PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Πρόβλημα με παράθυρο συνοδηγού σε 307

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Φτιάξε το μόνος σου Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
VasilisXt (Βασίλης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.4 (16ν) XR (2005)

Ένταξη: 19 Ιούλ 2014
Τόπος: Ιωάννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Ιούλ 2014, 21:44:05    Θέμα δημοσίευσης: Πρόβλημα με παράθυρο συνοδηγού σε 307 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γειά σας παιδιά είμαι νέος στο χώρο και θα ήθελα τα φώτα σας.. Πρόσφατα αγόρασα ένα μεταχειρισμένο 307 σε καλή κατάσταση και το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετώπισα είναι ότι το παράθυρο του συνοδηγού δεν ανεβαίνει τόσο γρήγορα όσο του οδηγού και γενικά σαν να σέρνεται και να ζορίζεται... Που οφείλεται αυτό???
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Ιούλ 2014, 22:31:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

βρωμια στα λαστιχα φυσιμα καλο με αερα και σιλικονη και θ επιταχυνει
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
VasilisXt (Βασίλης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Ιούλ 2014, 00:26:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannis307 έγραψε:
βρωμια στα λαστιχα φυσιμα καλο με αερα και σιλικονη και θ επιταχυνει

Και πως θα το κάνω... Πρέπει να βγάλω κανένα πλαστικό από μέσα για να δω τον μηχανισμό του παραθύρου?
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Ιούλ 2014, 16:20:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κατεβασε το παραθυρο κατω και στις πλαινες εσοχες φυσα με αερα μετα στις ιδιες ψεκασε σπρει σιλικονης ανεβοκτεβασε 5-6 φορες και λογικα θα δεις βελτιωση...αν δεν μαλλον ο μηχνισμος εχει πεσει οποτε μολις τα παιξει εντελως τον αλαζεις....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
VasilisXt (Βασίλης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Ιούλ 2014, 16:48:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannis307 έγραψε:
κατεβασε το παραθυρο κατω και στις πλαινες εσοχες φυσα με αερα μετα στις ιδιες ψεκασε σπρει σιλικονης ανεβοκτεβασε 5-6 φορες και λογικα θα δεις βελτιωση...αν δεν μαλλον ο μηχνισμος εχει πεσει οποτε μολις τα παιξει εντελως τον αλαζεις....

Σε ευχαριστώ για τις συμβουλές σου
Επιστροφή στην κορυφή
kourlis (Γιάννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 RC

Ένταξη: 03 Ιαν 2008
Τόπος: Κολωνός - Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Ιούλ 2014, 16:55:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Oi τσιμούχες του παραθύρου βγαίνουν εύκολα αν τις τραβήξεις οπότε αν τις βγάλεις θα κάνεις και καλύτερη δουλειά!

Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Ιούλ 2014, 18:39:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kourlis έγραψε:
Oi τσιμούχες του παραθύρου βγαίνουν εύκολα αν τις τραβήξεις οπότε αν τις βγάλεις θα κάνεις και καλύτερη δουλειά!

Στο 307 αν το κανεις αυτο την εκανες απο κουπες ...οι καθετες ειναι ως μεσα και η οριζοντιες ειναι με κλιπς που σπανε και μετα τελος....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Φτιάξε το μόνος σου Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης