Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Vansode (giwrgos) Μόλις έγραψα

Peugeot 207 1.6 rallye 2008
Ένταξη: 08 Ιούλ 2008 Δημοσιεύσεις: 17 Τόπος: Θεσσαλονικη
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Δεκ 2009, 11:45:06 Θέμα δημοσίευσης: Σφύριγμα στην μηχανή |
|
|
Καλημέρα παιδιά.Δεν γνωρίζω αν έχει ανοίξει κάποιος άλλος ένα παρόμοιο topic, αν ναι ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη. Την Πέμπτη που μας πέρασε γυρίζω σπίτι και παρκάρω κανονικά το αμάξι μέσα στην πυλωτή και το αφήνω λίγο στο ρελαντί <<κλασσικά>> διότι το είχα δόσει λίγο παραπάνω...Τελος πάντων, Ακουσα ενα σφύριγμα να προέρχεται από την μηχανή.Ανοίγω το καπό και προσπάθησα να καταλάβω απο που έρχεται...Κάπου αριστερά αλλά χωρίς να είμαι 100% σίγουρος.Τέλος πάντων, όταν πατάω λίγο το γκάζι σταματάει , όταν πέφτουν οι στροφές ξαναρχίζει και μερικές φορές πιο έντονα...σαν υμάντας μου ακούγεται αλλά δεν νιώθω και πολλά απο μηχανικά οπότε δεν μπορώ να ξέρω.το περίεργο είναι οτι το κάνει μετά απο αρκετή ώρα και εφόσον ζεσταθεί καλά το αυτοκίνητο. Συγγνώμη αν σας κούρασα και ευχαριστώ προκαταβολικά! 
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
power (Κώστας) Τρελλαμένο μέλος

207 GT
Ένταξη: 03 Φεβ 2007 Δημοσιεύσεις: 455 Τόπος: Δράμα
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Δεκ 2009, 11:56:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μπορει να ειναι αντλια νερου.
Και στο σβησιμο στο κανει?
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Δεκ 2009, 11:59:35 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Στο σβήσιμο σταματάει |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 GT
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Δεκ 2009, 12:03:53 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Θέλω να πω οταν το σβήνεις ακούγεται αυτο το τσίριγμα στιγμιαία.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Δεκ 2009, 12:15:15 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ναι ακριβώς. <<Σβήνει>> και ο ήχος μέχρι που δεν ακούγεται καθόλου αλλά σε κλάσματα δευτερολέπτου. θα το πάω στην Lion αύριο το πρωί.Πιστεύεις ότι είναι από την αντλία νερού? Υπάρχει πρόβλημα να το κυκλοφορώ? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 GT
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Δεκ 2009, 12:28:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Σε αρκετους εβγαλε προβλημα η αντλια νερου. Ετσι ακουγοταν, πανε μια βολτα αυριο απο lion να το δουν.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Δεκ 2009, 12:33:31 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Σε ευχαριστώ πολύ. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
stergios_ath (stergios) Νέος χρήστης

Peugeot 207 rallye
Ένταξη: 30 Δεκ 2008 Δημοσιεύσεις: 78 Τόπος: Ο.Χ.
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Δεκ 2009, 13:14:30 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Το εκανε και σεμενα αυτο το προβλημα...οταν το εσβηνα ακουγοταν κατι σαν σφυριγμα...αλλαχτηκε αντλια νερου εντος εγγυησης και σταμματησε να το κανει..
Όλα είναι δρόμος... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Δεκ 2009, 13:54:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
φιλε μπορεις να μου πεις αν υπαρχει προβλημα στο να το κυκλοφορω το αυτοκινητο?μην παθει χειροτερη ζημια.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Gr13 (Chris) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 3008 Allure
Ένταξη: 07 Μάϊ 2008 Δημοσιεύσεις: 729 Τόπος: Ναύπακτος
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Δεκ 2009, 16:23:20 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Vansode έγραψε: | φιλε μπορεις να μου πεις αν υπαρχει προβλημα στο να το κυκλοφορω το αυτοκινητο?μην παθει χειροτερη ζημια.. |
Μπα δεν νομίζω να έχεις κάποιο πρόβλημα το είχε βγάλει και σε μένα και το πήγα μετα απο καμιά 15αρια μέρες γιατί βαρέθηκα να το ακούω,σε μερικά μοντέλα ειναι ελλατωματική,μόλις βρω το χαρτί θα σου γράψω ακριβώς τι μου είχαν αλλάξει να ξέρεις .
Family Racing Team :D
   |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
stergios_ath (stergios) Νέος χρήστης

Peugeot 207 rallye
Ένταξη: 30 Δεκ 2008 Δημοσιεύσεις: 78 Τόπος: Ο.Χ.
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Δεκ 2009, 18:44:14 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ουτε εγω νομιζω πως υπαρχει προβλημα..διοτι οταν το πηγα δεν υπηρχε η αντλια σαν ανταλλακτικο και πηγα μετα απο 2 μερες να μου την αλλαξουν που θα υπηρχε...και δεν μου ειπαν οτι μπορει να υπαρχει προβλημα ωστε να μη κυκλοφορω το αυτοκινητο
Όλα είναι δρόμος... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
bagosgt (Moderator at O.X) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye
Ένταξη: 24 Οκτ 2007 Δημοσιεύσεις: 3075
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Δεκ 2009, 22:09:59 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
για να κανω κ εγω μια χαζη ερωτηση....υπαρχει κανενα 207 του 07,που να εχει κανει πανω απο 50000κμ κ να μην εχει αλλαξει(να μην του εχει δημιουργηθει προβλημα) στην αντλια νερου η στο σετ μουαγιε-τεντωτηρα καδενας κτλ,ωστε να χρειαστει χρονισμα? θελω να δω αν ειμαι ο μονος που δε μου τα εχει βγαλει ακομα,κ αν εχουν δημιουργηθει σε ολα τα υπολοιπα του 07 να κανονισω να το δωσω οσο ειναι νωρις,γιατι αρκετα λεφτα εχει φαει(επιλογη μου βεβαια),να γλυτωσω τουλαχιστον τις ζημιες τις οποιες δε θα οφειλομαι εγω,αλλα βγηκα απο την εγγυηση τον προηγουμενο μηνα 
Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
dimkeras (Δημοσθένης) Έχω ξεφύγει !!!

e-tuned
Ένταξη: 18 Ιούλ 2007 Δημοσιεύσεις: 1515 Τόπος: Λευκάδα
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 07 Δεκ 2009, 00:11:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
bagosgt έγραψε: | για να κανω κ εγω μια χαζη ερωτηση....υπαρχει κανενα 207 του 07,που να εχει κανει πανω απο 50000κμ κ να μην εχει αλλαξει(να μην του εχει δημιουργηθει προβλημα) στην αντλια νερου η στο σετ μουαγιε-τεντωτηρα καδενας κτλ,ωστε να χρειαστει χρονισμα? θελω να δω αν ειμαι ο μονος που δε μου τα εχει βγαλει ακομα,κ αν εχουν δημιουργηθει σε ολα τα υπολοιπα του 07 να κανονισω να το δωσω οσο ειναι νωρις,γιατι αρκετα λεφτα εχει φαει(επιλογη μου βεβαια),να γλυτωσω τουλαχιστον τις ζημιες τις οποιες δε θα οφειλομαι εγω,αλλα βγηκα απο την εγγυηση τον προηγουμενο μηνα  |
Βάαααγγοοοοοο!
Απρίλιος '07 με 98.600km, σου κάνει?
Μόνο τεντωτήρα καδένας έχω αλλάξει (νομίζω στα 65 - 70.000, δε θυμάμαι ακριβώς) αλλά από χρόνισμα είμαι εντάξει, το τσέκαρα την περασμένη εβδομάδα.
(Βέβαια είμαι και τελείως "μαμά" μηχανικά, μπορεί να παίζει ρόλο κι αυτό στο χρόνισμα?)
Vroum-vroum! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peugeot 207 rallye
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 07 Δεκ 2009, 15:57:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
μια χαρα!!!αλλα εγω δεν εχω αλλαξει τιποτα απο μηχανικα,κ αν βγαλει το παραμικρο με βλεπω η για πουλημα,η για σφυριλατο απο την αρχη,θα δουμε πως θα ειμαστε την περιοδο που θα τυχει το παραμικρο(η κ αν τυχει ποτε) 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
smoki (Spyros) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 rallye
Ένταξη: 07 Ιούν 2008 Δημοσιεύσεις: 410
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 08 Δεκ 2009, 12:22:00 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πες τους να σου κοιταξουν και τον τεντωτηρα 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
broulis (nikos) Μέλος

Peugeot 207 rallye (THP)
Ένταξη: 23 Μάϊ 2009 Δημοσιεύσεις: 136
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Ιαν 2010, 20:33:28 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Χθες το βράδυ γυρνούσα απο διαδρομή 60 χλμ με σχετικά υψηλές ταχύτητες και σβέλτη οδήγηση.Σταματώ λίγο πριν τον προορισμό μου με ρελαντι έξω απο ένα περίπτερο και τι ακούω? Αυτό το τσίριγματακι απο την αριστερή πλευρά καθώς κοιτάμε τη μηχανή του αυτοκινήτου.Μου φαίνεται ότι πρέπει να μιλάμε για τον ίδιο ήχο που περιγράφεται στο συγκεκριμένο post.Να σημειώσω ότι αυτός ο ήχος ακούγεται μόνο στο ρελαντι και όταν γυρίζεις μίζα για να σβήσεις το αυτοκίνητο...Αύριο θα το πάω συνεργείο μιας και όλα δείχνουν ότι είναι αντλία νερού,σύμφωνα με όσα έχετε αναφέρει...Το ερώτημα είναι το εξής...Το αυτοκίνητο είναι 8 μηνών με 11.200χλμ και ενώ το οδηγώ σβέλτα(κατα τα δικά μου κριτήρια) το προσέχω να μην το παταώ κρύο,να το κρυώνω πριν το σβήσω και γενικά αποφεύγω τις παράλογες καταπονήσεις...Μέσα όμως σε αυτούς τους 8 μήνες έχω αλλάξει(εντός εγγύησης) το τελικό καζανάκι και τώρα μάλλον πάμε για αντλία νερού...Χαλιέμαι γιατί ίσως να μην έχουμε όχημα υψηλής αξιοπιστίας...και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν είναι καλό σημάδι...Τι θα κάνουμε όταν τελειώσει η εγγύηση? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peugeot 207 rallye
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Ιαν 2010, 20:52:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
η πληρωνουμε απο την τσεπη μας(που μαλλον αυτο θα κανω κ εγω γιατι πρεπει να μου εβγαλε θεμα με το χρονισμα κ εχω 2 μηνες που βγηκα απο την εγγυηση,που αναγκαστικα θα πληρωσω αλλα θα τους τα κανω μπου...λο,γιατι το ειχα παει κ εντος εγγυησης κ μου ειπαν οτι δεν εχουν εργαλεια για χρονισμα),η αλλιως τα πουλαμε οσο πιο νωρις για να κερδισουμε περισσοτερα.επομενως παμε για αγορα ιαπωνεζικου,νωριτερα αποτι υπολογιζα,εβο 10αρι με 7 χρονια εγγυηση 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
king207cc (vangelis) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207cc 1.6T (2009)
Ένταξη: 10 Μάρ 2009 Δημοσιεύσεις: 1997 Τόπος: gotham city
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 11 Ιαν 2010, 01:01:00 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
bagosgt έγραψε: | η πληρωνουμε απο την τσεπη μας(που μαλλον αυτο θα κανω κ εγω γιατι πρεπει να μου εβγαλε θεμα με το χρονισμα κ εχω 2 μηνες που βγηκα απο την εγγυηση,που αναγκαστικα θα πληρωσω αλλα θα τους τα κανω μπου...λο,γιατι το ειχα παει κ εντος εγγυησης κ μου ειπαν οτι δεν εχουν εργαλεια για χρονισμα),η αλλιως τα πουλαμε οσο πιο νωρις για να κερδισουμε περισσοτερα.επομενως παμε για αγορα ιαπωνεζικου,νωριτερα αποτι υπολογιζα,εβο 10αρι με 7 χρονια εγγυηση  |
να ρωτήσω και γω κάτι ρε συνονόματε?? πως ήθελες να στο φτιάξουν στην εγγύηση αφού ως γνωστών, ως <<πειραγμένο>> αρκετά θα έλεγα είσαι εκτός εγγύησης? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peugeot 207 rallye
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 11 Ιαν 2010, 23:16:12 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
κ που ειδες οτι το δικο μου ειναι πειραγμενο?φαινεται τιποτα? περαν της πλακας,αν εβγαζε κατι που εχει να κανει με την βελτιωση η οτιδηποτε αλλο να πω οκ,φταει κατι που εχω κανει.αλλα οταν ειναι ελατωματικη παρτιδα,τι σχεση εχει αν ειναι πειραγμενο η οχι???οταν ολα τα 207 του 07 εχουν θεμα με τεντωτηρα κ μουαγιε?
θα σου παντησω για να μη σε βαζω σε σκεψεις,οι σοβαρες εταιριες,οταν εχει προβλημα μια παρτιδα οχηματων τους,βγαζουν ανακλησεις.αλλα αυτα γινονται μονο απο σοβαρες εταιριες οπως ειπα,κ οχι απο εταιριες που κοιτανε μονο τον κ.λο τους κ περιμενουν να φυγεις απο την εγγυηση να στα παρουνε το R1 που εχω,ασχετο αν εχει κομαντερ,εξατμηση κτλ κ εχει φυγει απο την εγγυηση,μου αλλαξαν το TPS γιατι τα ειχαν καλεσει ανακληση.οπως μερικα μοντελα mitsubishi.mazda.toyota κτλ κτλ.αλλα εμεις δυστηχως εχουμε πεζω,αν σε παρηγορει το θεμα οτι ειμαι πειραγμενος τοτε χαιρομαι,αλλα επειδη εμενα δεν ειναι το πρωτο μου οχημα κ εχω συνεργαστει κ με αλλες εταιριες,απλα θα σου πω οτι εδω ελλαδα ειναι λαμογια οι δικοι μας
κ μιας κ το ανεφερα,οι παθοντες ας απαντησουν,το τσεκαραμε στο διαγνωστικο της αντιπροσωπιας για χρονισμα κ ειδε σε μια παραμετρο που ελεγε κατι για "συνοπτικη θεση κεντροφορων"="μη συνοψη" η κατι τετοιο,κ αφου ειδε αυτο μου ειπε οτι χρειαζεται χρονισμα.ισχυει αυτο η επρεπε να κοιταξουμε κατι αλλο,γιατι θυμαμαι οτι κοιταζαμε καπου αλλου.ακομα μου ειπε οτι μετα το χρονισμα δε θα χρειαστει τηλεφορτωση,απλα θα κανει ενα ανταπτεισον η κατι τετοιο για να διαβασει τη θεση της πεταλουδας κτλ κτλ,οποτε δε θα χρειαστω ρυθμισμα παλι γινεται αυτο?γιατι εχω ακουσει σε οποιον εχει χρονισει οτι του κανουν κ τηλεφορτωση.
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
king207cc (vangelis) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207cc 1.6T (2009)
Ένταξη: 10 Μάρ 2009 Δημοσιεύσεις: 1997 Τόπος: gotham city
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 11 Ιαν 2010, 23:41:47 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
bagosgt έγραψε: | κ που ειδες οτι το δικο μου ειναι πειραγμενο?φαινεται τιποτα? περαν της πλακας,αν εβγαζε κατι που εχει να κανει με την βελτιωση η οτιδηποτε αλλο να πω οκ,φταει κατι που εχω κανει.αλλα οταν ειναι ελατωματικη παρτιδα,τι σχεση εχει αν ειναι πειραγμενο η οχι???οταν ολα τα 207 του 07 εχουν θεμα με τεντωτηρα κ μουαγιε?
θα σου παντησω για να μη σε βαζω σε σκεψεις,οι σοβαρες εταιριες,οταν εχει προβλημα μια παρτιδα οχηματων τους,βγαζουν ανακλησεις.αλλα αυτα γινονται μονο απο σοβαρες εταιριες οπως ειπα,κ οχι απο εταιριες που κοιτανε μονο τον κ.λο τους κ περιμενουν να φυγεις απο την εγγυηση να στα παρουνε το R1 που εχω,ασχετο αν εχει κομαντερ,εξατμηση κτλ κ εχει φυγει απο την εγγυηση,μου αλλαξαν το TPS γιατι τα ειχαν καλεσει ανακληση.οπως μερικα μοντελα mitsubishi.mazda.toyota κτλ κτλ.αλλα εμεις δυστηχως εχουμε πεζω,αν σε παρηγορει το θεμα οτι ειμαι πειραγμενος τοτε χαιρομαι,αλλα επειδη εμενα δεν ειναι το πρωτο μου οχημα κ εχω συνεργαστει κ με αλλες εταιριες,απλα θα σου πω οτι εδω ελλαδα ειναι λαμογια οι δικοι μας
κ μιας κ το ανεφερα,οι παθοντες ας απαντησουν,το τσεκαραμε στο διαγνωστικο της αντιπροσωπιας για χρονισμα κ ειδε σε μια παραμετρο που ελεγε κατι για "συνοπτικη θεση κεντροφορων"="μη συνοψη" η κατι τετοιο,κ αφου ειδε αυτο μου ειπε οτι χρειαζεται χρονισμα.ισχυει αυτο η επρεπε να κοιταξουμε κατι αλλο,γιατι θυμαμαι οτι κοιταζαμε καπου αλλου.ακομα μου ειπε οτι μετα το χρονισμα δε θα χρειαστει τηλεφορτωση,απλα θα κανει ενα ανταπτεισον η κατι τετοιο για να διαβασει τη θεση της πεταλουδας κτλ κτλ,οποτε δε θα χρειαστω ρυθμισμα παλι γινεται αυτο?γιατι εχω ακουσει σε οποιον εχει χρονισει οτι του κανουν κ τηλεφορτωση. |
επειδή με προσπέρασες στην εκδρομή, εε λέω κάτι παραπάνω θα έχει απο μένα γι αυτό το κατάλαβα . Έχεις δίκιο κ μας το gt του 07 και κάνει σαν τρακτέρ απο τον τεντωτήρα. Άλλά όσοι τα έχουμε πειράξει είμαστε εύκολη τροφή στο στόμα του λύκου, γιατί είναι η εύκολη λύση να σε κάνει να πληρώσεις, σου πετάει ένα το έχεις πειράξει και άντε μετά να αποδήξεις ότι εσύ δεν είσαι ελέφαντας. Λαμόγια είναι γενικότερα στην Ελλάδα. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|