PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Πλακέτα καμπίνας 206cc

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
vvnike81 (Vassilis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 11 Νοέ 2014

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Νοέ 2014, 21:36:49    Θέμα δημοσίευσης: Πλακέτα καμπίνας 206cc Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα,

Εδώ και περίπου 3 μήνες έχω στα χέρια μου ένα 206cc και φυσικα μαζί με αυτό έχω και τα κάποια προβληματάκια του.

1)Δε λειτουργεί το A/C. Οι μηχανικοί που το είδαν μου είπαν ότι είναι από την πλακέτα καμπίνας και μάλιστα ένας ηλεκτρολόγος μου είπε ότι μπορεί να την επισκευάσει αντί να την αλλάξουμε. Θα ήθελα να μάθω αν κάποιος άλλος εδώ είχε παρόμοιο θέμα και αν κάποιος γνωρίζει τον κωδικό του ανταλλακτικού.
2)Δεν ανάβει το λαμπάκι της οροφής όταν ανοίγει η πόρτα αν είναι σβηστή η μηχανή. Αν η μηχανή είναι αναμμένη λειτουργεί κανονικά. Φαντάζομαι ότι είναι κάτι στη συνδεσμολογία, οπότε θα ήθελα να ξέρω αν είναι κάτι απλό που μπορώ να το αλλάξω και μόνος μου
3)Το παράθυρο του συνοδηγού αν πατήσω το κουμπί για να κατέβει μέχρι μέσα κατεβαίνει αυτόματα αλλά δεν ανεβαίνει αυτόματα. Γίνεται να αλλάξω διακόπτη και να γίνει αυτόματο και στο ανέβασμα?

Προς το παρόν αυτά (συγνώμη αν σας κούρασα αλλά έχω κι άλλες ερωτήσεις Smile )
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
vvnike81 (Vassilis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Δεκ 2014, 16:47:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

UP!

Κανείς με παρόμοια εμπειρία ή άποψη?
Επιστροφή στην κορυφή
Manos206 
Moderator
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 02 Ιούν 2010
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Δεκ 2014, 17:30:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

1) Το AC εχει φρεον; αν δεν εχει ο κομπρεσσορας δε λειτουργει απο μονος του.
2) Οταν λες το λαμπακι της οροφης; Το λαμπακι στο κουμπι πισω απ το χειροφρενο;
3) Το αυτοματο ανεβασμα ειναι μονο στο παραθυρο του οδηγου.

http://www.facebook.com/sarakinikorooms
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
vvnike81 (Vassilis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Δεκ 2014, 18:11:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

1) Ναι φρέον έχει κανονικά.
2) Το λαμπάκι που είναι πίσω αππό τον καθρέφτη στον ουρανό του αυτοκινήτου. http://www.ledperf.co.uk/images/ledperf.com/pack_blanc_full_leds_206/W460/pack_blanc_full_led_xenon_peugeot_206_tuning_1.jpg
3) Μπορώ να αλλάξω διακόπτη και να το κάνω και για τον συνοδηγό?
Επιστροφή στην κορυφή
Giannak (Γιάννης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 10 Φεβ 2014

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Δεκ 2014, 11:11:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

1) Είσαι σίγουρος ότι το αμάξι έχει φρέον? Ποιος σου είπε για πλακέτα? είναι εξειδικευμένο peugeot?
2) To λαμπάκι της οροφής όταν είναι σβηστή η μηχανή μπορεί να μην ανάβει για λόγους οικονομίας μπαταρίας.
3)Oπως στα είπε ο Μάνος. Το αυτοματο ανέβασμα είναι για τον οδηγό μόνο!
Επιστροφή στην κορυφή
vvnike81 (Vassilis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Δεκ 2014, 14:56:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το αμάξι έχει φρέον το είδαμε μαζί με το μηχανικό μου, ο οποίος είναι εξειδικευμένος στα peugeot και του πηγαίναμε και το 205 μας για 23 χρόνια τώρα και τον εμπιστεύομαι. Μου είπε ότι δεν παίρναι σήμα το A/C για να λειτουργήσει. Επίσης το παιδί από τον οποίο πήρα το αυτοκίνητο (πολύ φίλος) μου είχε πει ότι είχε αυτό το πρόβλημα και του είχε πει ακριβώς τα ίδια ο μηχανικός του. Απλά θέλω να ξέρω αν κάποιος είχε κάτι παρόμοιο και ποιο ανταλλακτικό είναι αυτό για να δω και τιμές σε ebay ή αν έχει κάποιος εδω μέσα.
2) Ναι αλλά δεν είναι παράλογο? Εννοώ ότι το φως πρέπει να ανάβει για να βρεις την κλειδαριά έστω Razz
3)Είναι θέμα διακόπτη ή του μοτέρ?
Επιστροφή στην κορυφή
Manos206 
Moderator
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 02 Ιούν 2010
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Δεκ 2014, 22:35:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

2) το δικο μου αναβει κανονικα οταν μπαινεις στο αμαξι με σβηστη μηχανη και σβηνει μονο του οταν γυρισεις το κλειδι στη μιζα.. Επισης αναβει μονο του οταν σβηνεις τη μηχανη και τραβας το κλειδι απο τη μιζα.. Ολα αυτα οταν ο διακοπτης ειναι στη σωστη θεση βεβαια.

http://www.facebook.com/sarakinikorooms
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης