PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Καθίσματα recaro σε 207

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Alexandros GT (Alexandros)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 207 1.6 GT(2007)

Ένταξη: 28 Νοέ 2012
Τόπος: ΑΘΗΝΑ/ΜΟΣΧΑΤΟ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Απρ 2014, 22:48:52    Θέμα δημοσίευσης: Καθίσματα recaro σε 207 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά γνωρίζει κανείς αν μπαίνουν τα recaro του corsa opc σε 207 θέλει πατέντα για να μπουν?Και αν μπουν θα λειτουργούν οι πλαϊνοί αερόσακοι των καθισμάτων και οι αισθητήρες του καθίσματος για τις ζώνες η θα βγάλει σφάλματα το αμάξι και μετα τρέχα γύρευε? σορρυ για τον βομβαρδισμό ερωτήσεων Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Kostaswannabe (Κωστας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye 2010 F/L

Ένταξη: 02 Νοέ 2013
Τόπος: νοτια προαστια περιξ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Απρ 2014, 03:35:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι να τα κανεις τα ρεκαρο.. Χιλιες φορες τ αλκανταρα του rc
Δεν παιζει να υπαρχει καλυτερο καθισμα κατα τη γνωμη μου Wink

Επιστροφή στην κορυφή
SAKIS-LEMANS (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Lemans

Ένταξη: 16 Αύγ 2008
Τόπος: Φραπεδονίκη!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Απρ 2014, 09:18:00    Θέμα δημοσίευσης: Re: Καθίσματα recaro σε 207 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Alexandros GT έγραψε:
Παιδιά γνωρίζει κανείς αν μπαίνουν τα recaro του corsa opc σε 207 θέλει πατέντα για να μπουν?Και αν μπουν θα λειτουργούν οι πλαϊνοί αερόσακοι των καθισμάτων και οι αισθητήρες του καθίσματος για τις ζώνες η θα βγάλει σφάλματα το αμάξι και μετα τρέχα γύρευε? σορρυ για τον βομβαρδισμό ερωτήσεων Confused

έλεος φίλε μου, τι δουλειά έχει το ρεκάρο του OPC στο 207... έλεος...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
saikoe_39 (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207

Ένταξη: 27 Απρ 2009
Τόπος: Στο στόκολο.!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Απρ 2014, 14:41:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πιο μικρο-πρακτικο και πολυ πιο ελαφρυ απο του Rc..!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Kostaswannabe (Κωστας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye 2010 F/L

Ένταξη: 02 Νοέ 2013
Τόπος: νοτια προαστια περιξ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Απρ 2014, 16:24:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ξερω του rc πως ειναι στη χρηση αλλα του opc ειναι μια μαλ***α.. Μερικες
Φορες κολαει και θελεις αιτηση να το ριξεις.. Πρεπει να το τραβηξεις πισω παλι και ξανα παλι και παει λεγοντας.. Και σε επενδυση καμια σχεση.. Αλκανταρα ετη μπροστα..κ αμα ειναι για βαρος ας παει να βαλει ενα αγωνιστικο τελειως να χει και τις ζωνες..

Επιστροφή στην κορυφή
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 207 1.6 GT(2007)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Απρ 2014, 20:07:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω πάντως παιδιά που έχω κάτσει και στα δυο εχουν θετικά και αρνητικα με του rc δεν πιάνεσε και ταξίδι να πας ενω με το αλλο ναι, το ρεκάρο ομως ειναι πιο μικρο και σε αγγαλιαζει καλύτερα απο οτι του rc και οσο για το αλκαντάρα δεν γίνεται να ναι δερματινο μαυρο ολο το αμάξι και δυο καθισματα με αλκαντάρα,δεν διαφωνώ οτι είναι πάρα πολύ ωραια αλλα εντάξει είναι made by peugeot το αλλο ειναι φτιαγμένο απο μια απο τις κορυφαίες εταιρείες aftermarket καθισμάτων δεν γίνεται να είναι το ίδιο πράγμα.Για αυτά που λες φίλε κώστα μπορεί να ισχύει δεν έχω ακούσει κάτι μπορεί και να κολάνε καθίσματα είναι και τα μαμα μου κολάνε αρκετες φορές .Δεν ρώτησα για τα ρεκάρο για θέμα βάρους απλα ήθελα ενα ωραίο αγωνιστικο καθισματάκι Wink Ελπίζω οι rc να μην παρεξηγηθούν για τα παραπάνω μιλάω καθαρα για θέμα καθίσματος ως brand name....
Επιστροφή στην κορυφή
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 207 1.6 GT(2007)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Απρ 2014, 20:13:38    Θέμα δημοσίευσης: Re: Καθίσματα recaro σε 207 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SAKIS-LEMANS έγραψε:
Alexandros GT έγραψε:

έλεος φίλε μου, τι δουλειά έχει το ρεκάρο του OPC στο 207... έλεος...

Γτ ρε Σάκη έλεος?το βλέπεις οτι είναι του opc,ενα aftermarket καθισμα είναι ο οπιοσδήποτε μπορει να τα βάλει οπουδήποτε τα χω δει σε πολλα αυτοκίνητα.
Επιστροφή στην κορυφή
SAKIS-LEMANS (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Lemans

Ένταξη: 16 Αύγ 2008
Τόπος: Φραπεδονίκη!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Απρ 2014, 07:27:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τότε βάλε του ομόσταυλου...

http://img166.imageshack.us/img166/3603/imag4509largerm3.jpg

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
ParisMcridis (paris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(16v) & 207rc II

Ένταξη: 26 Δεκ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Απρ 2014, 09:45:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για οποιον ειπε για το βαρος.Ποιος σας ειπε οτι τα recaro ειναι ελαφρια?
Οσο για τα αλλα και τα recaro του opc και τα μαμα εχουν για μενα το ιδιο θεμα κανενα δε κραταει τα ποδια στο πλαι με αποτελεσμα να βαζεις κοντρα οταν στριβεις.Του Clio και του Mini cooper works ειναι καλυτερα.
Επιστροφή στην κορυφή
kourlis (Γιάννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 RC

Ένταξη: 03 Ιαν 2008
Τόπος: Κολωνός - Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Απρ 2014, 19:14:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Άσχετα με όλα τα υπόλοιπα πάντως το κάθισμα δεν μπαίνει σε 207 έτσι όπως είναι αν το βγάλεις από Κόρσα...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
saikoe_39 (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207

Ένταξη: 27 Απρ 2009
Τόπος: Στο στόκολο.!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Απρ 2014, 19:27:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ParisMcridis έγραψε:
Οσο για τα αλλα και τα recaro του opc και τα μαμα εχουν για μενα το ιδιο θεμα κανενα δε κραταει τα ποδια στο πλαι με αποτελεσμα να βαζεις κοντρα οταν στριβεις.Του Clio και του Mini cooper works ειναι καλυτερα.

Eγω το ειπα...εχεις θεμα..???

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 207 1.6 GT(2007)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Απρ 2014, 19:56:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SAKIS-LEMANS έγραψε:
τότε βάλε του ομόσταυλου...

http://img166.imageshack.us/img166/3603/imag4509largerm3.jpg

Κώστα φοβερά αυτα τα καθίσματα που τα να τα βρείς όμως μεταχειρισμένα, θα κάνουν και μια περιουσία αλλιως είναι πανέμορφα. Τα συγκεκριμενα τα δινει η recaro 1200 νομίζω το ένα Crying or Very sad
Επιστροφή στην κορυφή
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 207 1.6 GT(2007)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Απρ 2014, 20:01:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kourlis έγραψε:
Άσχετα με όλα τα υπόλοιπα πάντως το κάθισμα δεν μπαίνει σε 207 έτσι όπως είναι αν το βγάλεις από Κόρσα...

Γιάννη είσαι σίγουρος ουτε με καμιά πατέντα??? τα χω δει τα συγκεκριμενα(του κόρσα ) μέχρι και σε σμαρτ...
Επιστροφή στην κορυφή
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

Ένταξη: 03 Ιούλ 2011
Τόπος: Περιστέρι, Αττική

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Απρ 2014, 23:25:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αλεξανδρε στα ειπα και προσωπικα, ας με διορθωσει και καποιος αλλος, εαν κανεις πατεντα για να μπει ακομα και να πετυχει στο ηλεκτρολογικο κομματι δεν μπορεις να εισαι σιγουρος οτι ο αεροσακος θα λειτουργησει σε περιπτωση που (χτυπα ξυλο) χρειαστει.

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
kourlis (Γιάννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 RC

Ένταξη: 03 Ιαν 2008
Τόπος: Κολωνός - Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Απρ 2014, 09:42:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είμαι σίγουρος στο ότι δεν μπαίνουν όπως είναι. Αν έχεις πολύ καλό "καθισματά" (π.χ. αυτοί που φτιάχνουνε καθίσματα σε πουλμαν) τότε η πατέντα που γίνεται συνήθως είναι να σου βάλουνε το Ρεκάρο στην βάση του δικού σου καθίσματος αν και εφόσον γίνεται. Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει να έχεις τα καθίσματα και να γίνει το πείραμα. Ή αν μπορείς και διαθέτεις παίρνεις καινούργια Ρεκάρο από τον αντιπρόσωπο αν υπάρχουν για 207 που δεν το έχω κοιτάξει... Αν κάνεις το πρώτο πολύ πιθανό να δουλεύουν όλα τα ηλεκτρικά κανονικά... Αν κάνεις το δεύτερο σίγουρα θα δουλεύουν όλα κανονικά...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
ParisMcridis (paris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(16v) & 207rc II

Ένταξη: 26 Δεκ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Απρ 2014, 11:30:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

saikoe_39 έγραψε:
ParisMcridis έγραψε:

Eγω το ειπα...εχεις θεμα..???

Οχι φιλε ετσι και αλλιως εσυ και οι στροφες δε πατε μαζι...οποτε τι να τα κανεις τα μπακετ.Μονο το βαρος σε νοιαζει..

Μου εχουν πει οτι τα εχεις τα κιλακια σου. Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 207 1.6 GT(2007)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Απρ 2014, 17:31:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

marios_207_GT έγραψε:
Αλεξανδρε στα ειπα και προσωπικα, ας με διορθωσει και καποιος αλλος, εαν κανεις πατεντα για να μπει ακομα και να πετυχει στο ηλεκτρολογικο κομματι δεν μπορεις να εισαι σιγουρος οτι ο αεροσακος θα λειτουργησει σε περιπτωση που (χτυπα ξυλο) χρειαστει.

Μάριε εχεις δίκιο είναι πολύ δύσκολο να λειτουργήσουν όλα κανονικά και οι αερόσακοι είναι το σημαντικότερο εκτός και αν γίνει αυτό που λέει ο Γιάννης και μπουν πάνω στiς δικές μας βάσεις και μπορεί και να μην πιάσει το κόλπο...Βέβαια για να γίνουν αυτά πρέπει πρώτα να έχω τα καθίσματα γι αυτό και άνοιξα αυτό το τοπικ για να μάθω αν και πως γίνεται...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης