PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

peugeot 208 gti dyno results!!

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
lefteraki (lefteris)
Μέλος
Μέλος

peugeot 208 gti & peugeot 206

Ένταξη: 28 Ιούλ 2009
Τόπος: chania

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Μάρ 2015, 00:02:24    Θέμα δημοσίευσης: peugeot 208 gti dyno results!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λοιπον ταμαξι φοραει μονο ενα φιλτρο k&n μεσα στο κουτι.
μετηρθηκε σημερα σε dynapack δυναμομετρο.
πατησαμε 2 φορες τη πρωτη δυστηχως χωρις ανεμιστηρα λογω οτι ειχαμε μια πτωση της μιας φασης του ρευματος στο μαγαζι απο τη δεη και ειδαμε χωρις ανεμηστηρα 175 αλογα μοτερ.. στη δευτερη οπου ειχαμε ρευμα αλλα ειχαμε και ανεβασμενες θερμοκρασιες ειδαμε 186.2 στις 5500 και ροπη 29.29 κιλα ροπης στις 2800 στροφες περιπου..
ευχαρηστημενος θα ελεγα καθως εκει τρυγθρω εχω δει καια παιζουν τα 208 που μετριουντε.. ξεκιναμε λοιπον σιγα σιγα τη βελτιωση να δουμε τι θα δουμε!!

https://www.youtube.com/watch?v=urLz43NZRaA

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
lefteraki (lefteris)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Μάρ 2015, 00:05:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν μπορουν και ταλλα παιδια πουχουν 208 μαμα η ο steve πουχει εξατμιση ας μετρησουν να δουμε τι παιζει τρυγυρω.. Wink

Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Μάρ 2015, 17:36:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πλακα κανετε...δλδ πηρατε αμαξι 200 αλογα και ειναι 175?Τους εμειναν εγκεφαλοι 207 rc?παντως υπαρχη dyno 208 gti που βγαζει 200 μαμα

Έχει επεξεργασθεί από τον/την android στις Τρι 17 Μάρ 2015, 17:56:52, 2 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή
lefteraki (lefteris)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Μάρ 2015, 17:55:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

να κανω εξωδικο στη πεζο δηλ??

πιστευω αν το πηγαινα σε dyno με ραουλα τοσα θα εβγαζε.. το dynapack
ειναι δυναμομετρο οπου βγαινουν οι τροχοι και καθετε ταμαξι πανω με τα μουαγιε σαυτο..
πιο αυστηρο απο τα ραουλα και ως γνωστον δυναμομετρο με δυναμομετρο διαφερει αρκετα..
σε τι δυναμομετρο τα εβγαλε μηπως υπαρχει βιντεο αν ειναι της digiservices
απο γαλλια ειναι σε ραουλα τοχω δει..

Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Μάρ 2015, 18:00:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

lefteraki έγραψε:
να κανω εξωδικο στη πεζο δηλ??

πιστευω αν το πηγαινα σε dyno με ραουλα τοσα θα εβγαζε.. το dynapack
ειναι δυναμομετρο οπου βγαινουν οι τροχοι και καθετε ταμαξι πανω με τα μουαγιε σαυτο..
πιο αυστηρο απο τα ραουλα και ως γνωστον δυναμομετρο με δυναμομετρο διαφερει αρκετα..
σε τι δυναμομετρο τα εβγαλε μηπως υπαρχει βιντεο αν ειναι της digiservices
απο γαλλια ειναι σε ραουλα τοχω δει..

http://www.e-tuners.com/?s=13&t=439

Ελα τροχο βγαζει τοσα και με βαλες και επαθα εγκεφαλικο Laughing

Ειδες καμια θερμοκρασια εισαγωγης στα πατηματα?
Επιστροφή στην κορυφή
lefteraki (lefteris)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Μάρ 2015, 18:29:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

33 νομιζω αν θυαμαμε καλα ρε φιλε.. τα μοιγαματα καυσιμου επρεπε να παρω μια κοπια καθως ειχα βαλει και wideband..μαλακιστηκα και δε τα εξτυπωσα..παντως μεχρι τις 5000 ειναι στεγνο σε λογικα πλαισια μετα στις 5000-5500 αρχιζει και γινετε παραπολυ πλουσιο.. θα προσπαθησω να τα εκτυπωσω και αυτα αν και δε χανοντε το παλικαρι με το δυναμομετρο κραταει αρχειο

Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Μάρ 2015, 19:05:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

lefteraki έγραψε:
33 νομιζω αν θυαμαμε καλα ρε φιλε.. τα μοιγαματα καυσιμου επρεπε να παρω μια κοπια καθως ειχα βαλει και wideband..μαλακιστηκα και δε τα εξτυπωσα..παντως μεχρι τις 5000 ειναι στεγνο σε λογικα πλαισια μετα στις 5000-5500 αρχιζει και γινετε παραπολυ πλουσιο.. θα προσπαθησω να τα εκτυπωσω και αυτα αν και δε χανοντε το παλικαρι με το δυναμομετρο κραταει αρχειο

Θελει i/c και καταλυτη κατω,Οτι καλυτερο μπορεις να κανεις σε μαμα προγραμμα απο θερμοκρασιες εισαγωγη και εξαγωγη.Θα δεις ειδικα καλοκαιρι πως μ αυτο το i/c θα βραζει και θα ψοφαει
Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Μάρ 2015, 20:38:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιωργο, αυτό εδώ το 208
http://www.e-tuners.com/?s=13&t=439
δεν ήταν εργοστασιακό από πλευράς περιφερειακών.
Φόραγε εισαγωγή Φορντζ (κακώς γιατί δημιουργεί προβλήματα με τον αισθητήρα μάζας αέρα) και είχε και εξάτμιση χωρίς καταλύτη.

Παραταύτα, με την εργοστασιακή χαρτογράφηση τα ίδια άλογα έβγαλε με του φίλου μας. Λογικό. Dynapack πάλι.
Αυτός είναι ο λόγος που έγραψα στο Σταύρο ότι ακόμη και με εξάτμιση κλπ περιφερειακά, άντε να βγάλεις +5 με +8 άλογα στο στρόφαλο. Μέχρι εκεί όμως γιατί η εργοστασιακή χαρτογράφηση δεν επιτρέπει περισσότερα.

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
stevedek (Steve)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 208 GTi

Ένταξη: 04 Ιαν 2008
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Μάρ 2015, 21:36:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

στο δικό μου έχω φίλτρο K&N, εξατμιση και μόνιμα 100αρα ΕΚΟ + STP octane booster

Περιμένω και την GFB DV+ , ακόμη να φτάσει Ελλάδα μετά από 1 μήνα ...

Αμέσως μόλις τοποθετηθεί και αυτό θα πάω να μετρήσω ...

Που να πάω;

SteveDek@hotmail.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
puglover 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 09 Μάϊ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Μάρ 2015, 23:23:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

maha αγγελιδη στα σπατα
Επιστροφή στην κορυφή
lefteraki (lefteris)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Μάρ 2015, 23:44:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mustang δημητραδης ace motosprorts πειραιας πισω απο τα jumbo.. ρωτα και για προγραμμα κιολας μιας και αν θα πας!!! Wink

Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Μάρ 2015, 18:19:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παντως απο διαγραμμα δειχνει πως ουτε η peugeot μπορεσε να κανει κατι ψηλα .
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης