PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Προβλημα-106 rallye 8v

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
eulo (γιαννης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 106 rallye 8v '97

Ένταξη: 29 Νοέ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Νοέ 2008, 01:56:26    Θέμα δημοσίευσης: Προβλημα-106 rallye 8v Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπερα/μερα σας παιδες..
καλως ηρθα στο club Smile
1ο μου ποστ κ αυτο στις βλαβες Crying or Very sad

Λοιπον,σημερα εγινα κατοχος ενος 106 rallye 8v '97...Το πρωτο μου αυτοκινητο.

Σημερα το παραλαβαμε απο τη "μαντρα" (το οδηγουσε ο πατερας μου)
Στον ερχομο για το σπιτι ηρθαμε απο εθνικη οπου ειχε πολυ κινηση.Για να μη τα πολυλογω ολα πηγαιναν καλα για κανα 15λεπτο οταν ξαφνικα αφου εχει ζεσταθει το αμαξι,πανω στη κινηση οταν παμε να σταματησουμε μας σβηνει.Δηλαδη απο τις 2-3 χιλιαδες στροφες που ειχε στη 2α,κατεβαζει πρωτη και συμπλεκταρει για να σταματησουμε..Το αμαξι ομως δεν εμεινε στο ρελαντι αλλα οι στροφες συνεχισαν να πεφτουν και εσβησε..

Το ξαναβαζει μπρος, και φευγουμε.Μεχρι να γυρισουμε σπιτι το εκανε καμια 20αρια φορες,σχεδον καθε φορα που σταματαγαμε.Οταν εσβηνε αναβε ενα κιτρινο λαμπακι που μιαζει με μοτερ με ενα "Κ" στο κεντρο.Οταν το ξαναβαζε μπρος εσβηνε το λαμπακι.
(το αμαξι παιρνει παντα με τη μια)

*οταν το εβαζε μπρος κραταγε ρελαντι αλλα αν παταγε μια γκαζια τοτε γινοταν το ιδιο οταν πεφταν οι στροφες και εσβηνε

Ο δεικτης της βενζινης ηταν στο 3ο κοκκινο σημαδι

anyway,απειρη ξενερα εγω και να εχω αρχισει τα καντιλια.Ο πατερας μου να μου λεει "ελα μωρε δεν ειναι τιποτα κτλ"

Γυρναμε σπιτι και ξαναφευγουμε μετα απο κανα μισαωρο να το κανουμε καμια βολτα...Παμε βενζιναδικο το γεμιζουμε και κανουμε βολτες για κανα μισαωρο-3 τεταρτα οπου δεν παρουσιαστηκε κανενα απολυτως προβλημα,ουτε ασταθεια στο ρελαντι ουτε τιποτα.(κραταει ρελαντι στις 1000 στροφες)

Διαβασα στα φορουμ πριν στειλω για παρομοια προβληματα και κατι ειδα για μοτερακι ρελαντι κτλ αλλα δν ξερω αν ειναι το ιδιο προβλημα.

btw το αμαξι ειναι μαμα εκτος απο την εξατμιση (δεν ξερω απο που μεχρι που αλλα εχει τελικο grpN)

Συγνωμη ρε παιδια που εγραψα την ιστορια της ζωης μου,απλα για να εχετε μια ολοκληρωμενη εικονα.
Αυριο σαββατο θα το κανουμε βολτες ολη μερα για να το συνιθησω,αν παρουσιασει το ιδιο προβλημα θα σας πω.
Ως τοτε,αν εχει κανεις καμια ιδεα ας γραψει γιατι ψιλοξενερωσα Crying or Very sad
Μηπως ηταν καμια βενζινη γτ οταν το γεμισαμε σταματησε τις μαλ***ες.

Ευχαριστω εκ των προτερων
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Νοέ 2008, 09:54:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ένα καθάρισμα στο μοτέρ του ρελαντί ίσως διορθώσει λίγο την κατάσταση.
Επίσης εάν κάνει σβησίματα και εν κινήσει σε κατεβάσματα είναι από τον αισθητήρα ταχύτητας.
Καλό είναι πάντως να πας να του κάνουν μια διάγνωση μήπως και φανεί και κάτι άλλο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
eulo (γιαννης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Νοέ 2008, 13:35:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οχι,εω κινησει δεν εσβηνε,μονο οταν πηγαιναμε να σταματησουμε.
Μου φανηκε οτι σταματησε οταν γεμισαμε βενζινη,δν ξερω αν εχει σχεση.
Σημερα το οδηγησα γυρω στις 3 ωρες σε κινηση και στην εθνικη και δεν παρουσιασε τιποτα,ολα δουλευαν κανονικα.
Αν υπηρχε προβλημα στο μοτερακι του ρελαντι δεν θα το εκανε συνεχεια? η απλως ετσι του ηρθε εκεινη την ωρα?

Του φευγατου η μανα δεν εκλαψε ποτε !!!
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Νοέ 2008, 13:09:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν τι κάνει συνέχεια αλλά ανάλογα σε ποια θέση θα είναι το μοτέρ του ρελαντί τη συγκεκριμένη στιγμή.
Μπορεί να μην σου κάνει τίποτα για μια μέρα , μια βδομάδα ακόμα και μήνα και να το πιάσει ξαφνικά και να στο κάνει συνέχεια.
Επιστροφή στην κορυφή
FOT307_GR (Φωτης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 1.4(8v)

Ένταξη: 11 Νοέ 2008
Τόπος: Δραπετσωνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Νοέ 2008, 16:19:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αχχχχχ.....τα ιδια παντελακι μου τα ιδια παντελη μου...εαν σου τρεμοπαιζει η βελονα των στροφων και πεφτει τοσο ωστε να σβηνει η μηχανη,εαν το ρελαντι ειναι πιο υψηλο η πολυ χαμηλο,εαν σου κανει διακοπες εν κινησει και αναβει συχνα το λαμπακι του (Κ)..τοτε φιλε μου κατα 90% ειναι η πλεξουδα σου...Υπαρχει τροπος να το διαπιστωσεις εχοντας το αμαξι σε λειτουργια ανοιξε το καπω και ξεκινα να κουνας την πλεξουδα...αν διαπιστωσεις αλλαγη στον ηχο του ρελαντι τοτε καποιο απο τα καλωδια της πλεξουδας δεν κανει επαφη..το καλο ειναι οτι επισκευαζεται..
Αυτα εκ πειρας...εαν το rallye μου δεν ειχε αυτο το προβλημα θα ελεγα οτι δεν ειναι γαλλικο αλλα ιαπωνικο...τοσο καλο μου ειχα βγει...για οτι αλλο μου βγαλε εφταιγα εγω!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
FOT307_GR (Φωτης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 1.4(8v)

Ένταξη: 11 Νοέ 2008
Τόπος: Δραπετσωνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Νοέ 2008, 16:47:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

(ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ)Κατι που ξεχασα...καλοριζικο και σε καταλαβαινω..με αυτο το αμαξι ξεκινησα και εγω κατα τη γνωμη μου ειναι το καλυτερο αμαξι που μπορει καποιος να ξεκινησει να οδηγει...θα σου συνιστουσα να το πας για ενα καλο service...και να το αφησεις μαμα,ξερω τι σου λεω,και να προσεχεις γιατι αυτο το αμαξι συγχωρει λαθη τις μα****ες οχι...
Επιστροφή στην κορυφή
eulo (γιαννης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Δεκ 2008, 22:11:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστω πολυ παιδες για τις απαντησεις.

Παράθεση:
αχχχχχ.....τα ιδια παντελακι μου τα ιδια παντελη μου...εαν σου τρεμοπαιζει η βελονα των στροφων και πεφτει τοσο ωστε να σβηνει η μηχανη,εαν το ρελαντι ειναι πιο υψηλο η πολυ χαμηλο,εαν σου κανει διακοπες εν κινησει και αναβει συχνα το λαμπακι του (Κ)..τοτε φιλε μου κατα 90% ειναι η πλεξουδα σου...Υπαρχει τροπος να το διαπιστωσεις εχοντας το αμαξι σε λειτουργια ανοιξε το καπω και ξεκινα να κουνας την πλεξουδα...αν διαπιστωσεις αλλαγη στον ηχο του ρελαντι τοτε καποιο απο τα καλωδια της πλεξουδας δεν κανει επαφη..το καλο ειναι οτι επισκευαζεται

οχι,δεν μου παρουσιασε κανενα απο τα παραπανω προβληματα,μαλλον ειναι το μοτερακι του ρελαντι οπως ειπε ο touristas.

θα παει συνεργειο για ενα γενικο service απο βδομαδα.Παντως δεν μου το ξαναπαρουσιασε απο τοτε.

θα ανεβασω φωτο μολις μπορεσω να το δειτε,ειναι πολυ ομορφο

Παράθεση:
και να το αφησεις μαμα,ξερω τι σου λεω,και να προσεχεις γιατι αυτο το αμαξι συγχωρει λαθη τις μα****ες οχι...

Ναι,δεν εχω σκοπο να το πειραξω,η εξατμισουλα που κανει λιγο φασαρια μου αρκει.Οσο για τις μαλ***ες χεχε,αν το ειχα παρει πριν 2 χρονια σιγουρα θα ειχα τρακαρει,τωρα παω νορμαλ

Επιστροφή στην κορυφή
vertigo (Κωστας)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 106 rallye (16v)

Ένταξη: 21 Νοέ 2008
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Μάϊ 2009, 21:07:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φιλος έχω το ίδιο αμαξι με εσενα!!! εκανε κοψίματα εν κίνηση?
Επιστροφή στην κορυφή
eulo (γιαννης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Μάϊ 2009, 13:14:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

..αυτο ειναι παλιο ποστ.
απο τοτε αλλαξα μοτερακι ρελαντι και εφτιαξε.

τωρα ομως κανει αυτο που λες.κανει κοψιματα εν κινησει..δηλαδη με πατημενο γκαζι,χπ παω με 4η στην εθνικη και κανει κατι στιγμιαια κοψιματα,σαν να κοβεται η παροχη βενζινης η δε ξερω τι...

κραταει ρελαντι κανονικα,αλλα μου ετυχε 2 φορες περιμενοντας στο φαναρι και αφου κραταγε ρελαντι κανονικα,να σβησει ξαφνικα...

ξερετε τι μπορει να ειναι αυτο παλι??

Επιστροφή στην κορυφή
eulo (γιαννης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Μάϊ 2009, 23:17:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:
αχχχχχ.....τα ιδια παντελακι μου τα ιδια παντελη μου...εαν σου τρεμοπαιζει η βελονα των στροφων και πεφτει τοσο ωστε να σβηνει η μηχανη,εαν το ρελαντι ειναι πιο υψηλο η πολυ χαμηλο,εαν σου κανει διακοπες εν κινησει και αναβει συχνα το λαμπακι του (Κ)..τοτε φιλε μου κατα 90% ειναι η πλεξουδα σου...Υπαρχει τροπος να το διαπιστωσεις εχοντας το αμαξι σε λειτουργια ανοιξε το καπω και ξεκινα να κουνας την πλεξουδα...αν διαπιστωσεις αλλαγη στον ηχο του ρελαντι τοτε καποιο απο τα καλωδια της πλεξουδας δεν κανει επαφη..το καλο ειναι οτι επισκευαζεται..

μπορει κανεις να μου πει που βρισκεται η πλεξουδα για να κανω αυτο που λεει ο fot??

Επιστροφή στην κορυφή
action_peugeot (Τηλεμαχος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

406 V6 24VALVE / 207 thp / 207 hdi

Ένταξη: 06 Μάϊ 2003
Τόπος: Νικαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Μάϊ 2009, 20:59:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

η πεταλούδα που συζητάς είναι εκεί που τελειώνει η ντίζα του γκαζιού διπλα στο φίλτρο αέρος

ACTION SPORT PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑΣ ΤΗΛ.& ΝΙΚ.
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΦΑΝΟΒΑΦΕΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΑ
ΚΑΥΚΑΣΟΥ 51 ΝΙΚΑΙΑ
2105617306 2105697890
6947123587 Τηλέμαχος
Υγραεριοκίνηση
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
eulo (γιαννης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Μάϊ 2009, 23:58:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

συγνωμη τηλεμαχε,μαλλον δεν διαβασες καλα.

Η πεταλουδα ξερω που ειναι... τη πλεξουδα ψαχνω που ανεφερε παραπανω το παλικαρι να ελενξω. Razz

οποιος ξερει ας μου πει που περιπου ειναι και με τι μοιαζει να κανω τεστ.

ευχαριστω

[/b]

Επιστροφή στην κορυφή
thanos_vt (thanos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106 Rallye 8v(αναμενεται 16ν)

Ένταξη: 09 Μάϊ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Ιούν 2009, 14:31:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ναι ρε παιδια το ιδιο επαθα και εγω σημερα το μεσημέρι!! εκει που ημουνα με 1η γυρω στις 3000 ρπμ παταω συμπλεκτη και εκει που πηγαινα με 10 χλμ και δουλευε ρελαντι(με πατιμενο τον συμπλεκτη παντα) ξαφνικα μου εσβησε!!! Επαθα την πλακα της ζωης μου καθως δεν μου το εχει ξανακανει!!! Τωρα τι φταει ρε παιδια η πλεξουδα(τι ειναι αυτο τι κανει και που ειναι αυτο δεν καταλαβα) η το μοτερακι του ρελαντι??? Ειναι κατι σοβαρό??? Ριξτε τα φωτα σας ρε γα**το εχω ξενερώσει και εγώ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
johny6 (johny)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 03 Φεβ 2015

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Μάρ 2015, 03:12:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπερα παιδια αντιμετωπιζω και εγω το ιδιο προβλημα(οταν ξεκιναει το αμαξι στο ραλαντι οι στροφες βρισκονται στις 1100 περιπου απαξ και δωσω μια γκαζια οι στροφες πεφτουν ξαφνικα πολυ χαμηλα και μερικες φορες σβηνει,ξεκινωντας με πρωτη δεν εχει καποιο προβλημα αλλα πανω στην αλλαγη καποιες φορες δεν τραβαει οσο γκαζι και να πατησω τρεμοπαιζει και παει να σβησει οταν ζεσταθει δεν μου κανει αυτα τα περιεργα ,δεν ξερω εαν σχετιζεται και αυτο αλλα τις τελευταιες μερες ακουω στις εκινησεις μια στο τοσο σαν να κυλανε νερα . αν καποιος εχει καποια ιδεα σχετικα με το τι μπορει να ειναι θα με βοηθουσε παρα πολυ Sad
Επιστροφή στην κορυφή
BTS (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Λουλακί Κατερπίλαρ

Ένταξη: 30 Οκτ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Μάρ 2015, 10:16:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε πρώτη φάση θα πρότεινα να κάνεις κάτι εύκολο και ανέξοδο, να ξεκουμπώσεις τις μπουζόπιπες και να τις καθαρίσεις εσωτερικά, το ίδιο και τα μπουζί, (χωρίς να τα ξεβιδώσεις βέβαια).

Αν βγάλουν σκουριές, τότε μάλλον βρήκες το πρόβλημα.

Είχα παλιότερα το ίδιο πρόβλημα που περιγράφεις, σε 1100 και η αιτία ήταν υγρασία στις μπουζόπιπες.

www.euphemus.eu
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης