PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Αλοιφαδορος

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Giannak (Γιάννης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 10 Φεβ 2014

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Μάρ 2014, 22:36:59    Θέμα δημοσίευσης: Αλοιφαδορος Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι λέτε γι'αυτό??? έχει κανείς να προτείνει κάτι??

http://eshop.karagianni.com/product.aspx?id=10000
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
τρελακιας (μαρινος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 RC (2009)

Ένταξη: 07 Αύγ 2011
Τόπος: Οπου ξημερωσει

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Μάρ 2014, 11:52:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ειναι ιδιος με αυτους που πουλαει το πρακτικερ.δεν κανει κ πολυ δουλεια μονο τα νευρα θα σου σπασει....
Καλυτερα σιγα σιγα με το χερι...

"Μαρια να παρω τ αμαξι σου;"
"Οχι γιατι εισαι καφτης!"
Επιστροφή στην κορυφή
Giannak (Γιάννης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Μάρ 2014, 21:31:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ok, ευχαριστω για την απάντηση! Υπάρχει κάποια άλλη πρόταση? Εχει κανείς ?
Επιστροφή στην κορυφή
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

Ένταξη: 03 Ιούλ 2011
Τόπος: Περιστέρι, Αττική

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Μάρ 2014, 00:32:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πρέπει να δώσεις πολλά λεφτά. Πανω απο 150 να πάρεις κάτι επαγγελματικο ή ημι-επαγγελματικο.

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
dimisboukis (Dimis)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

peugeot 206 1.6 16v (12/2006)

Ένταξη: 06 Δεκ 2011
Τόπος: Λαρισα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Μάρ 2014, 10:07:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τζαμπα τα λευτα που θα δοσεις.Εγω εχω και τον χρησιμοποιω μονο για κερωμα.Οι αλοιφες εχουν καλυτερο αποτελεσμα με το χερι(απο οτι ενας φτηνος αλοιφαδορος) αλλα θελει υπομονη.Τωρα για ακριβοτερο δεν ξερω.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
τρελακιας (μαρινος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 RC (2009)

Ένταξη: 07 Αύγ 2011
Τόπος: Οπου ξημερωσει

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Μάρ 2014, 11:56:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε Γιαννη να ξερεις οτι το συχνο γυαλισμα με αλοιφαδορο δεν ειναι το καλυτερο καθως τρωει πολυ απ το βερνικι.αν το χρωμα σου ειναι πολυ χαλια πηγαινε να στο γυαλισει ενας επαγγελματιας με αλοιφαδορο κ στη συνεχεια μπορεις να το κανεις με το χερι αν οχι 2 φορες το χρονο τουλαχιστον μια για να διατηρησεις τη βαφη σε πολυ καλη κατασταση.
Αν θες να βγαλεις σημαδια παρε μια χονδρη αλοιφη κ μετα περασε το με μια ψιλη.

"Μαρια να παρω τ αμαξι σου;"
"Οχι γιατι εισαι καφτης!"
Επιστροφή στην κορυφή
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

Ένταξη: 03 Ιούλ 2011
Τόπος: Περιστέρι, Αττική

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Μάρ 2014, 14:17:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ενας επαγγελαμτικος αλποιφαδορος εκτος δεν μας κανει παντα, υπαρχουν με 150 ευρω που δουλευουν με κατωτερο οριο ~600 στροφες, ενω οταν πας να περασεις το κερι μπορει να θες να δουλεψεις (αναλογα το προιον) στις 400, για να παρεις ενα μηχανημα που θα κανει δουλεια, καλυτερη κιολας απο το χερι θες ενα 300αρι, εγω που εχω ασχοληθει με αυτο το θεμα γιατι το εχω κερωμενο κλπ το αμαξι, τα περναω και τριβω μετα με το χερι, μανουρα μεν αλλα δεν θα χαλουσα ποτε τοσα λεφτα για αλοιφαδορο. Παντως στο δικο μου χρωμα (ασημι) περναω κατα κυριο λογο αυτα τα 2 προιοντα:
πρωτα αυτο http://www.cleanyourcar.co.uk/images/uploads/watermarked/autoglym_superresin.jpg

και μετα απο πανω αυτο http://www.towsure.com/images/products/2239/detail/autoglym-extra-gloss-protection.jpg

αυστηρα ανα 3 μηνες, μετα ακομα και να το πλενεις χωρις πιεστικο φευγει.

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
Giannak (Γιάννης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Μάρ 2014, 16:56:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οκ, καταλαβα...δεν προκειται να παρω φτηνο αλοιφαδόρο... δεν αξζει... Το βασικο μου πρόβλημα ήταν μεχρι προχτες, ότι το χρώμα δεν ήταν γυαλιστερο σε όλη την επιφάνεια, αλλά "σαγρέ"..

Τι ήταν αυτο δεν ήξερα, αλλά παρατήρησα ότι με λίγο επίμονο τρίψιμο τοπικά έφευγε.. Πήγα σε ένα πλυντήριο και μου το έβγαλε με "πλαστελίνη" (για όποιον δεν ξέρει - http://www.ebay.com/itm/Autoglym-Surface-Detailing-100g-Clay-Bar-Smooth-New-Sealed-In-Tin-FREE-POST-/281065223522?pt=UK_Car_Accessories_Car_Care_Cleaning&hash=item4170caf562 ) και μετα από την πλαστελίνη έβαλε με αλοιφαδόρο μια αλοφη της sonax (δεν την είδα ακριβως αλλα κάτι για γυάλισμα ήταν - έγραφε κάπου polish).

Μετά από τρίψιμο 1.5 ώρας το αυτοκίνητο απέκτησε τη φυσική του γυαλάδα! Very happy Ο λόγος που ήταν σαγρε, απ'ότι καταλάβαμε, ήταν "άχνη μπογιά" γιατί αυτό που έβγαινε ήταν κόκκινο.. άρα κάπου το είχε αφησει ο προηγούμενος και τα πήρε όλα ο αέρας και τα έφερε πάνω..

Αυτή τη στιγμή, είμαι ευχαριστημένος από την αίσθηση γυαλάδας, αλλά από τον αλοιφαδόρο μάλλον, δημιουργηθηκε σε κάποια σημεία "αραχνιασμα".. Τωρα λοιπόν, το πρόβλημα μου είναι πως να βγάλω το αραχνιασμα..και αφού δεν θα πάρω αλοιφαδόρο πρέπει να βρω λύση με τα χεράκια μου!

Αυτες οι αλοιφες που βάζει ο marios_207_gt θα κάνουν δουλεια ή πρέπει να βρω άλλες?
Επιστροφή στην κορυφή
Manos206 
Moderator
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 02 Ιούν 2010
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Μάρ 2014, 15:36:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το να γινει σαγρε δεν ειναι μονο θεμα μιας φορας. Φιλου το αμαξι (καινουριο) το αφηνε 3 φορες την εβδομαδα για 8 ωρες στο Περαμα στα ferry boat και του εγινε ετσι σε λιγοτερο απο χρονο. (απο τα ναυπηγεια νομιζω)

http://www.facebook.com/sarakinikorooms
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Driver ///M (Άρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 90hp sport

Ένταξη: 16 Νοέ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Μάρ 2014, 17:01:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε, ο αλοιφαδόρος που παρέθεσες είναι κυριολεκτικά άχρηστος.

Ωστόσο, με γύρω στα 60 ευρώ μπορείς να πάρεις περιστροφικό αλοιφαδόρο της ίδιας εταιρείας, που κάνει μια χαρά δουλειά.
http://www.plus4u.gr/showitem.php?ID=120000627&ref=skroutz
Θα χρειαστείς βέβαια και 2 pads για να γίνει δουλειά, ένα cutting κι ένα polishing, οπότε προσέθεσε κι άλλα 20 ευρώ χοντρικά και μπορείς να κάνεις ένα σοβαρό γυάλισμα στο αμάξι σου, με τις κατάλληλες αλοιφές πάντα.

Όσο για το κέρωμα, δεν χρειάζεσαι αλοιφαδόρο γι'αυτό.
Τα καλά "φυσικά" κεριά, περνιούνται έτσι κι αλλιώς μόνο με το χέρι.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Giannak (Γιάννης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Μάρ 2014, 17:17:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μαλιστα, μου ειπαν οτι αν το περασω με μια ψιλη αλοιφη της 3Μ και μετα ενα κερωμα θα επανελθει σε φυσιολογικη κατασταση! ισχυει?
Επιστροφή στην κορυφή
Driver ///M (Άρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 90hp sport

Ένταξη: 16 Νοέ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Μάρ 2014, 23:33:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannak έγραψε:
Μαλιστα, μου ειπαν οτι αν το περασω με μια ψιλη αλοιφη της 3Μ και μετα ενα κερωμα θα επανελθει σε φυσιολογικη κατασταση! ισχυει?

Aν έχει αρκετή αράχνη το αμάξι σου, με ψιλή αλοιφή δεν πρόκειται να επανέλθει.
Θέλει μεσαία, ίσως και χοντρή αλοιφή και μετά για φινίρισμα περνάς λεπτή αλοιφή.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης