PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Έσπασε ο γρύλος μου!

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
zzzleepy (Μαύρος Χέλωνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 08 Φεβ 2004, 11:53:26    Θέμα δημοσίευσης: Έσπασε ο γρύλος μου! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδιά, σήμερα το πρωί πήγα να σηκώσω το αμάξι με το γρύλο για να μπορέσω να μπω από κάτω και να βάλω την καινούρια μου εξάτμιση. Βάζω λοιπόν το γρύλο και αρχίζω να σηκώνω. Μόλις η ρόδα άρχισε να σηκώνεται από το έδαφος, το χερούλι του γρύλου έσπασε και μου έμεινε στα χέρια! Για να βγάλω το γρύλο αναγκάστηκα να κάνω το αμάξι μπροστά για να πέσει. Ευτυχώς πήρα το γρύλο ενός φίλου μου κι έκανα τη δουλειά μου... Και θέλω να ρωτήσω: ο γρύλος καλύπτεται από την εγγύηση; Να πάω και να τους τον πετάξω στη μούρη; Να τους τραβήξω και μια μήνυση που δε συνέβη κάτι χειρότερο;

Για όλο τον κόσμο είσαι κάποιος... για κάποιον είσαι όλος ο κόσμος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Ivang (Βαγγέλης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.6 16V

Ένταξη: 15 Νοέ 2002
Τόπος: Θεσ/νίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 08 Φεβ 2004, 14:03:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να πας και να τους το πετάξεις στο κεφάλι !!!

Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 08 Φεβ 2004, 16:26:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μωρε ετσι οπως ειναι και "σηκωμενος" ειναι για να πας να τους τον βαλεις σε κανα υποπτο σημειο!!! Laughing Παντως ενα ειναι σιγουρο, οτι δεν καλυπτεται απο εγγυση!!! Απο τη μια η χρα της εξατμισης και απο την αλλη ο σπασμενος γρυλλος...φοβερο κοντραστ συναισθηματων!!!

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 08 Φεβ 2004, 22:58:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι ρε γμτ... Το κακό είναι, απ'ότι κατάλαβα, ότι μάλλον πρέπει να χρεωθώ καινούριο γρύλο... ΓΚΡΡΡΡ! Evil

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 08 Φεβ 2004, 23:39:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ψαξε σε κανα συνεργειο μπας και τους περισσευει κανενας!!! Μην τον χρυσοπληρωσεις κιολας... Wink

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Skull (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Έδεσσα-Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Φεβ 2004, 01:23:14    Θέμα δημοσίευσης: Re: Έσπασε ο γρύλος μου! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

zzzleepy έγραψε:
Ρε παιδιά, σήμερα το πρωί πήγα να σηκώσω το αμάξι με το γρύλο για να μπορέσω να μπω από κάτω και να βάλω την καινούρια μου εξάτμιση. Βάζω λοιπόν το γρύλο και αρχίζω να σηκώνω. Μόλις η ρόδα άρχισε να σηκώνεται από το έδαφος, το χερούλι του γρύλου έσπασε και μου έμεινε στα χέρια! Για να βγάλω το γρύλο αναγκάστηκα να κάνω το αμάξι μπροστά για να πέσει. Ευτυχώς πήρα το γρύλο ενός φίλου μου κι έκανα τη δουλειά μου... Και θέλω να ρωτήσω: ο γρύλος καλύπτεται από την εγγύηση; Να πάω και να τους τον πετάξω στη μούρη; Να τους τραβήξω και μια μήνυση που δε συνέβη κάτι χειρότερο;

Καλα ρε απιστευτε μονος σου θα εβαζες την εξατμιση? Shocked
Δεν νομιζω να ειναι καλο να επεμβενεις τοσο πολυ στα τεχνικα μερη του αυτοκινητου...και γενικα σε ολα!Αν ειχαμε επαγγελματιες τωρα στο forum θα τα ειχες ακουσει για τα καλα! Very happy

Ηθελες να την βαλεις βρε για να εντυπωσιασεις στην παραλια... Laughing Laughing

----------------------------
Skull - personal blog
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Φεβ 2004, 01:49:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κι όμως φίλε μου, την έβαλα μόνος μου...

Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Φεβ 2004, 08:38:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σιγα την τεχνη ρε παιδιά να περάσεις μια εξάτμιση. ειδικά όταν έχει έτοιμες βάσεις... μην ειστε τόσο υπερβολικοί. δεν ειναι δα και τόσο τρομερό. χέρι στον κινητήρα να μη βάζουμε μόνοι μας. τα υπόλοιπα γίνονται!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Φεβ 2004, 11:35:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ενταξει, ειναι ενα ρισκο ομως!!! Πχ δεν ξερεις αν "χανει" απο καπου καυσαερια, απο την ενωση εννοω!!! Δε λεω οτι του Αντωνη εχει τετοιο προβλημα, αλλα γενικως εχει ενα ρισκο το ολο εγχειρημα!!! Αν το πας σε καποιον ειδικο και μετα γινει καμια στραβη θα ξερεις σε ποιον να φωναζεις τουλαχιστον!!! Cussing out

Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)

Ένταξη: 09 Αύγ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Φεβ 2004, 12:23:45    Θέμα δημοσίευσης: Re: Έσπασε ο γρύλος μου! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

zzzleepy έγραψε:

Δε νομίζω ότι είναι πολύ καλή ιδέα να πέφτει κάποιος κάτω από το αμάξι, όταν αυτό στέκεται στο γρύλο μόνο.

Μην τον εμπιστεύεστε (το γρύλο). Τώρα σου έμεινε η μανιβέλα στο χέρι, εμένα κόντεψε να μου πέσει το αμάξι.

Αν θες να δουλέψεις κάτω από το αμάξι, πάρε δύο τριγωνικούς τάκους και βάλτους από κάτω, αφού το σηκώσεις με το γρύλο.

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
nikapos 
Μέλος
Μέλος

rallye - 307

Ένταξη: 15 Ιαν 2003
Τόπος: athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Φεβ 2004, 12:31:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

1. to βιβλιο οδηγιων δεν το διαβαζει κανεις? λεει σαφεστατα να μην πεφτεις κατω απο αυτοκινητο που το εχεις σηκωσει με το γρυλο.

2. Λογικα καλυπτεται απο εγγυηση τουλαχιστον για 1 χρονο (μπορει και 2)

3. Μπορεις να βρεις μεταχειρισμενο στη μιση τιμη σε μαγαζι με μεταχειρισμενα (φραντζη - λιοσιων )
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Φεβ 2004, 12:58:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η εξάτμισή μου είχε έτοιμες βάσεις για το 206 και με ένα σφιγκτήρα έμπαινε στο σωλήνα. Την είχε πάει ο Sidobre σε μάστορα και του την έφτιαξε οπότε δεν ήταν κάτι δύσκολο. Κι όσο για το αν πρέπει να μπαίνουμε κάτω από το αμάξι όταν αυτό είναι σηκωμένο με το γρύλο, να σας πω ότι σε κάθε μια από τις πίσω ρόδες είχα βάλει και από μια ρεζέρβα για να πατάνε πάνω (μια η δικιά μου και μια του φίλου μου που μου δάνεισε το γρύλο του)...

Είπαμε, είμαστε ψώνια αλλά όχι μαλ**ες Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Skull (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Φεβ 2004, 21:28:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Την δικια μου την εξατμιση που ειναι unoversal μου την εβαλαν με οξυγονο! Shocked
Οποιος ξερει απο οξυγονο και ειναι τοσο εμπειρος πια εξατμισας μπορει να το κανει...
10ευρο,μπορει και λιγοτερα,θα σου παρει ενας εξατμισας....

Skull - personal blog
Επιστροφή στην κορυφή
max 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 1.1 XT

Ένταξη: 16 Ιαν 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Φεβ 2004, 12:31:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πέτρος έγραψε:
σιγα την τεχνη ρε παιδιά να περάσεις μια εξάτμιση. ειδικά όταν έχει έτοιμες βάσεις... μην ειστε τόσο υπερβολικοί. δεν ειναι δα και τόσο τρομερό. χέρι στον κινητήρα να μη βάζουμε μόνοι μας. τα υπόλοιπα γίνονται!

Και τις συγκολησεις πως τις κανεις?εκτος αν εχεις ολοκληρο εξοπλισμο στο σπιτι σου!
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Φεβ 2004, 12:40:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

zzzleepy έγραψε:
Η εξάτμισή μου είχε έτοιμες βάσεις για το 206 και με ένα σφιγκτήρα έμπαινε στο σωλήνα. Την είχε πάει ο Sidobre σε μάστορα και του την έφτιαξε οπότε δεν ήταν κάτι δύσκολο.

Ποιος μίλησε για συγκόλληση στην προκειμένη περίπτωση; Βγάλε βάλε ήταν όλη η δουλειά...

Επιστροφή στην κορυφή
Skull (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Φεβ 2004, 18:08:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

zzzleepy έγραψε:
zzzleepy έγραψε:
Η εξάτμισή μου είχε έτοιμες βάσεις για το 206 και με ένα σφιγκτήρα έμπαινε στο σωλήνα. Την είχε πάει ο Sidobre σε μάστορα και του την έφτιαξε οπότε δεν ήταν κάτι δύσκολο.

Ποιος μίλησε για συγκόλληση στην προκειμένη περίπτωση; Βγάλε βάλε ήταν όλη η δουλειά...

Γενικα μιλαμε βρε... Very happy

Skull - personal blog
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης