Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
kalchas (Αλεξανδρος) Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 8V 2006
Ένταξη: 24 Σεπ 2014 Δημοσιεύσεις: 2
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 24 Σεπ 2014, 19:27:47 Θέμα δημοσίευσης: Πρόβλημα στην Οθόνη 206 (τύπου Α) |
|
|
Καλησπέρα,
έχω αγοράσει ενα μεταχειρισμένο Peugeot 206 το 2011, πριν 10 μέρες άλλαξα το εργοστασιακο ραδιοCD με ενα Pioneer και έβαλα και το adaptorακι ωστε να μην χάσω το χειριστήριο τιμονιού. Το πρόβλημα μου εντοπίζεται στην οθόνη η οποία ειναι τύπου Α (με βάση την ονομασία που δίνει το επισημο βιβλιαρακι της Εταιρίας). Πλέον το νέο ηχοσύστημα έχει δική του οθόνη επομένως δεν στέλνει σήμα στην οθόνη όπως το εργοστασιακό, ωστόσο η οθόνη "αντιλαμβάνεται" την έναρξη λειτουργίας του ραδιοCD με αποτέελεσμα να κολλάει η ενδειξη της ώρας και να επανέρχεται με το κλείσιμο του ραδιοφώνου. Για παραδειγμα, ειναι 10 το πρωι και ανοιγω το ραδιο, για όλη την διαρκεια η οθόνη δείχνει 10:00 και το κλεινω 13:00, αυτόματα η οθόνη δείχνει 13:00. Ένας φίλος μου ειπε πως το προβλημα λύνεται απλά επαναπρογραμματίζοντας την ώρα όπως δειχνει το βιβλιαράκι. Επιχείρησα να το κάνω αλλά όση ωρα και αν πατούσα το αριστερό κουμπί για να αναβοσβήνουν οι ενδείξεις και να το σετάρω, το "αναβόσβημα" δεν ήρθε ποτέ. Έχει ιδέα κανείς τι μπορεί να συμβαίνει? Λέτε να έκανε καμια ομορφια ο μάστορας (αν και δεν τον είδα να ακουμπα την οθόνη) ? Ο μάστορας είναι ανεξαρτητο car audio, δεν εχει σχεση με την peugeot ή αντιπροσωπό της.
Ευχαριστώ
ΥΓ: δεν ειμαι εξοικειωμένος με τεχνική ορολογία οπότε αν είναι ευκολο μιλήστε σαν να απευθυνεστε σε αρχάριο. Και πάλι ευχαριστώ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
trs (Κωστάκης) Νέος χρήστης

206 Dynamic
Ένταξη: 05 Σεπ 2011 Δημοσιεύσεις: 67
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 24 Σεπ 2014, 20:11:07 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
επειδη τα peugeot εχουν ενα θεματακι με τα ηλεκτρονικα(τουλαχιστον εγω εχω αντιμετοπισει ηδη δυο φορες) πιστευω οτι ολο το προβλημα ειναι με τον ανταπτορα, αν μπορεις δοκιμασε να τον βγαλεις να δεις αν δουλευει σωστα η οθονη...(εννοω να συνδεσεις κανονικα το cd player χωρις τον ανταπτορα) |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Giannis307 (Giannis???) Έχω ξεφύγει !!!

308 Thp130
Ένταξη: 05 Δεκ 2006 Δημοσιεύσεις: 3967 Τόπος: Nikaia/Argyroupoli
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 24 Σεπ 2014, 20:32:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
αυτο ακριβως βγαλε το ανταπτωρακι και δες... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kalchas (Αλεξανδρος) Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 8V 2006
Ένταξη: 24 Σεπ 2014 Δημοσιεύσεις: 2
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 24 Σεπ 2014, 20:56:43 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Παιδιά δεν ειναι ο ανταπτορας γιατί ειχα για 2 βδομάδες μονο το ραδιοCD (ειχα παραγγείλει στην pioneer τον ανταπτορα και μεχρι να τον φερουν...) και παλι ειχε θεματακι αλλα έλεγα να το ρυθμίσω οταν θα ξεμπέρδευα μια και καλή |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|