PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Μπροστινά Φανάρια
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3 ... 50, 51, 52  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Μάρ 2003, 05:56:53    Θέμα δημοσίευσης: 206 - Μπροστινά Φανάρια Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ξερει μηπως κανενας απο ολους εσας τους λατρες του γαλλικου διαβολου (206 φυσικα!),ποσο κοστιζουν τα τριπλα μπροστα φαναρια???ειχα δει ενα 206 ασημι με αυτα και τρελαθηκα!(αφου εχω και εγω ασημι χρωμα 206).σε ενα μαγαζι που ρωτησα (autopro για οσους ενδιαφερονται) μου ειπε πως κοστιζουν περιπου 300.000δρχ.! ! ! νομιζω,λεω νομιζω,πως ειναι υπερβολικα χρηματα για φωτα αφου με αυτα τα χρηματα θα μπορουσα να ειχα κανει 100 αλλες μετατροπες!επεσα στην περιπτωση ή η τιμη τους ειναι εκει γυρω? Question Question Question
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Μάρ 2003, 12:34:47    Θέμα δημοσίευσης: Re: Τριπλα φαναρια μπροστινα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kanelj έγραψε:
ξερει μηπως κανενας απο ολους εσας τους λατρες του γαλλικου διαβολου (206 φυσικα!),ποσο κοστιζουν τα τριπλα μπροστα φαναρια???ειχα δει ενα 206 ασημι με αυτα και τρελαθηκα!(αφου εχω και εγω ασημι χρωμα 206).σε ενα μαγαζι που ρωτησα (autopro για οσους ενδιαφερονται) μου ειπε πως κοστιζουν περιπου 300.000δρχ.! ! ! νομιζω,λεω νομιζω,πως ειναι υπερβολικα χρηματα για φωτα αφου με αυτα τα χρηματα θα μπορουσα να ειχα κανει 100 αλλες μετατροπες!επεσα στην περιπτωση ή η τιμη τους ειναι εκει γυρω? Question Question Question

εκει γυρω ειναι !!!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Μάρ 2003, 12:40:50    Θέμα δημοσίευσης: Re: Τριπλα φαναρια μπροστινα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kanelj έγραψε:

Πάρε και ένα τηλέφωνο εδώ...:

http://www.georgakopoulos.gr

Εχει από πολλές μάρκες σε πολλές τιμές και από όλα τα καλά... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Skull (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Έδεσσα-Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Μάρ 2003, 20:13:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωραια ειναι και τα φωτα τα οποια το τζαμι τους ειναι πολυ διαφανεις και οχι θολα σαν αυτα του 206!Νομιζω και στα 307 τετοια ειναι!Τωρα μπορει και να θολωσαν λογο χρονου τα δικα μου και οσων εχω παρατηρησει Confused ...
Ετσι ειναι?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Απρ 2003, 15:15:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Skull έγραψε:
Ωραια ειναι και τα φωτα τα οποια το τζαμι τους ειναι πολυ διαφανεις και οχι θολα σαν αυτα του 206!Νομιζω και στα 307 τετοια ειναι!Τωρα μπορει και να θολωσαν λογο χρονου τα δικα μου και οσων εχω παρατηρησει Confused ...
Ετσι ειναι?

οχι υπαρχουν αυτα που λες.αυτα εχω και εγω στο δικο μου (206 quiksilver).τα ειχε απο τη μαμα του. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
TED (Θοδωρής)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

XS

Ένταξη: 01 Μάρ 2003
Τόπος: PERISTERI

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Απρ 2003, 18:33:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια τα φαναρια στο 206 ειναι πολα και θελει τρελο ψαξιμο .Ειναι τα απλα που εχουν χτ και τα χς του 98 μετα ηρθαν τα διαφανα που φορανε το gti και χς καινουρια ακομα ειπαρχουν και αυτα τα τριπλα τα οποια ειναι αρκετα τσιμπιμενα απο εμφανισει σκιζουν και αποτι λενε πρεπει να εχουν και καλητερο φωτισμο! Υπαρχει και ενα φαναρι παρατραβιγμενο που ειναι της morette το χρωματου μεταβαλλεται ομαλα απο μπε σε πρασινο !!! ασχετο!!!
ενα φιλαρακι εχει βαλει τα τριπλα η αλοιος ρουφικτα και μου ειπε καπου εκει, αλλα να ξερεις οτι παιζει μεγαλο ρολο και τι λαμπιτσες θα βαλεις εκει μπορεις να κανεις μια οικονομια αν δεν κανω λαθος!εκτος και αν περνει μονο πανακριβες!! Question Question
Επιστροφή στην κορυφή
Skull (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Απρ 2003, 00:06:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kanelj έγραψε:
Skull έγραψε:
Ετσι ειναι?

οχι υπαρχουν αυτα που λες.αυτα εχω και εγω στο δικο μου (206 quiksilver).τα ειχε απο τη μαμα του. Wink

Δεν νομιζω τα μαμα να ειναι ετσι:

Εγω αυτα λεω....
Ξερει κανεις τιποτα για αυτα??Ψαχνω πληροφοριες! Shocked
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

Τόπος: Mandra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Απρ 2003, 07:42:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Skull έγραψε:
kanelj έγραψε:
Skull έγραψε:
Ετσι ειναι?

Εγω αυτα λεω....

Ακριβώς αυτά είναι που φοράει το 206 GTi - XS - QuickSilver

Μόνο που στη φώτο, παίφτουν πάνω του και τα φώτα και λάμπουν Smile

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Απρ 2003, 10:11:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα φώτα αυτά είναι τα διάφανα που βγάζει η PEUGEOT για τα 206.
Όμως και εγώ και ο Μίλτος που έχουμε αλλάξει το ένα από τα δύο,και το άλλο είναι από την μαμά,παρατηρήσαμε ότι τα after market φανάρια είναι πιο γυαλιστερά δεν έχουν θαμπάδες!
Αυτό δεν έχει να κάνει με τον καιρό!
Ίσως και να έχουν και πιο καλό φωτισμό!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Απρ 2003, 12:53:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

GIANNIS206 έγραψε:
Τα φώτα αυτά είναι τα διάφανα που βγάζει η PEUGEOT για τα 206.
Όμως και εγώ και ο Μίλτος που έχουμε αλλάξει το ένα από τα δύο,και το άλλο είναι από την μαμά,παρατηρήσαμε ότι τα after market φανάρια είναι πιο γυαλιστερά δεν έχουν θαμπάδες!
Αυτό δεν έχει να κάνει με τον καιρό!
Ίσως και να έχουν και πιο καλό φωτισμό!

Πράγματι τα δικά μου έχουν ήδη θαμπώσει,σαν να έχει κάπνα από το εσωτερικό.Πιθανόν να προκαλείται από την θερμοκρασία.Κάποια στιγμή λέω να τα ανοίξω και να τα καθαρίσω...

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Απρ 2003, 02:26:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Skull έγραψε:
kanelj έγραψε:
Skull έγραψε:
Ετσι ειναι?

Εγω αυτα λεω....

κι ομως αυτα εχω!το quiksilver αυτα εχει απο την μαμα του Wink Wink Wink

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Απρ 2003, 02:29:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pezomania έγραψε:
Skull έγραψε:
kanelj έγραψε:
Skull έγραψε:
Ετσι ειναι?

Εγω αυτα λεω....

Ακριβώς αυτά είναι που φοράει το 206 GTi - XS - QuickSilver

Μόνο που στη φώτο, παίφτουν πάνω του και τα φώτα και λάμπουν Smile

συμφωνω μαζι σου αλλα μιας και εχουμε ολοι 206,νομιζω πως πρεπει να μαθουμε επιτελους πως γραφεται το quiksilver Wink Wink και οχι quicksilver Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Wink Wink Wink Wink

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Απρ 2003, 11:15:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kanelj έγραψε:

συμφωνω μαζι σου αλλα μιας και εχουμε ολοι 206,νομιζω πως πρεπει να μαθουμε επιτελους πως γραφεται το quiksilver Wink Wink και οχι quicksilver Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Wink Wink Wink Wink

Στο επίσημο site ( http://www.peugeot.gr/cars/206/4.shtml )
το γράφουν quiksilver στον τιμοκατάλογο και quicksilver στον εξοπλισμό!!!!!!!!!! Laughing Shocked

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

Τόπος: Mandra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Απρ 2003, 11:41:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θεωρώ ότι το σωστό είναι αυτό που έγραψα εγώ!!! Γιατί;; Επειδή το έγραψα εγώ Laughing Laughing

Εάν θέλετε, συμφωνήστε όλοι οι "γρηγοροασημάκιδες" και μας ανακοινώνετε την ονομασία σας Wink

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Απρ 2003, 14:15:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pezomania έγραψε:
οι "γρηγοροασημάκιδες"

Με φωναξε κανεις?? Shocked Laughing Shocked Shocked Wink Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Ιαν 2004, 21:19:08    Θέμα δημοσίευσης: Μπροστινά Φανάρια για 206.... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια, σημερα το μεσημερι επεσε στα χερια μου το Burnout και κοιταζα τις διαφημισεις καταστηματων πωλησης "βελτιωτικων προιοντων".
συγκεκριμμενα 2 μεγαλες φιρμες (καταστηματα) -ας μην αναφερω ονομασιες τωρα πια, αν και πολυ θα το ηθελα- Evil πουλανε φαναρια για το 206 εμπρος φιμε (μαυρισμενα εσωτερικα δηλ) και πισω τυπου lexus που ομολογω ειναι πολυ ομορφα αλλα σε εξωφρενικες τιμες.
Στο ενα καταστημα λοιπον υπαρχει σετ εμπρος φιμε φανων μαυρα Valeo παρακαλω στην τιμη των 524Ε !!!! και τα πισω ιδια τυπου lexus στα 138Ε, παντα το ζευγαρι με τοποθετηση.
Υπαρχουν και noname αλλα ιδια (οπως ειπε τηλεφωνικα) στα 249Ε το ζευγος τα εμπρος!
Στο αλλο καταστημα δυστυχως δεν ειχαν τιμες και το τηλεφ. "μιλουσε" συνεχως αν και φαινομενικα ηταν ολοιδια με τα πρωτα (μαυρα φιμε).

σε αλλο topic ακουσα πως το εμπρος φαναρι (διαφανο) εχει 130Ε δηλ. 260 το ζευγος!

Καλα μας δουλευουν ; 260 το ενα σετ, 520 το αλλο σετ με μονη διαφορα το φιμε;;;;
λογικα και της peugeot αυτα με τα 260Ε πρεπει να ειναι Valeo, οποτε η μονη διαφορα ειναι το φιμε!

αγανακτησα με αυτα που ειδα και εκτονωνομαι γραφοντας τα εδω, τιποτα αλλο!
ευχαριστω Wink
Επιστροφή στην κορυφή
GFG (ΓΙΩΡΓΟΣ) 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

vw passat 1.8T

Ένταξη: 24 Νοέ 2003
Τόπος: ΚΑΛΑΜΑΤΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Ιαν 2004, 22:10:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΤΑ LEXUS 138 ΕΥΡΟ; Shocked ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 220!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Ιαν 2004, 00:15:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

GFG έγραψε:

Ελα ντε !!! Κι εγω πρωτη φορα βλεπω τετοια τιμη.

Εντωμεταξι αυτα τα "με τοποθετηση" ειναι ψιλομουφα. Δεν υπαρχει πιο ευκολο πραγμα απ'το να αλαξεις φαναρια στο 206 (ΟΚ ισως να βγαζεις τα τασια ειναι πιο ευκολο Laughing Laughing Laughing ) ειδικα τα πισω ειναι παιχνιδι, μπαινοβγαινουν σε 5 λεπτα. Αμα σας πουν λοιπον ποτε σην "κατι" για τοποθετηση να ξερετε οτι σας κλεβουν.
Επιστροφή στην κορυφή
Skull (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Ιαν 2004, 00:36:04    Θέμα δημοσίευσης: Re: μεγαλες διαφορες τιμης σε φαναρια Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
αγανακτησα με αυτα που ειδα και εκτονωνομαι γραφοντας τα εδω, τιποτα αλλο!
ευχαριστω Wink

Καλε εκανες ρ φιλε! Wink Laughing Laughing
Αξιζει τωρα να δινεις 500ευρο για δυο φαναρια?? Confused
Επιστροφή στην κορυφή
seridim (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.4(8V) ΧΤ(2001)

Ένταξη: 31 Ιούλ 2002
Τόπος: ΦΛΩΡΙΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Ιαν 2004, 13:56:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

GFG έγραψε:

Πριν λίγο καιρό άλλαξε τα πίσω φανάρια με lexus μέλος του club στην τιμή των 180 euro.

Βελτιώνοντας το........"ΑΒΕΛΤΙΩΤΟ"

ANOTHER MEMBER OF K.R.T
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3 ... 50, 51, 52  Επόμενη
Σελίδα 1 από 52

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης