PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Snow Notes
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Φεβ 2004, 12:41:47    Θέμα δημοσίευσης: Snow Notes Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σκοπός του topic ειναι η αναφορά συγκεκριμένων οδηγιών από ανθρώπους πού έχουν ξανασυναντήσει παρόμοιες καταστάσεις ,για το χίονι!
Ποιες ενέργειες πρέπει να γίνουν έτσι ώστε να είμαστε ασφαλείς για να ξεκινήσουμε μια διαδρομή.. εντός - εκτός Αθήνας.

Π.χ το αμάξι χρείαζεται ζέσταμα πριν ξεκινήσουμε???
π.χ περιοχές που πρέπει να προσέξουμε πριν ξεκινήσουμε (Φίλτρα βουλομένα , χίονι στο ψυγείο κτλ...)
Χιόνι στα λάστιχα... , σημεία που πιθανόν να υπάρχει πάγος στο αυτοκίνητο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
seridim (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.4(8V) ΧΤ(2001)

Ένταξη: 31 Ιούλ 2002
Τόπος: ΦΛΩΡΙΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Φεβ 2004, 12:59:08    Θέμα δημοσίευσης: Re: Snow Notes Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tomcat έγραψε:
Σκοπός του topic ειναι η αναφορά συγκεκριμένων οδηγιών από ανθρώπους πού έχουν ξανασυναντήσει παρόμοιες καταστάσεις ,για το χίονι!
Ποιες ενέργειες πρέπει να γίνουν έτσι ώστε να είμαστε ασφαλείς για να ξεκινήσουμε μια διαδρομή.. εντός - εκτός Αθήνας.

Π.χ το αμάξι χρείαζεται ζέσταμα πριν ξεκινήσουμε???
π.χ περιοχές που πρέπει να προσέξουμε πριν ξεκινήσουμε (Φίλτρα βουλομένα , χίονι στο ψυγείο κτλ...)
Χιόνι στα λάστιχα... , σημεία που πιθανόν να υπάρχει πάγος στο αυτοκίνητο.
[/code]

Στέλιο τέτοιες καταστάσεις που αναφέρεις συναντώ εδώ και 29 χρόνια. (καταγωγή από Φλώρινα). Οπωσδήποτε ζέσταμα στο αυτοκίνητο τουλάχιστον για 2-3 λεπτά. Ήρεμες κινήσεις στο γκάζι και κυρίως στο φρένο. Το φρένο σε χιονισμένους δρόμους όσο μπορούμε το αποφεύγουμε. Το χιόνι στο ψυγείο θα λιώσει μόλις ζεσταθεί η μηχανή. Οπωσδήποτε παραφλού μέσα στο δοχείο ΜΗ ΑΡΑΙΩΜΕΝΟ. Μετρήστε την θερμοκρασία που αντέχει Γύρω στους -15C για εσάς εκεί κάτω είναι καλά. Για εμάς εδώ πάνω περισσότερο. Εγώ το έχω στους -27C.
Ελπίζω να βοήθησα. Οτιδήποτε άλο θέλεις ρώτα. Α και να μην το ξεχάσω Οι αλυσίδες δεν είναι η καλύτερη λύση τις χρησιμοποιούμε μόνο σε δύσκολες περιπτώσεις και όχι για μεγάλο χρονικό διάστημα

Βελτιώνοντας το........"ΑΒΕΛΤΙΩΤΟ"

ANOTHER MEMBER OF K.R.T
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Φεβ 2004, 13:05:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φαντάζομαι οτι κάτω απο αυτές τις συνθήκες ,θα πρέπει να ελέγξουμε πριν ξεκινήσουμε και τα υγρά του καθαριστήρα. Το νερό το οποίο μπορεί να ρίξουμε για να καθαρίσουν τα τζάμια είναι πολύ εύκολο να παγώσει ..... σ'αυτές τις θερμοκρασίες.Προσωπικά χρησιμοποιώ μίγμα (Νερού - αιθανόλης) και δεν μου έχει παρουσιαστεί προς το παρων πρόβλημα.

Με τους καθαριστήρες τι κάνουμε?? Πρεπει να τους έχουμε σηκωμένους ή δεν παίζει καποιο συγκεκριμένο λόγο? Ποιο σημεία τείνουν προσοχής στον καθαρισμό από το χίονι?

Τhanx Δημήτρη!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
seridim (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.4(8V) ΧΤ(2001)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Φεβ 2004, 13:24:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tomcat έγραψε:
Φαντάζομαι οτι κάτω απο αυτές τις συνθήκες ,θα πρέπει να ελέγξουμε πριν ξεκινήσουμε και τα υγρά του καθαριστήρα. Το νερό το οποίο μπορεί να ρίξουμε για να καθαρίσουν τα τζάμια είναι πολύ εύκολο να παγώσει ..... σ'αυτές τις θερμοκρασίες.Προσωπικά χρησιμοποιώ μίγμα (Νερού - αιθανόλης) και δεν μου έχει παρουσιαστεί προς το παρων πρόβλημα.

Με τους καθαριστήρες τι κάνουμε?? Πρεπει να τους έχουμε σηκωμένους ή δεν παίζει καποιο συγκεκριμένο λόγο? Ποιο σημεία τείνουν προσοχής στον καθαρισμό από το χίονι?

Τhanx Δημήτρη!

Ναι με αυτές τις θερμοκρασίες καλό είναι να έχεις σηκωμένους τους υαλοκαθαριστήρες για να μην κολλήσουν στο τζάμι. Προσοχή Αν κολλήσουν μην προσπαθήσεις να τους τραβήξεις γιατί θα καταστρέψεις τα λάστιχά τους. Βάλε το Α/C να χτυπάει στο μπροστινό τζάμι και θα ξεπαγώσουν μετά από λίγο. καθάρισε και τους αεραγωγούς πάνω στο καπώ για να δουλεύει καλά το A/C. Και ποτέ δεν σηκώνουμε το χειρόφρενο γιατί θα πάρουμε τις πίσω ρόδες βόλτα σέρνοντας

ANOTHER MEMBER OF K.R.T
Επιστροφή στην κορυφή
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Φεβ 2004, 13:26:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

seridim έγραψε:
Και ποτέ δεν σηκώνουμε το χειρόφρενο γιατί θα πάρουμε τις πίσω ρόδες βόλτα σέρνοντας

????????
Επιστροφή στην κορυφή
seridim (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.4(8V) ΧΤ(2001)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Φεβ 2004, 13:59:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tomcat έγραψε:
seridim έγραψε:
Και ποτέ δεν σηκώνουμε το χειρόφρενο γιατί θα πάρουμε τις πίσω ρόδες βόλτα σέρνοντας

????????

Στέλιο αν σηκώσεις το χειρόφρενο και κάνει κρύο θα παγώσουν οι πίσω ρόδες και μετά αν ξεκινήσεις δεν θα γυρνάν αλλά θα σέρνονται.

ANOTHER MEMBER OF K.R.T
Επιστροφή στην κορυφή
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Φεβ 2004, 16:52:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

seridim έγραψε:
Tomcat έγραψε:
seridim έγραψε:

????????

Στέλιο αν σηκώσεις το χειρόφρενο και κάνει κρύο θα παγώσουν οι πίσω ρόδες και μετά αν ξεκινήσεις δεν θα γυρνάν αλλά θα σέρνονται.

Shocked Shocked Shocked
Αυτό δεν το ήξερα!!!!!
Παίζει ρόλο αν έχεις δίσκους ή ταμπούρα?
Thanks Δημήτρη. Wink

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
seridim (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.4(8V) ΧΤ(2001)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Φεβ 2004, 17:36:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kovac έγραψε:
seridim έγραψε:
Tomcat έγραψε:
seridim έγραψε:

????????

Shocked Shocked Shocked
Αυτό δεν το ήξερα!!!!!
Thanks Δημήτρη. Wink

Xρήστο για τα ταμπούρα που έχω εγώ σίγουρα ισχύει. Το έχω δοκιμάσει. μάλλον ισχύει και για όσους έχουν δίσκους πίσω.

ANOTHER MEMBER OF K.R.T
Επιστροφή στην κορυφή
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Φεβ 2004, 18:09:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οπότε τι κάνουμε σ'αυτη την περίπτωση ??Εγώ το έχω ανεβασμένο ως είθισται ...
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Φεβ 2004, 18:43:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παντα τραβαω χειροφρενο και μαλλον εχω σταθει τυχερος γιατι ποτε δεν πηρα τις ροδες σερνοντας.
οσο για τους υαλοκαθαριστηρες σωστα τους σηκωνουμε αλλα ουτως η αλλος με τετοιο κρυο τα λαστιχα παγωνουν και αχρηστευονται οποτε λιγη σημασια εχει αν κολησουν στο τζαμι η οχι.
αυτα ειναι προσωπ. εκτιμησεις Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Φεβ 2004, 18:45:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σημερα το μεσημερι πηγα να μπω στο αμαξι μου και.... ειχαν παγωσει οι πορτες. Μεχρι και απ'το πορτ παγκαζ προσπαθησα να μπω αλλα τιποτα, κι'αυτο παγωμενο. Τελικα την βρηκα τη λυση.

Βημα 1ο. Καθαριζουμε τη πορτα απ'το χιονι περιμετρικα (το κενο γυρο γυρο)

Βημα 2ο. Φοροντας γαντια αρχιζουμε και χτηπαμε την πορτα περιμετρικα. Αυτο σπαει τον παγο που εχει μηνει αναμεσα στη πορτα και το αμαξομα.

Μετα απο 2-3 γυρισματα (της περιμετρου), βουαλα..... σουσαμι ανοιξε!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Φεβ 2004, 23:04:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

seridim έγραψε:
kovac έγραψε:
seridim έγραψε:
Tomcat έγραψε:
seridim έγραψε:

????????

Shocked Shocked Shocked
Αυτό δεν το ήξερα!!!!!
Thanks Δημήτρη. Wink

Xρήστο για τα ταμπούρα που έχω εγώ σίγουρα ισχύει. Το έχω δοκιμάσει. μάλλον ισχύει και για όσους έχουν δίσκους πίσω.

Κι εγώ ταμπούρα έχω!
Οι κατάλληλες οδηγίες προς του οδηγούς του 206 τώρα που λείπω δόθηκαν!
Και πάλι ευχαριστώ Δημήτρη! Wink
Σήμερα στις ειδήσεις έβλεπα μια νταλίκα που είχαν κολλήσει οι ρόδες!!!! Πλάκα είχε (για μένα, γιατί για κείνον όχι τόσο Twisted evil Twisted evil ).
Κανείς με δίσκους που να του έχει τύχει????

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Φεβ 2004, 23:40:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STELIOS έγραψε:
Σημερα το μεσημερι πηγα να μπω στο αμαξι μου και.... ειχαν παγωσει οι πορτες. Μεχρι και απ'το πορτ παγκαζ προσπαθησα να μπω αλλα τιποτα, κι'αυτο παγωμενο.

Φανταζομαι να σεβλεπε και κανενας...Laughing Laughing Laughing Lol Lol

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Φεβ 2004, 23:48:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Useful TIP :

-- Σε περίπτωση που κατα το ξεκίνημα σπινιάρει ακατάσχετα .... χρησιμοποιείστε 2α στο κιβώτιο.
Επιστροφή στην κορυφή
action_peugeot (Τηλεμαχος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

406 V6 24VALVE / 207 thp / 207 hdi

Ένταξη: 06 Μάϊ 2003
Τόπος: Νικαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Φεβ 2004, 00:00:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ποτέ δεν σηκώνουμε το χειρόφρενο ισχύει και για όσους έχουν δίσκους πίσω.Τώρα για κλειδαριές και πόρτες παγωμένες οινόπνευμα και για

ACTION SPORT PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑΣ ΤΗΛ.& ΝΙΚ.
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΦΑΝΟΒΑΦΕΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΑ
ΚΑΥΚΑΣΟΥ 51 ΝΙΚΑΙΑ
2105617306 2105697890
6947123587 Τηλέμαχος
Υγραεριοκίνηση
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Φεβ 2004, 17:52:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χα, χα, χα, πραγματικα αυτο δεν ξερω σε ποια θεματικη ενοτητα να το βαλω, ισως θα'ταν καλητερα στα ανεκδοτα αλλα αφου εδω μηλαμε για χιονια here we go:

Ημουν εξω πριν λιγο και ειδα το απιστευτο, ενα 206 cc με αλυσιδες στις..... ΠΙΣΩ ροδες !!!! Χα, χα, χα ηταν καπου στη Εκαλη. Λες να διαβασε αυτο το topic και να τις εβαλε ετσι ωστε αν του κολισει το χειροφρενο να ξεκολισει λογο προσφισης?? Ουπς, ελπιζω να μην ηταν κανεις απ'το club. Μαλλον καμια γηναικα θα'ταν ή κανας γερος που θα νομιζε πως ολα τα αμαξια εχουν πισω κινηση. Πραγματικα δεν κοροϊδευω κανεναν αλλα μου φανηκε πολυ αστειο. Και θα ελεγε ο καίμενος "Αμαν πακετο, ουτε με αλυσιδες δεν κινηται αυτο το ρημαδι!!!" Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Φεβ 2004, 17:58:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια σου ρε Ελληνα με τις πατεντες σου!!! Roll eyes Crazy Multi color Smile colors

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Φεβ 2004, 20:00:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STELIOS έγραψε:
Χα, χα, χα, πραγματικα αυτο δεν ξερω σε ποια θεματικη ενοτητα να το βαλω, ισως θα'ταν καλητερα στα ανεκδοτα αλλα αφου εδω μηλαμε για χιονια here we go:

Ημουν εξω πριν λιγο και ειδα το απιστευτο, ενα 206 cc με αλυσιδες στις..... ΠΙΣΩ ροδες !!!! Χα, χα, χα ηταν καπου στη Εκαλη. Λες να διαβασε αυτο το topic και να τις εβαλε ετσι ωστε αν του κολισει το χειροφρενο να ξεκολισει λογο προσφισης?? Ουπς, ελπιζω να μην ηταν κανεις απ'το club. Μαλλον καμια γηναικα θα'ταν ή κανας γερος που θα νομιζε πως ολα τα αμαξια εχουν πισω κινηση. Πραγματικα δεν κοροϊδευω κανεναν αλλα μου φανηκε πολυ αστειο. Και θα ελεγε ο καίμενος "Αμαν πακετο, ουτε με αλυσιδες δεν κινηται αυτο το ρημαδι!!!" Laughing Laughing Laughing

αυτο ειναι απο τα καλητερα ανεκδοτα των ημερων.... Silly

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Φεβ 2004, 22:46:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλά.....Εγώ είδα τα "όργανα" να προσπαθούν να βάλοθν στο Vanette το ανακριτικό αλυσίδες στις μπροστά ρώδες!!Πίσω μπαίνουν!!!!!ΕΕΕ!!πλάκα είχε μετά από μισή ώρα που ξαναπέρασα ακόμα εκεί ήταν.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Φεβ 2004, 23:04:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STELIOS έγραψε:
Ημουν εξω πριν λιγο και ειδα το απιστευτο, ενα 206 cc με αλυσιδες στις..... ΠΙΣΩ ροδες !!!!

Άσε...το έχω σκεφτεί μην την πατήσω κι εγώ καμιά φορά, πάνω στη χαρά μου που θα οδηγήσω με αλυσίδες...αλλά πόση χαρά πια??????? Laughing Laughing Laughing

Μήπως είχε κάνει μετατροπή σε πισοκούνα? Shocked Shocked Shocked Laughing Laughing Laughing

Έπρεπε να τον σταματούσες και να του έλεγες...μήπως κάτι είναι ανάποδα? Laughing Laughing Laughing
Φαντάσου τη φάτσα του μετά... Embarassed Embarassed Embarassed ...άνοιξεεεεεεεεεεεε...πέεεεεεεεεεεεεεετρααααααααααααααααα...για να μπωωωωωωωωωωωωωωω...ήλιος να μη, ήλιος να μηηηη με βλέεεεεεεεεεεεεεεεεεπειιιιιιιιιιιιιιι(Μαρινέλλα) Lol Lol Lol Lol

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης