PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

To ενσωματομενο GPS του 307 μου δεν δουλευει με ζεστο καιρο

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
koulouri (Θανος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 28 Σεπ 2014

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Νοέ 2014, 03:17:38    Θέμα δημοσίευσης: To ενσωματομενο GPS του 307 μου δεν δουλευει με ζεστο καιρο Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ειναι του αμαξιου μου η φωτο αλλα εχω ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο..
μολις η θερμοκρασια του περιβαλλοντος ανεβει πανω απο ~15 βαθμους
σταματαει να διαβαζει το cd...
http://ipocars.com/imgs/a/g/e/q/m/peugeot__307_2_sw_2_0_hdi_136_fap_pack_gps_spor_2007_4_lgw.jpg
Μπορω να κανω κατι;;
Προφανως δεν ειναι χαλασμενο γιατι δουλευει..αλλα γιατι δε δουλευει μολις κανει εστω και λιγο ζεστη;;
:/

peueot 307cc 2.0 ~140hp
Υπερφουλ εξτρα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Νοέ 2014, 12:39:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιατί προφανώς η συντριπτική πλειοψηφία των εργοστασιακών ραδιοCD σύντομα τα φτύνουν... και συνήθως τα φτύνει πρώτα η ανάγνωση των cdrom (λέιζερ και μηχανισμός κίνησης) που επηρεάζεται από τραντάγματα του αμαξώματος, μεταβολές της θερμοκρασίας, σκόνη κλπ...κλπ...

Αν το CD του GPS είναι εργοστασιακό το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να αυξήσεις τη θερμοκρασία στο εσωτερικό ώστε να δεις αν θα επηρεαστεί η λειτουργία του.

Αν το CD είναι από εγγραφή τότε πιθανά και αυτό να παίζει κάποιο ρόλο.
Επιστροφή στην κορυφή
koulouri (Θανος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Νοέ 2014, 13:51:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση
Smile
Έχω έναν φίλο ο οποίος είναι ηλεκτρονικός και μου είχε πει να βρει το "ματακι" να μου το αλλάξει
( με πολύ μικρό κόστος )
Λες θα διορθώσει ή μην το πειράξω;;

peueot 307cc 2.0 ~140hp
Υπερφουλ εξτρα
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Νοέ 2014, 18:29:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πριν "πειράξεις" το μηχάνημα (ειδικά το μάτι του cd) κάνε δοκιμές με διάφορα σιντάκια να δεις αν το πρόβλημα είναι γενικό ή μόνο με το CD του GPS. Επίσης παίξε και με την εσωτερική θερμοκρασία να δεις αν επηρεάζει την αναπαραγωγή των CD.

Αν διαπιστώσεις ότι σε όλες τις δοκιμές το πρόβλημα να εμφανίζεται τότε μάλλον πας για άλλο μηχάνημα.

Κάνε τις δοκιμές και πες μας τα αποτελέσματα ώστε να δούμε αν φταίει το "μάτι του λέιζερ" ή κάτι άλλο...
Επιστροφή στην κορυφή
koulouri (Θανος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Νοέ 2014, 18:39:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και με τα cd ηχου το ιδιο κανει...οταν κανει ζεστη δεν τα διαβαζει!!
Απλα με τα πολλα βαλε-βγαλε καποια στιγμη μπορει αν εχει κατω απο ~17 βαθμους να το διαβασει!!
απλα η "φετα" μου εχει πανω και τηλεφωνο οποτε δε θελω να την αλλαξω!

peueot 307cc 2.0 ~140hp
Υπερφουλ εξτρα
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 02 Νοέ 2014, 12:45:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η θερμοκρασία χώρου διαφέρει με την θερμοκρασία μέσα στο ταμπλό και ακόμη περισσότερο με τη θερμοκρασίες που πιάνει το CDROM όταν παίζει. Μάλλον τα έφτυσε και είτε είναι το μάτι του λέιζερ ή κάποιο εξάρτημα πάνω στη κεντρική πλακέτα.

Παρόμοιες συμπεριφορές θα δεις και στους φορητούς υπολογιστές που με τη ζέστη του καλοκαιριού ξεκινούν τις περίεργες συμπεριφορές συνήθως στην κάρτα γραφικών.

Όλα αυτά είναι αποτέλεσμα των ηλεκτρονικών φτηνοκατασκευών που είναι και εγκλωβισμένα σε συσκευές χωρίς επαρκή εξαερισμό για αποβολή θερμότητας.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης