PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Peugeot 207 Rallye - Προβλημα Τελικης - Δεν παει βημα!
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Costas Vlgs (ΚΩΣΤΑΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 Rallye 2008

Ένταξη: 23 Οκτ 2010
Τόπος: ΛΑΜΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Ιούν 2013, 15:30:01    Θέμα δημοσίευσης: Peugeot 207 Rallye - Προβλημα Τελικης - Δεν παει βημα! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αγαπητοί φίλοι,
Είμαι κάτοχος ενός 207 Rallye από το 2008....Εχω 66000χλμ, πολύ τακτικός στη συντήρηση του χωρις να τσιγκονευομαι χρηματα και παντα δουλεμενο με 100αρα βενζινη....Φοραω ενα φιλτρο simota και εξατμιση απο καταλυτη και πισω 63χιλ. με ενα τελικο...Ολα καλα μεχρι εδω...Πριν βάλω φιλτρο/εξατμιση το αυτοκινητο πηγαινε πολυ καλα 210+ σε ευθεια και σε μικρη κατηφορα τερματιζε...απο τοτε που εβαλα την εξατμιση το αμαξι εχει πολυ καλες επιταχυνσεις αλλα η τελικη του εχει περιοριστει στα 190 βαρια 200 σε κατηφορα....μεχρι τα 190 ανεβαζει πολυ καλα και τελος....Μιλησα με το μαστορα και μου ειπε οτι πρεπει να ανοιχτει μοτερ και να κανει καποια πραγματα τα οποια δεν πολυκαταλαβα τι ελεγε, τελοσπαντων και θα μου στοιχισει κανα 600αρι ευρω....προσφατα εχει αλλαχτει και ο τεντοτηρας καδενας και εχει ελεγχθει το χρονισμα...Τι γινεται ρε παιδια;;;Εχασε τοσο πολυ λογω εξατμισης ή μηπως θα μου φυγει ενα 600αρι για προβλημα κινητηρα;;;Μηπως με αυτα που φοραω χρειαζεται προγραμμα για να παει καλα..;Ακουω τις γνωμες σας παιδια ή αν εχει τυχει κατι παρομοιο και εχει γραφτει στο φορουμ παρακαλω στειλτε μου καποιο link.Σας ευχαριστω προκαταβολικα!

whatever it takes....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
vasilisalessia (vasilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot307 1.4 16v

Ένταξη: 07 Σεπ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Ιούν 2013, 16:54:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καθαρισμο αυλων και βαλβιδων και ελενχο χρονισματος.αλλα αυτα δεν στοιχιζουνε τοσο.και αν αλλαξες εξατμιση κοιτα αν δεν εχει χασιμο απο την εξατμιση.κολησεις συγκολησεις και η ολη κατασκευη.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
broulis (nikos)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 rallye (THP)

Ένταξη: 23 Μάϊ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Ιούν 2013, 19:02:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και εμενα το δικο μου μεχρι 190...δεν εχω δει παραπανω...φιλτρο/ εξατμιση και εγω...βεβαια εδω κρητη δεν εχει και δρομο μπας και εχω περιθώριο για λιγο παραπανω...
Επιστροφή στην κορυφή
Morfeas (Κωνσταντίνος)
Μέλος
Μέλος

207 gt

Ένταξη: 11 Σεπ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Ιούν 2013, 19:44:19    Θέμα δημοσίευσης: fw Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εάν η εξάτμιση δεν είναι σωστή τότε σίγουρα έχεις απώλειες από αυτήν και όχι μόνο σε τελική αλλά και σε αξιοπιστία γιατί καμιά φορά η λάθος εξάτμιση προκαλεί και μεγάλη θερμοκρασία καυσαερίων. Δεν ανοίγουμε έτσι μηχανή για πλάκα. Το ποιο σωστό είναι να απευθυνθείς σε κάποιον προγραμματιστή έτσι ώστε να δει αν όλα λειτουργούν σωστά με τις αλλαγές που έχεις κάνει. Εδώ θα βρεις ότι πληροφορία θέλεις για το αμάξι σου
Επιστροφή στην κορυφή
vasilisalessia (vasilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot307 1.4 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Ιούν 2013, 21:22:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αφου σου το κανει οταν εβαλες εξατμιση και μετα ο εξατμισας δε σου εκανε καλη δουλεια.δες το η βαλε φωτογραφιες αν εχεις εδω να το δουνε και αλλοι.
Επιστροφή στην κορυφή
Costas Vlgs (ΚΩΣΤΑΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 Rallye 2008

Ένταξη: 23 Οκτ 2010
Τόπος: ΛΑΜΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Ιούλ 2013, 01:11:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια σας ευχαριστω πολυ για την ανταποκριση σας!Το θεμα ειναι οτι ειχε αρχισει πριν βαλω την εξατμιση.Μολις εβαλα το φιλτρο μετα απο καιρο αρχισε τα νουμερα...Απο τοτε που εβαλα την εξατμιση το αμαξι παει πολυ καλα στα μεσαια ειδικα αλλα στις τελικες μου τα χαλαει...Τωρα οσον αφορα το θεμα "δουλεια του εξατμισα" ειναι πολυ καλη....Πιστευω να θελει μονο καθαρισμο αυλων και βαλβιδων και ελενχο χρονισματος...Τι να πω...Με την πρωτη ευκαιρια θα ανεβασω και φωτο απο την εξατμιση για να δειτε.Ευχαριστω και παλι!

whatever it takes....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
vasilisalessia (vasilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot307 1.4 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Ιούλ 2013, 09:13:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

600 ευρω που σου ζητησε ειναι πολλα παντως αν ειναι αυλοι και χρονισμα
Επιστροφή στην κορυφή
nick sapanidis 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207 rc

Ένταξη: 20 Δεκ 2009
Τόπος: ΚΟΖΑΝΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Ιούλ 2013, 10:48:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια για να μην ανοιξω καινουριο θεμα επειδη μου ετυχε κατι παρόμοιο.
Χθες οπως γυρνουσα απο Σερρες στην Εγνατια πανω εκανα ανοιγμα μεχρι να τερματισει..με 5η ταχυτητα στα 220 και λιγο μετα τις 6.οοο rpm ο δεικτης των στροφων εκανε κατι ανεβοκατεβασματα.δηλαδη επιασε πχ 6.100,6.200,6.100,6,200 και επαιζε εκει πανω κατω.Σαν να κολλησε εκει.μετα το εκοψα γιατι με τρομαξε λιγο.μονο στην 5η το εκανε αυτο?Ξερει κανενας τι μπορει να ηταν?

tuned by DynoExelixis
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
reselie-206 (Αστραπόγιαννος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

Ένταξη: 14 Ιαν 2011
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Ιούλ 2013, 13:42:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι κόφτη έχεις?

Επιστροφή στην κορυφή
nick sapanidis 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207 rc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Ιούλ 2013, 14:05:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

7200

tuned by DynoExelixis
Επιστροφή στην κορυφή
Gotcha (George)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

F20 πετρέλης

Ένταξη: 06 Ιούν 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Ιούλ 2013, 15:27:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στις υπολοιπες ταχυτητες σου κατεβαζει 7200? Μηπως απλα "τελειωσε" απο χιλιομετρα και οχι απο κοφτη στροφων?
Επιστροφή στην κορυφή
nick sapanidis 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207 rc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Ιούλ 2013, 21:33:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

στις υπολοιπες κατεβαζει 7200.Το θεμα ειναι οτι με 5η εχω πιασει κοφτη παλαιοτερα.

tuned by DynoExelixis
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Ιούλ 2013, 07:45:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το 'κάποια στιγμή' είχε τερματίσει 5η με το 'γενικά τερματίζει η πέμπτη' έχουν χαοτική διαφορά...
Εγώ πιστεύω πως απλά ποτέ δεν την τερμάτιζε υπο κανονικές συνθήκες (όχι κατηφόρα και ευνοικός άνεμος Laughing ) και απλά τώρα με τις ζέστες κιόλας χειροτέρεψε λίγο η κατάσταση

Εγώ δεν έχω δεί πόσο ανεβάζει αλλα στα 200 έχω ~5.100 στροφές και τα ανεβάζει σχετικά εύκολα... απο εκεί και πέρα είδωμεν

Έχει επεξεργασθεί από τον/την reselie-206 στις Κυρ 07 Ιούλ 2013, 18:26:11, 2 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή
N207r (Nikos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye f/l

Ένταξη: 21 Νοέ 2010
Τόπος: Xylokastro

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Ιούλ 2013, 10:33:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μην τα σκίζεται με τέτοια ζέστη θα τα πάρετε στο χέρι στο πόδι στην πλάτη...

1 stage..
Επιστροφή στην κορυφή
rallakias22 (Κωστας)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 26 Νοέ 2010
Τόπος: Λάρισα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Ιούλ 2013, 22:43:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε Νick κανε καθαρισμο αυλων και βαλβιδων και θα δεις αρκετη διαφορα. Ποσα χιλιομερτα εχεις? Και για να γινει αυτο δεν χρειαζεται να σου ανοιξει τον κινητηρα.
Εγω που καθαρισα απο το δικο μου, μου κοστισε 100 ευρω.
Επιστροφή στην κορυφή
Giwrgos207GT (ΓΙΩΡΓΟΣ)
Μέλος
Μέλος

207 GT 2009 TUNING BY E-TUNERS

Ένταξη: 27 Σεπ 2009
Τόπος: ΤΡΙΚΑΛΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Ιούλ 2013, 10:26:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

rallakias22 έγραψε:
Φιλε Νick κανε καθαρισμο αυλων και βαλβιδων και θα δεις αρκετη διαφορα. Ποσα χιλιομερτα εχεις? Και για να γινει αυτο δεν χρειαζεται να σου ανοιξει τον κινητηρα.
Εγω που καθαρισα απο το δικο μου, μου κοστισε 100 ευρω.

που το καθαρισες με 100 ευρω λαρισα?αντιπροσωπεια?

ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΣ......
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Ιούλ 2013, 18:26:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

up Laughing Laughing 4η βγάζει 210-215 5η πόσο?

Επιστροφή στην κορυφή
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north

Ένταξη: 03 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Ιούλ 2013, 19:40:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι 5100 ρε??Μηπως εννοεις 6100?
Για ποιον λες ρε με 4η? Laughing
Οποιος και να ναι παντως αν δεν ειναι με τουλαχιστον υβριδικη και μεθανολες,τοτε ειναι επιοικως επικινδυνος για τη δημοσια ασφαλεια!! Laughing Laughing

Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
rallakias22 (Κωστας)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 26 Νοέ 2010
Τόπος: Λάρισα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Ιούλ 2013, 17:22:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στην λαρισα το καθαρισα και εννοειτε πως οχι στην αντιπροσωπεια......
Στην αντιπροσωπεια πηγα και τους ειπα οτι εχω ακουσει οτι το συγκεκριμενο μοντελο θελει καθαρισμα βαλβιδες και μου ειπαν
"μια χαρα ειναι δεν χρειαζεται τιποτα"
Το εκανα στην AUTO SPEED
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Ιούλ 2013, 17:33:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

recife_rallye έγραψε:
Τι 5100 ρε??Μηπως εννοεις 6100?
Για ποιον λες ρε με 4η? Laughing
Οποιος και να ναι παντως αν δεν ειναι με τουλαχιστον υβριδικη και μεθανολες,τοτε ειναι επιοικως επικινδυνος για τη δημοσια ασφαλεια!! Laughing Laughing
lol ρε παραμιλάς?

για την δικιά μου 4η λέω λολ

και ούτε μεθα έχω ούτε υβρίδια και τέτοιες παπάτζες Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης