Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
lem-x24 (Θανάσης) Μέλος

Peugeot 307 1.4 (16 V)
Ένταξη: 02 Ιούν 2008 Δημοσιεύσεις: 189
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Ιαν 2015, 11:55:47 Θέμα δημοσίευσης: Κεντρικό κλέιδωμα |
|
|
Καλημέρα σας, χρόνια πολλά και καλή χρονιά!!
δύο θέματα εμφάνισε το αμαξάκι μου.
πρώτον: στην οθόνη εμφανίστηκε η ένδειξη "remote control battery flat". άλλαξα μπαταρία, όπως είχα κάνει και πιο παλιά, έκανα συγχρονισμό, όπως επιβάλλεται από το βιβλίο οδηγιών, αλλά η ένδειξη "remote control battery flat" παραμένει στην οθόνη!!! κανείς καμιά ιδέα επίλυσης???
δεύτερον: καθώς κλειδώνω το αυτοκίνητο, έτσι όπως είναι κλειδωμένο, αν πατήσω να ανοίξει το πορτ- μπαγκάζ, φυσικά δεν ανοίγει. Όταν πάω να το ξεκλειδώσω, αυτομάτως ανοίγει το πορτ μπαγκάζ!!! (δεν απασφαλίζει απλώς όπως όλες οι πόρτες, αλλά ανοίγει!!!) κάποια βοήθεια??
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
όλα τα καινούρια αμάξια είναι ψεύτικα !.!.! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Vini (Nick) Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 3374 Τόπος: Athens
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 04 Ιαν 2015, 17:16:05 Θέμα δημοσίευσης: Re: Κεντρικό κλέιδωμα |
|
|
lem-x24 έγραψε: | Καλημέρα σας, χρόνια πολλά και καλή χρονιά!!
δύο θέματα εμφάνισε το αμαξάκι μου.
πρώτον: στην οθόνη εμφανίστηκε η ένδειξη "remote control battery flat". άλλαξα μπαταρία, όπως είχα κάνει και πιο παλιά, έκανα συγχρονισμό, όπως επιβάλλεται από το βιβλίο οδηγιών, αλλά η ένδειξη "remote control battery flat" παραμένει στην οθόνη!!! κανείς καμιά ιδέα επίλυσης??? |
Καλή Χρονιά.
Μόλις χθες άλλαξα και εγώ μπαταρία, χωρίς κανένα πρόβλημα. Μάλλον το πρόβλημά που σου κάνει οφείλεται στην νέα μπαταρία. Έχεις τεστάρει ότι είναι φουλ φορτισμένη;
Δυστυχώς οι μπαταρίες τύπου "κουμπί" που κυκλοφορούν στο εμπόριο είναι μεγάλο ρίσκο. Πολλές φορές έχουν ξεφορτιστεί αρκετά επειδή μένουν απούλητες ή επειδή τις βάζουν σε σημεία με πολύ υγρασία.
Τέτοιες μπαταρίες κυκλοφορούν πάρα πολύ στο ebay. Φτηνές μεν, άχρηστες δε.
lem-x24 έγραψε: |
δεύτερον: καθώς κλειδώνω το αυτοκίνητο, έτσι όπως είναι κλειδωμένο, αν πατήσω να ανοίξει το πορτ- μπαγκάζ, φυσικά δεν ανοίγει. Όταν πάω να το ξεκλειδώσω, αυτομάτως ανοίγει το πορτ μπαγκάζ!!! (δεν απασφαλίζει απλώς όπως όλες οι πόρτες, αλλά ανοίγει!!!) κάποια βοήθεια??
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! |
Κάτι τρέχει με τον εγκέφαλο, οπότε μπορεί να επιδρά και στο πρόβλημα του τηλεχειριστηρίου.
Εγώ θα το πήγαινα στο συνεργείο να δουν τα μηνύματα λαθών σε ηλεκτρονικό έλεγχο. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|
|
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|