Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
koulouri (Θανος) Μόλις έγραψα

Ένταξη: 28 Σεπ 2014 Δημοσιεύσεις: 5
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Νοέ 2014, 03:17:38 Θέμα δημοσίευσης: To ενσωματομενο GPS του 307 μου δεν δουλευει με ζεστο καιρο |
|
|
Δεν ειναι του αμαξιου μου η φωτο αλλα εχω ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο..
μολις η θερμοκρασια του περιβαλλοντος ανεβει πανω απο ~15 βαθμους
σταματαει να διαβαζει το cd...
http://ipocars.com/imgs/a/g/e/q/m/peugeot__307_2_sw_2_0_hdi_136_fap_pack_gps_spor_2007_4_lgw.jpg
Μπορω να κανω κατι;;
Προφανως δεν ειναι χαλασμενο γιατι δουλευει..αλλα γιατι δε δουλευει μολις κανει εστω και λιγο ζεστη;;
:/
peueot 307cc 2.0 ~140hp
Υπερφουλ εξτρα |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Vini (Nick) Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 3374 Τόπος: Athens
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Νοέ 2014, 12:39:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Γιατί προφανώς η συντριπτική πλειοψηφία των εργοστασιακών ραδιοCD σύντομα τα φτύνουν... και συνήθως τα φτύνει πρώτα η ανάγνωση των cdrom (λέιζερ και μηχανισμός κίνησης) που επηρεάζεται από τραντάγματα του αμαξώματος, μεταβολές της θερμοκρασίας, σκόνη κλπ...κλπ...
Αν το CD του GPS είναι εργοστασιακό το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να αυξήσεις τη θερμοκρασία στο εσωτερικό ώστε να δεις αν θα επηρεαστεί η λειτουργία του.
Αν το CD είναι από εγγραφή τότε πιθανά και αυτό να παίζει κάποιο ρόλο. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Νοέ 2014, 13:51:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση
Έχω έναν φίλο ο οποίος είναι ηλεκτρονικός και μου είχε πει να βρει το "ματακι" να μου το αλλάξει
( με πολύ μικρό κόστος )
Λες θα διορθώσει ή μην το πειράξω;;
peueot 307cc 2.0 ~140hp
Υπερφουλ εξτρα |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

*** Groupe PSA ***
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Νοέ 2014, 18:29:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πριν "πειράξεις" το μηχάνημα (ειδικά το μάτι του cd) κάνε δοκιμές με διάφορα σιντάκια να δεις αν το πρόβλημα είναι γενικό ή μόνο με το CD του GPS. Επίσης παίξε και με την εσωτερική θερμοκρασία να δεις αν επηρεάζει την αναπαραγωγή των CD.
Αν διαπιστώσεις ότι σε όλες τις δοκιμές το πρόβλημα να εμφανίζεται τότε μάλλον πας για άλλο μηχάνημα.
Κάνε τις δοκιμές και πες μας τα αποτελέσματα ώστε να δούμε αν φταίει το "μάτι του λέιζερ" ή κάτι άλλο... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Νοέ 2014, 18:39:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Και με τα cd ηχου το ιδιο κανει...οταν κανει ζεστη δεν τα διαβαζει!!
Απλα με τα πολλα βαλε-βγαλε καποια στιγμη μπορει αν εχει κατω απο ~17 βαθμους να το διαβασει!!
απλα η "φετα" μου εχει πανω και τηλεφωνο οποτε δε θελω να την αλλαξω!
peueot 307cc 2.0 ~140hp
Υπερφουλ εξτρα |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

*** Groupe PSA ***
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 02 Νοέ 2014, 12:45:12 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Η θερμοκρασία χώρου διαφέρει με την θερμοκρασία μέσα στο ταμπλό και ακόμη περισσότερο με τη θερμοκρασίες που πιάνει το CDROM όταν παίζει. Μάλλον τα έφτυσε και είτε είναι το μάτι του λέιζερ ή κάποιο εξάρτημα πάνω στη κεντρική πλακέτα.
Παρόμοιες συμπεριφορές θα δεις και στους φορητούς υπολογιστές που με τη ζέστη του καλοκαιριού ξεκινούν τις περίεργες συμπεριφορές συνήθως στην κάρτα γραφικών.
Όλα αυτά είναι αποτέλεσμα των ηλεκτρονικών φτηνοκατασκευών που είναι και εγκλωβισμένα σε συσκευές χωρίς επαρκή εξαερισμό για αποβολή θερμότητας. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|