PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Λιωμένο μπουζί σε 207gt

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
juniorGT 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 GT

Ένταξη: 20 Φεβ 2015

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Φεβ 2015, 22:18:12    Θέμα δημοσίευσης: Λιωμένο μπουζί σε 207gt Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπέρα,είμαι καινούργιο μέλος και εχθές ξεκινώντας για ταξίδι αντιμετώπισα
το εξής πρόβλημα στα πρώτα 100km.Μου έβγαλε το σφάλμα pollution fault system και όταν σταμάτησα κατάλαβα ότι δεν δούλευαν όλοι οι κύλινδροι.Στο συνεργείο που το πήγα βρήκαμε το ένα μπουζί λιωμένο και τον κύλινδρο χωρίς συμπίεση.Το θέμα είναι από τι μπορεί να προκλήθηκε αυτή η ζημιά,
υπάρχει περίπτωση να φταίει το καύσιμο?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Φεβ 2015, 22:35:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πόσα χλμ ειχαν τα μπουζί? Το αμάξι είναι εργοστασιακό? Ελεγχος χρονισμού εχει γίνει ποτε?

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north

Ένταξη: 03 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Φεβ 2015, 06:55:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χρονιζζζζμα μπεκ βενζίνη κακό πρόγραμμα αν έχεις (που δεν είναι απόλυτο γιατί πολλοί είναι αυτοί που ανατρεχουν στο πρόγραμμα επειδή δεν ξέρουν την πραγματική αιτία ).
Όπως και να χει το εμβολο που θα βγάλετε θα τα μαρτυρήσει όλα. Είναι πάντως και μια ευκαιρία να φρεσκαρεις το μοτέρ σου ειδικά αν έχεις και κατανάλωση λαδιού.

Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
juniorGT 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 GT

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Φεβ 2015, 11:42:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημερα,το αυτοκινητο το αγορασα μεταχειρισμενο με 93000χλμ,τωρα εχει 116000χλμ.Τα μπουζι τα ειχα αλλαξει στο service που ειχα κανει πριν 6000χλμ. (το αυτοκινητο ειναι εργοστασιακο)
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Φεβ 2015, 12:28:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

juniorGT έγραψε:
Καλημερα,το αυτοκινητο το αγορασα μεταχειρισμενο με 93000χλμ,τωρα εχει 116000χλμ.Τα μπουζι τα ειχα αλλαξει στο service που ειχα κανει πριν 6000χλμ. (το αυτοκινητο ειναι εργοστασιακο)

Τα μπουζί είναι καινούργια, οποτε αν δεν καναν καμια πατάτα και σου βαλαν τα απλά αντι για τα αυτα που παιρνει ο ΤΗΡ150, τότε δεν φταίνε αυτα. Προτίμησε τα καινουργια που θα βαλεις να ειναι του ΤΗΡ200 που ειναι πιο ψυχρά και αλλαγή ανα 20000.
Κατα τα αλλα, το αμάξι σου μπορει να ειχε χασει χρόνισμα και να στέγνωνε πολυ το μιγμα. Τωρα ετσι κι αλλιώς θα ξαναχρονιστει σωστα, αλλα μπορεις να ζητησεις πριν το λυσουνε να τσεκαρουν το χρονισμα για να ξερεις αν εφταιγε αυτο για να μην ψαχνεις αλλες αιτίες. Επισης καλο θα ειναι να αλλαχτει και το σετ χρονισμού για να εισαι σιγουρος οτι φοραει τα αναβαθμισμενα ανταλλακτικα και δεν θα εχεις θεμα με χρονισμα.
Μπορει επισης να βουλωσε το μπεκ του κυλινδρου που χτυπησε. Καλο θα είναι να καθαριστουν και αυτα.
Επισης θεωρω δεδομενο οτι θα σου καθαρίσουν αυλούς/βαλβίδες εισαγωγής αφου θα λυθει, αλλα ζητα το και εσυ καλου κακού.
Ριξτε και μια ματια στον προκαταλύτη να σιγουρευτειτε οτι δεν εχει λιώσει.
Τελος εχε υπόψην οτι το εργοστασιακό πρόγραμμα δουλευει με πολυ στεγνά μίγματα για λόγους οικονομίας/ρύπων, οποτε ενα "καλό" πιο πλουσιο πρόγραμμα θα βοηθούσε τον κινητηρα και σε αυτον τον τομέα.
Και καλό κουράγιο!

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
alfasud (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 106 R 1.6 (16V)

Ένταξη: 09 Νοέ 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Φεβ 2015, 13:55:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ένας μεταχειρισμένος κινητήρας ΤΗΡ πόσο πάει παιδιά?

Auto Power
"Ο ΝΟΤΗΣ"
Επιστροφή στην κορυφή
reselie-206 (Αστραπόγιαννος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

Ένταξη: 14 Ιαν 2011
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Φεβ 2015, 13:59:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alfasud έγραψε:
Ένας μεταχειρισμένος κινητήρας ΤΗΡ πόσο πάει παιδιά?

650-800 εβραίους για κορμό και κεφαλή , δηλαδή δεμένο μοτόρι χωρίς περιφεριακά

Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Φεβ 2015, 14:43:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 έγραψε:

Προτίμησε τα καινουργια που θα βαλεις να ειναι του ΤΗΡ200 που ειναι πιο ψυχρά και αλλαγή ανα 20000.

Μακη οχι,τα μπουζι του thp 200 ειναι μονο ιριδιου σε σχεση με τα δικα μας δεν ειναι πιο ψυχρα ,πιο ψυχρα - ιριδιου φυσικα ειναι του rcz R 270
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Φεβ 2015, 16:08:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

android έγραψε:
makis106 έγραψε:

Προτίμησε τα καινουργια που θα βαλεις να ειναι του ΤΗΡ200 που ειναι πιο ψυχρά και αλλαγή ανα 20000.

Μακη οχι,τα μπουζι του thp 200 ειναι μονο ιριδιου σε σχεση με τα δικα μας δεν ειναι πιο ψυχρα ,πιο ψυχρα - ιριδιου φυσικα ειναι του rcz R 270

Γιώργο τι διαφορά εχουν τα μπουζι που δίνει για τον ΤΗΡ150 απο αυτα του ΤΗΡ200?

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
juniorGT 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 GT

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Φεβ 2015, 19:12:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τελικα συμφερει να αγορασω ενα μεταχειρισμενο μοτερ και να κρατησω το δικο μου για ανταλλακτικα η να το φτιαξω;
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Φεβ 2015, 19:19:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρισκάρεις να πάρεις ενα μοτερ το οποιο μπορεί να καιει λάδια, ή να ειναι αρπαγμενη η τουρμπίνα του, ή να ειναι αχρόνιστο, ακαθάριστο, ή με καμια χτυπημενη αντλία (δλδ πραγματα που δεν μπορεις να δεις πριν το παρεις) και να του ρίξεις αλλα τόσα?
Εγω στη θεση σου θα εφτιαχνα το δικο μου.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Φεβ 2015, 12:09:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 έγραψε:
android έγραψε:
makis106 έγραψε:

Πλατινα τα 150αρια ιριδιου του 200αριου
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Φεβ 2015, 12:21:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

android έγραψε:
makis106 έγραψε:
android έγραψε:
makis106 έγραψε:

Πλατινα τα 150αρια ιριδιου του 200αριου
πάντως ανθεκτικοτερα ετσι.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
reselie-206 (Αστραπόγιαννος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

Ένταξη: 14 Ιαν 2011
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Φεβ 2015, 19:34:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όπως έγραψα και πέρυσι στο τοπικ των μπουζί:
reselie-206 wrote on 14-Iαν-2014 έγραψε:
Τα μπουζί τα έχω βάλει., είναι τα NGK ir ilzkr8c-8g , 8μμ διάκενο , 8 ψυχρότητα 60€ .. Μέχρι τώρα μόνο θετικές εντυπώσεις σε συνδιασμό με ολοκαίνουριους πολλ/στές που έβαλα..περισσότερα σε 500χλμ που θα ελέγξω για carbon fouling...Αν και μάλλον θα είναι θετικά αφού δε συνηθίζω να το δουλεύω σε χαμηλές θερμοκρασίες καύσης Laughing

Μοναδικός μου ενδιασμός το διάκενο μιας και ναι'μεν είναι καλύτερο απο 7'αρι αλλα δεδομένου οτι ανοίγει το διάκενο με τη χρήση φοβάμαι μήπως τελικά ανοίξει περισσότερο απο τα 7άρια μαμά.. Anyway πάνω απο 8.000 δε σκοπεύω να τα κρατήσω έτσι και αλλιώς

α το κλειδί που είχα (διεξαγωνικό 14μμ) δεν κάνει. θέλουν 16μμ εξάγωνο. ΠΟΛΥ δύσκολο να βρεθεί κάτι που θα χωράει στη κεφαλή. Εγώ δοκίμασα πάνω απο 10 καρυδάκια και κατέληξα σε σωληνοτό μπουζόκλειδο της FACOM 1/2" .. χωράει οριακά και κοστίζει περι τα 30€.

Για νορμάλ σετάπ είναι μια χαρά του 200αριού , ακόμα και το μαμά μπουζί.

Για πιεσμένες καταστάσεις:

ILZKR8C8G

Τώρα αναλόγως σετάπ και λειτουργίας με το διάκενο ο καθένας μπορεί να κάνει οτι καταλαβαίνει..

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης