PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Απωλεια βενζινης σε 207 RC
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
τρελακιας (μαρινος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 RC (2009)

Ένταξη: 07 Αύγ 2011
Τόπος: Οπου ξημερωσει

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Ιαν 2014, 20:33:57    Θέμα δημοσίευσης: Απωλεια βενζινης σε 207 RC Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπερα,
Ο δεικτης της βενζινης μου εδειχνε λιγο πριν το κοκκινο και βαζω 20 ευρω.απ το συγκεκριμενο βενζιναδικο εχω βαλει αρκετες φορες.κανω μια αποσταση χαλαρα 10 χλμ (ποσειδωνος χωρις κινηση) και σταματαω να πιω τον καφε μου.ο δεικτης μετα τον ανεφοδιασμο εδειχνε την τελεια στο 1/4.οταν παρκαρα ειχε κατεβει ελαχιστα πιο κατω.μετα απο 1 1/5 ωρα και καθως ξεκιναω παρατηρω οτι ο δεικτης επεσε κατω απο την παυλα που εχει πριν το κοκκινο με αποτελεσμα οταν γυρισω σπιτι να εχω χασει και τα 20 ευρω βενζινης που εβαλα,δλδ 20 χλμ-20 ευρω.
Κοιταξα μηπως χανει απο πουθενα τιποτα.ουτε βενζινη μυριζει.φοβαμαι μην ειναι καμμια αντλια υψηλης......

"Μαρια να παρω τ αμαξι σου;"
"Οχι γιατι εισαι καφτης!"
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Ιαν 2014, 20:45:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν υπηρχε διαροη θα βρωμαγε ο τοπος....αν ειχε θεμα οποιαδηποτε αντλια θα ειχες μεινει....μαλλον ο βενζινας σου εβαλε αερα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

Ένταξη: 03 Ιούλ 2011
Τόπος: Περιστέρι, Αττική

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Ιαν 2014, 20:48:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμενα μου ειχε τυχει να βαλω 20 ευρω να μην κουνηθει καν ο δεικτης, να αρχιζω τα μπινελικια στο βενζιναδικο και ο ιδιοκτητης να μου λεει κατι λαθος κανατε κλπ, του λεω να βαλει αλλα 20 συνολο 40. μολις εβαλε και τα αλλα 20 ο δειξτης πηγε εκει που επρεπε για 40 ευρω, ειχε κολλησει κατι μαλλον, δες λιγο και την ταπα σου στο ρεζερβουαρ, μην εχει γινει καμια κλοπη. Πολυ περιεργο αυτο που αναφερεις.

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
τρελακιας (μαρινος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 RC (2009)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Ιαν 2014, 20:55:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν εβαλε αερα πως ο δεικτης ανεβηκε και λειτουργουσε κανονικα μεχρι την στιγμη που παρκαρα?
Η ταπα ειναι μια χαρα την κοιταξα.

Επιστροφή στην κορυφή
bagos (bagosgt-Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207....

Ένταξη: 17 Σεπ 2012
Τόπος: Halkida

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Ιαν 2014, 20:57:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το εχουμε ξαναπει,στη λιγη βενζινη ο δεικτης δεν ανεβαινει λογο του οτι ειναι ετσι ο δεικτης για να μην κουνιεται απο τις μετακινησεις της βενζινης στο ντεποζιτο.συνηθως δεν ανεβαινει οταν ειναι στο λαμπακι κ βαζουμε λιγα λιτρα καυσιμου.

μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
τρελακιας (μαρινος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 RC (2009)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Ιαν 2014, 20:59:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι μα ειπαμε οτι ΑΝΕΒΗΚΕ!!!

Επιστροφή στην κορυφή
reselie-206 (Αστραπόγιαννος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

Ένταξη: 14 Ιαν 2011
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Ιαν 2014, 21:03:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

marios_207_GT έγραψε:
Εμενα μου ειχε τυχει να βαλω 20 ευρω να μην κουνηθει καν ο δεικτης, να αρχιζω τα μπινελικια στο βενζιναδικο και ο ιδιοκτητης να μου λεει κατι λαθος κανατε κλπ, του λεω να βαλει αλλα 20 συνολο 40. μολις εβαλε και τα αλλα 20 ο δειξτης πηγε εκει που επρεπε για 40 ευρω, ειχε κολλησει κατι μαλλον, δες λιγο και την ταπα σου στο ρεζερβουαρ, μην εχει γινει καμια κλοπη. Πολυ περιεργο αυτο που αναφερεις.

Το ίδιο έπαθα και εγώ εχθές! 20 στην αρχή τίποτα άλλα 20 πήγε πάνω απο τη μέση...!

Επιστροφή στην κορυφή
τρελακιας (μαρινος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 RC (2009)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Ιαν 2014, 21:03:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν δεν ανεβαινε καθολου ο δεικτης φυσικα θα ελεγα οτι μ εφαγε ο βενζινας.αλλα πως ανεβηκε και κουνιοταν κανονικα προς τα κατω(καθως εδειξε οτι εκαψε λιγη βενζινη τα 10 χλμ)?

Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Ιαν 2014, 21:05:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

h benzinh μπορει να "φουσκωσει" και μετα μολις ηρεμησει μεσα στο τεποζιτο να δειξει την πραγματικη της ποσοτητα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
τρελακιας (μαρινος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 RC (2009)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Ιαν 2014, 21:09:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πως γινεται να φουσκωσει η βενζινη.ξερω οτι τα υγρα διογκωνονται αν ζεσταθουν αλλα τοση διαφορα?

Επιστροφή στην κορυφή
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Ιαν 2014, 21:14:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

reselie-206 έγραψε:
marios_207_GT έγραψε:

Το ίδιο έπαθα και εγώ εχθές! 20 στην αρχή τίποτα άλλα 20 πήγε πάνω απο τη μέση...!

Σε τι ποσοτητα στο εκανε ρε Τασο εσενα? εμενα ηταν στη μεση τοτε και περιμενα με το 20αρικο να ανεβει 2 γραμμες που ειναι 12 λιτρα περιπου. Αν οντως ο εν λογο βενζινας εκανε κλεψιμο γυρω στα 15 ευρω παντως θελει σκοτωμα, το θεωρω απιθανο μιας και οι "κλεφτες" 5-10% κλεβουν.

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
Manos206 
Moderator
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 02 Ιούν 2010
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Ιαν 2014, 22:20:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν εχανε (απο προσωπικη εμπειρια) οταν θα εβγαινες απο το αμαξι θα το καταλαβαινες 100%.. Κατι αλλο παιζει.. Οντως περιεργο που ανεβηκε ο δεικτης..

http://www.facebook.com/sarakinikorooms
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
τρελακιας (μαρινος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 RC (2009)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Ιαν 2014, 23:33:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φοβαμαι μην τυχον κ εχει χαλασει κανενα μπεκ η η αντλια υψηλης κ ριχνει αβερτα καυσιμο.αλλα κ παλι θα ειχα ενδειξεις....

Επιστροφή στην κορυφή
kostas207rc (kostakis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 RC 1.6T

Ένταξη: 02 Ιούλ 2008
Τόπος: Αθήνα-Καρδίτσα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Ιαν 2014, 00:26:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τρελακιας έγραψε:
Φοβαμαι μην τυχον κ εχει χαλασει κανενα μπεκ η η αντλια υψηλης κ ριχνει αβερτα καυσιμο.αλλα κ παλι θα ειχα ενδειξεις....

Θα σου πεταγε τσεκ

Sex,πούδρα,πτυσσόμενο κρεβάτι και χρησιμοποιημένες πετσέτες για λίγες μέρες μόνο 15e
Επιστροφή στην κορυφή
τρελακιας (μαρινος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 RC (2009)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Ιαν 2014, 21:05:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικα σημερα εβαλα παλι 20 ευρω απο αλλο βενζιναδικο.εκανα αρκετα χιλιομετρα κ ολα καλως δεν φανηκε καμια απωλεια βενζινης.
Τελικα πρεπει να ηταν ο βενζινας.αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως διαολο εδειξε ο δεικτης την κανονικη ποσοτητα κ μετα επεσε.
Να ξερετε το βενζιναδικο ειναι AVIN ηλια ηλιου κ φραντζη.

Επιστροφή στην κορυφή
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north

Ένταξη: 03 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Ιαν 2014, 09:19:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Koυκλες αυτο το προβλημα προερχετε απο το φλοτερ.Το κακο της υποθεσης ειναι οτι παει καροτσακι με την αντλια και αν πεις να το αλλαξεις το 200αρι εχει φυγει..

Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Samer (SAM)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207GT GTX

Ένταξη: 04 Μάρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Ιαν 2014, 12:26:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τρελακιας έγραψε:
Τελικα σημερα εβαλα παλι 20 ευρω απο αλλο βενζιναδικο.εκανα αρκετα χιλιομετρα κ ολα καλως δεν φανηκε καμια απωλεια βενζινης.
Τελικα πρεπει να ηταν ο βενζινας.αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως διαολο εδειξε ο δεικτης την κανονικη ποσοτητα κ μετα επεσε.
Να ξερετε το βενζιναδικο ειναι AVIN ηλια ηλιου κ φραντζη.

Ο βενζινας ηταν. Απο ενα συγκεκριμενο βενζιναδικο τα νοτια μου εκανε τα ιδια 2-3 φορες που αναγκαζομουνα να παω εκει μετα τις 00:00 οταν δεν ειχα βενζινη.

"I wish I could see things from your point of view, unfortunately i can't stick my head that far up my ass"!!
Επιστροφή στην κορυφή
Manos206 
Moderator
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Ιαν 2014, 15:27:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το συγκεκριμενο βενζιναδικο ειναι ΦΟΛΑ!! Μαυρη λιστα..! Δε μας το πες απ την αρχη.. Razz

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Ιαν 2014, 16:57:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε μαγκες σε ποια περιοχη ειναι αυτο το βενζιναδικο να του στειλουμε κανα ελεγχο γιατι κατι τετοιες κουφαλες πρεπει να κλεινουν σιγα-σιγα.

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
Manos206 
Moderator
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Ιαν 2014, 18:27:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

marios_207_GT έγραψε:
Ρε μαγκες σε ποια περιοχη ειναι αυτο το βενζιναδικο να του στειλουμε κανα ελεγχο γιατι κατι τετοιες κουφαλες πρεπει να κλεινουν σιγα-σιγα.

Νεος κοσμος..

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης