Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
bobo1704 Μόλις έγραψα

Ένταξη: 05 Δεκ 2014 Δημοσιεύσεις: 4
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 05 Δεκ 2014, 20:10:58 Θέμα δημοσίευσης: Πρόταση ελαστικών για Peugeot 206 1.1 |
|
|
Καλησπέρα στην κοινότητα!
Ψάχνω για καινούργια ελαστικά για το αυτοκινητάκι του τίτλου... Αυτή τη στιγμή φοράει Bridgestone Turanza ER300 σε διαστάσεις 185/60/R14. Τα έχω ακριβώς τέσσερα χρόνια, έχω διανύσει μαζί τους περί τα 70000 χλμ και ομολογώ οτι είμαι αρκετά ευχαριστημένος, τόσο με τη συγκεκριμένη διάσταση, όσο και με το πάτημά τους. Επειδή όμως καταλαβαίνω οτι ζυγώνει η ώρα της αλλαγής, θα ήθελα τις προτάσεις σας. Δε με ενδιαφέρει η ταχύτητα ή η τρελή επιτάχυνση, αφού το συγκεκριμένο μοντέλο αυτοκινήτου δεν είναι για τέτοια θέματα. Με ενδιαφέρει η καλή τιμή σε σχέση με τα κρατήματα και την αθόρυβη λειτουργία ώστε να κάνω αξιοπρεπώς τη δουλειά μου. Ψάχνωντας στο ίντερνετ στο εξωτερικό περισσότερο, πολλοί προτείνουν τα Michelin Energy Saver Plus, άλλοι τα Dunlop Bluresponse... Θα ήθελα κάποιες προτάσεις απο κάποιους έμπειρους πάνω στο θέμα, ώστε να επιλέξω σωστά!
Ευχαριστώ πολύ! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kwstas1.1 (Kwninos) Νέος χρήστης

Peugeot 207GT & Peugeot 106 xr 1.1 (
Ένταξη: 08 Μάρ 2014 Δημοσιεύσεις: 94 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Δεκ 2014, 02:53:01 Θέμα δημοσίευσης: Re: Πρόταση ελαστικών για Peugeot 206 1.1 |
|
|
bobo1704 έγραψε: | Καλησπέρα στην κοινότητα!
Ψάχνω για καινούργια ελαστικά για το αυτοκινητάκι του τίτλου... Αυτή τη στιγμή φοράει Bridgestone Turanza ER300 σε διαστάσεις 185/60/R14. Τα έχω ακριβώς τέσσερα χρόνια, έχω διανύσει μαζί τους περί τα 70000 χλμ και ομολογώ οτι είμαι αρκετά ευχαριστημένος, τόσο με τη συγκεκριμένη διάσταση, όσο και με το πάτημά τους. Επειδή όμως καταλαβαίνω οτι ζυγώνει η ώρα της αλλαγής, θα ήθελα τις προτάσεις σας. Δε με ενδιαφέρει η ταχύτητα ή η τρελή επιτάχυνση, αφού το συγκεκριμένο μοντέλο αυτοκινήτου δεν είναι για τέτοια θέματα. Με ενδιαφέρει η καλή τιμή σε σχέση με τα κρατήματα και την αθόρυβη λειτουργία ώστε να κάνω αξιοπρεπώς τη δουλειά μου. Ψάχνωντας στο ίντερνετ στο εξωτερικό περισσότερο, πολλοί προτείνουν τα Michelin Energy Saver Plus, άλλοι τα Dunlop Bluresponse... Θα ήθελα κάποιες προτάσεις απο κάποιους έμπειρους πάνω στο θέμα, ώστε να επιλέξω σωστά!
Ευχαριστώ πολύ! |
Εδω και 6 χρονια (εχω αλλαξει δυο 4αδες και δεν προκειται να αλλαξω αλλο λαστιχο!) βαζω Uniroyal Rain Expert....Σε απιστευτη τιμη φιλε μου και παρα πολυ καλο λαστιχο ! Τελειο κρατημα σε στεγνο και σε βρεγμενο ! Καμια σχεση με τα Energy Saver και Bluresponse....Πολυ ανωτερα τα UNI ! Οτι θες εσυ απο κει κ περα ! Απλα εγω σ προτεινα τα λαστιχα π με υπερκαλυπτουν καθως το αμαξι ειναι βιδωμενο κατω ! ΚΑλη επιλογη να εχεις 
It don't matter if you win by an inch or a mile..Winning's winning....
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
michalge (George) Μόλις έγραψα

Peugeot 207 1.6 GT
Ένταξη: 23 Οκτ 2013 Δημοσιεύσεις: 1
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 08 Δεκ 2014, 12:58:06 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Θα συμφωνήσω και έγω. Όταν είχα το 206 1,4 με τα UNI ήμουν και εγώ πολύ ευχαριστημένος.
Και ήταν και σχετικά φτηνά, τουλάχιστον τότε .
Αν θυμάμαι καλά λίγο πάνω από 200 Ε είχα δώσει το 2010. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|
|
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|