PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ταμπλό-πλαστικά εσωτεικού χώρου

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
m_power_lunatic (john)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

PEUGEOT 106 1.3 RALLYE..the REAL Rallye!

Ένταξη: 10 Νοέ 2009
Τόπος: ATHENS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Οκτ 2014, 22:50:14    Θέμα δημοσίευσης: Ταμπλό-πλαστικά εσωτεικού χώρου Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχουμε ενα ταμπλο που εχει ξεβαψει,εχει ασπριλες κτλ.

Υπαρχει επιλογη να βαφτει ή να παρω αλλο???Εχει ξεβαψει απο τον ηλιο οπως και το πλαστικο στο εσωτερικο του πορτ-μπαγκαζ πανω απο την κλειδιαρια.Για 106 ΜΚ1 XSI αναφερομαι.

INSANE IN THE ///MIDBRAIN...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Οκτ 2014, 00:00:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με λιγη περιποιηση απο καποιον εξειδικευμενο πιστευω οτι στρωνει... Smile
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
m_power_lunatic (john)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

PEUGEOT 106 1.3 RALLYE..the REAL Rallye!

Ένταξη: 10 Νοέ 2009
Τόπος: ATHENS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Οκτ 2014, 12:24:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στελιο δεν βλεπω προκοπη,θα δω τι θα κανω,το εχω δει και σε αλλα αυτο το προβλημα.

Ξερει καποιος πως βγαινει η πισω κλειδαρια??Θελω να αλλαξω το πλαστικο που την περιβαλλει-μου εχει σπασει εκει που πας να βαλεις το χερι σου νια πιασεις για να ανοιξεις.Εχει απο μεσα 2 μικρες βιδουλες αλλα το πλαστικο το πανελ το μεγαλο κατα μηκος του πορτ-μπαγκαζ εσωτερικα δεν βλεπω βιδες και δεν μπορω να καταλαβω πως ανοιγει.Καπου σφηνωνει και φοβαμαι οτι θα σπασω κατι αν βαλω κατσαβιδι πιεσω.

Επιπλεον το ντουλαπακι του συνοδηγου βγαινει μονο αφαιρωνατας 2 τορξ που εχει στην κατω μερια??Σε 106 XSI 1.4 αναφερομαι.

INSANE IN THE ///MIDBRAIN...
Επιστροφή στην κορυφή
athanas (Στεφανος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 1.6 16v

Ένταξη: 17 Μάϊ 2010
Τόπος: χμμμμμμμ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Οκτ 2014, 14:29:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

για το ταμπλο καντο με βαζελινη.... Wink

για την κλειδαρια απλα τραβα το (την επλαστικη επενδυση),, μην φοβασε απλα εχει κλιπσακια οπως στις πορτες....μετα απλα ξεβιδωνεις την κλειδαρια ...

για το ντουλαπακι πρεπει να εχει και αλλες τορξοβιδες πανω και στο πλαι...

Όποιος δεν ξέρει και δεν ξέρει πως δεν ξέρει, είναι τρελός.
Όποιος δεν ξέρει και ξέρει πως δεν ξέρει, είναι παιδί. 
Όποιος ξέρει και δεν ξέρει πως ξέρει, κοιμάται.
Όποιος ξέρει και ξέρει πως ξέρει, είναι σοφός.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Οκτ 2014, 19:36:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το ταμπλο μπορεις να το βαψεις αλλα πρεπει να πας σε πολυ πολυ καλο χρωματοπωλη να πετυχει την αποχρωση .
Εγω εβαψα καποια κομματια στο 205, εγιναν αψογα και δεν εχουν καμια σχεση με πριν (ηταν τελειως καμενα απο τον ηλιο) αλλα η αποχρωση παρολο που προσπαθησαμε πολυ δεν βγηκε στο 100%.
Θα σου προτεινα να βρεις ενα ταμπλο και να πειραματιστεις εκει, αν σου βγει καλο το τοποθετεις.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Οκτ 2014, 22:53:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το ταμπλο ισως στρωσει με παιδικο λαδι Προδερμ(ή κατι αντιστοιχο)...
Τα συγκεκριμενα λαδια ειναι πολυ λεπτορευστα,εξατμιζονται και αφηνουν πισω τους την χαρακτηριστικη γυαλαδα...
ΟΚ,για καλοκαιρι με την σκονη,δεν ειναι οτι καλυτερο αλλά κατα την διαρκεια του χειμωνα,αν καποιος εχει υπομονη και επιμονη,θα μπορεσει να αλλαξει αρκετα την κατασταση προς το καλυτερο.
Απλά πριν τον "εμποτισμο" με το λαδακι,με ενα βουρτσακι νυχιων και νερο με ελαχιστο υγρο πιατων,καλο τριψιμο(ελαφριά ομως) ωστε να καθαρισουν οι "ραγάδες" που εχει το ταμπλο απο το εργοστασιο.

Γενικα,μετα απο τοσα χρονια και σπρει σιλικονης και γυαλιστικων που εχουν χρησιμοποιηθει,ειναι πολυ δυσκολο να φτασει το καθε προιον στο πλαστικο,καθως το φιλμ βρωμιας/γυαλιστικων που υπαρχει ηδη,δεν αφηνει τετοια περιθωρια.

Περι πλαστικου πισω πορτας,εχει μια σταυρωτη βιδα κοντα στον γυαλοκαθαριστηρα(απο μεσα).
Κατα τα άλλα,κουμπωτό,οπως ειπε ο Στεφανος. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Driver ///M (Άρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 90hp sport

Ένταξη: 16 Νοέ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Οκτ 2014, 19:28:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν χρειαζονται ουτε βαζελινες ουτε τιποτα.
Τετοια προιοντα εκτος του οτι δεν θα δωσουν σοβαρο αποτελεσμα, θα δημιουργησουν και γλιτσα αφου ολη η σκονη θα κολλαει πανω.

Υπαρχουν ειδικα προιοντα detailing για επαναφορα των πλαστικων.
Αν δεν κανεις με αυτα δουλεια, τοτε μονο το βαψιμο απομενει.
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Οκτ 2014, 20:15:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ενω η σιλικονη και τα βινυλια που βαζουν,δεν κανουν γλιτσα μεχρι να "σφιξουν"; Question
Επιστροφή στην κορυφή
OnyX (Γιωργος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Seat Ibiza 6l Cupra 1.8T

Ένταξη: 26 Ιούλ 2010
Τόπος: οπου υπαρχουν στροφες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Οκτ 2014, 21:02:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βαψιμο και οποιος γουσταρει το flocked υπαρχει ειδικη βαφη Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Οκτ 2014, 22:10:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν μπορεις βαλε πιο μικρη φωτο στην υπογραφη σου.
Ναι το μαθαμε και στην Ελλαδα το φλοκ και το χρεωνουμε ο κουκος αηδονι Confused

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
OnyX (Γιωργος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Seat Ibiza 6l Cupra 1.8T

Ένταξη: 26 Ιούλ 2010
Τόπος: οπου υπαρχουν στροφες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Οκτ 2014, 22:13:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα προσπαθησω να την μικρυνω ( αν βρω λιγο χρονο να ασχοληθω Sad )

Αν ασχοληθεις μονος σου για το flocked θελεις περιπου 50 ευρω για τα υλικα Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Οκτ 2014, 11:11:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η διαδικασια του flocking δεν εχει τοσο μεγαλο κοστος(αν την κανεις μονος σου) αλλά για βολτίσιο αυτοκινητο(κατα ποσο και για συλλεκτικο κιολας),δεν εχει καμια εφαρμογη καθως δεν ειναι καθολου πρακτικο στο καθαρισμα... Confused

Για αγωνιστικο,δεν τιθεται θεμα αν και υπαρχουν λυσεις με αναλογα υφασματα που δεν ξεφτιζουν και τα φυσας με πιστολι αερα αφοβα.
Επιστροφή στην κορυφή
z@ck! (Ζαχαριας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Citroen AX... soon eurofighter !

Ένταξη: 21 Αύγ 2007
Τόπος: Οπου λαχει ....

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Οκτ 2014, 11:37:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οσο αφορα τον αφαλο... το πλαστικο ειναι σετ με την κλειδαρια, και θα πρεπει να το λυσεις για να το αντικαταστησεις.
για να βγει το πλαστικο θα πρεπει αν δεν κανω λαθος, να βγαλεις τα ντυζακια μου πιανουν επανω του και μετα να βγαλεις μια ασφαλεια, σαν αυτες που εχουν οι αφαλοι στις πορτες, που ουσιαστικα αυτη το κραταει στην θεση του. υπαρχει και μια μικρη φλατζουλα, προσεχε μην την χασεις.

οι ταπες που πιανουν το πλαστικο να ξερεις οτι παιζει να σπασουν, οποτε θα χρειαστει να τις αντικαταστησεις. δεν ειναι τιποτα ακριβο.
Συμβουλη....κυκλοφορισε το λιγο χωρις το πλαστικο του, γιατι μπορει να μην εχεις σφυξει κατι καλα η κατι να "παιζει " μετα την επεμβαση και να σου κανει θορυβο, οποτε και να ξαναμπεις στην διαδικασια να το ξανακανεις απο την αρχη....
Wink

As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and start to slide, please dear lord protect my ride.!!!
DRIVE IT LIKE YOU STOLE IT!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
rammstein34 (Γιωργος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.6 (16V) XS (2003)

Ένταξη: 06 Απρ 2015

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Απρ 2015, 15:08:31    Θέμα δημοσίευσης: ερωτηση Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπερα σας. Καταρχην παιδια συγχωρειστε με αν ειμαι σε λαθος θεμα και ρωταω λαθος. Ηθελα απλα να μαθω τι συμβαινει και δεν φωτιζονται ολα τα σημεια του ταμπλο εκει που βρισκονται τα κουμπια του κλιματιστικου. Τα μισα φωτιζονται και τα αλλα μισα οχι. Μπορειται να με διαφωτισεται σχετικα; και παλι συγνωμη αν ρωταω κατι ασχετο. Ειμαι κανουργιος αλλα θα το μαθω Wink ευχαριστω πολυ.[/code]

Reise Reise
Επιστροφή στην κορυφή
athanas (Στεφανος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 1.6 16v

Ένταξη: 17 Μάϊ 2010
Τόπος: χμμμμμμμ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Απρ 2015, 17:24:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καποια λαμπα θα εχει καει...

Όποιος δεν ξέρει και δεν ξέρει πως δεν ξέρει, είναι τρελός.
Όποιος δεν ξέρει και ξέρει πως δεν ξέρει, είναι παιδί. 
Όποιος ξέρει και δεν ξέρει πως ξέρει, κοιμάται.
Όποιος ξέρει και ξέρει πως ξέρει, είναι σοφός.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης