PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

λάδια απο ebay
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Rallyestas (Rallye_REEE)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 Rallye facelift

Ένταξη: 02 Μάρ 2013
Τόπος: Athina

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Σεπ 2014, 13:34:10    Θέμα δημοσίευσης: λάδια απο ebay Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπερα, μιας και ενδιαφερομαι για αλλαγη λαδιων αμεσα...ακουσα οτι απο ebay αξιζει να τα παρεις....ενδιαφερομαι για τα τοταλ quartz energy 9000 0w30 για το 207 rallye....1ον ειναι σιγουρα γνησια?? το εχει ψαξει κανεις αυτο? ειμαστε σιγουροι δηλαδη για την ποιοτητα και τη γνησιοτητα τους?
2ον γνωριζει κανεις ποσο καιρο κανουν να ερθουν απο τη μερα που θα τα παραγγειλω??
ευχαριστω προκαταβολικα!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Kostaswannabe (Κωστας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye 2010 F/L

Ένταξη: 02 Νοέ 2013
Τόπος: νοτια προαστια περιξ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Σεπ 2014, 15:46:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πριν ανοίγεις ένα θέμα ψάξε πρώτα γιατί συνέχεια παίζει αυτό το ποστ με τα λάδια καθώς τα παιδιά παραγγέλνουν συχνά πυκνά.

Επιστροφή στην κορυφή
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

Ένταξη: 03 Ιούλ 2011
Τόπος: Περιστέρι, Αττική

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Σεπ 2014, 23:38:36    Θέμα δημοσίευσης: Re: λάδια απο ebay Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Rallyestas έγραψε:
καλησπερα, μιας και ενδιαφερομαι για αλλαγη λαδιων αμεσα...ακουσα οτι απο ebay αξιζει να τα παρεις....ενδιαφερομαι για τα τοταλ quartz energy 9000 0w30 για το 207 rallye....1ον ειναι σιγουρα γνησια?? το εχει ψαξει κανεις αυτο? ειμαστε σιγουροι δηλαδη για την ποιοτητα και τη γνησιοτητα τους?
2ον γνωριζει κανεις ποσο καιρο κανουν να ερθουν απο τη μερα που θα τα παραγγειλω??
ευχαριστω προκαταβολικα!

Το θεμα στο οποιο ξεκιναμε αγορες ειναι εδω
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=27330
Οσον αφορα την γνησιοτητα κανεις δεν μπορει να εγγυηθει 100000000% αλλα οπως μπορεις να δεις τα λαδια τα φοραμε αρκετα μελη και μεχρι στιγμης οτι εχουμε αγορασει απο το συγκεκριμενο πωλητη εχει βγει καλο. Οσον αφορα τη παραδοση υπολογισε 10 εργασιμες απο τη στιγμη που θα τα πληρωσεις στο πωλητη

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
Rallyestas (Rallye_REEE)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 Rallye facelift

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Σεπ 2014, 22:55:57    Θέμα δημοσίευσης: Re: λάδια απο ebay Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

marios_207_GT έγραψε:
Rallyestas έγραψε:
ευχαριστω προκαταβολικα!

Το θεμα στο οποιο ξεκιναμε αγορες ειναι εδω
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=27330
Οσον αφορα την γνησιοτητα κανεις δεν μπορει να εγγυηθει 100000000% αλλα οπως μπορεις να δεις τα λαδια τα φοραμε αρκετα μελη και μεχρι στιγμης οτι εχουμε αγορασει απο το συγκεκριμενο πωλητη εχει βγει καλο. Οσον αφορα τη παραδοση υπολογισε 10 εργασιμες απο τη στιγμη που θα τα πληρωσεις στο πωλητη

βασικα αν παρω ενα 5λιτρο παει 45 ευρω στην ουσια αρα περιπου οσο τα βρισκω και εδω....θα ρωτησω απο βδομαδα στα μαγαζια για αμεσα και αν δεν βρω θα δω.... ευχαριστω πολυ παντως!
Επιστροφή στην κορυφή
driver7 (thanassis)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 RC f/l

Ένταξη: 12 Σεπ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Σεπ 2014, 08:31:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν παίρνεις 1 5λιτρο μόνο...έτσι δε συμφέρει...είτε παίρνεις μόνος σου (μιας και θα τα χρειαστείς για αλλαγές, ούτως ή άλλως) 5 5λιτρα, οπότε τα μεταφορικά πάνε δια 5 και πέφτει η τιμή λίτρου, είτε βρίσκεις και άλλους και παίρνετε μαζί...

1 5λιτρο με τίποτα όμως...
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Σεπ 2014, 09:19:28    Θέμα δημοσίευσης: Re: λάδια απο ebay Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Rallyestas έγραψε:
βασικα αν παρω ενα 5λιτρο παει 45 ευρω στην ουσια αρα περιπου οσο τα βρισκω και εδω....θα ρωτησω απο βδομαδα στα μαγαζια για αμεσα και αν δεν βρω θα δω.... ευχαριστω πολυ παντως!

Τα βρίσκεις τα λάδια αυτά στην Ελλάδα; Question

Ποιος τα έχει; Question
Επιστροφή στην κορυφή
Mono AEK (χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

rcz thp 156 ...και κατι παραπανω!

Ένταξη: 09 Ιούν 2014
Τόπος: Ιλιον

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Σεπ 2014, 11:41:46    Θέμα δημοσίευσης: Re: λάδια απο ebay Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Rallyestas έγραψε:

πάντως φιλε μου κι εγω μεσα ειμαι για ενα πενταλιτρο αν τελικα το προχωρησεις
Επιστροφή στην κορυφή
Rallyestas (Rallye_REEE)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 Rallye facelift

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Σεπ 2014, 17:09:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

driver7 έγραψε:
Δεν παίρνεις 1 5λιτρο μόνο...έτσι δε συμφέρει...είτε παίρνεις μόνος σου (μιας και θα τα χρειαστείς για αλλαγές, ούτως ή άλλως) 5 5λιτρα, οπότε τα μεταφορικά πάνε δια 5 και πέφτει η τιμή λίτρου, είτε βρίσκεις και άλλους και παίρνετε μαζί...

εννοεις να παρω 5 5λιτρα και να τα εχω για τα επομενα 5 χρονια σαν να λεμε?
δεν χαλαει μετα απο ενα χρονο το λαδι?
Επιστροφή στην κορυφή
Rallyestas (Rallye_REEE)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 Rallye facelift

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Σεπ 2014, 17:14:17    Θέμα δημοσίευσης: Re: λάδια απο ebay Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:
Rallyestas έγραψε:

Ποιος τα έχει; Question

σου εστειλα μεσω πμ για να μην θεωρηθει διαφημιση 2-3 μαγαζια....
Επιστροφή στην κορυφή
Rallyestas (Rallye_REEE)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 Rallye facelift

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Σεπ 2014, 17:16:07    Θέμα δημοσίευσης: Re: λάδια απο ebay Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mono AEK έγραψε:
Rallyestas έγραψε:

πάντως φιλε μου κι εγω μεσα ειμαι για ενα πενταλιτρο αν τελικα το προχωρησεις

περιμενω απαντηση απο ενα μαγαζι για αυτα τα λαδια....αν τα εχουν θα τα παρω γιατι με ενδιαφερει αμεσα να τα εχω....αν τελικα τα παρω απο εβαυ θα σου στειλω....
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Σεπ 2014, 10:58:49    Θέμα δημοσίευσης: Re: λάδια απο ebay Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Rallyestas έγραψε:
Vini έγραψε:
Rallyestas έγραψε:

Ποιος τα έχει; Question

σου εστειλα μεσω πμ για να μην θεωρηθει διαφημιση 2-3 μαγαζια....

Τα κλασσικά μαγαζιά/eshops...
Θα ψάξω για κανένα άλλο μαγαζί στην Αθήνα.
Επιστροφή στην κορυφή
Rallyestas (Rallye_REEE)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 Rallye facelift

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Σεπ 2014, 01:40:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ξερει κανεις αν στελνει με αντικαταβολη τα λιπαντικα το μαγαζι rpc που ειναι στη θεσσαλονικη?? ( το χει κανει καποιος?)
Επιστροφή στην κορυφή
alfasud (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 106 R 1.6 (16V)

Ένταξη: 09 Νοέ 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Σεπ 2014, 06:39:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αντικαταβολη στελνει,με μια μικρη εξτρα χρεωση,αν θυμαμαι καλα.Μπες στο σαιτ τους,τα γραφει αναλυτικα, "τροπος πληρωμης"!

Auto Power
"Ο ΝΟΤΗΣ"
Επιστροφή στην κορυφή
Rallyestas (Rallye_REEE)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 Rallye facelift

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Σεπ 2014, 16:42:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alfasud έγραψε:
Αντικαταβολη στελνει,με μια μικρη εξτρα χρεωση,αν θυμαμαι καλα.Μπες στο σαιτ τους,τα γραφει αναλυτικα, "τροπος πληρωμης"!

απο οτι ειδα με αντικαταβολη εχει πιο πολλα μεταφορικα, αρα καλυτερα πρεπει να νε με καταθεση στην τραπεζα.... ευχαριστω για την απαντηση παντως..
Επιστροφή στην κορυφή
driver7 (thanassis)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 RC f/l

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Σεπ 2014, 17:20:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Rallyestas έγραψε:
driver7 έγραψε:

Πάρε 2 ή 3...και βρες άλλον για τα υπόλοιπα...

Κάθε 7000-7500 αλλάζω λάδια εγώ, οπότε 2 χαλάω άνετα στο χρόνο...αν αλλάζεις κάθε χρόνο βρες και κάποιον άλλο να τα μοιραστείτε...
Επιστροφή στην κορυφή
Driver ///M (Άρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 90hp sport

Ένταξη: 16 Νοέ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Σεπ 2014, 01:58:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Rallyestas έγραψε:
driver7 έγραψε:

Προφανώς και όχι.
Το σφραγισμένο λάδι αντέχει άνετα καμια 4ετια μετά την ημερομηνία παραγωγής του.
Αλλά και να έχει ανοιχτεί το δοχείο, αν είναι κλεισμένο καλά μετά αντέχουν τα λάδια σίγουρα καμια 2ετια.

Το λάδι στο κάρτερ είναι που οξειδώνεται και καλό είναι να αλλάζεται στο χρόνο περίπου.
Συσκευασμένο αντέχει πολύ παραπάνω.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Rallyestas (Rallye_REEE)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 Rallye facelift

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Σεπ 2014, 10:41:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

να ρωτησω κατι επειδη πηρα τηλ. σημερα στην rpc στη θεσσαλονικη....και μου ειπαν οτι τα total quartz energy 9000 0w30 εχουν αλλαξει πλεον απο την τοταλ σε ineo κατι 0w30 δεν θυμαμαι ακριβως πως μου το ειπαν.
ισχυει κατι τετοιο? τοτε γιατι καποιοι αλλοι δεν μου το παν αυτο σε αναλογο τηλεφωνημα??
ψαχνω και δεν μπορω να τα βρω ποια τοσο δυσεβρετα ειναι? καθε βοηθεια ευπροσδεκτη ευχαριστω!
Επιστροφή στην κορυφή
driver7 (thanassis)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 RC f/l

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Σεπ 2014, 11:21:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχει βγάλει κάποια ineo first ...αν μιλάμε γι αυτά και αν είναι αντικατάσταση ή άλλο προϊόν δεν το θυμάμαι....πάντως θεωρητικά είναι καλύτερα σε θερμοκρασίες που καίγονται...
Επιστροφή στην κορυφή
Rallyestas (Rallye_REEE)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 Rallye facelift

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Σεπ 2014, 11:27:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

driver7 έγραψε:
Έχει βγάλει κάποια ineo first ...αν μιλάμε γι αυτά και αν είναι αντικατάσταση ή άλλο προϊόν δεν το θυμάμαι....πάντως θεωρητικά είναι καλύτερα σε θερμοκρασίες που καίγονται...

απλα καλυτερα τα τοταλ κουαρτζ ενερτζυ 9000 που τα εβαλα και περσυ και ειμαι σιγουρος για αυτα....δεν θελω να πειραματιζομαι για να δω αν ειναι ιδια και τετοια...μπορει να λεω και βλακειες δηλαδη αλλα αν μπορω να βρω τα ενερτζυ καλυτερα.
για χαραλαμπακη στην θηβων στο αιγαλεο εχεις υποψην τιποτα?? ειναι καλος?
απο θεμα γνησιοτητας και τα λοιπα δηλαδη? εχει ακουστει τιποτα ή αφοβα παιρνουμε?
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Σεπ 2014, 19:42:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μήπως σου είπαν για τα ineo ecs 5W30;
http://www.trade-wind.gr/car/lubricants/ixodes/5w-30/total-quartz-ineo-ecs-5w30.html

Αν σου είπαν για αυτά, δεν έχουν καμιά σχέση με τα energy 9000.
Τα έχω βάλει μία φορά στο αυτοκίνητα αυτά τα Ineo.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης