PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Δισκόπλακες-SOS

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
douf (Δημήτρης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206xs 1.6/16v

Ένταξη: 08 Ιούλ 2003
Τόπος: Χαϊδάρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 05 Σεπ 2004, 22:30:17    Θέμα δημοσίευσης: Δισκόπλακες-SOS Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ξέρω ότι παλιότερα είχε γίνει θέμα για φρένα και δισκόπλακες,αλλά επειδή έχω σοβαρό πρόβλημα το ξανακάνω.
Πήρα το 206 μου το Μάρτη '03 και μέχρι στιγμής έχω αλλάξει τρεις φορές δισκόπλακες και τακάκια και πάω για τέταρτη.Μετά από μερικά χλμ στραβώνουν ως δια μαγείας χωρίς δική μου παρέμβαση (νερά μετά απο ταξίδι ή πλάκωμα στα φρένα),στη LION που το πάω το μόνο που κάνουν είναι να μου αλλάζουν φρένα χωρίς να το ψάχνουν παραπέρα.Τι θα γίνει όμως όταν τελειώσει η εγγύηση,τότε θα το βρουν?Γνωστό μέλος στη LION μου είπε ότι πρώτη φορά συμβαίνει αυτό,ναι αλλά δεν κάνουν και κάτι στο συνεργείο.Ετοιμάζομαι να κλείσω πάλι ραντεβού και θα ήθελα τις γνώμες σας.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email AIM διεύθυνση MSN Messenger
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 05 Σεπ 2004, 22:45:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δημήτρη άσχετο:

Αν τελικά σου αλλάξουν τις δισκόπλακες τότε κράτησε τη μια που τη θέλω.
http://www.206club.gr/forum/viewtopic.php?t=3772

Ευχαριστώωωωωωωω... Very happy

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 05 Σεπ 2004, 22:48:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είπες οτι σου αλλάζανε δισκόπλακες και τακάκια...
Μήπως όμως φταίνε οι δαγκάνες; Rolling eyes Μπορεί να λέω και μαμακία αλλά αφού δεν σου εχουν αλλάξει δαγκάνες τότε τι στο καλό να φταίει! Shocked

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)

Ένταξη: 09 Αύγ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Σεπ 2004, 09:05:10    Θέμα δημοσίευσης: Re: Δισκόπλακες-SOS Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

douf έγραψε:
Ξέρω ότι παλιότερα είχε γίνει θέμα για φρένα και δισκόπλακες,αλλά επειδή έχω σοβαρό πρόβλημα το ξανακάνω.
Πήρα το 206 μου το Μάρτη '03 και μέχρι στιγμής έχω αλλάξει τρεις φορές δισκόπλακες και τακάκια και πάω για τέταρτη.Μετά από μερικά χλμ στραβώνουν ως δια μαγείας χωρίς δική μου παρέμβαση (νερά μετά απο ταξίδι ή πλάκωμα στα φρένα),στη LION που το πάω το μόνο που κάνουν είναι να μου αλλάζουν φρένα χωρίς να το ψάχνουν παραπέρα.Τι θα γίνει όμως όταν τελειώσει η εγγύηση,τότε θα το βρουν?Γνωστό μέλος στη LION μου είπε ότι πρώτη φορά συμβαίνει αυτό,ναι αλλά δεν κάνουν και κάτι στο συνεργείο.Ετοιμάζομαι να κλείσω πάλι ραντεβού και θα ήθελα τις γνώμες σας.

Κάθε γνήσιο ανταλλακτικό της Peugeot, που τοποθετείται σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο, έχει το ίδιο από μόνο του εγγύηση ενός έτους, άσχετα με το αν το αυτοκίνητό σου είναι εντός εγγύησης ή όχι. Wink

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Σεπ 2004, 09:21:35    Θέμα δημοσίευσης: Re: Δισκόπλακες-SOS Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Svstouk έγραψε:
Κάθε γνήσιο ανταλλακτικό της Peugeot, που τοποθετείται σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο, έχει το ίδιο από μόνο του εγγύηση ενός έτους, άσχετα με το αν το αυτοκίνητό σου είναι εντός εγγύησης ή όχι. Wink

Ακριβώς! Thumb right
Το έμαθα όταν άλλαξα διακόπτη φλας! (Αλλά ας μη μιλάμε γι' αυτόν, μπας και ξαναχαλάσει Confused Confused Confused )

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
douf (Δημήτρης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206xs 1.6/16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Σεπ 2004, 07:59:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mick206 έγραψε:
Είπες οτι σου αλλάζανε δισκόπλακες και τακάκια...
Μήπως όμως φταίνε οι δαγκάνες; Rolling eyes Μπορεί να λέω και μαμακία αλλά αφού δεν σου εχουν αλλάξει δαγκάνες τότε τι στο καλό να φταίει! Shocked

Για τις δαγκάνες τους το έχω πει αλλά ακόμα δεν φτάσανε εκεί,ίσως θα πρέπει να πάω καμιά δεκαριά φορές ακόμα για να το σκεφτούν Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email AIM διεύθυνση MSN Messenger
douf (Δημήτρης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206xs 1.6/16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Σεπ 2004, 08:04:21    Θέμα δημοσίευσης: Re: Δισκόπλακες-SOS Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Svstouk έγραψε:
douf έγραψε:

Την εγγύηση την έχουν αλλά την εργασία την πληρώνεις (νομίζω?).
Επιστροφή στην κορυφή
douf (Δημήτρης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206xs 1.6/16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Σεπ 2004, 08:13:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kovac έγραψε:
Δημήτρη άσχετο:

Ευχαρίστως να στις έδινα αλλά τις κρατάνε γιατί είναι σε εγγύηση το αμάξι.
Επιστροφή στην κορυφή
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Σεπ 2004, 17:46:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kovac έγραψε:
Δημήτρη άσχετο:

Αν περιμένεις λίγο καιρό θα σου δώκω 2... Wink
Θα φτιάξεις μια για σενα και μια για μένα... Twisted evil Razz Laughing Laughing Laughing Laughing

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Σεπ 2004, 21:19:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mick206 έγραψε:
kovac έγραψε:
Δημήτρη άσχετο:

Αν περιμένεις λίγο καιρό θα σου δώκω 2... Wink
Θα φτιάξεις μια για σενα και μια για μένα... Twisted evil Razz Laughing Laughing Laughing Laughing

Αν τα καταφέρω θα φτιάξω και HOW-TO. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Σεπ 2004, 10:30:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kovac έγραψε:
Αν τα καταφέρω θα φτιάξω και HOW-TO. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Σεπ 2004, 11:47:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ελα παρε παρεεε...Αρε Χρηστο με τα How To σου!!! Εχω δισκο διαθεσιμο και δαγκανα και τακακι αν θες (απο τα παλια φρενα τα μη αεριζομενα...)!!! Φιλε douf, μπορει να φταινε οι δαγκανες σου οπως ειπε ο Μιχαλης!!! Τωρα γιατι δεν τις κοιτανε, ισως γιατι περιμενουν να τελειωσει η εγγυηση και να στις "καπελωσουν"!!! Για πηγαινε σε κανα αλλο εξουσιοδοτημενο... Wink

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
ROLAND GARROS (PARIS)
Μέλος
Μέλος

Renault Megane CC (έπαθα και έμαθα)

Ένταξη: 12 Μάρ 2004
Τόπος: ATHENS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Σεπ 2004, 12:17:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kovac έγραψε:
Δημήτρη άσχετο:

σου έχω εγώ δισκόπλακα!!!

άλλαξα σήμερα το πρωί και θυμήθηκα οτι κάποιος έψαχνε!

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΣΧΗΜΑ Ε?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
douf (Δημήτρης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206xs 1.6/16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Οκτ 2004, 09:09:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικά τορνάρισαν τις δικές μου δισκόπλακες και τις ξαναέβαλαν πάνω για να δουν αν φταίνε οι δαγκάνες.Αν δεν ξαναστραβώσουν τότε φταίνε οι δισκόπλακες,για να δούμε όμως τι θα γίνει..... Question Question Shocked
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης