PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Βλαβη κινητηρα-Δεν περνει μπρος-μενω απο ρευμα.

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
mixalisxsi (mixalis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 06 Σεπ 2014

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Σεπ 2014, 17:17:18    Θέμα δημοσίευσης: Βλαβη κινητηρα-Δεν περνει μπρος-μενω απο ρευμα. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπερα!
χαιρετω ολο το φορουμ!
Ειμαι φρεσκοτατο μελος και δυστηχως αρχιζω με προβλημα.
Πριν ενα μηνα περιπου,εγινα κατοχος ενως 106 xsi 1.4.
Ειμαι καταχαρουμενος μιας κ ειναι το πρωτο μου αμαξι παρολα τα περιφεριακα του μαζεματακια κ δεν του ειχα κανενα παραπονο...ομως με αφησε στον δρομο εντελως κ με στεναχωρεσε πολυ το αμαξακι μ... Crying or Very sad
Στο θεμα μας.....πριν απο καμια 10ρια μερες μετα απο κανονικη εκκινηση κ μετα απο 4-5 λεπτα κανονικης πορειας χωρις να συμβανει τπτ το περιεργο,το αμαξι σβηνει λες κ καποιος μου εκλεισε τον διακοπτη.ουτε μπερδεματα ουτε λαγουδακια ουτε τπτ.
υστερα απο 5-10 λεπτα ,και μετα απο πολλες μιζες,περνει λες κ δεν συμβαινει τπτ.κανονικα κ συνεχιζω!
για 4-5 μερες λειτουργει κανονικοτατα κ κρυο κ ζεστο κ ολα!
μου κανει το ιδιο πραγμα αλλες 2-3 φορες κ καθε φορα κ σε πιο συντομα χρονικα διαστηματα.σβηνει στα καλα καθουμενα,κ μετα απο καποια ωρα ξανα επρερνε χωρις να πειραξω τπτ...με τα πολλα χθες το πρωι με αφησε...δεν προλαβα να οδηγησω 5 λεπτα κ εμεινε...απ οτι εχω διαπιστωσει ,μετα απο 2 ωρες π.χ το πιο πιθανο ειναι οτι θα παρει μπρος αλλα ξανα σβηνει μετα απο 1 λεπτο κ μετα δεν ξανα περνει με τπτ.
το λοιπον...απο πραγματα σερβις μπηκαν ολα καινουρια πριν μια βδομαδα.οποτε μπουζι κομπλε.
ενας ηλεκτρολογος της περιοχης εχει ενα 106 τρακαρισμενο(δεν ειμαι σιγουρος για κυβικα κ ακριβη εκδοση)το οποιο δεν ειναι xsi κ κατα πασα πιθανοτιτα ειναι 1.100cc.περνω απο αυτον τον πολλαπλασιαστη κουμπωνει πανω στο αμαξι(μονη διαφορα,η φισα του ειναι σε ορθη γωνια,η δικια μου ειναι διαγωνια)και το αμαξι περνει με την μια κ δουλευει κ καλυτερα.(εχει εξαφανιστει αισθητα ενα ρεταρισμα στο ρελαντι που υπηρχε οσο το αμαηι ηταν κρυο.
λεω ωπ εδω ειμαστε!!
δεν κανω 100 μετρα κ σβηνει...τοτε λεω να δοκιμασω μπουζοκαλωδια...δεν βρισκω καινουρια κ περνω αυτα του τρακαρισμενου.καμια διαφορα.δεν περνει καν το αμαξι οποτε τα γυρισα πισω κ φοραω παλι τα δικα μου τα οποια εξωτερικα τουλαχιστον φαινονται "καλα".η τελευταια μου δοκιμη ηταν ο αισθητηρας στροφαλου.πηρα αυτον του τρακαρισμενου,ο οποιος ειναι πολυ διαφορετικος εξωτερικα τουλαχιστον.αυτος φαινετε πλαστικος κ ο κυλινδρος που μπαινει μεσα στο μπλοκ ξεκιναει απο ενα μεγεθος κ στην μεση λεπτενει στο μισο.εχει πολυ κοντο καλωδιο αλλα η φισα ταιριαζει.
ο δικος μου αισθητηρας ειναι μεταλικος κ το κυλινδικο μερος που μπαινει στο μπλοκ ειναι ολο ενα μεγεθος.κ το καλωδιο του ειναι 3-4 φορες μακρυτερο.εκτος αυτων κουμπωσε κανονικα ,προσπαθω να το βαλω μπροστα αλλα δυστηχως το αμαξι δεν κανει τπτ....ουτε το ελαχιστο να κανει πως περνει......δεν ξερω τι να κανω απο εδω κ περα...σας παρακαλω δωστε μ τα φωτα σας....εχει τυχει σε κανενα κατι παρομοιο??
τι αλλο να κοιταξω??τι αποκλειεται οτι δεν ειναι το προβλημα κ που παει το μυαλο σας?για περισσοτερη διαυκρινηση ρωτηστε με οτι θελετε παρακαλω.....και συγνωμη αν κουρασα η δεν εγινα κατανοητος με το μεγαλο μ ποστ Embarassed
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
reselie-206 (Αστραπόγιαννος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

Ένταξη: 14 Ιαν 2011
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Σεπ 2014, 17:23:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τρομπα βενζίνης? Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
mixalisxsi (mixalis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Σεπ 2014, 17:26:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

reselie-206 έγραψε:
Τρομπα βενζίνης? Rolling eyes

ο μηχανικος που ειδε για λιγο το αμαξι το απεκλεισε γτ λεει την ακουει..εγω δεν την ακουω..
Επιστροφή στην κορυφή
geo106xs (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 106 s16 (2000)

Ένταξη: 26 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Σεπ 2014, 17:36:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mike,οποτε ξαναπας συνεργειο,παρε ενα buzzer και κοιτα τα τρια καλωδια της φυσας του πολλαπλασιαστη,αν "χτυπανε" στη φυσα του εγκεφαλου Wink

....Αλλοτινές μου εποχές...
Επιστροφή στην κορυφή
mixalisxsi (mixalis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Σεπ 2014, 17:39:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

geo106xs έγραψε:
Mike,οποτε ξαναπας συνεργειο,παρε ενα buzzer και κοιτα τα τρια καλωδια της φυσας του πολλαπλασιαστη,αν "χτυπανε" στη φυσα του εγκεφαλου Wink

το εκανε αυτο ο μηχανικος κ χτυπαγε το 1 της φυσας σε 5 του εγκεφαλου...τα αλλα 3 της φυσας του πολλαπλασιαστη δεν χτυπουσαν.
Επιστροφή στην κορυφή
geo106xs (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 106 s16 (2000)

Ένταξη: 26 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Σεπ 2014, 18:05:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μαλιστα.... Το 1 που χτυπαει σε 5,πρεπει να ειναι η γειωση,ενα ακομη που δε χτυπαει καπου,ειναι το αντιπαρασιτικο,που καταληγει σε ενα μαυρο κουτακι.
Τα αλλα δυο,πρεπει κανονικα να "χτυπανε".το ενα στο pin 1 και το αλλο στο pin 2 της φυσας του εγκεφαλου!
Πολυ πιθανο να εχουν κοπει κοντα στη φυσα του πολλαπλασιαστη!

....Αλλοτινές μου εποχές...
Επιστροφή στην κορυφή
spar@ 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 21 Ιούν 2012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Σεπ 2014, 18:54:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τρομπα βενζινης και σωστο ματι στροφαλου !
Επιστροφή στην κορυφή
mixalisxsi (mixalis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Σεπ 2014, 10:09:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

geo106xs έγραψε:
Μαλιστα.... Το 1 που χτυπαει σε 5,πρεπει να ειναι η γειωση,ενα ακομη που δε χτυπαει καπου,ειναι το αντιπαρασιτικο,που καταληγει σε ενα μαυρο κουτακι.
Τα αλλα δυο,πρεπει κανονικα να "χτυπανε".το ενα στο pin 1 και το αλλο στο pin 2 της φυσας του εγκεφαλου!
Πολυ πιθανο να εχουν κοπει κοντα στη φυσα του πολλαπλασιαστη!

θα προσπαθισω να το κοιταξω σημερα!!
Επιστροφή στην κορυφή
mixalisxsi (mixalis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Σεπ 2014, 10:10:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

spar@ έγραψε:
Τρομπα βενζινης και σωστο ματι στροφαλου !

τι εννοεις?να τα κοιταξω αυτα η οτι αυτα ειναι σιγουρα?κ το ματι στροφαλου πως το ελεγχω αν ειναι ενταξη?
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Σεπ 2014, 19:56:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Eπισης μπορεις να κοιταξεις και τον κεντρικο ρελε κατω απο τονν εγκεφαλλο μιας και μπορει να την εχει ακουσει και μολις ζεσταθει να κοβει τρομπα...μετ κοιτα και το διακοπτακι συγκρουσης και αν ειναι καντε το bypass ννα δειτε...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
mixalisxsi (mixalis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Σεπ 2014, 15:53:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannis307 έγραψε:
Eπισης μπορεις να κοιταξεις και τον κεντρικο ρελε κατω απο τονν εγκεφαλλο μιας και μπορει να την εχει ακουσει και μολις ζεσταθει να κοβει τρομπα...μετ κοιτα και το διακοπτακι συγκρουσης και αν ειναι καντε το bypass ννα δειτε...

εκανα το τεστ που μου ειπε ο γιωργος παραπανω κ εβγαλα συμπερασμα οτι ειναι κομμενο καλωδιακι της φυσας του πολλαπλασιαστη.αφου εχω πει στον ηλεκτρολογο να παει να το μαζεψει κ να το φτιαξει εδω κ 3 μερες,το αμαξι ειναι ακομα εκει π εμεινα κ απλα σημερα μ ειπε οτι πηγε κ το ειδε κ τα εχει παιξει το ματι κ παραγγειλε καινουριο.δεν μ ειπε τπτ αλλο....δλδ πρωτη φορα χρειαζομαι μαστορα κ εχω τετοια ευξυπηρετηση....δλδ τι θα ακολουθησει?....τεσπα...το διακοπτακι συγκουσης που ειναι ?πρωτη φορα το ακουω...
ευχαριστω!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης