Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
zzzleepy (Μαύρος Χέλωνος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)
Ένταξη: 06 Ιούλ 2002 Δημοσιεύσεις: 1289 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 08 Φεβ 2004, 11:53:26 Θέμα δημοσίευσης: Έσπασε ο γρύλος μου! |
|
|
Ρε παιδιά, σήμερα το πρωί πήγα να σηκώσω το αμάξι με το γρύλο για να μπορέσω να μπω από κάτω και να βάλω την καινούρια μου εξάτμιση. Βάζω λοιπόν το γρύλο και αρχίζω να σηκώνω. Μόλις η ρόδα άρχισε να σηκώνεται από το έδαφος, το χερούλι του γρύλου έσπασε και μου έμεινε στα χέρια! Για να βγάλω το γρύλο αναγκάστηκα να κάνω το αμάξι μπροστά για να πέσει. Ευτυχώς πήρα το γρύλο ενός φίλου μου κι έκανα τη δουλειά μου... Και θέλω να ρωτήσω: ο γρύλος καλύπτεται από την εγγύηση; Να πάω και να τους τον πετάξω στη μούρη; Να τους τραβήξω και μια μήνυση που δε συνέβη κάτι χειρότερο;
Για όλο τον κόσμο είσαι κάποιος... για κάποιον είσαι όλος ο κόσμος... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ivang (Βαγγέλης) Δραστήριο μέλος

206 1.6 16V
Ένταξη: 15 Νοέ 2002 Δημοσιεύσεις: 230 Τόπος: Θεσ/νίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 08 Φεβ 2004, 14:03:59 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Να πας και να τους το πετάξεις στο κεφάλι !!!

|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
netblaster (Γιώργος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)
Ένταξη: 14 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 1763 Τόπος: Αθήνα-Άλιμος
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 08 Φεβ 2004, 16:26:23 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μωρε ετσι οπως ειναι και "σηκωμενος" ειναι για να πας να τους τον βαλεις σε κανα υποπτο σημειο!!! Παντως ενα ειναι σιγουρο, οτι δεν καλυπτεται απο εγγυση!!! Απο τη μια η χρα της εξατμισης και απο την αλλη ο σπασμενος γρυλλος...φοβερο κοντραστ συναισθηματων!!!
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 08 Φεβ 2004, 22:58:42 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ναι ρε γμτ... Το κακό είναι, απ'ότι κατάλαβα, ότι μάλλον πρέπει να χρεωθώ καινούριο γρύλο... ΓΚΡΡΡΡ! 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 08 Φεβ 2004, 23:39:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ψαξε σε κανα συνεργειο μπας και τους περισσευει κανενας!!! Μην τον χρυσοπληρωσεις κιολας... 
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Skull (Γιαννης) Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 655 Τόπος: Έδεσσα-Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 09 Φεβ 2004, 01:23:14 Θέμα δημοσίευσης: Re: Έσπασε ο γρύλος μου! |
|
|
zzzleepy έγραψε: | Ρε παιδιά, σήμερα το πρωί πήγα να σηκώσω το αμάξι με το γρύλο για να μπορέσω να μπω από κάτω και να βάλω την καινούρια μου εξάτμιση. Βάζω λοιπόν το γρύλο και αρχίζω να σηκώνω. Μόλις η ρόδα άρχισε να σηκώνεται από το έδαφος, το χερούλι του γρύλου έσπασε και μου έμεινε στα χέρια! Για να βγάλω το γρύλο αναγκάστηκα να κάνω το αμάξι μπροστά για να πέσει. Ευτυχώς πήρα το γρύλο ενός φίλου μου κι έκανα τη δουλειά μου... Και θέλω να ρωτήσω: ο γρύλος καλύπτεται από την εγγύηση; Να πάω και να τους τον πετάξω στη μούρη; Να τους τραβήξω και μια μήνυση που δε συνέβη κάτι χειρότερο; |
Καλα ρε απιστευτε μονος σου θα εβαζες την εξατμιση?
Δεν νομιζω να ειναι καλο να επεμβενεις τοσο πολυ στα τεχνικα μερη του αυτοκινητου...και γενικα σε ολα!Αν ειχαμε επαγγελματιες τωρα στο forum θα τα ειχες ακουσει για τα καλα!
Ηθελες να την βαλεις βρε για να εντυπωσιασεις στην παραλια... 
----------------------------
Skull - personal blog |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 09 Φεβ 2004, 01:49:13 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Κι όμως φίλε μου, την έβαλα μόνος μου...
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Baphomet (Πέτρος) Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)
Ένταξη: 06 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 4616 Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 09 Φεβ 2004, 08:38:44 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
σιγα την τεχνη ρε παιδιά να περάσεις μια εξάτμιση. ειδικά όταν έχει έτοιμες βάσεις... μην ειστε τόσο υπερβολικοί. δεν ειναι δα και τόσο τρομερό. χέρι στον κινητήρα να μη βάζουμε μόνοι μας. τα υπόλοιπα γίνονται! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 09 Φεβ 2004, 11:35:20 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ενταξει, ειναι ενα ρισκο ομως!!! Πχ δεν ξερεις αν "χανει" απο καπου καυσαερια, απο την ενωση εννοω!!! Δε λεω οτι του Αντωνη εχει τετοιο προβλημα, αλλα γενικως εχει ενα ρισκο το ολο εγχειρημα!!! Αν το πας σε καποιον ειδικο και μετα γινει καμια στραβη θα ξερεις σε ποιον να φωναζεις τουλαχιστον!!! 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Svstouk (Στέφανος) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)
Ένταξη: 09 Αύγ 2002 Δημοσιεύσεις: 869 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 09 Φεβ 2004, 12:23:45 Θέμα δημοσίευσης: Re: Έσπασε ο γρύλος μου! |
|
|
zzzleepy έγραψε: | Ρε παιδιά, σήμερα το πρωί πήγα να σηκώσω το αμάξι με το γρύλο για να μπορέσω να μπω από κάτω και να βάλω την καινούρια μου εξάτμιση. Βάζω λοιπόν το γρύλο και αρχίζω να σηκώνω. Μόλις η ρόδα άρχισε να σηκώνεται από το έδαφος, το χερούλι του γρύλου έσπασε και μου έμεινε στα χέρια! Για να βγάλω το γρύλο αναγκάστηκα να κάνω το αμάξι μπροστά για να πέσει. Ευτυχώς πήρα το γρύλο ενός φίλου μου κι έκανα τη δουλειά μου... Και θέλω να ρωτήσω: ο γρύλος καλύπτεται από την εγγύηση; Να πάω και να τους τον πετάξω στη μούρη; Να τους τραβήξω και μια μήνυση που δε συνέβη κάτι χειρότερο; |
Δε νομίζω ότι είναι πολύ καλή ιδέα να πέφτει κάποιος κάτω από το αμάξι, όταν αυτό στέκεται στο γρύλο μόνο.
Μην τον εμπιστεύεστε (το γρύλο). Τώρα σου έμεινε η μανιβέλα στο χέρι, εμένα κόντεψε να μου πέσει το αμάξι.
Αν θες να δουλέψεις κάτω από το αμάξι, πάρε δύο τριγωνικούς τάκους και βάλτους από κάτω, αφού το σηκώσεις με το γρύλο.
Be ware! Lion within! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
nikapos Μέλος

rallye - 307
Ένταξη: 15 Ιαν 2003 Δημοσιεύσεις: 117 Τόπος: athens
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 09 Φεβ 2004, 12:31:37 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
1. to βιβλιο οδηγιων δεν το διαβαζει κανεις? λεει σαφεστατα να μην πεφτεις κατω απο αυτοκινητο που το εχεις σηκωσει με το γρυλο.
2. Λογικα καλυπτεται απο εγγυηση τουλαχιστον για 1 χρονο (μπορει και 2)
3. Μπορεις να βρεις μεταχειρισμενο στη μιση τιμη σε μαγαζι με μεταχειρισμενα (φραντζη - λιοσιων ) |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 09 Φεβ 2004, 12:58:02 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Η εξάτμισή μου είχε έτοιμες βάσεις για το 206 και με ένα σφιγκτήρα έμπαινε στο σωλήνα. Την είχε πάει ο Sidobre σε μάστορα και του την έφτιαξε οπότε δεν ήταν κάτι δύσκολο. Κι όσο για το αν πρέπει να μπαίνουμε κάτω από το αμάξι όταν αυτό είναι σηκωμένο με το γρύλο, να σας πω ότι σε κάθε μια από τις πίσω ρόδες είχα βάλει και από μια ρεζέρβα για να πατάνε πάνω (μια η δικιά μου και μια του φίλου μου που μου δάνεισε το γρύλο του)...
Είπαμε, είμαστε ψώνια αλλά όχι μαλ**ες 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 09 Φεβ 2004, 21:28:31 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Την δικια μου την εξατμιση που ειναι unoversal μου την εβαλαν με οξυγονο!
Οποιος ξερει απο οξυγονο και ειναι τοσο εμπειρος πια εξατμισας μπορει να το κανει...
10ευρο,μπορει και λιγοτερα,θα σου παρει ενας εξατμισας....
Skull - personal blog |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
max Νέος χρήστης

206 1.1 XT
Ένταξη: 16 Ιαν 2003 Δημοσιεύσεις: 94
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 11 Φεβ 2004, 12:31:53 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πέτρος έγραψε: | σιγα την τεχνη ρε παιδιά να περάσεις μια εξάτμιση. ειδικά όταν έχει έτοιμες βάσεις... μην ειστε τόσο υπερβολικοί. δεν ειναι δα και τόσο τρομερό. χέρι στον κινητήρα να μη βάζουμε μόνοι μας. τα υπόλοιπα γίνονται! |
Και τις συγκολησεις πως τις κανεις?εκτος αν εχεις ολοκληρο εξοπλισμο στο σπιτι σου! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 11 Φεβ 2004, 12:40:03 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
zzzleepy έγραψε: | Η εξάτμισή μου είχε έτοιμες βάσεις για το 206 και με ένα σφιγκτήρα έμπαινε στο σωλήνα. Την είχε πάει ο Sidobre σε μάστορα και του την έφτιαξε οπότε δεν ήταν κάτι δύσκολο. |
Ποιος μίλησε για συγκόλληση στην προκειμένη περίπτωση; Βγάλε βάλε ήταν όλη η δουλειά...
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 11 Φεβ 2004, 18:08:29 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
zzzleepy έγραψε: | zzzleepy έγραψε: | Η εξάτμισή μου είχε έτοιμες βάσεις για το 206 και με ένα σφιγκτήρα έμπαινε στο σωλήνα. Την είχε πάει ο Sidobre σε μάστορα και του την έφτιαξε οπότε δεν ήταν κάτι δύσκολο. |
Ποιος μίλησε για συγκόλληση στην προκειμένη περίπτωση; Βγάλε βάλε ήταν όλη η δουλειά... |
Γενικα μιλαμε βρε... 
Skull - personal blog |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|