PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

1ο Service του 206
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
micho (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 Quiksilver (8V) (2002) (1400)

Ένταξη: 13 Ιούν 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιαν 2003, 10:08:40    Θέμα δημοσίευσης: 1ο Service του 206 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το ξέρουν άραγε οι νέοι κάτοχοι του 206 ότι πρέπει να το πάς μεσα στο εξάμηνο που το πηρες το μικρο για ενα service αλλιώς δεν ισχύει η εγγύηση. Εγω παντως δεν το ξερα γιατι δεν μου το πε και κανενας απο την αντιπροσωπεια ουτε τηλ με πηραν για υπενθυμιση... Αυτο ευτυχώς που μου το είπαν τα παιδια απο εδω του club και το επιβεβαίωσα με το manual του 206 που φυσικα το αναφέρει με μικρα γραμματα καπου οπου να ναι!
Ξέρει κανεις τελικά τι γινεται? Ισχύει αυτο? Αν ναι κοστίζει? (ειναι και 2 χρονια πια η εγγύηση)
Και κάτι άλλο αν τωρα που αλλάζω τα πρώτα μου λάδια τους τα πάω ετοιμα στο χέρι και τους πω να μου τα αλλάξουν θα στραβώσουν και θα με εκβιάσουν ότι θα χάσω την εγγύηση?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
alxdr74 (αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 XS

Ένταξη: 11 Νοέ 2002
Τόπος: GREECE

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιαν 2003, 11:09:05    Θέμα δημοσίευσης: Re: 1ο Service του 206 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

micho έγραψε:
Το ξέρουν άραγε οι νέοι κάτοχοι του 206 ότι πρέπει να το πάς μεσα στο εξάμηνο που το πηρες το μικρο για ενα service αλλιώς δεν ισχύει η εγγύηση. Εγω παντως δεν το ξερα γιατι δεν μου το πε και κανενας απο την αντιπροσωπεια ουτε τηλ με πηραν για υπενθυμιση... Αυτο ευτυχώς που μου το είπαν τα παιδια απο εδω του club και το επιβεβαίωσα με το manual του 206 που φυσικα το αναφέρει με μικρα γραμματα καπου οπου να ναι!
Ξέρει κανεις τελικά τι γινεται? Ισχύει αυτο? Αν ναι κοστίζει? (ειναι και 2 χρονια πια η εγγύηση)
Και κάτι άλλο αν τωρα που αλλάζω τα πρώτα μου λάδια τους τα πάω ετοιμα στο χέρι και τους πω να μου τα αλλάξουν θα στραβώσουν και θα με εκβιάσουν ότι θα χάσω την εγγύηση?

Καλημερα..Το 1ο service νομιζω περιλαμβανει αλαγη λαδιων μονο..Προσωπικα δεν αντιμετοπισα προβλημα πηγαινοντας τους τα λαδια μου αλλα εδω ειναι επαρχια...Μπορεις παντως να πας σε οποιαδηποτε αντιοπροσοπια εαν αυτη σου δημιουργησει καποιο προβλημα.. Τωρα για το 6μηνο ετσι ειναι πραγματικα Επισης μου ειχανε πει στα 2,500 χιλιομετρα να παω να ελεγξουμε και τις συσφιξεις...

Peugeot...The drive of your life
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιαν 2003, 11:39:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

OΝΤΩΣ μεχρι το 2000 που πηρα το 206 (μετα δεν ξερω τι γινεται)
στο 6μηνο πηγαινες για ελεγχο (ουτε καν λαδια) και σου σφραγιζαν το βιβλιαρακι και καλα για να ισχυει η εγγυηση.
Ολα αυτα αποδεικνυονται ....αντε να μην πω τωρα.
Αμφιβαλω αν στεκεται νομικα τετοιο επιχειρημα οτι δηλ. αγοραζεις το 206 σου και μετα απο 6 μηνες πας και σου βαζουν μια σφραγιδα για να ισχυει η εγγυηση. Δηλ αν παθαινες κατι στο 3μηνο πριν τη σφραγιδα δεν ειχες εγγυηση ;;;;
Αλλα οταν παιρνεις νεο αμαξι ολα αυτα δεν τα σκεφτεσαι γιατι ειναι νεο!!!
Τελος παντων, πολλοι! στραβωνουν αμα τους πας στιο χερι τα λαδια, καποιοι αλλοι οχι.

Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)

Ένταξη: 03 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιαν 2003, 13:32:30    Θέμα δημοσίευσης: Re: 1ο Service του 206 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

micho έγραψε:

Δεν σου αλλάζουν λάδια στο service της εγγύησης.

Συμπληρώνουν αν χρειάζεται, σφίγγουν, και κάνουν ένα γενικό έλεγχο.

Μπορεί να στραβώσουν αν πας τα δικά σου λάδια, μπορεί και όχι.

Δε νομίζω να σε εκβιάσουν μόνο και μόνο για τα λάδια.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
alxdr74 (αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 XS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιαν 2003, 13:40:23    Θέμα δημοσίευσης: Re: 1ο Service του 206 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ady έγραψε:
micho έγραψε:

Δεν σου αλλάζουν λάδια στο service της εγγύησης.

Συμπληρώνουν αν χρειάζεται, σφίγγουν, και κάνουν ένα γενικό έλεγχο.

Μπορεί να στραβώσουν αν πας τα δικά σου λάδια, μπορεί και όχι.

Δε νομίζω να σε εκβιάσουν μόνο και μόνο για τα λάδια.

Ναι δικιο εχεις ξεχαστηκα...Απλα εγω το πρωτο service της εγγυησης το εκανα στους 2πρωτους μηνες και ειχα συμπληρωσει ηδη τα 10.000 οποτε χρειαστηκε και αλλαγη λαδιων..

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
micho (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιαν 2003, 13:50:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και εγω στα 10.000 ειμαι και ειμαι στο τσάκ για να τελειώσει το εξάμηνο!
για τα λάδια θα ναι μ@$$!$α να τα πάρω απο εκει γιατι εδω ο μίλτος (το καμάρι μας!) έχει κανονίσει πολύ καλές ευκαιρίες για λάδια.
το 1ο service ειναι δωρεάν η θα μου κρατήσουν τα πάντα?
Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
alxdr74 (αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 XS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιαν 2003, 14:00:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

micho έγραψε:
για τα λάδια θα ναι μ@$$!$α να τα πάρω απο εκει γιατι εδω ο μίλτος (το καμάρι μας!) έχει κανονίσει πολύ καλές ευκαιρίες για λάδια.
Twisted evil

Δωρεαν δυστηχως ειναι μονο τα εργατικα...Τα ανταλακτικα πχ φιλτρο και λαδια τα πληρωνεις κανονικα!!

Επιστροφή στην κορυφή
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιαν 2003, 14:03:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

micho έγραψε:
Twisted evil

Θα σου κρατήσουν τα πάντα !

Ενδεικτικά αναφέρω το δικό μου 1ο service:

4 λίτρα Shell helix Plus 15W50 (στερνή μου γνώση να σ'είχα πρώτα) 36,91 ευρώ
Φίλτρο λαδιού 7,58 ευρώ
Φίλτρο αέρα 9,04 ευρώ
Καθαριστικό παρμπρίζ 1,38 ευρώ
Ροδέλλα τάπας λαδιού 1,27 ευρώ
Εργασία 33 ευρώ
Επιστροφή στην κορυφή
alxdr74 (αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 XS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιαν 2003, 14:06:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ady έγραψε:
micho έγραψε:
Twisted evil

Θα σου κρατήσουν τα πάντα !

Ενδεικτικά αναφέρω το δικό μου 1ο service:

4 λίτρα Shell helix Plus 15W50 (στερνή μου γνώση να σ'είχα πρώτα) 36,91 ευρώ
Φίλτρο λαδιού 7,58 ευρώ
Φίλτρο αέρα 9,04 ευρώ
Καθαριστικό παρμπρίζ 1,38 ευρώ
Ροδέλλα τάπας λαδιού 1,27 ευρώ
Εργασία 33 ευρώ

Εργασια γιατι?? Σε μενα κρατησανε μονο τα ανταλακτικα Τιποτα αλλο!!

Επιστροφή στην κορυφή
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιαν 2003, 14:26:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alxdr74 έγραψε:

Εργασια γιατι?? Σε μενα κρατησανε μονο τα ανταλακτικα Τιποτα αλλο!!

Ασε τώρα, μη με φορτώνεις Evil Evil

Δεν ξέρω, δεν απαντώ.........

Στερνή μου γνώση..............
Επιστροφή στην κορυφή
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιαν 2003, 17:25:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ άλλαξα λάδια μονοσ μου!σε 2 μήνες!πήγα στα 10000χλμ και όλα καλα!στην επαρχία όμωσ είναι αλλιώς!τώρα όμωσ δεν ξαναπατάω!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Ιαν 2003, 03:44:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όπως μπορεί να το επιβεβαιώσει και ο Γιάννης, και όπως συζήτησα με τους Βασίληδες σήμερα, η εγγύηση ισχύει ακόμη και αν δεν το πας ποτέ στην αντιπροσωπεία, αρκεί να το πας σύμφωνα με τις οδηγίες της Peugeot σε οποιοδήποτε νόμιμο συνεργείο με μηχανικό με δίπλωμα. Υπόψιν ότι ο ένας ο Βασίλης είναι Γραμματέας της Ένωσης Μηχανικών Β.Ελλάδος και αυτό δίνει μεγάλη βαρύτητα σε όσα λέει. Αυτό το επιβεβαίωσε και η Newland (που δεν είναι αντιπροσωπεία αλλά εξουσιοδοτημένο συνεργείο)!!
Περιττό να αναφέρω ότι περί επιλογής λαδιών ο λόγος ανήκει στον πελάτη, αρκεί να καλύπτουν τις προδιαγραφές που θέτει η Peugeot και είναι αρκετά ελαστικές, επιτρέπει μέχρι και ορυκτέλαιο αρκεί να αλλαχτεί σύντομα!

Micho, εάν πας με τα Total στο χέρι και σου πουν ότι δεν γίνεται Shocked (από την Newland το αποκλείω), φύγε και μην τους ξαναπείς ούτε καλημέρα! Οι Βασίληδες θα σε περιμένουν... Wink

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Ιαν 2003, 15:08:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δημήτρη πανε στους Μπίλιδες!δε3ν θα έχεισ πρόβλημα.Μαζί ματον Μίλτο ήμασταν και μας τα έλεγαν!
Επιστροφή στην κορυφή
micho (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Ιαν 2003, 15:12:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Very happy

Έχει επεξεργασθεί από τον/την micho στις Τετ 29 Ιαν 2003, 15:14:19, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
micho (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Ιαν 2003, 15:13:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ευχαριστω πολύ παιδιά! θα κάνω αυτό που λέει ο μίλτος.. θα πάω με τα λάδια στο χέρι και αν μου πουν μα.. μου... την κάνω για τους Αϊ Βασίληδες!!! μονο να ρθει η πληρωμή γιατι αλλιώς ούτε βενζίνη δεν θα χω να βάλω για να πάω στο συνεργείο!!! Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 31 Ιαν 2003, 04:13:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βέβαια, να προσθέσω ότι στο εγχειρίδιο της Peugeot αναφέρει ότι η εγγύηση ισχύει μόνο εάν το πηγαίνεις για σέρβις σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο. Αιώνιο μπέρδεμα η ιστορία με την εγγύηση...

Επιστροφή στην κορυφή
micho (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Φεβ 2003, 10:40:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μολις γύρισα απο το 1ο service! Μου κόστισε μόλις 44 euro!!! Να ναι καλα τα παιδια εδω ΠΑΝΟΣ + ΜΙΛΤΟΣ! Very happy Αναλυτικότερα:
4lt ΤΟΤΑL QUARTZ 9000 5W40 35EURO!!!!
ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΩΡΑ:
ΦΙΛΤΡΟ ΛΑΔΙΟΥ 6 euro
ΡΟΔΕΛΛΑ ΤΑΠΑΣ 1 euro
Συνολο: 44 euro!(ΜΕ ΤΑ ΦΠΑ ΤΟΥΣ)
Πιστεύω οτι μου βγήκανε όλα πολυ πολυ καλα! Η Newland δεν είπε τιποτα για τα λάδια που τα πηρα απο εξω παρα μόνο οτι τα bp τα δικά τους ειναι λεει καλύτερα Mad Mad Mad Αλλα οταν τον είπα γιατι η μαμα τοτε τα στέλνει τα 206 με τοταλ αλλαξε κουβέντα!
Οπως βλεπετε οτι αξίζει καθε συμμετοχη στο club γιατι εκτός απο το χαβαλέ και την παρέα την καλή έχουμε πολλά προνόμια απο τους υπολοιπους!ΓΙΑ ΑΥΤΟ 206CLUB ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΑΑΑ!
Επιστροφή στην κορυφή
racing-girl (Γεωργία)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line

Ένταξη: 08 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα Α.Πατήσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Φεβ 2003, 16:43:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Erwthsh:
To filtro ladioy pote prepei na to allaxeis? Egw ekana to teleytaio service ths eggyhshs ston Ntasio alla den allaxa ladia, giati eixan allaxtei prosfata.
Επιστροφή στην κορυφή
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)

Ένταξη: 09 Αύγ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Φεβ 2003, 17:32:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

racing-girl έγραψε:
Erwthsh:
To filtro ladioy pote prepei na to allaxeis? Egw ekana to teleytaio service ths eggyhshs ston Ntasio alla den allaxa ladia, giati eixan allaxtei prosfata.

Αν μπορείς να διαθέτεις 8 ευρώ κάθε φορά που αλλάζεις λάδια, κάντο.

Ο κινητήρας σου θα σε ευγνωμονεί αθόρυβα! Wink

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Φεβ 2003, 06:03:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

micho έγραψε:
4lt ΤΟΤΑL QUARTZ 9000 5W40 35EURO!!!!

Καλά ρε, εμείς γιατί το παίρνουμε 36Ε. Εσύ είσαι πιο όμορφος; Shocked Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης