Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Alexandros GT (Alexandros) Μόλις έγραψα

peugeot 207 1.6 GT(2007)
Ένταξη: 28 Νοέ 2012 Δημοσιεύσεις: 34 Τόπος: ΑΘΗΝΑ/ΜΟΣΧΑΤΟ
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 14 Απρ 2014, 22:48:52 Θέμα δημοσίευσης: Καθίσματα recaro σε 207 |
|
|
Παιδιά γνωρίζει κανείς αν μπαίνουν τα recaro του corsa opc σε 207 θέλει πατέντα για να μπουν?Και αν μπουν θα λειτουργούν οι πλαϊνοί αερόσακοι των καθισμάτων και οι αισθητήρες του καθίσματος για τις ζώνες η θα βγάλει σφάλματα το αμάξι και μετα τρέχα γύρευε? σορρυ για τον βομβαρδισμό ερωτήσεων  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Kostaswannabe (Κωστας) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye 2010 F/L
Ένταξη: 02 Νοέ 2013 Δημοσιεύσεις: 408 Τόπος: νοτια προαστια περιξ
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 15 Απρ 2014, 03:35:03 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τι να τα κανεις τα ρεκαρο.. Χιλιες φορες τ αλκανταρα του rc
Δεν παιζει να υπαρχει καλυτερο καθισμα κατα τη γνωμη μου 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
SAKIS-LEMANS (Κώστας) Έχω ξεφύγει !!!

207 Lemans
Ένταξη: 16 Αύγ 2008 Δημοσιεύσεις: 1887 Τόπος: Φραπεδονίκη!
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 15 Απρ 2014, 09:18:00 Θέμα δημοσίευσης: Re: Καθίσματα recaro σε 207 |
|
|
Alexandros GT έγραψε: | Παιδιά γνωρίζει κανείς αν μπαίνουν τα recaro του corsa opc σε 207 θέλει πατέντα για να μπουν?Και αν μπουν θα λειτουργούν οι πλαϊνοί αερόσακοι των καθισμάτων και οι αισθητήρες του καθίσματος για τις ζώνες η θα βγάλει σφάλματα το αμάξι και μετα τρέχα γύρευε? σορρυ για τον βομβαρδισμό ερωτήσεων  |
έλεος φίλε μου, τι δουλειά έχει το ρεκάρο του OPC στο 207... έλεος...
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
saikoe_39 (Κώστας) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207
Ένταξη: 27 Απρ 2009 Δημοσιεύσεις: 1008 Τόπος: Στο στόκολο.!
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 15 Απρ 2014, 14:41:06 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πιο μικρο-πρακτικο και πολυ πιο ελαφρυ απο του Rc..!!!
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Kostaswannabe (Κωστας) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye 2010 F/L
Ένταξη: 02 Νοέ 2013 Δημοσιεύσεις: 408 Τόπος: νοτια προαστια περιξ
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 15 Απρ 2014, 16:24:43 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δεν ξερω του rc πως ειναι στη χρηση αλλα του opc ειναι μια μαλ***α.. Μερικες
Φορες κολαει και θελεις αιτηση να το ριξεις.. Πρεπει να το τραβηξεις πισω παλι και ξανα παλι και παει λεγοντας.. Και σε επενδυση καμια σχεση.. Αλκανταρα ετη μπροστα..κ αμα ειναι για βαρος ας παει να βαλει ενα αγωνιστικο τελειως να χει και τις ζωνες..
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peugeot 207 1.6 GT(2007)
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 15 Απρ 2014, 20:07:17 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εγω πάντως παιδιά που έχω κάτσει και στα δυο εχουν θετικά και αρνητικα με του rc δεν πιάνεσε και ταξίδι να πας ενω με το αλλο ναι, το ρεκάρο ομως ειναι πιο μικρο και σε αγγαλιαζει καλύτερα απο οτι του rc και οσο για το αλκαντάρα δεν γίνεται να ναι δερματινο μαυρο ολο το αμάξι και δυο καθισματα με αλκαντάρα,δεν διαφωνώ οτι είναι πάρα πολύ ωραια αλλα εντάξει είναι made by peugeot το αλλο ειναι φτιαγμένο απο μια απο τις κορυφαίες εταιρείες aftermarket καθισμάτων δεν γίνεται να είναι το ίδιο πράγμα.Για αυτά που λες φίλε κώστα μπορεί να ισχύει δεν έχω ακούσει κάτι μπορεί και να κολάνε καθίσματα είναι και τα μαμα μου κολάνε αρκετες φορές .Δεν ρώτησα για τα ρεκάρο για θέμα βάρους απλα ήθελα ενα ωραίο αγωνιστικο καθισματάκι Ελπίζω οι rc να μην παρεξηγηθούν για τα παραπάνω μιλάω καθαρα για θέμα καθίσματος ως brand name.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peugeot 207 1.6 GT(2007)
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 15 Απρ 2014, 20:13:38 Θέμα δημοσίευσης: Re: Καθίσματα recaro σε 207 |
|
|
SAKIS-LEMANS έγραψε: | Alexandros GT έγραψε: | Παιδιά γνωρίζει κανείς αν μπαίνουν τα recaro του corsa opc σε 207 θέλει πατέντα για να μπουν?Και αν μπουν θα λειτουργούν οι πλαϊνοί αερόσακοι των καθισμάτων και οι αισθητήρες του καθίσματος για τις ζώνες η θα βγάλει σφάλματα το αμάξι και μετα τρέχα γύρευε? σορρυ για τον βομβαρδισμό ερωτήσεων  |
έλεος φίλε μου, τι δουλειά έχει το ρεκάρο του OPC στο 207... έλεος... |
Γτ ρε Σάκη έλεος?το βλέπεις οτι είναι του opc,ενα aftermarket καθισμα είναι ο οπιοσδήποτε μπορει να τα βάλει οπουδήποτε τα χω δει σε πολλα αυτοκίνητα. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
SAKIS-LEMANS (Κώστας) Έχω ξεφύγει !!!

207 Lemans
Ένταξη: 16 Αύγ 2008 Δημοσιεύσεις: 1887 Τόπος: Φραπεδονίκη!
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ParisMcridis (paris) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(16v) & 207rc II
Ένταξη: 26 Δεκ 2007 Δημοσιεύσεις: 979
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 16 Απρ 2014, 09:45:40 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Για οποιον ειπε για το βαρος.Ποιος σας ειπε οτι τα recaro ειναι ελαφρια?
Οσο για τα αλλα και τα recaro του opc και τα μαμα εχουν για μενα το ιδιο θεμα κανενα δε κραταει τα ποδια στο πλαι με αποτελεσμα να βαζεις κοντρα οταν στριβεις.Του Clio και του Mini cooper works ειναι καλυτερα. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kourlis (Γιάννης) Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 RC
Ένταξη: 03 Ιαν 2008 Δημοσιεύσεις: 221 Τόπος: Κολωνός - Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 16 Απρ 2014, 19:14:01 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Άσχετα με όλα τα υπόλοιπα πάντως το κάθισμα δεν μπαίνει σε 207 έτσι όπως είναι αν το βγάλεις από Κόρσα...
   |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
saikoe_39 (Κώστας) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207
Ένταξη: 27 Απρ 2009 Δημοσιεύσεις: 1008 Τόπος: Στο στόκολο.!
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 16 Απρ 2014, 19:27:52 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ParisMcridis έγραψε: | Για οποιον ειπε για το βαρος.Ποιος σας ειπε οτι τα recaro ειναι ελαφρια?
Οσο για τα αλλα και τα recaro του opc και τα μαμα εχουν για μενα το ιδιο θεμα κανενα δε κραταει τα ποδια στο πλαι με αποτελεσμα να βαζεις κοντρα οταν στριβεις.Του Clio και του Mini cooper works ειναι καλυτερα. |
Eγω το ειπα...εχεις θεμα..???
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peugeot 207 1.6 GT(2007)
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 16 Απρ 2014, 19:56:54 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Κώστα φοβερά αυτα τα καθίσματα που τα να τα βρείς όμως μεταχειρισμένα, θα κάνουν και μια περιουσία αλλιως είναι πανέμορφα. Τα συγκεκριμενα τα δινει η recaro 1200 νομίζω το ένα  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peugeot 207 1.6 GT(2007)
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 16 Απρ 2014, 20:01:03 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
kourlis έγραψε: | Άσχετα με όλα τα υπόλοιπα πάντως το κάθισμα δεν μπαίνει σε 207 έτσι όπως είναι αν το βγάλεις από Κόρσα... |
Γιάννη είσαι σίγουρος ουτε με καμιά πατέντα??? τα χω δει τα συγκεκριμενα(του κόρσα ) μέχρι και σε σμαρτ... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
marios_207_GT (Μάριος) Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK
Ένταξη: 03 Ιούλ 2011 Δημοσιεύσεις: 788 Τόπος: Περιστέρι, Αττική
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 16 Απρ 2014, 23:25:17 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αλεξανδρε στα ειπα και προσωπικα, ας με διορθωσει και καποιος αλλος, εαν κανεις πατεντα για να μπει ακομα και να πετυχει στο ηλεκτρολογικο κομματι δεν μπορεις να εισαι σιγουρος οτι ο αεροσακος θα λειτουργησει σε περιπτωση που (χτυπα ξυλο) χρειαστει.
Μάριος
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kourlis (Γιάννης) Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 RC
Ένταξη: 03 Ιαν 2008 Δημοσιεύσεις: 221 Τόπος: Κολωνός - Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Απρ 2014, 09:42:04 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Είμαι σίγουρος στο ότι δεν μπαίνουν όπως είναι. Αν έχεις πολύ καλό "καθισματά" (π.χ. αυτοί που φτιάχνουνε καθίσματα σε πουλμαν) τότε η πατέντα που γίνεται συνήθως είναι να σου βάλουνε το Ρεκάρο στην βάση του δικού σου καθίσματος αν και εφόσον γίνεται. Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει να έχεις τα καθίσματα και να γίνει το πείραμα. Ή αν μπορείς και διαθέτεις παίρνεις καινούργια Ρεκάρο από τον αντιπρόσωπο αν υπάρχουν για 207 που δεν το έχω κοιτάξει... Αν κάνεις το πρώτο πολύ πιθανό να δουλεύουν όλα τα ηλεκτρικά κανονικά... Αν κάνεις το δεύτερο σίγουρα θα δουλεύουν όλα κανονικά...
   |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ParisMcridis (paris) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(16v) & 207rc II
Ένταξη: 26 Δεκ 2007 Δημοσιεύσεις: 979
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Απρ 2014, 11:30:46 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
saikoe_39 έγραψε: | ParisMcridis έγραψε: | Για οποιον ειπε για το βαρος.Ποιος σας ειπε οτι τα recaro ειναι ελαφρια?
Eγω το ειπα...εχεις θεμα..??? |
Οχι φιλε ετσι και αλλιως εσυ και οι στροφες δε πατε μαζι...οποτε τι να τα κανεις τα μπακετ.Μονο το βαρος σε νοιαζει..
Μου εχουν πει οτι τα εχεις τα κιλακια σου.  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peugeot 207 1.6 GT(2007)
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Απρ 2014, 17:31:35 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
marios_207_GT έγραψε: | Αλεξανδρε στα ειπα και προσωπικα, ας με διορθωσει και καποιος αλλος, εαν κανεις πατεντα για να μπει ακομα και να πετυχει στο ηλεκτρολογικο κομματι δεν μπορεις να εισαι σιγουρος οτι ο αεροσακος θα λειτουργησει σε περιπτωση που (χτυπα ξυλο) χρειαστει. |
Μάριε εχεις δίκιο είναι πολύ δύσκολο να λειτουργήσουν όλα κανονικά και οι αερόσακοι είναι το σημαντικότερο εκτός και αν γίνει αυτό που λέει ο Γιάννης και μπουν πάνω στiς δικές μας βάσεις και μπορεί και να μην πιάσει το κόλπο...Βέβαια για να γίνουν αυτά πρέπει πρώτα να έχω τα καθίσματα γι αυτό και άνοιξα αυτό το τοπικ για να μάθω αν και πως γίνεται... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|