Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
vagelis Μόλις έγραψα

Ένταξη: 07 Σεπ 2013 Δημοσιεύσεις: 46
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 01 Οκτ 2014, 21:50:24 Θέμα δημοσίευσης: Διακοπές και σκορτσαρίσματα σε 206 1.4 Μοντ.2000 |
|
|
Φίλοι καλησπέρα σας, θα ήθελα λίγο την βοηθεια σας. Το peugeot μου 206 1.4 2000 μοντέλο κάνει μικρές διακοπες στο ρελαντί του και κατα την επιτάχυνση, όταν έχει φορτίο δηλαδη ο κινητηρας κάνει σκορτσάρισμα και ρετάρισμα καθως και μικρές διακοπές. Να πω εδώ ότι η διαγνωση δεν έδειξε κάτι, καθαρίσαμε πεταλουδα, βαλβιδα του ρελαντί, μετρήσαμε πίεση αντλίας, καθαρίσαμε και αντικαταστήσαμε τον αισθητήρα μαπ και εκανε τα ιδια παλι. Τέλος αλλάξαμε τα μπουζί και κατά την δοκιμη σταματησε να το κάνει, μετά από 20 χιλιόμετρα πορείας άρχισε πάλι τα ιδια. Παρακαλώ θα ήθελα αν κάποιος έχει ανάλογη εμπειρία να μας δώσει τα φώτα του, ευχαριστω! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vagelis Μόλις έγραψα

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Οκτ 2014, 21:49:41 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Κανένας; |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
spar@ Νέος χρήστης

Ένταξη: 21 Ιούν 2012 Δημοσιεύσεις: 61
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 03 Οκτ 2014, 01:27:26 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Οταν το κανει ανάβει λαμπακι κινητηρα ; |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Mono AEK (χρήστος) Έχω ξεφύγει !!!

rcz thp 156 ...και κατι παραπανω!
Ένταξη: 09 Ιούν 2014 Δημοσιεύσεις: 1050 Τόπος: Ιλιον
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 03 Οκτ 2014, 11:14:54 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
πολλαπλασιαστες κοιταξατε? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Panagiots (Panos) Μόλις έγραψα

Ένταξη: 03 Οκτ 2014 Δημοσιεύσεις: 7
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 03 Οκτ 2014, 11:21:07 Θέμα δημοσίευσης: α |
|
|
Χαίρετε , είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα σε 206 , είχε εμφανιστεί μετά από τοποθέτηση ελευθέρας εξάτμισης ,και εμένα δεν έδειχνε τίποτα το κομπιουτερ , τελικά έβαλα άλλη εξάτμιση πιο σωστή και έστρωσε . |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
RoadRunner122 (Γιάννης) Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II
Ένταξη: 30 Οκτ 2008 Δημοσιεύσεις: 2965 Τόπος: Δροσοπηγή
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 03 Οκτ 2014, 12:06:23 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ελέγξτε φύσα δυναμό, μετρήστε δυναμό - μπαταρία, αντικαταστήστε πολλαπλασιαστές κι αν επιμένει αντικαταστήστε μάτι στροφάλου.
Κατά πάσα πιθανότητα από πολλαπλασιαστές είναι (βραχυκυκλώνει εσωτερικά κάποιο τύλιγμα με γείωση, κι όταν σκάει arc δημιουργεί αφλογιστία που την αντιλαμβάνεσαι σαν ρετάρισμα).
3rioStooges-Motorsport Team |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
spar@ Νέος χρήστης

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 03 Οκτ 2014, 19:30:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εγω θα μετραγα και αισθητήρα λ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vagelis Μόλις έγραψα

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 03 Οκτ 2014, 21:32:36 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Λοιπόν φιλαράκια, πήγα σήμερα σε αλλα δύο μαστοράκια, ο ένας έκανε δοκιμαστική βόλτα και μου έιπε 99% πολαπλασιαστές και ο άλλος εβαλε τον υπολογιστή του πάνω και μου έδειξε ότι ο λάμδα δεν έχει σταθερές τιμές, δλδ παει 50 mv - 800mv ξαφνικά. Αυτός επιμένει για λαμδα και όχι για πολαπλασιαστες. Δεν βγάζω ακρη και δεν μπορώ να πληρώσω από 80 που θελει ο καθένας. Η απορία μου είναι οτι μπορει απο τον λαμδα να κανει διακοπες; Επίσης να πω ότι παρατηρω περισσοτερη καταναλωση και το αυτοκινητο μυρίζει καυσαερια. Για τους ΄φιλους που ρώτησαν: τσεκ δεν ανάβει, ρευματα ειναι οκ, τσεκάραμε και την γείωση...να συμπληρωσω οτι περισσότερο το κάνει όταν ειναι κρυο το αυτοκινητο |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
spar@ Νέος χρήστης

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 03 Οκτ 2014, 22:24:41 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ο λάμδα αν μετρηθεί μπορείς να καταλάβεις αν δουλευει η όχι , ο πολλαπλασιαστης συνήθως βγαζει τσεκ...
Μου εχει τύχει πολλές φορές βραχυκυκλωμένος λάμδα ο οποιος έκανε το αυτοκινητο να Ρεταρει και να πετάει ντουμανια ...
Δεν μπορω να σου πω απο τον υπολογιστή οτι ειναι σιγουρα αυτο ολα παίζουν , μπορει να υπαρχει προβλημα με την καλωδίωση του πολλαπλασιαστή η του λάμδα .. Η κατι αλλο ...
Και αυτά που ειπε π Γιάννης ολα παίζουν ... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vagelis Μόλις έγραψα

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 03 Οκτ 2014, 22:29:28 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ευχαριστω για τις απαντησεις, τσεκ παντως δεν αναβει...τι να πω μπερδεμα, κια δεν βρηκα εν μεταχειρισμενο πολαπλασιατη να δοκιμασω ωστε να ξερω τι θα πληρωσω τελικα. Ευχαριστω παντως για τις πληροφοριες, θα σας ενημερωσω για το αποτελεσμα. Οτι αλλες αποψεις παντως δεκτες |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|