PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

K03-117 ATC TURBOCHARGER 207 rc

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
nikossk30 (niko)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 rc

Ένταξη: 29 Απρ 2014

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Αύγ 2014, 18:51:13    Θέμα δημοσίευσης: K03-117 ATC TURBOCHARGER 207 rc Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπερα,εχω βρει τη συγκεκριμενη τουρμπινα για αντικατασταση της δικιας μου που εχει προβλημα.ειναι στα 650 ευρω καινουργια με 1 χρονο εγγυηση.ποια ειναι η γνωμη σας?ταιριαζει στο αμαξι?θα εχω προβληματα?ευχαριστω.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Αύγ 2014, 19:46:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν δεν εχει γινει σωβρακο την επισκευαζεις με λιγοτερα απο τα μισα λευτα και με λιγα παρπανω της επισκευης την κανεις υβριδιο....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
turbomaniac (alex)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

wv golf 1.6 16V

Ένταξη: 15 Ιούν 2014

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Αύγ 2014, 00:39:16    Θέμα δημοσίευσης: Re: K03-117 ATC TURBOCHARGER 207 rc Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nikossk30 έγραψε:
καλησπερα,εχω βρει τη συγκεκριμενη τουρμπινα για αντικατασταση της δικιας μου που εχει προβλημα.ειναι στα 650 ευρω καινουργια με 1 χρονο εγγυηση.ποια ειναι η γνωμη σας?ταιριαζει στο αμαξι?θα εχω προβληματα?ευχαριστω.

καλη τιμη είναι...

πριν την βαλεις, να κανεις και έναν ελεγχο σε τουρμπινα...

εγω θα βαζα κατι μεγαλυτερο απο της μανας του.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
nikossk30 (niko)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 rc

Ένταξη: 29 Απρ 2014

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Αύγ 2014, 02:16:47    Θέμα δημοσίευσης: Re: K03-117 ATC TURBOCHARGER 207 rc Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

turbomaniac έγραψε:
nikossk30 έγραψε:

καλη τιμη είναι...

πριν την βαλεις, να κανεις και έναν ελεγχο σε τουρμπινα...

εγω θα βαζα κατι μεγαλυτερο απο της μανας του.

οταν λες ελεγχο εννοεις στην παλια?
Επιστροφή στην κορυφή
turbomaniac (alex)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

wv golf 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Αύγ 2014, 07:08:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και στην παλια και στην καινουργια.

στην παλια γιατι είναι θρος και επισκευαζεται μπορει και με πολυ χαμηλό κόστος, και στην καινουργια (αμα δεν επισκευαζεται η παλια) για να έχεις το κεφαλι σου ήσηχο, μην την βαλεις και ξανακατεβαζεις το μοτερ.

για αυτην την δουλεια που σου περιγραφω, θα εμπιστευομουνα τον Κλαδη Ανδρέα (turboexelixis), την turbo hellas, ή την auto turbo (μαραβέλιας).

επιπλέον, αν επισκευαζεται η παλια με χαμηλό κόστος (θελει δηλαδη απλό service) μπορεις με χαμηλό κόστος να φτιαξεις κανενα υβρίδιο (πχ μεγαλύτερη φτερωτή συμπιεστη απο Κ04 + αλουμινιο συμπιεστη Κ04, με καταλληλη κατεργασία της βασης του συμπιεστη στο catrtidge), για +20-30% παραπανω ιπποδύναμη στην ίδια πίεση, με την καταλληλη προσαρμογή στο προγραμμα, πάντα).

αν οπως ειπα παραπανω, δεν συμφερει η επισκευη της παλιας, η τιμη που βρηκες την καινουργια είναι αρκετα καλή (αν είναθι όντως καινουργια και δεν ειναι απο ανακατασκευή)
Επιστροφή στην κορυφή
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north

Ένταξη: 03 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Αύγ 2014, 19:37:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κατ αρχην φιλε turbomaniac περνα μια βολτα απο τους κανονισμους του φορουμ και ριξε μια ματια.Δεν επιτρεπεται η δημοσιευση-διαφημιση ονοματων-εταιριων σε αυτο το φορουμ.Οτιδηποτε θελεις να του πεις,μπορεις να στειλεις πμ.

Δευτερον για σενα φιλε που ψαχνεις τουρμπινα,το πρωτο πραγμα που θα πρεπει να μαθεις γι αυτην την τουρμπινα ειναι οι διαμετροι των φτερωτων.Αν ειναι στην ιδια διαμετρο με τη δικη σου,τοτε δεν αξιζει,καλυτερα να επισκευασεις την παλια.Αν παλι ειναι μεγαλυτερη εως rc,τοτε ζυγισε τιμες γιατι εχω την εντυπωση οτι πιο πολυ συμφερει το πληρες υβριδιο.Αν παλι αυτη η καινουργια ειναι ηδη μεγαλυτερη και απο rc(δηλαδη ηδη υβριδιο,γιατι κατι τετοια τα κανει ο ανδρεαδης)τοτε παρ την απευθειας και ξεμπερδεψες.
Οσο για το αν ταιριαζει,να εισαι σιγουρος οτι ταιριαζει Wink

Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
turbomaniac (alex)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

wv golf 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Αύγ 2014, 01:59:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν κανω διαφημιση σε κανεναν, αν εκανα διαφημιση τοτε θα έλεγα ενα όνομα και όχι τρια.

ασε που καλο είναι τετοιες παρατηρησεις να γινονται απο τους διαχειριστες και όχι απο απλα μελη.
Επιστροφή στην κορυφή
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north

Ένταξη: 03 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Αύγ 2014, 10:12:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παρατηρησεις γινονται απ ολους.Δεν ειναι στροτός εδω.
Και ναι μπορει να χαρακτηριστει ως διαφημιση.Σαφως και ειναι φανερο πως δεν επιδιωκες κατι τετοιο,αλλα οπως και να χει δημοσιευονται ανεπισημα ονοματα επαγγελματιων.
Αν τωρα εσυ στο φορουμ που εγραφες παλαιοτερα εγραφες με αυτον τον τροπο,τοτε καλως ηρθες στο psclub.

Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Lalakis207 (Βαγγελης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 Rallye 1.6 T (2010)

Ένταξη: 04 Νοέ 2014
Τόπος: Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Νοέ 2014, 23:08:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα παιδιά εμενα η τουρμπινα μου είχε χαλάσει τα ειχε φάει όλα μέσα άξονες φτερωτες μέχρι και η WasteGate ειχε χαλάσει και έκανα το μέγα λάθος να την φτιάξω η τιμή μου πήγε στα 550 μαζί με την εργασία του μηχανικού για να την βγάλει και να την βάλει και έμαθα μετά οτι με αυτά τα λεφτά μπορούσα να τξν κάνω υβρίδιο και μέχρι τώρα κλαίω τα λεφτά μου επειδή η τουρμπινουλα μας μιλάω για του Rallye είναι μικρή και δεν αξίζει να δώσεις λεφτά να την φτιάξεις αν έχει χαλάσει εκτός αμα την κάνεις όπως είπε ο φίλος K04 είναι καλή φάση ..!! Τώρα θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση αξίζει να βάλεις την τουρμπινα απο το Ds 3 Racing η με αυτά τα λεφτά που θα δώσεις ειναι καλύτερο να κάνεις αυτή που έχουμε υβρίδιο ?

10606525 1486318194944202 7450704690041950025 n
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης