 18:04:45 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δεν φαινεται τιποτα και πουθενα δυστυχως για καποιους υποψηφιους αγοραστες μεταχειρισμενων.
Μάριος
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 03 Μάρ 2015, 13:40:03 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τώρα είδα τις απαντήσεις σας παιδιά σορρυ! Δε μου ήρθε auto email
Βασικά παρήγγειλα ένα μεταχειρισμένο σαν το δικό μου από δεξιοτίμονο με μίλια πάνω (δε βρήκα RC ) και τώρα υπάρχουν 2 επιλογές. Ή να το γυρίσω όπως είπε ο Μάριος με λιγότερα "μίλια" και να το βάλω πάνω και να δούμε τι boom θα γίνει, ή το προτιμότερο που σκέφτομαι είναι να τα ανοίξω και τα 2 και να βγάλω την άσπρη πλακέτα από μέσα που έχει ζωγραφισμένα τα μίλια και να αντικαταστήσω τη μαμά που έχει χλμ.
Δεν είμαι σίγουρος πόσο εύκολο θα είναι αυτό βέβαια, αλλά έτσι δε θα πειραχτεί τίποτα από τα χλμ, μίλια κτλ στον εγκέφαλο.
Μήπως ξέρει κανένας κάποιον κοντερά / ηλεκτρολόγο που μπορώ να παω να μου βάλει / βγάλει κοντέρ κτλ; Γιατί σκέφτηκα να το κάνω και μόνος μου αλλά φοβάμαι μην το διαλύσω..
Εσείς όταν τα αλλάξατε πώς το κάνατε;;
Thanks! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Mono AEK (χρήστος) Έχω ξεφύγει !!!

rcz thp 156 ...και κατι παραπανω!
Ένταξη: 09 Ιούν 2014 Δημοσιεύσεις: 1050 Τόπος: Ιλιον
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 03 Μάρ 2015, 14:05:19 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Φιλε μου αν εισαι στα δυτικα ξερω 2
ο ενας ειναι πανω ση θηβων στο περιστερι και ο αλλος στους αγιους κατω απτη γεφυρα του κηφισου διπλα απο τα ελαστικα μπιλιρης (για να το γκουγκλαρεις) |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 03 Μάρ 2015, 14:10:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μαρούσι μένω αλλά δε πειράζει. Αν είναι να κάνουμε τη δουλειά πεταγόμαστε και μέχρι Αγίους Αναργύρους Thanks για τη πληροφορία.
Η πρώτη σκέψη μου ήταν να πάω σε κάποια peugeot, αλλά δε ξέρω αν έχουν όλοι ηλεκτρολόγους μέσα που να ασχολούνται με τόση λεπτομέρεια (να κάνουν βίδες το κοντέρ κτλ).
Ξέρεις μήπως τηλέφωνο ή όνομα να πάρω να ρωτήσω και να κλείσω ραντεβού αν είναι για να μην πάω τσάμπα; |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 03 Μάρ 2015, 14:17:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Νομίζω τον βρήκα αυτόν που λες στη Θηβών γιατί έχει site κανονικά  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 GT STOCK
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 03 Μάρ 2015, 23:56:31 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Γύρνα το κοντέρ σε λιγότερα km από αυτά που έχει το αμάξι πριν το βάλεις πάνω και δε θα χεις θέμα. Όσον αφορά το ζήτημα με την αλλαγή δύσκολα θα βρεις κάποιον να στο φτιάξει. Οι σημερινοί κοντεραδες από άλλες "επισκευες" βγάζουν το ψωμί τους.
Μάριος
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 04 Μάρ 2015, 15:22:56 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Θα το προτείνω αν γίνεται να αλλάξουμε τα χλμ σε όσα έχει το αμάξι και να το βάλουμε πάνω, απλά δε ξέρω τι θα γίνει που αυτό είναι σε μίλια και ο εγκέφαλος θα είναι σε χλμ..Αλλιώς θα ήταν η πιο εύκολη επιλογή αυτή..
Υπάρχει περίπτωση να μην κάνει καν η φύσα του κοντέρ αυτού. Κάτι τέτοιο μου είπε ένας στο ebay που ρώτησα. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Mono AEK (χρήστος) Έχω ξεφύγει !!!

rcz thp 156 ...και κατι παραπανω!
Ένταξη: 09 Ιούν 2014 Δημοσιεύσεις: 1050 Τόπος: Ιλιον
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 04 Μάρ 2015, 16:53:20 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ironman02 έγραψε: | ή το προτιμότερο που σκέφτομαι είναι να τα ανοίξω και τα 2 και να βγάλω την άσπρη πλακέτα από μέσα που έχει ζωγραφισμένα τα μίλια και να αντικαταστήσω τη μαμά που έχει χλμ.
Δεν είμαι σίγουρος πόσο εύκολο θα είναι αυτό βέβαια, αλλά έτσι δε θα πειραχτεί τίποτα από τα χλμ, μίλια κτλ στον εγκέφαλο.
Thanks! |
Σε αυτη τη περιπτωση ναι μεν το κοντερ θα λεει μιλια αλλα θα συνεχισει να μετραει χιλιομετρα  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 04 Μάρ 2015, 18:40:13 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Mono AEK έγραψε: | ironman02 έγραψε: | ή το προτιμότερο που σκέφτομαι είναι να τα ανοίξω και τα 2 και να βγάλω την άσπρη πλακέτα από μέσα που έχει ζωγραφισμένα τα μίλια και να αντικαταστήσω τη μαμά που έχει χλμ.
Thanks! |
Σε αυτη τη περιπτωση ναι μεν το κοντερ θα λεει μιλια αλλα θα συνεχισει να μετραει χιλιομετρα  |
Ναι, βασικά θα έχει και μίλια με μεγάλους αριθμούς και χιλιόμετρα με μικρότερους από κάτω. Και η οθονούλα θα είναι η μαμά με τα χλμ.
Απλά θέλουν εγχείρηση και τα 2 έτσι για να βγεί η άσπρη πλακέτα από πίσω. Ελπίζω κάποιος να προθυμοποιηθεί να το κάνει.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peugeot 207 1.6 GT(2007)
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Μάρ 2015, 00:20:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Γιωργο πηγαινε εκει που βρήκες οχι σε αντιπροσωπία οι ανθρωποι μου ζητησαν 50ευρω για 10 λεπτα δουλεια  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|