Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
andrikosliv (Ανδρέας) Μόλις έγραψα

Ένταξη: 16 Οκτ 2017 Δημοσιεύσεις: 2
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 30 Οκτ 2018, 15:47:44 Θέμα δημοσίευσης: Βγαίνει το χρώμα από 308 καινούριο. |
|
|
Καλησπέρα σε όλη την ομάδα. Έχω ένα peugeot 308 αγορασμένο 10/17 καινούριο. Παρατήρησα ότι στη λαμαρίνα κάτω από τις πόρτες έχει κάνει μπάλωμα το χρώμα. Σα να φεύγουν κομμάτια. Συμβαίνει μόνο στη δεξιά πλευρα. Μου πάει το μυαλό να το χτύπησαν και το ξαναέβαψαν όταν ήταν καινούριο. Στην ίδια πόρτα ακούγεται θόρυβος σαν να μην έχει κουμπώσει καλά πλαστικό. Τους το είχα αναφέρει στο σερβις και μου ειπαν για τοτρίξιμξ να το αφήσω στο φανοποιείο. Τα μπαλώματα τώρα τα είδα. Επίσης, μου κάνεο εντύπωση ότι σφυράνε τα φρένα όσο το αμάξι ειπναι κρυο. Και έχω μόνο 30,000 χλμ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Manos206 Moderator

Ένταξη: 02 Ιούν 2010 Δημοσιεύσεις: 860 Τόπος: Πειραιάς
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
taskom (ΤΑΣΟΣ) Δραστήριο μέλος

Peugeot 208 GTI 200H black (2015)
Ένταξη: 18 Νοέ 2010 Δημοσιεύσεις: 299
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 30 Οκτ 2018, 19:48:35 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Για ανεβασε καμια φώτο να δουμε.
Και καλο ειναι να οας σε κανα εξωτερικό συνεργείο φανοποιο. Να το δεις .
Και μετα εαν ειναι τρακαρισμενο ξεκινας τς παρατερο με την αντιπροσωπεία και με τον συνήγορο του Πολίτη.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
andrikosliv (Ανδρέας) Μόλις έγραψα

Ένταξη: 16 Οκτ 2017 Δημοσιεύσεις: 2
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 31 Οκτ 2018, 12:02:28 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ακολουθώ τις οδηγίες για να ανεβάσω τη φωτό αλλά δε μπορώ από το κινητο |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Nikosydneyman (Nikosydneyman) Μόλις έγραψα

Peugeot 207cc 1.6. (2007)
Ένταξη: 28 Σεπ 2018 Δημοσιεύσεις: 23 Τόπος: Sydney Australia
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 04 Νοέ 2018, 01:47:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
μπορει να ειναι επισκευασμενο σε αυτο το σημειο ...δεν πετανε τα αυτοκινητα αν γραντζουνιστουν η εχουν προβλημα τα φτιαχνουν ..ναι και τα καινουρια
ζητα να στο καλιψουν με warranty την επισκευη γιατι να σου δωσουν αλλο αμαξι αποκλειεται
Down Under |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Giannis307 (Giannis???) Έχω ξεφύγει !!!

308 Thp130
Ένταξη: 05 Δεκ 2006 Δημοσιεύσεις: 3967 Τόπος: Nikaia/Argyroupoli
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 04 Νοέ 2018, 09:00:23 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
αν ειναι το παιδι που ειδα την φωτο στο fb μαλλον εκει που το εχει πεταξει το χρωμα ειναι κατω χαμηλα στα μασπιε που εχει την αντισκωριακη προστασια (το σαγρε ) και μαλλον εκει εχει φυγει το χρωμα αλλα οπως και να εχει εχε εγγυηση οποτε το ξανα βαφουν και τελος |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
mixvid (ΜΙΧΑΛΗΣ) Μόλις έγραψα

308 1.5 BLUEHDI 130
Ένταξη: 24 Νοέ 2018 Δημοσιεύσεις: 6
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 27 Νοέ 2018, 23:31:56 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλησπέρα,
πως εξελίχθηκε το θέμα; Έχω παρόμοιο πρόβλημα σε 308 2 εβδομάδων και αύριο θα το πάω στην αντιπροσωπεία. Το χρώμα σε κάποια σημεία έχει σαν "σπυράκια" και τα αυλάκια δεξιά και αριστερά στην οροφή σαν να μη βάφτηκαν καλά και μαδάει το χρώμα. Επίσης το χρώμα έχει πολύ "αράχνιασμα" σαν να έχει τριφτεί! Φαντάζομαι το καλύτερο σενάριο είναι να βαφτεί; Εάν ναι λέτε να κάνουν καλή βαφή ή θα τρέχω πάλι σε λίγο καιρό; |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|