PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ρεταρισμα

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
kristo21 (rallyexr)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 16 Μάρ 2014

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Απρ 2014, 21:31:33    Θέμα δημοσίευσης: Ρεταρισμα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπερα σε ολους.

Εχω ενα peugeot 106 XR 1992 καροτσα μετατροπη μοτερ peugeot 106 rallye 2003 μοντελο. το προβλημα μου ειναι οτι ρεταρει καθε τρεις και λιγο.το αυτοκινητο οταν ειναι σε κλιση περιεργη παρκαρισμενο σε ανηφορα η κατηφορα δεν παιρνει μπρος με τιποτα.εκτος αν το τσουλισω και το ισιοσω τοτε θα παρει μπρικη.επισεις οταν ανοιγω το αυτοκινητο πανω απο 4,000 στροφες καπου καπου δεν γεμιζει το γκαζι του δν τραβαει καλα και για δευτερολεπτα ρεταρει σταματαει ρεταρει.επεισης εχει συμβει να μου σβησει στην εθνικη ενω ειμουν με 140κμ ειχα αγιο εκεινη τη μερα.το αυτοκινητο το κανει αυτο ειτε ειναι κρυο ειτε ζεστο.και ωρες ωρες στην 1τη με το που αφηνω το συμπλεχτη και παταω λιγο γκαζι να αλλαξω ρεταρει με αποτελεσμα αν δεν δοσω παραπανω γκαζι να μου σβησει.εχω παει σε πολλα μαστορια.και ο καθενας μου λεει το μακρυ του και το κοντο του.μπεκ,αισθητηρας λαμδα,φιλτρο βενζινας,τρομπα βενζινας.σημερα το πηγα σε εξειδικευμενο συνεργειο και μου ειπαν οτι πρεπει να το δουν αλλα ειναι σιγουροι οτι κατι παιζει με ντροπα και φλοτερ.διοτι η καροτσα μου εχει ξεχωριστα την τρομπα απο το φλοτερ.και δεν εχει γινει σωστη δουλεια στην μετατροπη.

Μηπως εχει παθει καμια βλαβη παρομοια καποιος και ξερει τι ειναι και γλυτωσω λεφτα.αντι να αλλαζω ολα τα παραπανω..

Ευχαριστω.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
hlias303 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 20 Μάϊ 2013

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Απρ 2014, 00:32:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

file malon trompa mou mirizei kai mena!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης