PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Σφύριγμα στην μηχανή
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Vansode (giwrgos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 1.6 rallye 2008

Ένταξη: 08 Ιούλ 2008
Τόπος: Θεσσαλονικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Δεκ 2009, 11:45:06    Θέμα δημοσίευσης: Σφύριγμα στην μηχανή Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημέρα παιδιά.Δεν γνωρίζω αν έχει ανοίξει κάποιος άλλος ένα παρόμοιο topic, αν ναι ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη. Smile Την Πέμπτη που μας πέρασε γυρίζω σπίτι και παρκάρω κανονικά το αμάξι μέσα στην πυλωτή και το αφήνω λίγο στο ρελαντί <<κλασσικά>> διότι το είχα δόσει λίγο παραπάνω...Τελος πάντων, Ακουσα ενα σφύριγμα να προέρχεται από την μηχανή.Ανοίγω το καπό και προσπάθησα να καταλάβω απο που έρχεται...Κάπου αριστερά αλλά χωρίς να είμαι 100% σίγουρος.Τέλος πάντων, όταν πατάω λίγο το γκάζι σταματάει , όταν πέφτουν οι στροφές ξαναρχίζει και μερικές φορές πιο έντονα...σαν υμάντας μου ακούγεται αλλά δεν νιώθω και πολλά απο μηχανικά οπότε δεν μπορώ να ξέρω.το περίεργο είναι οτι το κάνει μετά απο αρκετή ώρα και εφόσον ζεσταθεί καλά το αυτοκίνητο. Συγγνώμη αν σας κούρασα και ευχαριστώ προκαταβολικά! Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
power (Κώστας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT

Ένταξη: 03 Φεβ 2007
Τόπος: Δράμα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Δεκ 2009, 11:56:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπορει να ειναι αντλια νερου.
Και στο σβησιμο στο κανει?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Vansode (giwrgos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Δεκ 2009, 11:59:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στο σβήσιμο σταματάει
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
power (Κώστας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Δεκ 2009, 12:03:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θέλω να πω οταν το σβήνεις ακούγεται αυτο το τσίριγμα στιγμιαία.

Επιστροφή στην κορυφή
Vansode (giwrgos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Δεκ 2009, 12:15:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ναι ακριβώς. <<Σβήνει>> και ο ήχος μέχρι που δεν ακούγεται καθόλου αλλά σε κλάσματα δευτερολέπτου. θα το πάω στην Lion αύριο το πρωί.Πιστεύεις ότι είναι από την αντλία νερού? Υπάρχει πρόβλημα να το κυκλοφορώ?
Επιστροφή στην κορυφή
power (Κώστας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Δεκ 2009, 12:28:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε αρκετους εβγαλε προβλημα η αντλια νερου. Ετσι ακουγοταν, πανε μια βολτα αυριο απο lion να το δουν.

Επιστροφή στην κορυφή
Vansode (giwrgos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Δεκ 2009, 12:33:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε ευχαριστώ πολύ.
Επιστροφή στην κορυφή
stergios_ath (stergios)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 30 Δεκ 2008
Τόπος: Ο.Χ.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Δεκ 2009, 13:14:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το εκανε και σεμενα αυτο το προβλημα...οταν το εσβηνα ακουγοταν κατι σαν σφυριγμα...αλλαχτηκε αντλια νερου εντος εγγυησης και σταμματησε να το κανει..

Όλα είναι δρόμος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Vansode (giwrgos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Δεκ 2009, 13:54:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φιλε μπορεις να μου πεις αν υπαρχει προβλημα στο να το κυκλοφορω το αυτοκινητο?μην παθει χειροτερη ζημια..
Επιστροφή στην κορυφή
Gr13 (Chris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 3008 Allure

Ένταξη: 07 Μάϊ 2008
Τόπος: Ναύπακτος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Δεκ 2009, 16:23:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vansode έγραψε:
φιλε μπορεις να μου πεις αν υπαρχει προβλημα στο να το κυκλοφορω το αυτοκινητο?μην παθει χειροτερη ζημια..

Μπα δεν νομίζω να έχεις κάποιο πρόβλημα το είχε βγάλει και σε μένα και το πήγα μετα απο καμιά 15αρια μέρες γιατί βαρέθηκα να το ακούω,σε μερικά μοντέλα ειναι ελλατωματική,μόλις βρω το χαρτί θα σου γράψω ακριβώς τι μου είχαν αλλάξει να ξέρεις .

Family Racing Team :D
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
stergios_ath (stergios)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 30 Δεκ 2008
Τόπος: Ο.Χ.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Δεκ 2009, 18:44:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ουτε εγω νομιζω πως υπαρχει προβλημα..διοτι οταν το πηγα δεν υπηρχε η αντλια σαν ανταλλακτικο και πηγα μετα απο 2 μερες να μου την αλλαξουν που θα υπηρχε...και δεν μου ειπαν οτι μπορει να υπαρχει προβλημα ωστε να μη κυκλοφορω το αυτοκινητο

Όλα είναι δρόμος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
bagosgt (Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 24 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Δεκ 2009, 22:09:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

για να κανω κ εγω μια χαζη ερωτηση....υπαρχει κανενα 207 του 07,που να εχει κανει πανω απο 50000κμ κ να μην εχει αλλαξει(να μην του εχει δημιουργηθει προβλημα) στην αντλια νερου η στο σετ μουαγιε-τεντωτηρα καδενας κτλ,ωστε να χρειαστει χρονισμα? θελω να δω αν ειμαι ο μονος που δε μου τα εχει βγαλει ακομα,κ αν εχουν δημιουργηθει σε ολα τα υπολοιπα του 07 να κανονισω να το δωσω οσο ειναι νωρις,γιατι αρκετα λεφτα εχει φαει(επιλογη μου βεβαια),να γλυτωσω τουλαχιστον τις ζημιες τις οποιες δε θα οφειλομαι εγω,αλλα βγηκα απο την εγγυηση τον προηγουμενο μηνα Laughing Laughing

Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

Ένταξη: 18 Ιούλ 2007
Τόπος: Λευκάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Δεκ 2009, 00:11:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bagosgt έγραψε:
για να κανω κ εγω μια χαζη ερωτηση....υπαρχει κανενα 207 του 07,που να εχει κανει πανω απο 50000κμ κ να μην εχει αλλαξει(να μην του εχει δημιουργηθει προβλημα) στην αντλια νερου η στο σετ μουαγιε-τεντωτηρα καδενας κτλ,ωστε να χρειαστει χρονισμα? θελω να δω αν ειμαι ο μονος που δε μου τα εχει βγαλει ακομα,κ αν εχουν δημιουργηθει σε ολα τα υπολοιπα του 07 να κανονισω να το δωσω οσο ειναι νωρις,γιατι αρκετα λεφτα εχει φαει(επιλογη μου βεβαια),να γλυτωσω τουλαχιστον τις ζημιες τις οποιες δε θα οφειλομαι εγω,αλλα βγηκα απο την εγγυηση τον προηγουμενο μηνα Laughing Laughing

Βάαααγγοοοοοο!

Απρίλιος '07 με 98.600km, σου κάνει? Laughing

Μόνο τεντωτήρα καδένας έχω αλλάξει (νομίζω στα 65 - 70.000, δε θυμάμαι ακριβώς) αλλά από χρόνισμα είμαι εντάξει, το τσέκαρα την περασμένη εβδομάδα.

(Βέβαια είμαι και τελείως "μαμά" μηχανικά, μπορεί να παίζει ρόλο κι αυτό στο χρόνισμα?)

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Δεκ 2009, 15:57:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μια χαρα!!!αλλα εγω δεν εχω αλλαξει τιποτα απο μηχανικα,κ αν βγαλει το παραμικρο με βλεπω η για πουλημα,η για σφυριλατο απο την αρχη,θα δουμε πως θα ειμαστε την περιοδο που θα τυχει το παραμικρο(η κ αν τυχει ποτε) Wink

Επιστροφή στην κορυφή
smoki (Spyros)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 07 Ιούν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Δεκ 2009, 12:22:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πες τους να σου κοιταξουν και τον τεντωτηρα Wink

Επιστροφή στην κορυφή
broulis (nikos)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 rallye (THP)

Ένταξη: 23 Μάϊ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Ιαν 2010, 20:33:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χθες το βράδυ γυρνούσα απο διαδρομή 60 χλμ με σχετικά υψηλές ταχύτητες και σβέλτη οδήγηση.Σταματώ λίγο πριν τον προορισμό μου με ρελαντι έξω απο ένα περίπτερο και τι ακούω? Αυτό το τσίριγματακι απο την αριστερή πλευρά καθώς κοιτάμε τη μηχανή του αυτοκινήτου.Μου φαίνεται ότι πρέπει να μιλάμε για τον ίδιο ήχο που περιγράφεται στο συγκεκριμένο post.Να σημειώσω ότι αυτός ο ήχος ακούγεται μόνο στο ρελαντι και όταν γυρίζεις μίζα για να σβήσεις το αυτοκίνητο...Αύριο θα το πάω συνεργείο μιας και όλα δείχνουν ότι είναι αντλία νερού,σύμφωνα με όσα έχετε αναφέρει...Το ερώτημα είναι το εξής...Το αυτοκίνητο είναι 8 μηνών με 11.200χλμ και ενώ το οδηγώ σβέλτα(κατα τα δικά μου κριτήρια) το προσέχω να μην το παταώ κρύο,να το κρυώνω πριν το σβήσω και γενικά αποφεύγω τις παράλογες καταπονήσεις...Μέσα όμως σε αυτούς τους 8 μήνες έχω αλλάξει(εντός εγγύησης) το τελικό καζανάκι και τώρα μάλλον πάμε για αντλία νερού...Χαλιέμαι γιατί ίσως να μην έχουμε όχημα υψηλής αξιοπιστίας...και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν είναι καλό σημάδι...Τι θα κάνουμε όταν τελειώσει η εγγύηση?
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Ιαν 2010, 20:52:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

η πληρωνουμε απο την τσεπη μας(που μαλλον αυτο θα κανω κ εγω γιατι πρεπει να μου εβγαλε θεμα με το χρονισμα κ εχω 2 μηνες που βγηκα απο την εγγυηση,που αναγκαστικα θα πληρωσω αλλα θα τους τα κανω μπου...λο,γιατι το ειχα παει κ εντος εγγυησης κ μου ειπαν οτι δεν εχουν εργαλεια για χρονισμα),η αλλιως τα πουλαμε οσο πιο νωρις για να κερδισουμε περισσοτερα.επομενως παμε για αγορα ιαπωνεζικου,νωριτερα αποτι υπολογιζα,εβο 10αρι με 7 χρονια εγγυηση Cool

Επιστροφή στην κορυφή
king207cc (vangelis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207cc 1.6T (2009)

Ένταξη: 10 Μάρ 2009
Τόπος: gotham city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Ιαν 2010, 01:01:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bagosgt έγραψε:
η πληρωνουμε απο την τσεπη μας(που μαλλον αυτο θα κανω κ εγω γιατι πρεπει να μου εβγαλε θεμα με το χρονισμα κ εχω 2 μηνες που βγηκα απο την εγγυηση,που αναγκαστικα θα πληρωσω αλλα θα τους τα κανω μπου...λο,γιατι το ειχα παει κ εντος εγγυησης κ μου ειπαν οτι δεν εχουν εργαλεια για χρονισμα),η αλλιως τα πουλαμε οσο πιο νωρις για να κερδισουμε περισσοτερα.επομενως παμε για αγορα ιαπωνεζικου,νωριτερα αποτι υπολογιζα,εβο 10αρι με 7 χρονια εγγυηση Cool

να ρωτήσω και γω κάτι ρε συνονόματε?? Scratch πως ήθελες να στο φτιάξουν στην εγγύηση αφού ως γνωστών, ως <<πειραγμένο>> αρκετά θα έλεγα Laughing είσαι εκτός εγγύησης?
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Ιαν 2010, 23:16:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κ που ειδες οτι το δικο μου ειναι πειραγμενο?φαινεται τιποτα? Laughing Laughing Laughing περαν της πλακας,αν εβγαζε κατι που εχει να κανει με την βελτιωση η οτιδηποτε αλλο να πω οκ,φταει κατι που εχω κανει.αλλα οταν ειναι ελατωματικη παρτιδα,τι σχεση εχει αν ειναι πειραγμενο η οχι???οταν ολα τα 207 του 07 εχουν θεμα με τεντωτηρα κ μουαγιε?
θα σου παντησω για να μη σε βαζω σε σκεψεις,οι σοβαρες εταιριες,οταν εχει προβλημα μια παρτιδα οχηματων τους,βγαζουν ανακλησεις.αλλα αυτα γινονται μονο απο σοβαρες εταιριες οπως ειπα,κ οχι απο εταιριες που κοιτανε μονο τον κ.λο τους κ περιμενουν να φυγεις απο την εγγυηση να στα παρουνε Wink το R1 που εχω,ασχετο αν εχει κομαντερ,εξατμηση κτλ κ εχει φυγει απο την εγγυηση,μου αλλαξαν το TPS γιατι τα ειχαν καλεσει ανακληση.οπως μερικα μοντελα mitsubishi.mazda.toyota κτλ κτλ.αλλα εμεις δυστηχως εχουμε πεζω,αν σε παρηγορει το θεμα οτι ειμαι πειραγμενος τοτε χαιρομαι,αλλα επειδη εμενα δεν ειναι το πρωτο μου οχημα κ εχω συνεργαστει κ με αλλες εταιριες,απλα θα σου πω οτι εδω ελλαδα ειναι λαμογια οι δικοι μας Evil

κ μιας κ το ανεφερα,οι παθοντες ας απαντησουν,το τσεκαραμε στο διαγνωστικο της αντιπροσωπιας για χρονισμα κ ειδε σε μια παραμετρο που ελεγε κατι για "συνοπτικη θεση κεντροφορων"="μη συνοψη" η κατι τετοιο,κ αφου ειδε αυτο μου ειπε οτι χρειαζεται χρονισμα.ισχυει αυτο η επρεπε να κοιταξουμε κατι αλλο,γιατι θυμαμαι οτι κοιταζαμε καπου αλλου.ακομα μου ειπε οτι μετα το χρονισμα δε θα χρειαστει τηλεφορτωση,απλα θα κανει ενα ανταπτεισον η κατι τετοιο για να διαβασει τη θεση της πεταλουδας κτλ κτλ,οποτε δε θα χρειαστω ρυθμισμα παλι Shocked γινεται αυτο?γιατι εχω ακουσει σε οποιον εχει χρονισει οτι του κανουν κ τηλεφορτωση.

Επιστροφή στην κορυφή
king207cc (vangelis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207cc 1.6T (2009)

Ένταξη: 10 Μάρ 2009
Τόπος: gotham city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Ιαν 2010, 23:41:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bagosgt έγραψε:
κ που ειδες οτι το δικο μου ειναι πειραγμενο?φαινεται τιποτα? Laughing Laughing Laughing περαν της πλακας,αν εβγαζε κατι που εχει να κανει με την βελτιωση η οτιδηποτε αλλο να πω οκ,φταει κατι που εχω κανει.αλλα οταν ειναι ελατωματικη παρτιδα,τι σχεση εχει αν ειναι πειραγμενο η οχι???οταν ολα τα 207 του 07 εχουν θεμα με τεντωτηρα κ μουαγιε?
θα σου παντησω για να μη σε βαζω σε σκεψεις,οι σοβαρες εταιριες,οταν εχει προβλημα μια παρτιδα οχηματων τους,βγαζουν ανακλησεις.αλλα αυτα γινονται μονο απο σοβαρες εταιριες οπως ειπα,κ οχι απο εταιριες που κοιτανε μονο τον κ.λο τους κ περιμενουν να φυγεις απο την εγγυηση να στα παρουνε Wink το R1 που εχω,ασχετο αν εχει κομαντερ,εξατμηση κτλ κ εχει φυγει απο την εγγυηση,μου αλλαξαν το TPS γιατι τα ειχαν καλεσει ανακληση.οπως μερικα μοντελα mitsubishi.mazda.toyota κτλ κτλ.αλλα εμεις δυστηχως εχουμε πεζω,αν σε παρηγορει το θεμα οτι ειμαι πειραγμενος τοτε χαιρομαι,αλλα επειδη εμενα δεν ειναι το πρωτο μου οχημα κ εχω συνεργαστει κ με αλλες εταιριες,απλα θα σου πω οτι εδω ελλαδα ειναι λαμογια οι δικοι μας Evil

κ μιας κ το ανεφερα,οι παθοντες ας απαντησουν,το τσεκαραμε στο διαγνωστικο της αντιπροσωπιας για χρονισμα κ ειδε σε μια παραμετρο που ελεγε κατι για "συνοπτικη θεση κεντροφορων"="μη συνοψη" η κατι τετοιο,κ αφου ειδε αυτο μου ειπε οτι χρειαζεται χρονισμα.ισχυει αυτο η επρεπε να κοιταξουμε κατι αλλο,γιατι θυμαμαι οτι κοιταζαμε καπου αλλου.ακομα μου ειπε οτι μετα το χρονισμα δε θα χρειαστει τηλεφορτωση,απλα θα κανει ενα ανταπτεισον η κατι τετοιο για να διαβασει τη θεση της πεταλουδας κτλ κτλ,οποτε δε θα χρειαστω ρυθμισμα παλι Shocked γινεται αυτο?γιατι εχω ακουσει σε οποιον εχει χρονισει οτι του κανουν κ τηλεφορτωση.

επειδή με προσπέρασες στην εκδρομή, εε λέω κάτι παραπάνω θα έχει απο μένα γι αυτό το κατάλαβα Razz Laughing . Έχεις δίκιο κ μας το gt του 07 και κάνει σαν τρακτέρ απο τον τεντωτήρα. Άλλά όσοι τα έχουμε πειράξει είμαστε εύκολη τροφή στο στόμα του λύκου, γιατί είναι η εύκολη λύση να σε κάνει να πληρώσεις, σου πετάει ένα το έχεις πειράξει και άντε μετά να αποδήξεις ότι εσύ δεν είσαι ελέφαντας. Λαμόγια είναι γενικότερα στην Ελλάδα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη
Σελίδα 1 από 5

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης