PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

μου εδειξε τις παρακατω βλαβες

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
chronis1717 (πολυχρονης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 406 1.8 (16v) st 1996

Ένταξη: 05 Σεπ 2011
Τόπος: larisa

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Ιούλ 2014, 16:35:37    Θέμα δημοσίευσης: μου εδειξε τις παρακατω βλαβες Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια εκανα διαγνωση να δω απο τι πασχει ενα 1.6cc 16V 110HP και μου εβγαλε τις παρακατω βλαβες.
P0122
P0113
P0121
τι πρεπει να δω?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Ιούλ 2014, 18:14:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πρωτα το google να δεις τι ειναι η καθε μια και μετα να κοιταξεις τι ειναι..... Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
chronis1717 (πολυχρονης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Ιούλ 2014, 18:25:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannis307 έγραψε:
Πρωτα το google να δεις τι ειναι η καθε μια και μετα να κοιταξεις τι ειναι..... Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

ο γοογλις μου δινει ¨
P0113 Αισθητήρας Θερμοκρασίας Αέρα Εισαγωγής Υψηλή Είσοδος
P0121 Αισθητήρας (Α) Θέσης Πεταλούδας Εύρος Τιμών/Απόδοση
P0122 Αισθητήρας (Α) Θέσης Πεταλούδας Χαμηλή Είσοδος

ειναι ειναι ολα αυτα???? για πιον αισθητηρα λεμε?????

τον αισθητηρα "λ" αφορα ολο αυτο το κατεβατο??? να τον αλλαξω???

εχω δεν τον εγραψα καλα... ισωσ αντι για P0113 να ειναι

P0103 Αισθητήρας Μάζας/Όγκου Ροής Αέρα Υψηλή Είσοδος.

διαφωτηστε με σας παρακαλω!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Ιούλ 2014, 18:34:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σε πρωτη φαση καθαριζεις πεταλουδα και μαπ σβηνεις βλαβες και δοκιμαζεις...

Σαν συμπτωματα τι σου εκανε?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
chronis1717 (πολυχρονης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Ιούλ 2014, 10:46:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannis307 έγραψε:
σε πρωτη φαση καθαριζεις πεταλουδα και μαπ σβηνεις βλαβες και δοκιμαζεις...

Σαν συμπτωματα τι σου εκανε?

καθαρισα πεταλουδα εβγαλα map-mop πωσ το λενε αυτο πανω στην εισαγωγη και το καθαρισα και αυτο με σπρει καρμπιρατερ.
ειχε αριθμια στο ριλαντι, επεφταν οι στροφες και ανεβαιναν ξανα. και οταν πατουσα γκαζι δεν πηγενε. με το καθαρισμα ολα εστροσαν εκτος απο μια μικρη ασταθια παρα πολυ μικρη ομως. το λαμπακι εσβησε πριν το περασω σε διαγνωστηκο
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Ιούλ 2014, 17:58:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μια χαζο αρυθμια με το που το βαλεις μπρος μεχρι να διορθωσει την πρωτη φορα η πεταλουδα στο ρελαντι ειναι φαινομενο που το εχουν ολα αυτα....απλα καποια στιγμη θα σε αφησει η πεταλουδα...αλλα ως τοτε μπορει να εεις δωσει και το αυτοκινητο
Επιστροφή στην κορυφή
chronis1717 (πολυχρονης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Ιούλ 2014, 08:42:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannis307 έγραψε:
Μια χαζο αρυθμια με το που το βαλεις μπρος μεχρι να διορθωσει την πρωτη φορα η πεταλουδα στο ρελαντι ειναι φαινομενο που το εχουν ολα αυτα....απλα καποια στιγμη θα σε αφησει η πεταλουδα...αλλα ως τοτε μπορει να εεις δωσει και το αυτοκινητο

ξερουμε κοστος πεταλουδας???
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης