PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

dipped beam faulty

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
bacakas (bac)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 08 Μάρ 2014

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Μάρ 2014, 15:21:03    Θέμα δημοσίευσης: dipped beam faulty Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλημέρα σε όλους! έχω μάλλον πρόβλημα στο 207 rallye. σε ανύποπτες στιγμές κατά την οδήγηση ακούγεται το γνωστό μπιτ και στην οθόνη dipped beam faulty. για λίγα δευτερόλεπτα. μετά όλα κανονικά! Rolling eyes Εχω την υποψία για το ρεζερβουάρ στο οποίο εχω βάλει μερικές φορες από μπιτόνι και στον πάτο του(μπιτονι) εχω δει 2-3 μικρα σκουπιδάκια!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Μάρ 2014, 15:38:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tι σχεση μπορει να εχει το deep beam faulty με την βενζινη?? 'Η καποια λάμπα εχεις καμένη, ή καποιο θεμα με τα φώτα σου, καποια επαφη ισως. deep beam ειναι η μικρη σου σκάλα (φωτα διασταυρωσης).
Κανουμε και μια αναζητηση στο γουγλη Exclamation

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Manos206 
Moderator
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 02 Ιούν 2010
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Μάρ 2014, 16:47:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

LoL

http://www.facebook.com/sarakinikorooms
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
TeraBite (Γρηγόρης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 1.4 VTi (2008~2015)

Ένταξη: 10 Μάρ 2013

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Μάρ 2014, 03:54:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν έχεις απλές λάμπες κάποια είναι στα τελευταία της, αν έχει xenon πεθαίνει το ballast. Ίσως να έχει χαλαρώσει και κανένα βίσμα στην μέσαια σκάλα επίσης (just saying).
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
N207r (Nikos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye f/l

Ένταξη: 21 Νοέ 2010
Τόπος: Xylokastro

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Μάρ 2014, 10:32:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μάκη ο γουγλης ηταν αυτός που έλεγε στάσου αμύγδαλα?

1 stage..
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Μάρ 2014, 10:39:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οχι ρε αυτος ηταν ο βόγλης!

Laughing Laughing Razz

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
bacakas (bac)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Μάρ 2014, 13:15:53    Θέμα δημοσίευσης: dipped beam faulty Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σας ευχαριστώ που μου απαντήσατε τόσο γρήγορα!έχω xenon και θα το κοιτάξω συγνώμη που επανέφερα το θέμα και το οποίο είχα διαβάσει για τα xenon, αλλά είπα μην υπήρχε συνδυασμός με τα σκουπιδάκια στην βενζίνη!δεν γραφει DEEP αλλά DIPPED Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Μάρ 2014, 14:40:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kαλά γράφει, dipped είναι το σωστό και είναι η μεσαία σκάλα (διασταυρώσεως), όχι τα φώτα θέσης (μικρή σκάλα), όπως λανθασμένα αναφέρθηκε πιο πριν.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Μάρ 2014, 18:54:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:
Kαλά γράφει, dipped είναι το σωστό και είναι η μεσαία σκάλα (διασταυρώσεως), όχι τα φώτα θέσης (μικρή σκάλα), όπως λανθασμένα αναφέρθηκε πιο πριν.
Τα διασταυρώσεως εννοουσα και εγραψα κ εγω, το λαθος ειναι στο μεσαια, μικρη, πιο μικρη, μεγαλη κ αυτα που εχετε συνηθισει να λετε στην αργκό! εγω τα μπερδευω Exclamation

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
bacakas (bac)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Μάρ 2014, 00:04:37    Θέμα δημοσίευσης: dipped beam faulty Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σας ευχαριστώ όλους!!! καλές βόλτες να έχουμε!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης