Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
PanosZaf (Πάνος) Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.4 (8V)
Ένταξη: 15 Ιούλ 2014 Δημοσιεύσεις: 6 Τόπος: Ελληνικό, Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 23 Σεπ 2014, 12:25:04 Θέμα δημοσίευσης: cd player απο Peugeot 307 |
|
|
Παίδες θέλω τα φώτα σας. Μου χάλασε το μαμα cd player και εδώ και λίγες μέρες όταν πάω να βάλω κάποιο cd μέσα στην πηγή ή πατάω το eject για να βγει αυτό κολλάει μέσα στο μηχάνημα. Πήρα τηλέφωνο στην Automotivo και μου είπαν ότι δεν αναλαμβάνουν εκείνοι την επισκευή, και πρέπει να στείλουν την πηγή στην Γαλλία, με ελάχιστο κόστος 150€ χωρίς να συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα για τα ανταλλακτικά του μηχανήματος, που θα πληρώσω έξτρα. Καληνύχτα! Τέλος πάντων μετά απο ψάξιμο στα μεταχειρισμένα βρήκα ένα από το Peugeot 207 που παίζει και mp3. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι επειδή το μοντέλο είναι νεότερο απο το δικό μου το φις που μπαίνει στην πηγή είναι ένα μεγάλο, ενώ στο δικό μου δύο μικρά Ρώτησα σε ηλεκτρολόγο και μου είπε ότι δεν υπάρχει λύση και πρέπει να βρω ένα σαν το παλιό μου. Το θέμα είναι ότι έχω ψηθεί για αυτό, και το δίνει και 40€ μόνο... Υπάρχει λύση ρε παιδιά;;; |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Manos206 Moderator

Ένταξη: 02 Ιούν 2010 Δημοσιεύσεις: 860 Τόπος: Πειραιάς
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
PanosZaf (Πάνος) Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.4 (8V)
Ένταξη: 15 Ιούλ 2014 Δημοσιεύσεις: 6 Τόπος: Ελληνικό, Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 23 Σεπ 2014, 14:22:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Έχω μια πολύ καλή πηγή της Pioneer από το παλιό που αυτοκίνητο αλλά έχει μονή φίσα και δεν ταιριάζει.. Επιπλέον επειδή όλα μέσα στο αυτοκίνητο τα χειριστήρια-οθόνη είναι πορτοκαλί δεν θέλω να αλλάξω το ντιζάιν γι αυτό και ψάχνω μόνο από Peugeot και όχι από Citroen ή aftermarket... Έχω προβλήματα, το ξέρω  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|